Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar mahvoldm :ruh::KK48: kızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya :KK53:
iskence istemissiniz siz kasinmissiniz :D

menumu yazayım
kahvaltı 12, biraz peynir, menemen, 1 dilim ekmek, yeşillik 4zeutin

3 gibi bir bardak kadar mısır süt aldım yanıma onu içtim

6 gibi kalan menemen 1 tabak

yersem brokoli yiycem şimdi
2,5lt su 4bardak 2bardak yeşil çay
Spor yok :KK43:
afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslind

biz menemene talim

ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyor

hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadide :KK70:

burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hep

hosgeldin gulus
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yolda

olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk
menu altina @askrhpozitifi ve Habinar Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi ve Habinar Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

gecmis olsun canim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisss
menu altina @askrhpozitifi ve Habinar Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

Valla canim esimin menusu bugun o nedenle yedim. Spor misafirim olmasa yapacaktim cnm ama ilerleyen saatlerde yaparim belki

9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..

ufak şeyleri büyütmek arkasından başka şeyler çıkarmak işleriyse en alasını yaparım.. bel altı vurulacaksa vurarız sorun yok.. buda burda kalsın lazım olur:KK66:

not Habinar Habinar seni seviyorum bacım iyki bizimlesin:KK66:

hele sana @mefkurem ölürüm sen çok başkasın çok farklısın..

Hay ağzına sağlık cnm valla sabahtan beri yutkunuyorum yani amaç nedir anlayamdım
Çok farklı yerlere çekildi
İlla bizdemi hakaret edelim
Kimse yorum yapmadı bile, başka işimiz yok onlarımı konusucaz sinir kat sayım yuksek aynı seviyeye düşmek istemiyorum

iskence istemissiniz siz kasinmissiniz :KK70:

afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslind
kaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)

biz menemene talim

ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyor

hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadide :KK70:

burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hep

hosgeldin gulus
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yolda

olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk

bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi ve Habinar Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

gecmis olsun canim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisss
valla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirim

Valla canim esimin menusu bugun o nedenle yedim. Spor misafirim olmasa yapacaktim cnm ama ilerleyen saatlerde yaparim belki
esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim :D
kaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik:(

Menüm

Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahim askrhpozitif askrhpozitif

valla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirim
anlastik

Kahvaltı

12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta

Öğlen
17.30: 1 orta boy elma

Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek

1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )

esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim :KK70:
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik:KK43:

pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahim askrhpozitif askrhpozitif

anlastik
Hemen yapiyorum tatlim

9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..

ufak şeyleri büyütmek arkasından başka şeyler çıkarmak işleriyse en alasını yaparım.. bel altı vurulacaksa vurarız sorun yok.. buda burda kalsın lazım olur:KK66:

Canım ya çok tatlısın bende sizi çok seviyorum
Şimdi daha iyi anladım iyiki sizinle yoluma devam ediyorum :KK37:

kızlar menüme 1 küçük kivi ve 1 dilim elma ekledim. bağırsaklar fena yine. faydası olsun diye. Habinar Habinar daha da bişi yemem dükkan kapandı. az sonra evdeki malzemelerimi karıştırıp kış çayı yapıcam. içinde zerdeçal, zencefil, kabuk tarçın, kuşburnu, hibisküs, limon, karanfil falan olacak. tadı güzel oluyor.
afiyet olsun da akşam meyvelerine dur desekmi acaba
Diyetisyenler uygun görüyor dediniz ama bu hafta değişiklik yapsak vücut biraz şaşırsa ne dersiniz

esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim :KK70:
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik:KK43:

anlastik
Çekicem bebeğim evime bi döneyim

menü
sabah(10:30)
2dlm tam tahil
1yumurta
2parmak peynir
roka
yeşilçay

ogle(13:30)
80g tonbaligi yagi suzulmus salata ile

ara(16:00)
2yk yogurt
1/2muz

aksam(18:00)
3yk menemen
1kk peynir
1dlm tam bugday
cay

su:2lt yatana kadar 3olur spor:45dk leslie yapacagim +15dk bolgesel
askrhpozitif askrhpozitif Habinar Habinar
Kaptan afiyet olsun

Menüm

Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
Pideyi herkes vurgulamıştır sanırım cezaya giriyor sanırım ne kadar yedin canım miktarı yazarmışım

