Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun esimin dogum gunu pasta almadim ama guzel bir aksam yemegi sofrasi kurdum hem benim icinde saglikli olur dedim. Cok sukur orgu isimde yetisti insallah begenir. Menumu yazmaya gelirim ama fazla ugrayamayabilirim. Hepinizi cok opuyorum umarim bu haftada derece gelir ortalama fena degil gibi.:KK5:

Mrblar bende aranıza katılabilir miyim
Ne zamandır takip ediyordum diyet gurublarini kendimi hazır hissettiğim için doğru zamanın bu zaman olduğunu düşündüğüm için şimdi gelmek istedim :KK25:
Hoşgeldin cnm zühal ben
Sende takıma dahil olmak istersen ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ordaki formu doldur tanıyalım seni

***9.TAKIM 550. Etap***

Sweetyy83 (65,9/64.6/1.3/%1.97)
Pnrrr-20(74/73.3/0.7%0.95)
asfarovski (70.2/69.3/0.9%1.28)
melegimve ben (88,7/87.7/1/%1.13)
Zey-has (111,2/111.1/0.1%0.09)
Mefkurem(87.3/87/0.3/%0.34)
mer_4260 (68,6/67.6/1/%1.46)
eyledi (95.2/93.7/1.5/%1.58)
tugcekrblt(65,3/64.4/0.9/%1.38)

9.Takım ortalama : % 1.131

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (97.1/98.8/+1.7/%) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)

kurbet (69,2//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (77///%)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
KocasininNarTanesi (106.2/106.3/+0.1/%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (77,4/76.7/0.7/%0.90)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (79,5/79.6/+0.1/%)hamile :emir_bebek:
Poni Bon(79,4/%)

emoslandd(91,9///%)
aylin90(99///%)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler :KK72::KK72:
nanekekik (73,7/73.2/0.5/%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)

Eline saglik canim, yüzdede fena degil ama daha iyi olabillirmis :)

Canim aynen yazına katılıyorum öğünlerim genelde protein ağırlıklı wc olsa bile dediğin gibi ihtiyacimi tamamen halletmis olmuyorum. Ben bugun kurufasulye islattjm aksama abimlerde yemeğe gelecek yanına bulgur pilavı falan yapıcam. Tuvalet olayını ben biraz da kızım yüzünden erteloulrjm o gündüz yanlız kalamıyor tam geliyor tuvalet e koşmam lazım ama kızımi bırakınca basıyor yaygarayi benim otelemektende bu halde bazen tuvalette oturuyorum belki gelir diye ama çok sıkıntı ya

Aynen bende bugun kurufasulye yaptm haftasonunu degerlendirelim hem dmi :)

Senin zormus cnm cocuklardan yapamaman tuvalet tutmak da katilasdiriyor bidhakine daha zor oluyor insallah düzene girer cnm valla dedign gbi zor bi durum

Ben bu hafta spor anlamında çok kotuydum sabah ağrı ile kalkınca canım istemiyor akşam da kızım uyumak bilmiyor inşallah düzene koyarım kendimi sis hissediyorum sporsuz diyet te yarım kalıyor

Insallah cnm bu hafta daha iyi olabillir. Evt sporsuz biraz yarim kaliyor sanki bende öle hissediyorm hem sıkılasmak icin de cok önemli

Sağol tatlım bende geri kalan 5 kiloyuda o şekilde vermeyi düşünüyorum listedeyken kendimi çok zorluyorum yavaş yavaş veririm zaten 60 a da fazla kalmadı 64 ü de gördüm çok şükür darısı sana inşallah tatlım 11 kilo verdim 64 e kadar geleceğime hiç umudum yoktu. Sizin sayenizde başardım:KK36:

Ewt cnm burda yawas yawas verirsin cnm iyi olur hem kilonuda korumus olursun mezuniyetten sonra :) ewt bende bu kilolara gelebilcegmi hic dusunmezdim 73ü gördm daha ne olsun kendimi bildim bileli bu kilolara gelmedm hic. Buranin cok büyük payi var ve tabiki burdakilern motivesi bi harika iyi ki varsiniz kizlar. Mefkurem Mefkurem abla sende cok süper motive ediyorsn valla iyiki varsin su almanyadan döndügümden beri cok kisa bi zamanda güzel kilo verdm cok mutluyum :KK36::KK36:

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 74.0
Güncel: 73.3
Fark: -700gr
Yüzde: 0.95%

Yumurta detoksu gecen haftaki kadar iyi gelmedi, ama bu hafta benim icin cok zor gecti aslinda 72leri ucundanda olsa görmek istiyordm ama bunada şükür haftaya insallah daha yüksek hedefliyorum
Yinede çok güzel gitmiş canom heralde dün +300 dün

