9. gün idrar testi

Chilekli

Bir Bedende Üç Yürek
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
106
0
96
43
Antalya
arkadaşlar yarın normalde test günüm yani transferden sonraki 10. günüm ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif :( belimde ara ara giren ağrılarım var.bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ve fikirlerini paylaşırlarsa çok mutlu olacağım.testi yaptım ve çook moralim bozuldu ve yarını beklemekten başka çaremde yok ama umutlarım kırıldı sanırım olmayacak:çok üzgünüm:

niçin test günün 10. gün ki? normalde 12. gün istiyorlar çünkü.hem 11. gün idrar testinde negatif sonuç alıp ertesi gün hamile olduğunu öğrenen birçok arkadaş okuduk burda.son ana kadar umudunu yitirme lütfen.ayrıca transferin adetinin kaçıncı günü olmuştu?geç döllenme olasılığınıda unutma lütfen.

niçin test günün 10. gün ki? normalde 12. gün istiyorlar çünkü.hem 11. gün idrar testinde negatif sonuç alıp ertesi gün hamile olduğunu öğrenen birçok arkadaş okuduk burda.son ana kadar umudunu yitirme lütfen.ayrıca transferin adetinin kaçıncı günü olmuştu?geç döllenme olasılığınıda unutma lütfen.

tam yazmaya başlayacaktım ki lansor17 canım arkadaşım benden önce yazacaklarımı yazmış bana söz kalmadı çünkü aynı fikirdeyim lütfen 12. ci günü bekleeeeeeee

arkadaşlar yumurta toplamından 5 gün sonra blast transferi yapan herkesi bildiğim kadarıyla 10. gün çağırıyorlar zaten umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim...

canım benimkide blastosist transferi ve 12. gün yaptırmam söylendi.bence 12. gün mutlaka bir tahlil daha yaptır aklında kalmasın canım

canım benimkide blastosist transferi ve 12. gün yaptırmam söylendi.bence 12. gün mutlaka bir tahlil daha yaptır aklında kalmasın canım
saol canım bakalım hayırlısıyla yarınki sonucum kaç çıkıcak her ne kadar umutlarım azalsada allah hakkımızda hayırlısını versin...

bende 10 gün yaptim aynen negatifcikti ama ben 08.07 de kan testi yaptiracam adetim 4 gün gcti ama bugün asiri adet agrilarim ve akintim var kahverengi insallah tutumustur benimde moralim cok bozuk ama allah büyük canim ümidimizi yitirmeyelim insallah

Back
X