Kahvaltı

Öğlen

Akşam

1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )
3 dilim ekmek 2 poaça cezanı belirle diyecemde ilk günden ne yapsak bilemedim :oops:

Geçmiş olsun canım
Sağol tatlım
Menüm
Sabah 9
1 su bardağı süt 3k yulaf kepeği 3 ceviz keten tohumu
Öğlen13
Peynir zeytin domates salatalık 1 tane sigara böreği
Akşam 19
7 köfte
1 kase salata
3 kaşık yoğurt

Su 4 litre :oops:
Spor 1 saat aerobik
30 dk kardio toplam 90 dk
Telafi yaptım sigara böreği için kaptan
Yatmadan bitki çayı filtresi kahve
askrhpozitif askrhpozitif
Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdan :-)
Iyi akşamlar canlar :KK68:

Yeni haftaya hazırmıyızzzz
:KK73: :KK73: :KK73: :KK73:
Kilolar verilmek için can atıyor :KK6:

Takımın sonucuna tabiki üzüldüm ama beni üzen asıl tartıda gördüğümüz kötü sonuçlar
Aslında buda bi kısır döngü
Bizler verimsiz bi hafta geçirip emeklerimizi çöpe atarsak buda takım sonuçlarına yansıyor
Burda da ortak amaç için bulunuyoruz
Hedefimiz kilo belasından kurtulmak ve bunu kendimiz için istiyoruz
Yoksa çocuk parkı gibi sen beni kıskandın ben seni kıskandım demek için değil
Ayrıca bu dertten muzdarip olan Kişiler kilo verenleri kıskanmaz aksine onun adına mutlu olur imrenir takdir eder
En azından biz öyle düşünüyoruz
Başkalarının ne düşündüğüde umrumuzda değil
Burası adı üstünde yarışma olduğu içinde takımlar arası tatlı bi rekabet olması çok normal. Yoksa gider günlük açar orda toplanırdık
Bazen takımlarda inişler çıkışlar olabilir
Öncesinde bizde her hafta her hafta 1 likler yaşadık. Son zamanlarda kötü sonuçlar almış olabiliriz
Bunda kimsenin cebine giren çıkan olmuyor
Sadece hedefe ulaşmak için oyalanmış oluyoruz yani kendimiz kaybediyoruz
Bunun tek sorumlusuda yine kendimiziz
Yoksa başkalarını suçlamak, kıskanmak gibi komik şeyler olamaz
Yani takımın 1.olması bu sanal ortamda sadece sonuçtur

Akşamda kendi eksikliklerimizin analizini yaptık herkes en başta kendisi için dersini çıkarıp hedefe ulaşmak için çabasını gösterecektir

Bunuda birbirini düşünüp değer veren arkadaşlar olarak her türlü desteği vereceğiz

Eminim herkesin duygularına tercüman oldum
Daha fazla konuşmayla vakit harcamıyalım biz işimize bakalım
O yüzden kimsenin bu mesajı alıntılayıp cevap vermesine gerek yok

Not: Habinar Habinar seni seviyoruz yaseminim :KK36:
Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsun
Kızlar mahvoldm :ruh::KK48: kızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya :KK53:
Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyor

:KK200::KK200:
menumu yazayım
kahvaltı 12, biraz peynir, menemen, 1 dilim ekmek, yeşillik 4zeutin

3 gibi bir bardak kadar mısır süt aldım yanıma onu içtim

6 gibi kalan menemen 1 tabak

yersem brokoli yiycem şimdi
2,5lt su 4bardak 2bardak yeşil çay
Spor yok :KK43:
Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumu
menü
sabah(10:30)
2dlm tam tahil
1yumurta
2parmak peynir
roka
yeşilçay

ogle(13:30)
80g tonbaligi yagi suzulmus salata ile

ara(16:00)
2yk yogurt
1/2muz

aksam(18:00)
3yk menemen
1kk peynir
1dlm tam bugday
cay

su:2lt yatana kadar 3olur spor:45dk leslie yapacagim +15dk bolgesel
askrhpozitif askrhpozitif Habinar Habinar
süpersin kaptanım

Menüm

Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum Gülşahcim:KK200:
Kahvaltı

Öğlen

Akşam

canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gec

Back
X