Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlarrr
dün akşam dışarıda eğlenmeye gittik saat 2 gibi geldik eve direk yattım amaa sabah zor uyandım işe gel kaldım yarım saat :))
uykum varrrrrr :75:

kızlarrr dünkü menümü yazmaya korkuyorum ama yazım yinede

iftar:

domates çorbası kaşarlı
pilav (1 kaşık)
yanına fırında baharatlı tavuk
yanına azcık kıyma kavurma
ortada patlıcan kızartması yogurtlu
1 bardak su

iftar sonrası profitrollü dondurma
1 bardak kola

sahurda 1 bardak su

Eddacım sıkma canını kızartmadan cok yemedıysen sorun yok heaaa bıde profeterollu dondurma var (bayılırım bu arada :) ) ikisi olmasa fena sayılmaz aslında sahurda bısey yememıssın cunku bugun telafı edersın artık:)

günaydın arkadaşlar...

dün akşam misafirlerim vardı..öğleden sonram pasta börek yapmakla geçti...yaptıgın pastalardan yedin mi derseniz 1 küçük kurabiye yedim akşam cayın yanında..az önce de kahvaltı yerine börek yedim 1 dilim:((
50 yaşındaki misafirim 2 ayd 10 kg zayıflamış...yuhhh dedim kendime yuhhh:((( :))))

hayırlı olsun cnm yeni ilişkin,gerçektende çok güzelmişsin maşşşşşşşşşşşşallah sana. Malesef benimde liseden beri (7,5 yıldır) çok sevdiğim bi çocuk var ama ona hiç söylemedim sevdiğimi ,nasıl oldu bilmiyorum ama bu öğrenmiş sevdiğimi tabi ben o zaman şişko,sivilceli,gözlüklü biriydim yanımdan geçerken arkadaşını dürtüp ''bu kız mı beni seviyor hahahahaha'' diye gülmüştü yani beni beğenmemişti (tabi ben onun hareketinden sonra atak yapıp bayağı güzelleşmiştim) sonra bende ondan umudumu kaybedince başka kişiyle çıktım ilişkimiz yürümedi ayrıldık geçen sene ve hoşlandığım çocuk zaten liseden sonra bizim sokaktaki cafeye takılmaya başlamıştı sürekli karşılaşıyorduk birgünde msnden eklemiş beni ,sürekli bana benim onu hala sevip sevmediğimi soruyordu bende ona sevmediğimi söylemiştim (annemin dolduruşuyla) böylece konuşmadık bir daha ama 2 hafta önce sokakta ,geçen hafta salı günü sinemada ,salı gecesi mc donalds da(merak etmeyin ben birşey yemedim kardeşim yedi) ve eve döndüğümüzde tekrar bizim sokakta karşılaştık (beni mi takip ediyo bu diye düşünmeye başladım valla) ama çocuk çok utangaç yaa ben ona bakınca kafasını çeviriyo ama gizliden gizliyede beni gözetliyo :69:

ayyyy...çok tatlısın sennn...inşallah sonu güzel olur:69:

Günaydın kızlarrr
dün akşam dışarıda eğlenmeye gittik saat 2 gibi geldik eve direk yattım amaa sabah zor uyandım işe gel kaldım yarım saat :))

iftar:

domates çorbası kaşarlı
pilav (1 kaşık)
1 bardak su

1 bardak kola

sahurda 1 bardak su

eddacım menün güzel bence...aç mı gezelim yahu:51:

günaydın arkadaşlar...

dün akşam misafirlerim vardı..öğleden sonram pasta börek yapmakla geçti...yaptıgın pastalardan yedin mi derseniz 1 küçük kurabiye yedim akşam cayın yanında..az önce de kahvaltı yerine börek yedim 1 dilim:((
50 yaşındaki misafirim 2 ayd 10 kg zayıflamış...yuhhh dedim kendime yuhhh:((( :))))

canım ayda 5 kilo 50 yaş için fazla...bi kısmı sudur..geri alır...kalanı da kastır...yazık etmiş kendine bence..50 yaş için ideal ayda 2-3 kilo olmalı...o da sporla...

mürşide menünü yaz bakim dünki.kaynattın arada?yazdında ebnmi bulamadım. hepberanın inadına dukanı yalan yapmaycam yaaa:9::9:dukan yalan oldu deme sakın.