Bende bekledim ama sadece 100 grm eksiyi görebildim hafta içi +1 görmüştüm Mefkurem Mefkurem ablam bu hafta affola
Geçen cuma 111.2
Bu cuma 111.1
Fark -100 yüzde 0.1
Eminim haftaya bunun acısını çıkartırsın zeynepcim
Hadi göster kendini

Kilo bildirimim
Cuma 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.0
Yüzde %1.55 4 gün oldu wc yok maalesef saat kavramimjzin değişmeside etkili yoksa daha fazla bi eksi gelirdi
Süper gitmiş mervecim
Ama şu wc işini çözmen lazım çokmu yağsız besleniyosun

Merhaba kizlarr
Tunaydinlarrr :olamaz:
Gecen hafta 106.2
Bugun 106.3
Fark +100 :KK43:
Hem menum kalabalikti dediginiz gbi hemde gec uyaniyor olmam gunicindeki hareketlerimi kisitliyor bide regliye 2 gun var sislik olabilir mi birazcikta Mefkurem Mefkurem ablacim:KK17:
dün hariç menülerin genelde cısslı ve doluydu iremcim
Birazdaha dikkat etmen lazım
Yoksa biz obezler olarak yemek için herzaman bahane buluruz :))

Sabah tartıldığımda 64.6 idim şimdi 64,8 bugün Regl başladı galiba şişkinlik ...
Geçen cuma 65.9
Bugün 64.8 :rolleyes: mezunnn

Eki Görüntüle 2086095
Vayyyy süperrrrr sevilaycımmm :KK73:
senin adına çok sevindim cnm :KK9:
Cuma:95.200
Guncel: 93.700
Fark: - 1.5
Yuzde: % 1.57
Eylemmm çok güzel tatlım maşallah :KK9:
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen
Cuma 88.7
Bugun 87.7
Fark 1 kg
Yuzde 1.12

Beklemem farketmemis :KK61: neyse bana ders olsun. Tum eksileri tbrk ederim
Yinede güzel gitmiş zeynepcim
Evet eksiden artıya geçmek can sıkıcı ama tecrübe etmiş oldun

Sağol canım benim Diyetime devam edecem tatlım ama listede olduğumda kendime çok yükleniyorum iki çocuk var ikiside hasta 1 haftadır uykusuz diyet yapıyorum tansiyon düşüyor. İki gündür başım dönmeye başladı. Aslında 60 olmak istiyordum bu yüzden vazgeçtim.
aman kuzucum kilolar öyle nankörkü çok çabuk geri geliyolar
Eğer hedefin 60 a düşmek se yine menü yazmayı bırakma sporu ihmal etme derim

aylinin izni bitmedimi kaptanım şu hatunlara verme izin:) bide mezun olup gidenler oluyor herkesin yokluğu fark ediliyor
Rabbim hastalık vermesinde kimse buraları terk etmesin inşallah
valla kuzucum ben bu takımdayken bisürü mezun oldu
Hepside bırakmıcaz dediler ama sürekli devam edeni görmedim
Insan alışınca herkesin yokluğunu hissediyor ama onlar aynı şekilde düşünmüyor heralde :(

Hayırlı cumalar kızlar
Pazartesi olan eksiyi koruyamamisim üzerine geçen haftaya göre artidayim hatta hemen bildirim yapayım
Geçen hafta 79,5
Bu hafta:79,6
+100 gram
bu kiloyu korumanda çok güzel mervecim çok güzel gidiyosun

Mefkurem Mefkurem zuhal abla saat 12 yi geçti hala bildirim yok :KK43:
benim saat 12 ydi :confused:

kızla aamir khan hintli oyuncu biliyorsunuzdur her filmini izlemeye çalışıyorum son filmi dangal için 5 ayda 97 lerden 70 lere düşüyor bide vücut yapıyor kamera arkası görüntülerini izledim orda diyorki kilom 97 %36 yağ ve 5 ayım var ama çok zor himalaya tepesine ulaşmak kadar zor imkansız geliyor her gün yeni başlamış gibi hissediyorum bende düşünmemeye başladım sadce o güne odaklandım hergün adım adım
bende böle hiisediyorum hep kilom 100 normal kiloya 65 ee düşmeye 35 kg var çok zor geliyor böyle vede imkansız am aylık hedefler koyunca gerçekten daha kolay oluyormuş vereceğim 6 kg var hadi başaramadım 4 ü gitse bu bile çok güzel arlaık ayı başı 101 kg hedef 95 demiştim olmadı benim disiplinsizliğimden am 98 oldu 3 kg bunada şükür ama yetinmemek lazım
çok doğru bi tespit uzak hedefler, ulaşabilme duygusunu köreltiyor
O yüzden herkes kendine yakın olabilecek hedefler koyması lazım ilk etapta
Artık bizde yeni aya odaklanalım :rolleyes:

