9.haftam korkuyorum

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
2.066
2.988
83
Kızlar 9 haftama girdim . Bu sabah uyandığım da ne midem bulanıyordu nede agrım vardı . Belirtilerim yok oluyo azalarak yok oldu aslında . Erken mi sizce bi kere düşük yaptım onda da böyle bi anda yok olmuştu . Korkuyorum içim sıkıntılandı . Bulantınız ne zaman kayboldu

Azalabilir canım artik korkmana gerek yok. 9 haftadan sonra 3 aya girmiş olduğu icin. Sıkıntı etme içini ferah tut.

Reactions: Jou
Bazen azalıyor sonra bir kaç gün tekrar şiddetleniyor. Olabilir böyle durumlar aklınıza kötüyü getirmeyin içinizin rahat etmesi için doktorunuza bir görünün. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz.

Gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin
Korkacak bir şey yok ben gebeliğimin başından beri ne bulantı ne kusma ne ağrı hiçbir şey yaşamadım ama çok şükür 24 haftalık olduk. Kötü düşünüp kötüyü çağırmayın

Benimki azaldı meselaa mide bulantı çekmiyorum

Benim de ara ara oyle oluyordu. Bazen kendimi o kadar rahat hissederdim ki sanki karnim bile bomboş. Burda konu açmişdim ya da yorum yapmişdim onla ilgili. Bir sorun yoktu ama. Stresle kendini uzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…