:24::60::60:
ııııı uuuuu üüüü şeyyyyy kem kümmmm dukan yalan oldu bacımmm :))) Ama bugun basladım ben sana yazdım ama sen okumadın galıba ben sahur ıcın 2 dılım tam tahıllı ekmek eklıcem dukana olmazmı yaa dun sahurda yedım mesela ole devam edıcem bakalım ıse yarıcakmı ??

Ayyy boşver kızz mesafeyı felan askı yasa doya doya tadını cıkar zamanı geldıgınde dusunursun o seylerı :)))

:24::24::60::60:

ben bu on yargıyla yanıma erkek sınek bıle sokmam:))) Bi cocukcaz vardı ılgılenıyodu benle sevgılım oldugunu duyunca gorusmeyı kesmıstı benle duymus sımdı ayrıldıgımızı arıyo bıseyler yapalım fılan.Ben dırek bahane makınası gıbı uyduruyomda uyduruyom:))Gecen sey dedı bu ayrıldıgın eskı sevgılın sana ıyı gelmemıs fabrıka ayarlarına gerı donsen artık felan dedı.Ama ole olmuyo ıste guvenemıyorum kımseye bu bole baya surecek sanırım.Yanı benım fotolarımı daha beklersınız cokkkkk :)))

fabrika ayarlarına geri dön cümlesine bayıldım...çocuk haklı ya...

eddacım sıkma canını kızartmadan cok yemedıysen sorun yok heaaa bıde profeterollu dondurma var (bayılırım bu arada :) ) ikisi olmasa fena sayılmaz aslında sahurda bısey yememıssın cunku bugun telafı edersın artık:)

sahurda son günler sadece kalkıp su içiyorum niyetim kalkıp müsli yemek oluyo ama üüşeniyom uyku daha tatlı geliyo bide yiyip yatmak kilo aldırır diye yemiyim bari diyom
profitrollü dondurma güzel ama kakaosu çok ağırdı böyle mideyi yakıyo carte dor unki..
Bugün tavuk yiycem akşamm dün tavuktan azcık yedik yemek oldugu gibi duruyo
yanına bol salata bugün telafi şartt :34:

günaydın arkadaşlar...

Dün akşam misafirlerim vardı..öğleden sonram pasta börek yapmakla geçti...yaptıgın pastalardan yedin mi derseniz 1 küçük kurabiye yedim akşam cayın yanında..az önce de kahvaltı yerine börek yedim 1 dilim:((

benimde canım son günler mayalı ev poğaçası çekiyo böyle pufidik
amaa iftar sonrası yorgun oluyorum yapamıyom :14:
Yaa aklına koyan zayıflıyo yeterki irade olsun

murch cumartesi telefon baktım kuzenim gelince samsundan onla ilgilendim gün hatta gece boyu birde kararsız kaldımm
senin telefonda alabilirim gittim gördüm begendim hemde wifi si oluşu fiyatıda uygun ama nette araştırdım şunlar yazıyo dogrumu bacım

ekran renkleri solukmuş
birşey yaparken başka birşey yapamıyormuşsun yani netteysen telefon kapalı gibi oluyomuş çağrı msj gelmiyomuş
wifisi kesiliyo yawaş yazanlar olmuş öylemii

sen memnunmusun şarjı nekdar gidiyo

bitanede vodafonede begendim dokunmatik onun kamerası özellikleri harika ama özelliklerinden dolayı şarkı 1 - 1,5 gün gidiyomuş dokunmatik kullanablirmiyim bilmiyom
seninki hem uygun hem wifi si oluşu cazip napim sen söylesene telefonsuz kaldımm :32:

