9. gün test sonucum:51,41 nasılll???

ecrennnn

Rabbimin mucizeleri;canım kızım ve ikiz bebeklerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
1.250
1.166
198
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim,51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın

çok güzel tebrik ederim...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tebrik ederim.Allah devamına erdirsin.Benimde bu değere yakın çıkmıştı.Çok iyi bir değer.Nazar değmesin.

Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel değerin inş. katlanarak devam eder canım

Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel değerin inş. katlanarak devam eder canım

mavio,ozlmozcn,uhde çooook teşekkür ederim,Allahım isteyen herkese versin

merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim,51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın

Selam canim
Maasallah tebarekkallah Rabbim tamamina erdirsin insallah canim degerin coook guzel sabredemedin demi sakin heyecan yapma bol bol su tuket vede dinlen Yuce yaradanim bu ugurda emek veren herkesin kucaklarini doldursun insallah seninde kuzucugunu dunyaya getirip öpüp koklamayi nasip etsin Allahim yar ve yardimcin olsun Aminnn Sevgiler

çok teşekkürler canımevet sabredemedim,zaten en başta bugün yapmaya karar vermiştim,heyecanlanmamak elde değil,hala inanamıyorum,sıfır görmeye odaklanmıştım,hatta eşimle bakarken,0,41 diye okudum o kadar yani,eşim 51 deyince kağıdı heyecenla gözüme yaklaştırdım,şooookkkk,çığlıklar attım hala inanamıyorum,test sonuç kağıdı başucumdainşallah sevincim katlanarak artar.
Allah isteyen herkese versiiiin,

canım ne kadar güzel allah dualarını kabul etmiş....kat kat değerin artsın inşallah...benimde ilk denemem 1- 1.5 hafta önce kimyasalla sonuçlandı...hayırlısı bumuş...allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...

tebrik ederim denizfenerim,
benim 18 temmuz test tarihim ama cumartesi yapıcam bu gazla:))))
nazar değmesin çok iyi sonucun. katlanarak devam etsin, sağlıkla büyüsün bebişin...

çok şükür canım,teşekkürler,sana da üzüldüm ama hayırlısı,moralini sakın bozma ve pes etme,arayı uzatmadan ısrarla devam et,ben de yaşadım kimyasal gebelik,karışık bir durum, Allah yardımcın olsun

Merhaba, tebrik ederim. Saglikla devam eder umarim. Benim de dun trasferim oldu. Verdikleri kagitta test tarihi yumurta toplamadan 14 gun sonra, 20 temmuz olarak belirtilmis. İlk tedavimde de ayni hastanedeydim, gecen yil transferin 12. Gunu yaziyordu. Buna gore transferin 9. Gunu oluyor. Gerci ben sabirsiz biriyimdir vr kışın yaptirdigim 2 transferin birinde 6. Gun, birinde 8. Gun yaptirmstim ve hcg cikmisti. Bu sefer 9. Gune kada beklerim sanirim. Umarim degeriniz katlanarak ve sorunsuz ilerler.

tebrik ederim denizfenerim,
benim 18 temmuz test tarihim ama cumartesi yapıcam bu gazla:))))
nazar değmesin çok iyi sonucun. katlanarak devam etsin, sağlıkla büyüsün bebişin...

çok teşekkürler canım,amin,Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun en kısa zamanda.seni çok iyi anlıyorum,bence pozitifse eğer bi değer mutlaka çıkar yine de sen bilirsin,inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım.

teşekkürler canım inşallah sağlıkla devam eder,benim de yumurta toplamadan 14 gün sanra demişlerdi,30 haz.toplama 14 tem.test tarihi ben bugün yaptım,perşembe yine yapıcam,ama en az 9.,10., günü beklesen daha iyi olur daha yüksek çıkar moralin de yüksek olur,güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…