9 haftalık ama 6 gözüküyor gelişimi yok

Bende öyle sanmıştım bebek altıncı haftada ölmüştü hiçbir belirti vermiyor ne ağrı ne kanama tesadüfen fark edildi sebebi ise belirli bir hafta öncesinde yaşanan ölümler anneyi küçük olduğu için zehirlemiyor bazı istisnalar hariç tabi kalbi duyulmuyorsa maalesef sonuç olumsuz yaşayan biri olarak yazıyorum inş diğer doktordan güzel sonuç alırsın

Yani bir hafta geriden gözükmesi gayet normal ben şun kendime göre sekiz ultrasona göre yediyim kalbide bu hafta göründü daha görmeden etmeden neye dayanarak kürtaj diyorlar anlamıyorum sinirlerim bozuluyor bi sekize gelirsin gmrünmez alttan bakılır görünmez anlarımda şimdiden ne oluyor bunlara

10 gundur 5dan 6 ya yeni ciktik.sata gore 8 haftaligim ultrasona gore 6 hafta ve az 8nce ufaktan kahverengi akinti geldi ilk defa..galiba kendi kendine başlıyor

son durum ne acaba
Maalesef detaylı ultrason da aynı sonucu verdi kese büyüyor ama bebek büyümüyor git gide boş gebeliğe dönüyor yarın kürtaj olacağım çok zor bir süreçti ama çok doktora gittim gözüktüm en azından içim rahat şekilde kürtaj olacağım

Canim senin bisi yapmanla olmaz buyumemezlik yapmaz yani folikasit yada bebek saglikli degilse duser yada gelismez uzulme ben 27 haftalik bebegimi kaybettim ne kadar cok buyikse o kadar acisi vardir sen rabbimize sığın
Sizin neden melek oldu bebeginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…