9 haftalik iken kalbi durmuş ...

Geçmiş olsun yeni gördüm formu ben de yarin kürtaj olucam benim bebeğim 11 haftalikti bugün pembe leke gelmesiyle Dr a gittim kalbi durmuş çok üzüldüm Allah boyle durumda olan annelere sabir versin insaniz iste uzuluyoruz

Allah sabır versin canim. Kalbi durup hala seninle olması hissi de çok zor. İlk bebek miydi

Aynı acıyı yasamiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum Rabbim evlatlariniza ömür versin benım de kızım var cok sukur ona sarılıp teselli buldum Rabbim önce olmayanlara sonrada bize hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah

Amin canım kesinlikle benim 2 yıl önce de sağlıksız gebelik olmuştu ,en azından evlatlarimiz var şükür Allah onları ömürlü etsin olmayanlara hasretini ceken kardeslerime de bi an önce o duyguyu tatmalarini nasip etsin inşallah

Rabbim sana da sabir versin bi an önce kucağına sağlıklı evlatlar alırsın inşallah canim.ben de yeni geldim eve kürtaj oldum geldi gitti işte

Rabbim sana da sabir versin bi an önce kucağına sağlıklı evlatlar alırsın inşallah canim.ben de yeni geldim eve kürtaj oldum geldi gitti işte

bebeğin sağlıklı doğması falan inanılmaz özel bir şey bence. bazen çok umutsuz oluyorum bende. inşallah sağlıklı bir şekilde olsun canım senin de benim de:) ben evde çocuk sesi arıyorum artık. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

Canım Rabbim zamani gelince sana da verecektir hayirlisiyla inşallah üzülme ne diyor ayet; Rabbim sabredenlerle beraberdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…