9 hafta ultrason görüntüsü

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
128
Puanlar
23
Merhaba kızlar pazartesi günü kontrole gittim 8+6 hafta gebelik gözüküyordu doktor kalp atışlarını dinletmedi ama kalp atışları var dedi e nabizda muayene raporundada kalp atışları pozitif olarak gözüküyor sanırım yani ben öyle anladım doktor 3 hafta sonra 2 li test yaptırmami söyledi benim sorum şu bebek haftasina göre uyumlu mu sizce devlet hastanesine gidiyorum ultrason görüntüsünden hicbisi anlamadım kese küçük gibi geldi gözüme ben mi kuruntu yapıyorum anlamadim

Eklentiler

• IMG-20251222-WA0004.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 450
  • Screenshot_20251222-111955.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 370
Siz kuruntu yapıyorsunuz gözle görüntüyle kesenin alakası yok ultrason yakinlasip uzaklasabilen bir cihaz , sürekli kalp atışı dinlemek bebeğe çok zararlı doktorum bir kere 2 sn açtı o kadar benden bir dshs isteme aksi bir şey olursa ben söylerim onun kalbini duyabilmek icin bn ona titresim gonderiyorum öyle duyuyorum her kontrolde bebegi strese sokmaya gerek yok dedi .

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz 5.1 mm kaç haftalığa takamül ediyor

Eklentiler

• IMG_FC9CF0A5-C5AE-4EA0-934B-ADD224D62F99.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 332
Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz 5.1 mm kaç haftalığa takamül ediyor
4 hafta+ 2 veya 5 günlük diyor canım chate sordum ben. En son beta hcg kaç gelmişti benimle paylaşabilir misin rica etsem

`