- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel değerin inş. katlanarak devam eder canım![]()
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim,51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın![]()
Selam canim
Maasallah tebarekkallah Rabbim tamamina erdirsin insallah canim degerin coook guzel sabredemedin demi sakin heyecan yapma bol bol su tuket vede dinlen Yuce yaradanim bu ugurda emek veren herkesin kucaklarini doldursun insallah seninde kuzucugunu dunyaya getirip öpüp koklamayi nasip etsin Allahim yar ve yardimcin olsun Aminnn Sevgiler![]()
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim,51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın![]()
canım ne kadar güzel allah dualarını kabul etmiş....kat kat değerin artsın inşallah...benimde ilk denemem 1- 1.5 hafta önce kimyasalla sonuçlandı...hayırlısı bumuş...allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...
![]()
tebrik ederim denizfenerim,
benim 18 temmuz test tarihim ama cumartesi yapıcam bu gazla:))))
nazar değmesin çok iyi sonucun. katlanarak devam etsin, sağlıkla büyüsün bebişin...
Merhaba, tebrik ederim. Saglikla devam eder umarim. Benim de dun trasferim oldu. Verdikleri kagitta test tarihi yumurta toplamadan 14 gun sonra, 20 temmuz olarak belirtilmis. İlk tedavimde de ayni hastanedeydim, gecen yil transferin 12. Gunu yaziyordu. Buna gore transferin 9. Gunu oluyor. Gerci ben sabirsiz biriyimdir vr kışın yaptirdigim 2 transferin birinde 6. Gun, birinde 8. Gun yaptirmstim ve hcg cikmisti. Bu sefer 9. Gune kada beklerim sanirim. Umarim degeriniz katlanarak ve sorunsuz ilerler.