• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık bebeğimln kalbi durdu

Sadece içimi dökmek için yazıyorum
9 haftalıktım herhangi bir sorun yokken kontrol için gittimde dün doktor kalp atışı alamıyorum ama bir başka görüş al yinede de dedi ben ayrıca perinatoloji doktoruna gittim
2 gün önce durmuş dedi,benim ihmalim mi var dedim hayır seninle alakası yok bebeğin ensesine bak kalın bu istemediğimiz birşey dedi,kalbinde sıvı var yani yaşasaydı bile 11-14. Haftalarda sıkıntı yaşanıcaktı dedi
Kürtaj oldum,ama içimde boşluk var
İnsanlar belki kötü niyetlerinden değil ama ya 9 aylıkken kaybetseydin vs diyorlar,ben şuan bebeğimin küçüklüğüne üzülmüyorum ki
Kalp atışını duyduğumdan beri bağ kurdum hayaller kurdum üzüntüm küçümsenecek gibi değilki.Allaha şükrediyorum olanda da olmayanda da vardır bir hayır,verende o alanda o asla isyan derecesinde değil ama içimde değişik bir his var sanki çok şey yaşamışım gibi 9 haftada,bütün duyguları bir arada yaşadım dün.
Daha önce dış gebelik geçirdim bu kadar olmadım,bu kez kalp atışını duyduk ya dedim bu kez olucak herhalde çünkü hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım hemde tek tüple bir mucizeydi ve kalp atışınıda duyunca içimi hiç karartmadım
Sürekli düşünüyorum ne sorun vardı yaşım 39 ondan mı oldu diye neden bebeğimin sağlık sorunu oldu diye
Dün ona ultrason cihazında son kez baktım
Ben de aynı şeyleri yaşadım iki aylıkken durmuştu kalbi ben o iki ayda sanki çok şey yaşadım çok şey hissettim gibi gelmişti ama ben ateşli hastalık geçirmiştim alakası var mı bilmiyorum başta da hcg düzeyim güzel artmıyordu bana da aynı şekilde teselli verdiler ama öyle olmuyor bu farklı bi his küçükken oldu önemsiz vb hissetmiyorsun bunu söyleyenlere kızıyorsun içinde bir canlıydı çünkü minik de olsa kısa süre de olsa bir canlıydı bir ruhtu bunu hissediyorsun geçmiş olsun diliyorum sonrasında Allah nasip etti tekrar inşallah size de nasip eder herşeyin hayırlısını istemek lazım sağlıksız olcakmış demekki insanın elinde olmuyor bazı şeyler Allah alır Allah verir dua etmek lazım kalbinizi ferah tutun ben de çok zor günler geçirdim ama geçti bitti geçiyor üzülmeyin

Sadece içimi dökmek için yazıyorum
9 haftalıktım herhangi bir sorun yokken kontrol için gittimde dün doktor kalp atışı alamıyorum ama bir başka görüş al yinede de dedi ben ayrıca perinatoloji doktoruna gittim
2 gün önce durmuş dedi,benim ihmalim mi var dedim hayır seninle alakası yok bebeğin ensesine bak kalın bu istemediğimiz birşey dedi,kalbinde sıvı var yani yaşasaydı bile 11-14. Haftalarda sıkıntı yaşanıcaktı dedi
Kürtaj oldum,ama içimde boşluk var
İnsanlar belki kötü niyetlerinden değil ama ya 9 aylıkken kaybetseydin vs diyorlar,ben şuan bebeğimin küçüklüğüne üzülmüyorum ki
Kalp atışını duyduğumdan beri bağ kurdum hayaller kurdum üzüntüm küçümsenecek gibi değilki.Allaha şükrediyorum olanda da olmayanda da vardır bir hayır,verende o alanda o asla isyan derecesinde değil ama içimde değişik bir his var sanki çok şey yaşamışım gibi 9 haftada,bütün duyguları bir arada yaşadım dün.
Daha önce dış gebelik geçirdim bu kadar olmadım,bu kez kalp atışını duyduk ya dedim bu kez olucak herhalde çünkü hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım hemde tek tüple bir mucizeydi ve kalp atışınıda duyunca içimi hiç karartmadım
Sürekli düşünüyorum ne sorun vardı yaşım 39 ondan mı oldu diye neden bebeğimin sağlık sorunu oldu diye
Dün ona ultrason cihazında son kez baktım
Dün 12+2 haftalık bebeğimi düşürüp peşine kürtaj olmuş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum maalesef keşke bu kadar iyi anlamasaydım insan derdine ortak istiyor bebeğimi bir hafta önce gördük hareketten ense kalınlığı olcümünü zor alabilmişti doktor yavrumu son görmem son hareketleri imiş 2 li tarama için gittiğimizde o hareketli bebeğim gitmiş yerine buz gibi hareketsiz hali gelmişti meğer 8 gün önce kalbi durmuş yavrumun bu acının tarifi yok içine düştüğü an da başlıyor onun hissiyatı hiç bir teselli de yetmiyor biz zaten Allah’a inanıyoruz asla isyan etmedim ama içim yanıyor bana da öyle ya 9 aylıkken olsaydı ya başka türlü olsaydı peşine yenisi gelir üzülme yani yenisi gelse ben yaşadığımı unutabilecek miyim onun görüntüleri hafızamdan silenecek mi tabi ki bende isterim sağlıklı bir gebelik inşallah nasip olsun ama teselli etmenin de bir adabı olmalı insanları daha çok üzüyorlar 9 aylık bir bebeğin ölmesi de çok kötü bir şey tabi ki ama benim bebeğim 12 haftalıktı kalbi durdu şuan yaşadığım acı bu olduğu için diğeri beni bi noktaya kadar üzebilir kendi acım varken insanlar da bunu anlamıyor bir de bunlarla uğraş

Back