Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
1 orta boy haşlanmış patates
4 zeytin
Yarım portakal

14.00
5 fındık

18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek

Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
Bende bekliyorum artı koymak için zaten bi K kurtlu_elma kaldı Tuğba bugün hiç uğramadı demi

kilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki
Canlı şahidim dilek görecek beni nasıl ince kibar bi hanım olacam dilekcim aynı senin gibi inşallah

kilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki
Çirkinler mi :KK70::KK70:

Ben yatıyorum yarın eksik kalan işlerimiz var tadilat ihtiyaçlar gibi ikeaya gidecem bütün gün n koşturmaca beni bekliyor
Güzel bi gündü
Yastığa başımı vicdanım rahat huzurlu hedefime 1 adım daha yakın hissederek koyuyorum :uykucu:
Şu su olayı bozdu beni ama wc de yatsammı acaba :KK70:
Hayırlı huzurlu geceler
Enerji dolu bir sabaha uyanmamız dileğiyle

Ben menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
4 zeytin
Yarım portakal

14.00
5 fındık

18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek

Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
Menün güzel bu arada ama spor yok seferoğulları coştu bugün bir gün gerideyiz haberin olsun ponicim

Sağol tatlım

Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdan :-)

Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsun

Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyor

:KK200::KK200:

Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumu
süpersin kaptanım

Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum Gülşahcim:KK200:
canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gec
merviş yarın sabah platese gidicem ama olmamı

Menüm

Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su

Pide disinda guzel menu nm afiyet olsun

esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim :KK70:
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik:KK43:

pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahim @askrhpozitif

anlastik

Corbayi esim yapti cnm dolmayi ben yaptim uzun zamandir iatiodu bugune kismet oldu

Kahvaltı

12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta

Öğlen
17.30: 1 orta boy elma

Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek

1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )

Canim menun cok karbonhidrat icerio ve bence kotu bir menu

Ben menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
4 zeytin
Yarım portakal

14.00
5 fındık

18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek

Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma

Gayet guzel cnm

Ben kısa boylu çıtı pıtı kadınları daha güzel buluyorum canım daha çekici hoş geliyor gözüme bende sana soracaktım boyun kaç yazmamışsın diye
insanoğlu hep olmayı ister :) bende pek severim minyon bayanları minicik eller ayaklar ne şirinler dimi:)

Canlı şahidim dilek görecek beni nasıl ince kibar bi hanım olacam dilekcim aynı senin gibi inşallah
sen sene sonuna zayıflıyor sun ben dekorumayı başarmış olucam dışarda buluşup kızlara boy boy resim atıcsz zaferimizi kutluyacaz spordaşım

Back
X