murch cumartesi telefon baktım kuzenim gelince samsundan onla ilgilendim gün hatta gece boyu birde kararsız kaldımm
senin telefonda alabilirim gittim gördüm begendim hemde wifi si oluşu fiyatıda uygun ama nette araştırdım şunlar yazıyo dogrumu bacım

ekran renkleri solukmuş
birşey yaparken başka birşey yapamıyormuşsun yani netteysen telefon kapalı gibi oluyomuş çağrı msj gelmiyomuş
wifisi kesiliyo yawaş yazanlar olmuş öylemii

sen memnunmusun şarjı nekdar gidiyo

bitanede vodafonede begendim dokunmatik onun kamerası özellikleri harika ama özelliklerinden dolayı şarkı 1 - 1,5 gün gidiyomuş dokunmatik kullanablirmiyim bilmiyom
seninki hem uygun hem wifi si oluşu cazip napim sen söylesene telefonsuz kaldımm :32:

Walla cnm rengı gayet normal geldı bana tabı kısılerın telefondan beklentısıne gore degısır HD kalıtesınde deıl renkler ama normal yanı.Wifi ye baglandım sımdı sonra aradım kendı telımı caldı yanı oyle bı sorunu yok baska ıslem yepmak ısterken baska bısey yapıo dedıgı ortadakı mause u dur kaydırmalı oldugundan alısana kadar ıslemler bıraz hızlı oluyo ama hemen adapte oluyosun(Ortadakı tusu laptobum mauseu gıbı) sarjıda cok konusur cok msjlasırsam 2.5 3 gun gıdıo normal bı kullanmda 5 gune kadar yeter.Benım dıger telefonum samsung dokunmatıktı ondanda cok memnundum ama bunun klavyelı tus ozellıgı cok rahat.Hem kullanıslı hem ucuz hemde gosterıslı bı telefon hepsı buradadan gır bı yorumları oku ıstersen ben severek kullanıyorum bence al derım yanı

nasıl yanaşcam ki çocuğa ,dedim ya yüzüme bile bakamıyo çeviriyo hemen kafasını ama geçen hafta beni zayıflamış gördüğündeki şaşkın bakışlarını unutamıyorum:9: mc donaldsda menü alırken benim arkamda duruyormuş ama ben onu fark etmedim tabi annem görmüş bizi, sordum bende anneme beni görünce ne yaptı diye ilk o da fark etmedi ama sen kasadaki adamla konuşmaya başlayınca sesinden tanıdı herhalde uzunca bir süre baktı sonra geri geri yürüdü ve dondurma alınan tarafa gitti, dondurmalara bakıyo ama ara ara sana bakıyordu diyo, çıkıştada tam benim olduğum masanın arkasına oturdular sırt sırta verdik yani :1: giderkende bana bakmış ama ben bunları fark etmedim ,eve gelince annem söyledi. Çocuk çok utangaç ben ondan daha beterim ama yaaa :50:

nasıl yanaşcam ki çocuğa ,dedim ya yüzüme bile bakamıyo çeviriyo hemen kafasını ama geçen hafta beni zayıflamış gördüğündeki şaşkın bakışlarını unutamıyorum:9: mc donaldsda menü alırken benim arkamda duruyormuş ama ben onu fark etmedim tabi annem görmüş bizi, sordum bende anneme beni görünce ne yaptı diye ilk o da fark etmedi ama sen kasadaki adamla konuşmaya başlayınca sesinden tanıdı herhalde uzunca bir süre baktı sonra geri geri yürüdü ve dondurma alınan tarafa gitti, dondurmalara bakıyo ama ara ara sana bakıyordu diyo, çıkıştada tam benim olduğum masanın arkasına oturdular sırt sırta verdik yani :1: giderkende bana bakmış ama ben bunları fark etmedim ,eve gelince annem söyledi. Çocuk çok utangaç ben ondan daha beterim ama yaaa :50:

