9. Haftada kalp atis hizi..

Doktor birşey söylemediyse sürekli bu şekilde araştırmayla dokuz ay size zehir olur . Bende bir ara çılgınlar gibi her şeyi araştırdım ve depresyona doğru gidiyordum ondan beri bakmiyorum . En son doktorum dedi ki pilot eğitimi almak için internete bakıyor musun ? Tıp eğitimi o kadar kolay olmuyor ben bir sıkıntı olduğunda zaten araştırırim dedi . Çok haklı ben onu bunu araştıra araştıra cildiracaktim. Diyeceğim o ki bir şeyi normal bulmazsaniz lütfen doktora sorun .

Merhaba hanimlar ,

Konuya gireyim direk,ilk kizim tup bebekti,iki yasinda su an cok sukur.Dun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim hem de dokuz haftalik.Bulantim vardi ama regl gordugum icin ihtimal vermemistim.

Sorum su aslinda, bugun kontrol yapildi karindan ultrason ile bakildiginda 9+0 bebegin kalp atis hizi 122 ayni haftadaki kizimda daha yuksek 😕 internetten arastirinca da pek iyi seyler yazmiyor cok moralim bozuldu bu konuda bilgi tecrubesi olanlar yazabilirler mi lutfen, o haftalarda bu degerlerde olup saglikli dogum yapan var mi.
Ama ben buna çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al inşallah

Doktor birşey söylemediyse sürekli bu şekilde araştırmayla dokuz ay size zehir olur . Bende bir ara çılgınlar gibi her şeyi araştırdım ve depresyona doğru gidiyordum ondan beri bakmiyorum . En son doktorum dedi ki pilot eğitimi almak için internete bakıyor musun ? Tıp eğitimi o kadar kolay olmuyor ben bir sıkıntı olduğunda zaten araştırırim dedi . Çok haklı ben onu bunu araştıra araştıra cildiracaktim. Diyeceğim o ki bir şeyi normal bulmazsaniz lütfen doktora sorun .
İlk hamileligimde de dokuz ay zehir olmustu,ders olmadi bana anlasilan😒 malesef lanet bir sey saglik acisindan google aramasi yapmak ama iste seytan durtuyor😕
Ama ben buna çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Ah canim benim cok tesekkur ederim♥️ insallah saglicakla gelir🤲

Kaç haftalıktı bilmiyorum ama ilk bakıldığında kalp atışları çok yavaştı. Hatta bebeğin olduğunu anlamadım, kendi kalp atışım zannetmiştim 😬 gittikçe hızlanıyormuş bir sonra gittiğimizde daha hızlıydı ☺️

İlk hamileligimde de dokuz ay zehir olmustu,ders olmadi bana anlasilan😒 malesef lanet bir sey saglik acisindan google aramasi yapmak ama iste seytan durtuyor😕
Bende bundan çok çektiğim için biliyorum benim hamilelik çok sıkıntıli geçti birde üstüne bu aramalarla çılgın çıkacaktım en güzeli gerçekten uzak durmak

Back
X