- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #238.061
Selammm geçmişe gömüldüm şaşı olmadan gelirim umarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende filtre kahvemi biskuvi mi aldim kuruldum aynen oyle :)) ben yokken yazsin anca hanimlar zaten![]()
Bende mi kahve alaydim ne. :)) bende sutumu aldim iciyorum . Ohh 2mil leslimi de yaptim birazdan da orgume baslayacagim :))
E Eolo
Nurcum sen nasılsın cnnm
Akşam fazla ilgilenemedim kusura bakma
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
Uzun süredir bu takımdayım
2 sene önce 45 kilo vererek hedefime ulaşmıştım ama koruyamadım bi kısmını geri alıp tekrar başladım burda
Zamanla takımla daha iyi tanışır kaynaşırsın
Yeniyim diye hiç çekinme dal sohbete :))
Tatlımm hemen ne moralini bozuyosunÇok kötü abla yaçok üzüldüm 600g ödem almışım maydanoz içtiğim halde artı detox çayı kullandım full hiç kaçamak yok ama 73.1 çıktım çok umutlu gitmiştim yağdan da hiccc vermemişim ama regl geciktiğini için normal yağdan vermişsiniz ama bu dönemde yağ hücreleri şişer yarın aç karına tartı fotonu at bide reglim bitince at dedi bakalım menüler mı fazla geliyor dedim hepsini ye eksiltme dedi
Bu hafta hedefim 70.5 inip izni bitirmekti ama hayal oldu
kabak süper olur cnm mis gibi yağ yakarDun aksam da ekmek yememistim bugun ve yarin hem oglen hemde aksam yemicem. Yarina da onceden kabak yemegi tavsiye edilmisti az yagli salcali kabak yemegi yapicam. Bakalim cuma sonuc ne olacak.
ayyyy süprizleri severimYok abla cumaya kadar selam yok süpriz olsun :)
Kızlar keçi boynuzuda iyi oluyorveriyorum canım yani dün verdim annem söylemişti ama sevmedi elinden atıyor akıllı sipa :))
bizim dişler dış eti kısmında bembeyaz görünüyor ama Sivrilen patlayan birsey yok minik bir fino gibi bir tek hirlamiyor beni öyle bir ısırma isteği varki elleriyle başımı sıkıca tutuyor bi yere kaçmayım diye elinin içinde de çok hafif ateş var başı da öyle ama rahatsız edecek düzeyde değil şükür ki
Sade nescafe mi aldım, hazır müşterim yokken foruma girdim, bir de ne göreyim kimse bir şey yazmamış![]()
Anaaa e siz yazın anacım :))Bende filtre kahvemi biskuvi mi aldim kuruldum aynen oyle :)) ben yokken yazsin anca hanimlar zaten![]()
ohhhh sporda yapılmış mis gibiBende mi kahve alaydim ne. :)) bende sutumu aldim iciyorum . Ohh 2mil leslimi de yaptim birazdan da orgume baslayacagim :))
ne sporları yapıyosun fıstıkohhh sporlar yapılmış, hobilere bile geçilmiş... sporuma daha çok var seansım akşam 8 de, mesaimin bitmesine 2 saat var vs
Kolay gelsin cnm ama cuma bildirim yapmayı unutma lütfenÇok memnun oldum iyiyim sağolsun bugün eşim evde bende fırsat bu fırsat bebeği ona bırakıp temizliğe daldım fazla yazamadım cuma günü 3 aile misafirim var atlatayım cumartesi bomba gibi katılırım şimdilik ara sıra girebilirim beni mazur görün
Yapacam abla da onu aksama biraktim bebisi esime birakir oyle yaparim uyurken yapamiyorum uyanikkende cok sıkılıyor cadi mizmizlaniyor ilgilenmiyorum diye.kabak süper olur cnm mis gibi yağ yakar
ayyyy süprizleri severim
Kızlar keçi boynuzuda iyi oluyor
Bizim kız çok sevmişti
Anaaa e siz yazın anacım :))
Bende görümceme gşttim bi boş boş çay içtim geldim :))ye diye israr etti ama yemezlerrr :))
ohhhh sporda yapılmış mis gibi
Eliptik yapıcanmı cnm
ne sporları yapıyosun fıstık
Cardiyo yazıyonda bşraz açsana
Kolay gelsin cnm ama cuma bildirim yapmayı unutma lütfen
Maşallah iyi yapıyosunYapacam abla da onu aksama biraktim bebisi esime birakir oyle yaparim uyurken yapamiyorum uyanikkende cok sıkılıyor cadi mizmizlaniyor ilgilenmiyorum diye.