Eyvahhh sızın ısınız zor msnde eklıyse hala ordan konus ılk baslarda sonra karsılastıgında slm felan ver ole ole ısınsın ara bence sen bole davranınca oda cesaretını toplar bence

naber mursh,,

kimse yok senden başka:)) bu aralar hiç muhabbete dahil olamıyorum yaa çok yoğunum ooff hele dünkü stresimi size anlatamam gerçekten:(( maşallah herkes de döktürmüş oku oku bitmiyo:)) diyette yalan oldu bu aralar:) yeni bi gaz lazım bana, düğüne kadar hedef belirleyip yapmıştım diyetimi şimdi önümde bişey kalmadı birazda zayıfladım diye şımardım galiba.. yalnız bu ne kadar acı bişey biraz açtınmı boğazı hemen kilo almak gerçekten çok haksızlık:44::44:

Walla cnm rengı gayet normal geldı bana tabı kısılerın telefondan beklentısıne gore degısır HD kalıtesınde deıl renkler ama normal yanı.Wifi ye baglandım sımdı sonra aradım kendı telımı caldı yanı oyle bı sorunu yok baska ıslem yepmak ısterken baska bısey yapıo dedıgı ortadakı mause u dur kaydırmalı oldugundan alısana kadar ıslemler bıraz hızlı oluyo ama hemen adapte oluyosun(Ortadakı tusu laptobum mauseu gıbı) sarjıda cok konusur cok msjlasırsam 2.5 3 gun gıdıo normal bı kullanmda 5 gune kadar yeter.Benım dıger telefonum samsung dokunmatıktı ondanda cok memnundum ama bunun klavyelı tus ozellıgı cok rahat.Hem kullanıslı hem ucuz hemde gosterıslı bı telefon hepsı buradadan gır bı yorumları oku ıstersen ben severek kullanıyorum bence al derım yanı

CANIM BENİM MÜDÜR ÇAĞIRDI ANCA GELEBİLDİMM
BENDE KLAVYELİ İSTİYOM OYÜZDEN SENİNKİ CAZİP GELDİ FİYAT OLARAKDA UÇUK FİYATLARA GEREK YOK DİYOM
ÇÜNKÜ YAPACAGIM SADECE TELEFON GÖRÜŞMEK - MSJ + İNTERNET..
ben başka şeyler yüklicek değilimm
sen memnunsan bende memnun olurum canımm :31:

kızlar size birşey soracagım 2 gündür benim sağ ayagım bir anda sanki kaynar su dökülmüş gibi oluyo
yanıyokii aynen ilk oldugunda su mu döküldü diye biyerden eğilip kontrol ettim o derece..
sonra eğilip bakıyorum elimle kontrol ediyorum soguk ama neden böyle oluyo sürekli yarım saatte - bir saatte bir oluyo nerdeysee

Günaydın kızlarrr :)))

Acayip uykum var haaa esnemekten ağzım yırtılcak sanki :(((

Dünkü menüm ...

Sahur ;

2 dılım tam tahıllı uno ekmek
3 dılım beyaz peynır
yarım lıtre su

İftar ;

Dukan yayla çorbası
tavuk sote
yulaf kepeklı yourt

1 litre su

Spor : 2 saat yatakta tv izlemek :(

Kitap ; AKLINDAN BİR SAYI TUT

canımmm vitamin konusunu araştırdım soruşturdum..dayımda doktor bayrama gittiğimde daha detaylı anlatır ama dkan konusunda genel fikir uzun süre yapacaksanız ilave olarak vitamin kullanın diyorlar.her diyet için geçerli ama dukanda daha çok.bazılarıda diyorki kan değerlerim dahada düzeldi diyor.valla benim seyir günüm 120 gün canım. 120 gün vitaminsiz kalmak mı daha sağlıksız kilolu olmak mı dedim ve vitamin takviyesi alarak devam etmeye karar verdim..magnezyum içeren vitamin ve çinko içeren şamğuan aldık mı eksikelr tamam. meyvelerin hepside o kadar vitaminli değil aslında şimdi diyeti bırakırsak meyve yicez diye ben ipin ucunu kaçırırırm diye korkuyorum. regl olduğum halde tartıda güzel rakam görüncede yarım bırakmak istemiyorum kuzzz. sen ne düşünüyosun dukana devam etme konusunda.

