Bende kendisini aramak istiyordum ucret icin iyi bir doktor anladimkadariyla bencede pahali solunum probleri varsa dahada artar. Ankarada ameliyat olan arkadaslarda bana yardimci olsa.arkadaşlar forumda gördüğüm resimlerden sonra istanbulda kafama en yatan doktor barış çakır olmuştu ama bugün aradım ve tam 9 milyar dedizaten istanbula gidip gelmek ekstra masraf olcak bir türlü karar veremedim aslında yakınlık açısından izmirde olmak istiyorum.izmirdede bi doktora karar veremedim can kopal ismi çok geçiyo ama bi resim göremedim elinden çıkma. lütfen yardım edin ölücem artık yaaa
Yok artik canim isime para vereceksin abartmaya gerek yok 4 5 bin bile çok pazarlik yapin başka doktorlara görüşün 9 bin ne ya 9 bin yil yaptirmam :llll
Bende kendisini aramak istiyordum ucret icin iyi bir doktor anladimkadariyla bencede pahali solunum probleri varsa dahada artar. Ankarada ameliyat olan arkadaslarda bana yardimci olsa.
Bende kendisini aramak istiyordum ucret icin iyi bir doktor anladimkadariyla bencede pahali solunum probleri varsa dahada artar. Ankarada ameliyat olan arkadaslarda bana yardimci olsa.
aynen ya izmirden doktorlarla falan görüştüm 4 5 civarı dediler.isim yapmış olanlar çok istiyor.emre ilhanada msj attım oda 8 milyar dedi. uçuk rakamlar yani
Cidden cok tesekurederimarkadasım ben daha olmadım ama hacettepe hastanesınde tevfık sözene olmak ıstıyorum tevfık hocaya yaptıranlar cok memnun resımlerıde var arkadas olarak ekledıklerı zaman gorebılırsın fıyatıda cok ucuk degılmış bır dusun ıstersen
canım ben ankara cebeci tıp fakültesinde oldum oldukça da memnunum.[/QUOTE
Cok tesekurederim
arkadaşlar forumda gördüğüm resimlerden sonra istanbulda kafama en yatan doktor barış çakır olmuştu ama bugün aradım ve tam 9 milyar dedizaten istanbula gidip gelmek ekstra masraf olcak bir türlü karar veremedim aslında yakınlık açısından izmirde olmak istiyorum.izmirdede bi doktora karar veremedim can kopal ismi çok geçiyo ama bi resim göremedim elinden çıkma. lütfen yardım edin ölücem artık yaaa
ben can kopalin hastalariyla iletisime gectim..listemdekilerin cougu onun hastasi ve fotolari var ama sadece arkadas olanlar gorebiliyor :) hala lazimsa isimlerinide verebilirim fotosu olanlarin..ikinci aya randevu aldim..karin bolgesinden yag aldirma sirttan yag aldirma karin germe (eee 3 dogumdan sonra sarktida sarkti) ve burun estetigi..bunlarin toplami senin bir burun ameliyatin kadar tutmuyor yawww :))..ona olanlarin fotolarini cok begendim ama ben daha olmadim o yuzden birsey demem icin cok erken..insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur
beni ekleyebilirsin can kopala oldum fotolarim var
canım kaç ay oldun senin.ve en önemlisi memnunmusun.fotolarda güzel görünüyor.sadece bi fotoda yanları farklı duruyo hatta şişliktendir die yorum yapılan foto alttan cekilen.ama genel anlamda beğendim ben canım.doktor nasıldı.ilgilendimi birde ücretler nasıldı.ve en önemli sorum su canım ben öğretmenim 15 tatilde olmayı düşünüyorum bir haftada rapor alcam.3 hafta yeterli olurmu okula geri dönebilmem için.çok şiş oluyormu kötübakışlara maruz kalmk istemiyorum.
arkadasım ben daha olmadım ama hacettepe hastanesınde tevfık sözene olmak ıstıyorum tevfık hocaya yaptıranlar cok memnun resımlerıde var arkadas olarak ekledıklerı zaman gorebılırsın fıyatıda cok ucuk degılmış bır dusun ıstersen
ne kadar mıs acaba bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?