Canım bnm kardeşimin eşi de asker hem de o da büyük şehirde ama yanında.bnde gurbetteyim ne yapalım yani senin biraz ağırlığını koyman lazım. Hayat hikayrn çok üzücü umarım bndan sonra inşaallah güzel bi hayatın olurMefkurem inan abla ben esimden daha cok istiyorum anne olmayi ama bastiriyorum bi sekilde cunku asiri
kiloluyum oteyandan esimin yanimda olmayisi borclarimiz kaynanamgille yasiyor olmam gorumcemin haftani 1-2 gunu sabahin 9 unda 2 cocuguyla gelip aksam 10da kocasiyla birlikte defolup gitmesi ve kayinpederim beni sinir ediyo boguluyorum sanki burda ama kocami bunaltmak istemiyorum cunku yanina gitmek istesem bile imkan yok bazen abarttigimi dusunuyor evde dura dura kuruntu yapiyosun kendine diyo ailesine toz kondurmuyo hic ben yalnizligi seven bi insanim kucuklugumden beri cok sıkıntı cektim annemle babam 9 yasimdayken babamin annemi aldatmasiyla bosandilar 5 yasindada erkek kardesim vardi perperisan olduk bi babannmgilde bi annemgilde bi teyzelerimde bi halalarimda ordan oraya savrularak canta gibi dolasarak gecti uvey anneye zoraki katlanmak yuzune gulmek yillarca iskence oldu bana kavgalar dovusler bana atilan iftiralar vs zarzor 2 yillik uni tutturup kactim evden kocamla ayni siniftaydik tanistik sevdik mutlu olduk cok benimsedim evlenecegim adam bu dedim ama uni bitince yalvardim nolur gitme askeriyeye girme ben duzen istiyorum hergun sabah ise yollayim aksam olunca yolunu gozleyim dedim ama cagrilinca gitti napayim sekreter mi oluyum yoksa memurluk mu bekleyeyim dedi ben ne kadar duzen istediysem kendimize ait evimiz yuvamiz ozelimiz olsun dediysem tam tersi oldu cok zoruma gidiyo hem uzak olmak hemde evimizin olmamasi ama ona gore hava hos ailesinin yanindayim rahatim yedigim onumde yemedigim arkamda eeee e biz neden cocuk yapmiyoruz ailede herkes ikinciyi dogurtuyo bizde tik yok diyo elalem icin yasama diyoum benim ve bebegin sagligini dusun ya bi sıkıntı cikarsa korkmuyormusun diye kiziyorum ne zaman konu acilsa strese giriyorum ben de istiyorum hemde deli gibi ama bu sartlarda degil abla anlatamiyorum ne yapayim ben
inşallah aralıksız yapabilirim hiç dermanım yok dudağımın üst tamBanada bu hafta daha iyi verirsin gibi geliyodu
Ödemi bende hissetmem cnm ama onun etkisi olabilir
Sen yapıyomusun Ödemi içeceği, dukan birası vs.
Acaba yarın ayran aşımı yapsan sana iyi geliyodu
Birazda spor yap cnm
Şöyle aralıksız min.45 dk
gelen giden olmadı ben temizliğe giriştim salon hariç her yeri süpür sil yaptım havlular bornozları yıkadım , yatak odasının tozunu alma işi kaldı mola verdim :))ekim2009 ekimmmm yine komşumu geldi yoksa :)))
Bence 2 güne tartı inecektir cnm Bu hafta olmasada haftaya mutlaka, hiç moralini bozma sakın
Bu hafta çok güzel gittin aynen devam et
kabak süper olur cnm mis gibi yağ yakar
ayyyy süprizleri severim
Kızlar keçi boynuzuda iyi oluyor
Bizim kız çok sevmişti
Anaaa e siz yazın anacım :))
Bende görümceme gşttim bi boş boş çay içtim geldim :))ye diye israr etti ama yemezlerrr :))
ohhhh sporda yapılmış mis gibi
Eliptik yapıcanmı cnm
ne sporları yapıyosun fıstık
Cardiyo yazıyonda bşraz açsana
Kolay gelsin cnm ama cuma bildirim yapmayı unutma lütfen
Olabiliyor böyle. Bi haber uyguLaması indir teline hergün yatmadan önce tüm haberlere bak ben gibi sonrada rüyanda gör haberlerikizlar benim bir sorunum var cünkü dert denmicek birsey burda öyle seyler okuyorum ki yani benimkine dert denmez aklimi kurcalayan sey su :