naber mursh,,

kimse yok senden başka:)) bu aralar hiç muhabbete dahil olamıyorum yaa çok yoğunum ooff hele dünkü stresimi size anlatamam gerçekten:(( maşallah herkes de döktürmüş oku oku bitmiyo:)) diyette yalan oldu bu aralar:) yeni bi gaz lazım bana, düğüne kadar hedef belirleyip yapmıştım diyetimi şimdi önümde bişey kalmadı birazda zayıfladım diye şımardım galiba.. yalnız bu ne kadar acı bişey biraz açtınmı boğazı hemen kilo almak gerçekten çok haksızlık:44::44:

Ayyy cnm yaa o gaza hepımızın ıhtıyacı var bence kendıne bı dıyet sec sole senı gaza getırecek bısey ılk basta 1 2 kıloyu hızlıca verdıgını gorunce motıve olursun muteler muslı dıyetı yapıolar bı dene derım ben.

CANIM BENİM MÜDÜR ÇAĞIRDI ANCA GELEBİLDİMM
BENDE KLAVYELİ İSTİYOM OYÜZDEN SENİNKİ CAZİP GELDİ FİYAT OLARAKDA UÇUK FİYATLARA GEREK YOK DİYOM
ÇÜNKÜ YAPACAGIM SADECE TELEFON GÖRÜŞMEK - MSJ + İNTERNET..
ben başka şeyler yüklicek değilimm
sen memnunsan bende memnun olurum canımm :31:

Olursun olursun al telefon kardesı olalım :))))

kızlar size birşey soracagım 2 gündür benim sağ ayagım bir anda sanki kaynar su dökülmüş gibi oluyo
yanıyokii aynen ilk oldugunda su mu döküldü diye biyerden eğilip kontrol ettim o derece..
sonra eğilip bakıyorum elimle kontrol ediyorum soguk ama neden böyle oluyo sürekli yarım saatte - bir saatte bir oluyo nerdeysee

Alla alla damarlarla ılgılı bı sorun olabılır canım bı doktora gorun derım

dukan olayında benim bildigim sadece atak dönemi zaten 4-10 gün arasında yapılıyo ondan snra sebze vebenzeri şeyler ekliyosun seyire geçtiğinde sürekli dukan yapma murch arada sebze gibi şeyler ye sadece tavuk yogurt peynir yeme protein zehirlemesi olursun.. bünyeni bozarsın ekmek yememen en önemlisi bunu biliyosun... ekmek olmadıktan sonra sebzelerden sebze yemeklerinde ye..

Ayyyyyy,yorum yapmadan geçemiycem.Zayıflıyorum bayıldım sana ya ,maşallah :nazar: Bi de gerçekten içimi bir sevinç bastı.Benim de boyum 163 cm,yani 70 kilo olsam ben de senin gibi mi görünücemmmmmmm :62: Light dondurma yiyecektim ama seni görünce vazgeçtim.Durmak yokkkkk,yola devammmmmmmmmm :66:

Bende seni görünce heyecanlanıyorum nev :)) bak o derece içime işlemişsin :60:

çok geçmiş olsun mutecim,, benimkide bu haftasonunu ateşli geçirdi..onlar hastalandığda kolumuz kanadımız kırılmış gibi oluyoruz.. allah bütün hasta çocuklara şifa versin..

şirkette çok yoğun bir döneme girdim hiç takip edemiyorum sizleri aklım hep sizde:) geçmişi okumaya da vakit bulamıyorum napçam bilmemm bikaç günü daha böle atlatıcz heralde bilginiz olsun.

bi konu daha var hafta sonu 2 gün oruç tuttum 1 kilo aldım:(( gözüm dönüyo iftardan sonra napiyimm:((

teşekkür edeirm canım.. yediklerine azıcık dikkat et.Bir tabak tatlı yiyeceğine bir çatal ye, bir bardak kola içecegine yrım bardak iç.Böyle küçük ölçülerle dikkat edebilirsin yediklerine...

