9 milyarmı olur yaw:(

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
arkadaşlar forumda gördüğüm resimlerden sonra istanbulda kafama en yatan doktor barış çakır olmuştu ama bugün aradım ve tam 9 milyar dedi zaten istanbula gidip gelmek ekstra masraf olcak bir türlü karar veremedim aslında yakınlık açısından izmirde olmak istiyorum.izmirdede bi doktora karar veremedim can kopal ismi çok geçiyo ama bi resim göremedim elinden çıkma. lütfen yardım edin ölücem artık yaaa

Ben Etiler'de bir kbb profesörüne gittim arkadaşımın tavsiyesi ile duvarında mesleğine ait başarı sertifikaları dolu olan. Bana göre karakteri konusunda 1 sertifika dahi hak etmeyen biriydi!! Çünkü tacizci çıktı! Hatırladıkça sinirim tepeme çıkıyor!! Eşime, çok para istedi, bir daha gitmem, baska Dr bakıcam diye yalan söylemek zorunda kaldım terbiyesiz moruk!!👴

bende 9bine yaptırdım zaten fiyatlar o civarlarda.. 11bine de yaptıran var. tabi profesyonelliğe göre değişiyor fiyatlar

ya valla bilemedimki bende 9 milyarda çok geldi ya o kadar zaten bütçem yok. bir de 4 5e yaptıp ii olanlarıda görünce nie okadar para veriyim diyor insan

Bende kendisini aramak istiyordum ucret icin iyi bir doktor anladimkadariyla bencede pahali solunum probleri varsa dahada artar. Ankarada ameliyat olan arkadaslarda bana yardimci olsa.

Yok artik canim isime para vereceksin abartmaya gerek yok 4 5 bin bile çok pazarlik yapin başka doktorlara görüşün 9 bin ne ya 9 bin yil yaptirmam :llll

Son düzenleme:
Yok artik canim isime para vereceksin abartmaya gerek yok 4 5 bin bile çok pazarlik yapin başka doktorlara görüşün 9 bin ne ya 9 bin yil yaptirmam :llll

aynen ya izmirden doktorlarla falan görüştüm 4 5 civarı dediler.isim yapmış olanlar çok istiyor.emre ilhanada msj attım oda 8 milyar dedi. uçuk rakamlar yani

Bende kendisini aramak istiyordum ucret icin iyi bir doktor anladimkadariyla bencede pahali solunum probleri varsa dahada artar. Ankarada ameliyat olan arkadaslarda bana yardimci olsa.

arkadasım ben daha olmadım ama hacettepe hastanesınde tevfık sözene olmak ıstıyorum tevfık hocaya yaptıranlar cok memnun resımlerıde var arkadas olarak ekledıklerı zaman gorebılırsın fıyatıda cok ucuk degılmış bır dusun ıstersen

aynen ya izmirden doktorlarla falan görüştüm 4 5 civarı dediler.isim yapmış olanlar çok istiyor.emre ilhanada msj attım oda 8 milyar dedi. uçuk rakamlar yani

Evet biraz pahalı haklısınız kızlar. Ama şöyle de bir gerçek var ki Emre İlhan'ın yaptığı burunlar hep ömürlük oluyor. Kuruşuna kadar hakediyor bence aldığı fiyatı. Ben çok memnun kaldım güler yüzünden, samimiyetinden ve tabiki burnumun şeklinden:) Zor bir süreçten geçiyorsun sonuçta ve bir kez ameliyat olmak istiyor insan.. Bu yüzden iyicene araştırmanızı tavsiye edebilirim size ancak..

ben can kopalin hastalariyla iletisime gectim..listemdekilerin cougu onun hastasi ve fotolari var ama sadece arkadas olanlar gorebiliyor :) hala lazimsa isimlerinide verebilirim fotosu olanlarin..ikinci aya randevu aldim..karin bolgesinden yag aldirma sirttan yag aldirma karin germe (eee 3 dogumdan sonra sarktida sarkti) ve burun estetigi..bunlarin toplami senin bir burun ameliyatin kadar tutmuyor yawww :))..ona olanlarin fotolarini cok begendim ama ben daha olmadim o yuzden birsey demem icin cok erken..insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur

canım vallahi ozaman bana hastaların iimlerini verirmisin.birde ben bakayım nasıl olmuş.suan aklımda bide bora karaali var ama tam karar veremedim

beni ekleyebilirsin can kopala oldum fotolarim var

canım kaç ay oldun senin.ve en önemlisi memnunmusun.fotolarda güzel görünüyor.sadece bi fotoda yanları farklı duruyo hatta şişliktendir die yorum yapılan foto alttan cekilen.ama genel anlamda beğendim ben canım.doktor nasıldı.ilgilendimi birde ücretler nasıldı.ve en önemli sorum su canım ben öğretmenim 15 tatilde olmayı düşünüyorum bir haftada rapor alcam.3 hafta yeterli olurmu okula geri dönebilmem için.çok şiş oluyormu kötübakışlara maruz kalmk istemiyorum.

benim kombine ameliyatim icin dr 1 hafta izmirde kalip iki hafta sonra ucakla yolculuk edebilecegimi soyledi..3 hafta senin icin yeterli olur

ne kadar mıs acaba bilginiz var mı

Ben mega medipol bagcilarda prof dr naci demirorene 17 subatta ameliyat olacagim.4500 ucreti ama en onemlisi cok sakin ve tatli bi dr. Kendisine cok guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…