ben rüyalarimda arada sirada ilk askimi yasadigim kisiyi görüyorum ve bu cok rahatsiz ediyor. öyle erotik rüyalar degil tabiki daha cok böyle bazi seylerin yarim kalmasi gibi hani sürekli bir konusma cabasinda oluyoruz rüyalarimda ama ben bir sekilde hep sivisiyorum olay yerinden. bu rüyalar beni cok rahatsiz ediyor cidden ediyor. biliyorum rüyalarimizdan sorumlu tutulamayiz ama aksam esim eve geldiginde kendimi vicdan yaparken buluyorum ona baktigimda ki ben esimi gercekten seven biriyim . bana bu hayatta sahip olamadigim tek seyi verdi esim , bir aile. ve benim icin herseyden daha kiymetlibu. bu arada belirtmek isterim lk aski yasadigim insanla hic birsekilde iletisimimiz yok , o Türkiye'de yasiyor zaten ve gün icin de onu aklimdan hic gecirmiyorum taki böyle sacma bir rüyayla gündemime geleseye kadar, rüya gördügüm gün aklimdan cikmiyor hep gecmisi düsünüp daha farkli olabilirmiydik diye. sonra düsündüklerime kizip öfkemi baska seylerden cikariyorum taki cidden aklimda rüya filan kalmayasiya kadar , bazen yemege saldiriyordum gecmiste , bazen evi tery yüz ediyordum yorgunluktan bayilisaya kadar bazende alisverise vuruyordum kendimi. yani günlük hayatinizda hic düsünmediginiz birini niye böyle rüyalarda görürsünüz ki , bilincalti diyenleriniz olabilir belki ama ben sanmiyorum , yani cidden huzurlu ve mutlu bir evliligim var , yasadigim hayattan (kilolarim haricinde) inanilmaz mutluyum , esimin gögsüne kafami yasladigimda dünya yikilsa kendi cani pahasina beni koruyacagini biliyorum mesela. yani özünde bir evlilikte olmasi gereken tüm sevgi , güven ve yakinlik var . ama böyle arada gördügüm rüyalardan artik nefret etmeye basladim , tüm enerjimi aliyor gibiler ve beni huzursuz yapiyorlar .
neden anlattim bilmiyorum bunlari size ama baska anlatacak kimse yok etrafimda , belki icinizden biri bana yardim eder , teselli eder yada ne bileyim iste belki bu su an yasadigim huzursuzluktan kurtarir.
derdim bu isteMefkurem bakma öyle uykum var diye tepndigime uyudugumda rüya görmekten tirsiyorum artik
Açıl bence amaaan sonra pişman olma canısı33 yaşındayım canım. Teşekkür ederim düşüncen için :)
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, arkadaşlarım kabul etmiyor. Belki de hiç olmayacak bir şey için fırsat tepiyorsun diyor. Ben onu fırsat tepme olarak değil, karşımdakini kandırma olarak görüyorum. Bütün gece anlatamadım tabii derdimi.
O vatandaşın bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum. Var gibi de yok gibi de. Herkese karşı sıcakkanlı,nazik, kibar biri; bazen ben ilgi gösterdiğim için bana ilgisinin olduğunu düşünmek istiyorum.
Belki de o bana arkadaşça yaklaşıyordur...
Pidelerin terliği kabulümdür![]()
Kızlar merhaba gecmisi okuyayım
Bebegimle alisveris yaptik gecerken pazara da ugradik bi agladi bi agladi etraf neden aglatiosun cocukla gelmissin bi de diye bana kızıyor keyfimden cok hosuma gidiyor dedim atrica sen maydanoz olma baska hayatlara olcaksan hazir pazara geldim seni alayim maydanoz olarak dedim terbiyesiz dedi ayu kadin keyfimden olabilir mi kalabalik gorunce cildirio benimki esimde sabah 6 aksam 10 calisio birakcak yerimde yok evde de kalmadi bisey napayım 16 aylik cocugu evde yalniz mi birakayim sunlara at bi kibrit yansın![]()
inşallah aralıksız yapabilirim hiç dermanım yok dudağımın üst tam
gelen giden olmadı ben temizliğe giriştim salon hariç her yeri süpür sil yaptım havlular bornozları yıkadım , yatak odasının tozunu alma işi kaldı mola verdim :))
Açıl bence amaaan sonra pişman olma canısı![]()