Günaydın kızlarrr :)))

Acayip uykum var haaa esnemekten ağzım yırtılcak sanki :(((

Dünkü menüm ...

Sahur ;

2 dılım tam tahıllı uno ekmek
3 dılım beyaz peynır
yarım lıtre su

İftar ;

Dukan yayla çorbası
tavuk sote
yulaf kepeklı yourt

1 litre su

Spor : 2 saat yatakta tv izlemek :(

Kitap ; AKLINDAN BİR SAYI TUT

spor neden yapmıyorsun kız? bak dövecem seni. azıcık kaldıre su poponu :57: :1:

Günaydın kızlarrr

iftar:

domates çorbası kaşarlı
pilav (1 kaşık)
1 bardak su

1 bardak kola

sahurda 1 bardak su

menü güzel ama kızartma ve profiterollü dondurma işi bozmuş.Sahurda yemeyip, iftarda tıka basa yemeyi düşünmüşsün ama yanlış.Birden yersende kilo alırsın.:20: böyle şeyleri bilmen lazım canımcım.Dikkat edersen verirsin yeterki iste..

ahh için şimdi kıpır kıpırdır senin :))

Arkadaşlar kurallarımıza yeni bir kural eklemek istiyorum.

3 hafta üst üste ( mazaretsiz )sabit gecen yada kilo veremeyen takımdan ayrılacaktır. ( ben dahil )

Bu konuyu sizinle daha önce konuşmuştuk ve cogunuz herkesin kendi sorunu demekle beraber, menülerine dikka etmiyorsa çıkarılsın demiştiniz.

Öncelikle sunu söyleyeyim.Bana kızabilirsiniz ama görüşlerimi belirtmekte fayda var.Arkadaşlar burası; günün belli saatinde gelip geyik yapılacak bir topik değil, en başta zayıflama grubuyuz. Tabiki konuşmalarımız , paylasımlarımız zaten olacak. Ama hiçbirşey yapmayıp sadece sohbet etmekten bahsediyorum. Bir çok arkadasım takıma girmek istiyor ama yerimiz yok malesef. Ve sunu söylemek istiyorum; dikkat etmeyip, ( yine ben dahil diyorum ) kilo veremeyen olursa, takıma girmek isteyen arkadaşlarımızında hakkına girilmiş olur.

Asla ve asla belirli bir şahsı konu alarak söylemiyorum bunları.Sonra kimse gocunmasın. Yani düşüncelerim bunlardı ve tekrarlmakta fayda gördüm.Ve bu kurallara bende dahilim tabiki..

günaydın arkadaşlar...

canımm ikramların arasında yemeden durmak süper bişey. hele börekse.ekmek yerine yemek güzel mantık.nasıl vermiş misafirin peki . ne yapmış spor yapmış mı?merak ettim.
canım ne güzel annen varmış yaa arkadaş gibisiniz ..ben hayatta söleyemezdima nneme. ne güzel heycanlar bunlar. gurur yapma seviyosan. görüntü meselesine gelince sen olsan onun yerinde aşırı kilo birine aşık olur muydun. doğru söyle.duygusal düşünüyoruz ama kilolu kişi kendisine saygı duymuyorsa,kendi bedenini sevmiyorsa başkalarının da sevmesini çok ta fazla bekleyemeyiz.erkekler iç güzellikten önce dış güzelliğe bakıyorr maalesef. akisini söyleyen külliyen yalan söler.neden zayıflayınca kocalarımız seviniyor. yanına daha çok yakıştırıyor,arkadaşlarıyla gururla tanıştyırıyor güzel görmek herkesi mutlu eder.sen o konuda kin yapma eğer seviyosan

geçmiş olsun canım. bi fikrim yok ama tez zamanda geçer inşallah.

Back
X