Kizlar ben bide bisey farkettim. 1-2 haftadir hep böyle kabiz gibiym affedersiniz wc ihtiyacimi görsemde sanki tamamen cikmiyormus gibi oluyor. Ben eskiden günde 2-3 kere giderdim tabi bu durum beni cok etkiliyor sonra dün ilkdefa hic gitmedim internetten arasdirdim baya cok protein yemekte kabiz yapiyormus bende baya proteine yüklendigimi farkettim zaten yumurta detoksu aksamlari tavuk oluyor genelde bugun yumurta yemedm biraz dengelemem gerektigini anladim yani sizede tavsiye olur belki yani bakliyatta önemli saglikli tahillar cavdar tambugday ekmek, nohut, kuru fasulye tüketmek gerkiyor enazindna haftasonu bunlar olmali @mer_4260 canim sende yazmissin 4 gündür wc yok diye sende bi göz at menülerine
güzelim o yüzden sebze salata yeşillik önemli
Salatalara mutlaka zeytinyağı konmalı
Sebze yemekleri sıfır yağlı olmamalı
Yanında karbon olmazsa faydalı yağdan zarar gelmez
Tabiki bakliyatı haftasonları tüketebilirsiniz
Ekmek zaten abartılmadığı sürece sorun değil

***9.TAKIM 550. Etap***

Sweetyy83 (65,9/64.6/1.3/%1.97)
Pnrrr-20(74/73.3/0.7%0.95)
asfarovski (70.2/69.3/0.9%1.28)
melegimve ben (88,7/87.7/1/%1.13)
Zey-has (111,2/111.1/0.1%0.09)
Mefkurem(87.3/87/0.3/%0.34)
mer_4260 (68,6/67.6/1/%1.46)
eyledi (95.2/93.7/1.5/%1.58)
tugcekrblt(65,3/64.4/0.9/%1.38)

9.Takım ortalama : % 1.131

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (97.1/98.8/+1.7/%) Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)

kurbet (69,2//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (77///%)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
KocasininNarTanesi (106.2/106.3/+0.1/%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (77,4/76.7/0.7/%0.90)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57

Freeliste

Ekim2009(88,2///%)
askrhpozitif (79,5/79.6/+0.1/%)hamile :emir_bebek:
Poni Bon(79,4/%)

emoslandd(91,9///%)
aylin90(99///%)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler :KK72::KK72:
nanekekik (73,7/73.2/0.5/%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Bana ve zeynebe rağmen yinede güzel sonuç
Emek veren herkesin emeklerine sağlık

Bugun esimin dogum gunu pasta almadim ama guzel bir aksam yemegi sofrasi kurdum hem benim icinde saglikli olur dedim. Cok sukur orgu isimde yetisti insallah begenir. Menumu yazmaya gelirim ama fazla ugrayamayabilirim. Hepinizi cok opuyorum umarim bu haftada derece gelir ortalama fena degil gibi.:KK5:
Doğum gününüz kutlu olsun cnmmm
Ohh hediyede yetişmiş el emeği göz nuru çok kıymetli
Yemek planıda çok güzelmiş :KK9:

Mefkurem Mefkurem abla sende cok süper motive ediyorsn valla iyiki varsin su almanyadan döndügümden beri cok kisa bi zamanda güzel kilo verdm cok mutluyum
Hepimiz iyiki varız cnmmm :KK36:
Burda herkes ayrı bi değer ve hepimizin birbirimizin desteğine ihtiyacı var

73 nedirki
Biz daha ne kilolar görecez :halay:
Hepimiz birbirimizin gözü önünde eriyip gidecez :rolleyes:

Birlikte nice yıllar canım ellerine sağlık

Herkesi tebrik ederim fit hatunlar olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz:KK49: bugun yine dip köşe ev temizledim malum oğlan emeklemeye başladı maşallah heryerde geziniyor. Dışarı çıkıcaktım yürüyüş amaçlı hazırlanırken aklıma geldi ocakta kemik suyum var oğluş için kaynatıyorum artık yarına kaldı yürüyüş.:KK16:

Yinede çok güzel gitmiş canom heralde dün +300 dün

Eminim haftaya bunun acısını çıkartırsın zeynepcim
Hadi göster kendini

Süper gitmiş mervecim
Ama şu wc işini çözmen lazım çokmu yağsız besleniyosun

dün hariç menülerin genelde cısslı ve doluydu iremcim
Birazdaha dikkat etmen lazım
Yoksa biz obezler olarak yemek için herzaman bahane buluruz :))

