- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 25
- Konu Sahibi Korkusuzanneadayim
-
Ben hepsini denedim kuzum inanma ben hepsinde gebe cikmistim ama maalesef. Annem gebe olmadigi halde ona bile yaptk bir kopurdu hamilelerin o kdr kopurmez yani sen anlaBenim annem o şekilde öğrenmiş hamile olduğunu bir miktar idrara 1 çay kaşığı dolusu karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bide çamaşır suyunu duymuştum komşumdan bir miktar idrara bir miktar çamaşır suyu döküyorsun köpürürse hamilesin deneyin bakalım ne olacak günün herhangi bi saatinde
Ne biliyim ay annem denemiş bende oyuzden yaptım kopurdu amaBen hepsini denedim kuzum inanma ben hepsinde gebe cikmistim ama maalesef. Annem gebe olmadigi halde ona bile yaptk bir kopurdu hamilelerin o kdr kopurmez yani sen anlaherkesn genelde kopuruyor zaten idrar asidik oldugu icin inanma yani
Benim annem o şekilde öğrenmiş hamile olduğunu bir miktar idrara 1 çay kaşığı dolusu karbonat atıyormuşsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin bide çamaşır suyunu duymuştum komşumdan bir miktar idrara bir miktar çamaşır suyu döküyorsun köpürürse hamilesin deneyin bakalım ne olacak günün herhangi bi saatinde
Kuzum diom ya herkesin kopuruyor zaten genelde onlara itibar etme oyle olsa annem besizlere gebeydi o derece kopurdu koyar koymazNe biliyim ay annem denemiş bende oyuzden yaptım kopurdu ama
Öldüğüm yerde imkan yok.ne yapabilirim canımBu kadar imkanları imkansızlaştırmak
Canım naptın test yapabildin miOldugum yerde imkan yok canim
Oldugum yerde imkan yok canim
Aynennerede mezrada mısınız ?
Garanti olsun diye sabaha bıraktım.canim inşallah sabah yazarım artıkınCanım naptın test yapabildin mi
Test yaptın mı peki keşke doktora gitseydin yada daha önce test yapsaydınBu sabah parca geldi kızlar heralde düşük yaptım
Canm düşük yapmış olsan bile o test negatif çıkmaz gelen parca içerde kalan kan pıhtısıdır kimysal gebelikde bile deger günler sonra düşüyorBide ben tiroid hastasiyim kızlar oyuzden düşük oldu kesinyaptım daha yeni ama negatif cikdi
Nasıl test yapmadan cizgi görmeden %99 diyorsnz aklım almıyor testlerdeki silik cizgi bile şüpheye düşürürken insanları bu yaptığınızcok yanlışBenide etiketle cnm merak ettmama %99 gebesndir zaten
Boyle test yapipta yanilani gormedim henuz. Cizgi belli sonucunu alinca konusuruzNasıl test yapmadan cizgi görmeden %99 diyorsnz aklım almıyor testlerdeki silik cizgi bile şüpheye düşürürken insanları bu yaptığınızcok yanlış
Test negatif diyo arkadaşm daha neyin sonucunu bekliyorsnBoyle test yapipta yanilani gormedim henuz. Cizgi belli sonucunu alinca konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?