9 gündür adet gecıkmesı

Ceyda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
141
37
98
26
Merhaba kızlar bi derDim var ben yeni ewliyim , hamile kaldım dusuk yaptım kese oluşmadığından kendılıgınden düştü . Ayin 19’u kanama oLdu 14 gün kanama qOrdum , doktor korunma dedıgınden korunmadık . Bugün adetimden 9 gün gectı 2 gün önce kan testı verdım 1.2 çıktı . Bel bölgemde ve arada kasıklarımda batma oluyor hamile olma ihtimalim var mi ??

Ben çok anlamadım ne zaman bebeğinizi düşürdünüz, ne zamana kadar kanamanız devam etti? Adetiniz me gün gelmesi gerekiyordu? Bunları yazarsanız belki bir fikrimiz olabilir.

Dodoo ben dusuk yaptım 19 Temmuz’da kanamam oLdu , 2 Ağustos’ta da kanama durdu yıkandım . HaLada en adet var nede adet belirtisi ..

Nolur bana cvp verin ya hamile oLmayi çok istıyorum .. 2 gün önce beta 1.2 çıktı hic hamile oLma ihtimalim yOk mu .. yoksa NiE adet oLmadim

Maalesef canım sanıyorum bu ay gebelik yok. Hcg değeri de çok düşük düşük yapmışsın, kanaman uzun sürmüş o yüzden adet tarihin geçmiştir. Şimdi yeni bi adet döngün olacaktır muhtemelen. İçini ferah tut.

Ya ama ben bugünde regl olmadım , adete dair hiç bi belırtımde yok sadece sırtım çok agrıyor ve kaşıklarımda batma var .. hamıle olma ihtimalli hıc mı yok ya gec döllenme olamaz mı

Ya ama ben bugünde regl olmadım , adete dair hiç bi belırtımde yok sadece sırtım çok agrıyor ve kaşıklarımda batma var .. hamıle olma ihtimalli hıc mı yok ya gec döllenme olamaz mı
Canım yeni evliymişsin bu kadar stres yapma olur inşallah stres çok etkiliyor gebeliği gebe kalmayıda onun için kendini bu kadar yıpratma eğer yaşın ileri değilse tabi

Canım yeni evliymişsin bu kadar stres yapma olur inşallah stres çok etkiliyor gebeliği gebe kalmayıda onun için kendini bu kadar yıpratma eğer yaşın ileri değilse tabi
CanIm ben 20 yasindayim , hani adetim 10 gün oLuyor bugün bu kadar geçince inSan heweSleniyor haliyLe ..

CanIm ben 20 yasindayim , hani adetim 10 gün oLuyor bugün bu kadar geçince inSan heweSleniyor haliyLe ..
Daha çok gençsin cnm rabbim nasip eder bi süre olmazsa bi doktora gidersin... ben 36 yaşındayım 2 yıldır bekliyorum tüp bebek te yaptım olmadı nasip kısmet ama dediğim gibi stresten bile olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…