Vayyyy süperrrrr sevilaycımmm :KK73:
senin adına çok sevindim cnm :KK9:

Eylemmm çok güzel tatlım maşallah :KK9:
aman misafirlerin yanında dikkat et canımın içi
Haftayı zora sokmıyalım
Paylaşımdan izinlisin ama menülerini yaz lütfen

Yinede güzel gitmiş zeynepcim
Evet eksiden artıya geçmek can sıkıcı ama tecrübe etmiş oldun

aman kuzucum kilolar öyle nankörkü çok çabuk geri geliyolar
Eğer hedefin 60 a düşmek se yine menü yazmayı bırakma sporu ihmal etme derim

valla kuzucum ben bu takımdayken bisürü mezun oldu
Hepside bırakmıcaz dediler ama sürekli devam edeni görmedim
Insan alışınca herkesin yokluğunu hissediyor ama onlar aynı şekilde düşünmüyor heralde :KK43:

bu kiloyu korumanda çok güzel mervecim çok güzel gidiyosun

benim saat 12 ydi :confused:

çok doğru bi tespit uzak hedefler, ulaşabilme duygusunu köreltiyor
O yüzden herkes kendine yakın olabilecek hedefler koyması lazım ilk etapta
Artık bizde yeni aya odaklanalım :rolleyes:

güzelim o yüzden sebze salata yeşillik önemli
Salatalara mutlaka zeytinyağı konmalı
Sebze yemekleri sıfır yağlı olmamalı
Yanında karbon olmazsa faydalı yağdan zarar gelmez
Tabiki bakliyatı haftasonları tüketebilirsiniz
Ekmek zaten abartılmadığı sürece sorun değil

Bana ve zeynebe rağmen yinede güzel sonuç
Emek veren herkesin emeklerine sağlık

Doğum gününüz kutlu olsun cnmmm
Ohh hediyede yetişmiş el emeği göz nuru çok kıymetli
Yemek planıda çok güzelmiş :KK9:

Carsamba +300 düm
Persembe sabit
Cuma -700 oldum
Gecen hafta yumurta detoksuyla daha iyi vermistm ama buda iyi tabi

Ewt cnm ben genelde sebze yemeklerin zeytinyagli yapiyorm tabi asiriya kacmadan salatayada eklerm genelde 1tk kadar ama iste ne bilym fazla protein yedm bu aralar heralde kabizlik oldu cok etkiliyor beni dün onu düsünmekten 2 saat uyuyamadm :KK11:

Mefkurem Mefkurem evet ablacim haklisin bahaneye gelince çat yapistiriyoruz valla :mapus: bu hafta cıssız ve azaltarak devam edicem insallah bugun kocam geliyor her hafta gelmeye basladi hadi hayirlisi amaci neyse anlayamiyorum her gelip gitmeye 100 tl yeriyo sanki borcsuz harcsiz misiz gibi:lülülü: 3 haftadir haftasonum evde yada gezmede geciyo spora yuklenemiyorum uzuluyum mu seviniyim mi bilemedim :KK48: bide benden istekleri var beyefendinin inada yapar gibi gıı elmali kurabiye ve kasarli muska boregi istiyo bide şekerpare yapacakmisim kendim gibi :KK70: bu adam beni öldürüyo abla ya ama ona yapicam kendi hakkimi onun agzina tepicem gorur o amaa:-)

hafta gelmeye basladi hadi hayirlisi amaci neyse anlayamiyorum her gelip gitmeye 100 tl yeriyo sanki borcsuz harcsiz misiz gibi:lülülü: 3 haftadir haftasonum evde
Biriktir cnm ne güzek eşin düşünceli imiş harca harcayamıyorsan biriktir . allah muhabbetinizi arttırsın inşallah

Pnrrr-12 Pnrrr-12 evet pinarcim ilk basladigimda 122 den 2 2 gidiyordu ama 110 un altina dusmek baya zaman aldi akupunktur dr demisti ki vucudun direniyor galiba uzun sure 110 kilo da kalmissin vucut alismis vermekte zorlaniyor sabret moral bozma demisti 107 2 ay sonra inmistim dugunum olunca borclandik baya devam edemedim o yuzden simdi aslinda o kadar zorlanmiyorum ama fazla yiyorum sıkıntım bu doymam saniyorum bide tv ye dalinca kaptiriyorum dikkat edicem lokmalarimi sayicam bundan sonra bide esim o zaman daha cok destek oluyordu simdi bosvermis durumda galiba beni deniyor benimde bazen aklim gidip geliyor acikcasi :silah:

Back
X