9. günde idrar testi negatif çikti:( cok korkuyorum

beauty84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
73
63
103
Ne zor bi bekleyismis bu.. bugun 10. Gunun doktor 12. Gunde cagirdi.. boyle bekleyen varmi suanda

bende bekliyorum ama daha 3. gün nasıl geçecek bilmem senin kaçıncı gün embriyosuydu canım kaç tane transfer edildi çok korkuyorum bende

benimde 9. gunum . 2. tedavim ustelik.idrar testi negatif cikti.yapmasaydim keske diyorum simdi.cuma gunu test gunun duracak ogun zaman

Benim 3. Gun embriyosu 1. Kalite 1 tane cnm.. valla en zor bu beklemekmis.. hicbir belirtim de yok... sen nasilsin belirtiler varmi...

Benim 3. Gun embriyosu 1. Kalite 1 tane cnm.. valla en zor bu beklemekmis.. hicbir belirtim de yok... sen nasilsin belirtiler varmi...
2. gün embriyosu 3 tane kaliteside güzelmiş bendede hiç belirti yok arada kasıklarım ağrıyor ama sanırım estrofemden falan bide jel çok fazla geri geliyor sürekli ıslak gibiyim sürekli çamaşır değiştiriyorum zaman geçmek bilmiyor

benimde 9. gunum . 2. tedavim ustelik.idrar testi negatif cikti.yapmasaydim keske diyorum simdi.cuma gunu test gunun duracak ogun zaman
bende idrar yapmayı düşünüyorum ama 6.gün falan başlıyım diyordum . belki geç döllenmedir canım sonucunu mutlaka bildir canım

3. gun transferi 2 embriyo 1' ikaliteli. cuma test gunum. 2. tedavim.en ufak bi belirttimm yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…