Sadece içimi dökmek için yazıyorum
9 haftalıktım herhangi bir sorun yokken kontrol için gittimde dün doktor kalp atışı alamıyorum ama bir başka görüş al yinede de dedi ben ayrıca perinatoloji doktoruna gittim
2 gün önce durmuş dedi,benim ihmalim mi var dedim hayır seninle alakası yok bebeğin ensesine bak kalın bu istemediğimiz birşey dedi,kalbinde sıvı var yani yaşasaydı bile 11-14. Haftalarda sıkıntı yaşanıcaktı dedi
Kürtaj oldum,ama içimde boşluk var
İnsanlar belki kötü niyetlerinden değil ama ya 9 aylıkken kaybetseydin vs diyorlar,ben şuan bebeğimin küçüklüğüne üzülmüyorum ki
Kalp atışını duyduğumdan beri bağ kurdum hayaller kurdum üzüntüm küçümsenecek gibi değilki.Allaha şükrediyorum olanda da olmayanda da vardır bir hayır,verende o alanda o asla isyan derecesinde değil ama içimde değişik bir his var sanki çok şey yaşamışım gibi 9 haftada,bütün duyguları bir arada yaşadım dün.
Daha önce dış gebelik geçirdim bu kadar olmadım,bu kez kalp atışını duyduk ya dedim bu kez olucak herhalde çünkü hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım hemde tek tüple bir mucizeydi ve kalp atışınıda duyunca içimi hiç karartmadım
Sürekli düşünüyorum ne sorun vardı yaşım 39 ondan mı oldu diye neden bebeğimin sağlık sorunu oldu diye
Dün ona ultrason cihazında son kez baktım