9.hafta da kasık krampları

Uyku_huzur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
80
18
18
25
Kızlar ilk hamileliğim düşük riskim var iğne ve ilaç kullanıyorum. 9.haftadayım randevuma iki hafta var. Fakat bugün kasık kramplarım oluyor. Sebebini anlamıyorum. Çok şiddetli dayanılmayacak değil ama kramp oluyor. Uzanınca bir tık geçiyor. Kanama lekelenme yok şu an. Bu normal mi 9 hafta da? Endişelenmeli miyim?

Canım normal diye biliyorum ben de yaşadım normal demişti doktorum kanama olmadığı sürece korkma olursa doktora git. Ama yine de için rahat edecekse doktora erken git veya arayıp sor

Canım normal diye biliyorum ben de yaşadım normal demişti doktorum kanama olmadığı sürece korkma olursa doktora git. Ama yine de için rahat edecekse doktora erken git veya arayıp sor

İnşallah normaldir canım ya taktım biraz kafaya

Kramplar agrilar oldukça normal bebeğe yer açıldıkca rahimdeki kaslar esniyor falan daynilmyaacak boyutta ve kanama sıkıntı, kramplar olur gebelikte kendini gebelik boyunca tedirgin etme, düşük riskin tamamen ortadan kalkınca yavaş tempoda yürü hareket et biraz rahatlatır hareket etmek, inşallah sağlıklı güzel bı gebelik gecirirsin

Selam ben de sordum bugün kontrolüm vardı normal dedi bana doktorum. Kanama vs olmadığı sürece korkmayın bende de oluyor tabi ne kadar korkma desek de korkuyor insan artık böyle böyle zamanın geçmesini bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Ama ben yormamaya çalışıyorum kendimi valla iş falan yapmıyorum hiç gelenim gidenim yok diye rahatım bu aralar biz daha önemliyiz siz de dinlenin bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…