Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar
gecen gunku kilo heralde siskinlikmis bu sabah korka korka tartildim gitmis coktan oh rahatladim
burada da hava berbat, ben iyiyim ama bu kez esim cok hasta. ikimiz ayni derecede hastalandik ama nedense o yataklara dustu sizlanip duruyor, onunki daha kotuymus :19: ah bu erkekler hepsi ayni...

hasta hasta çok yüklenme kendine (beni geçersin falan):27: seni düşünüyomuş gibi yapayım en azından :27:
ben 5 mil yapmadım hiç pc de yok indireyim bugün onu yapayım zamanım olursa bugün 2 defa yapıcam 4 yada 5 mili
ben dün kaçamak yaptım listeye sabah yediğim koca dilim pastayı yazmayı unuttum :( ama artık yapmıyorum kaçamak akşam tatlı krizim tuttu hemen türk kahvesi yaptım geçti :)
sen bu inatla beni geçicem diye verirsin kilo hiç şüphem yok :)
ne zaman başladın diyete

ooh yarasin canim pastalar borekler ye tabi can bogazdan gelir :27:
saka bir yana bence gunde 2 kere leslie yapma, asil o zaman gercekten cok yuklenmis oluyorsun. yine sen bilirsin tabi de..
benim 60 dakika sonrasi bildigin pestilim cikiyor 2 kere yaptigimi dusunemiyorum.
ama zaten 1 keresi yetiyor eger haftada en az 4 kere yaparsan super hatta.
bu arada ben inatciyim da sen benden fena ciktin hem 1 kilo da eksiksin :18: yetiscem ama zamanla dur. sen simdi bayramda tatli matli yersin, biz bayram kutlamiyoruz oradan yirtarim ben :9:

Selam kızlar hava kapalı işler çok canım hiç bir şey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum :((

selam ben geldim herkesin işi çıktı ev derdi çıktı boşver yapma iş güç ama uyumada uyku kilo yapar :) bende çok seviyordum uykuyu ama şimdi diyorum uyuyunca ne olacak boşa geçiriyorum günümü uyuyarak üzerindeki rehaveti at gel buraya :)

Yarın işe gitmeyip tembel tembel uyumak isteyenler parmak kaldırsıııınnn..... :3::3::3:

Oğlum reşit sende sen işit.... Herkesler yarın için enerji depolamaya gitti sanırım..... Zzzz.....:33:

Oğlum reşit sende sen işit.... Herkesler yarın için enerji depolamaya gitti sanırım..... Zzzz.....:33:

bu takımda herkes ya uyuyor yada cuma günü ortaya çıkıp ben 2-3-4 kg verdim diye süpriz yapmak için hazırlanıyolar. motive olacak bir tek fulyadan ses çıkıyo maşallah diğerleri nerde :( bide senden ses çıkıyo sende hep uyumak istiyon ama olmaski :(

:3: slm kızlar nasılsınız ben idare eder işte pek keyfim yok bu ara istediğim gibi kilo veremmiyorum nedense dikkat ediyorum ama spor istemiyo canım hedefide tuturamadımm nasıl gidicek bu yağlarr bilmiyorumm:43:

menüm :56:

2011-10-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 10 dak 62.8
[2] Ev Temizlemek 50 dak 41.2125

[3] Çikolatalı Kek 20 GRAM 85.6
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[5] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[6] Paykek Mozaik 30 GRAM 128.4
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Ayva reçeli 20 GRAM 41.2
[9] Kaymak 20 GRAM 41.6
[10] Domates 1 ADET 14
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[13] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165

bol suu

Toplam : 816.2875 kal.

bu takımda herkes ya uyuyor yada cuma günü ortaya çıkıp ben 2-3-4 kg verdim diye süpriz yapmak için hazırlanıyolar. motive olacak bir tek fulyadan ses çıkıyo maşallah diğerleri nerde :( bide senden ses çıkıyo sende hep uyumak istiyon ama olmaski :(

yook kısss sadece yarın kaytarmak istiyorum işten :9::9:

ben hep burlardayım ...... sayfa fonda hep açık... sadece bazen muhabbete gircek yer bulamayıp izleyici şeklinde kalıyom, bazende başım kalabalık oluyo laf yetiştiremiyom...

Bende bu günkü menümü yazayım hemencik....

Sabah menemen ımmmhh bayılırım

öğlen kısııır ee bunada bayılırım

akşam ıspanak....
sonrada mercimek köftesi komşu yapmış getirmiş sağolsun.... yemicektim ama baktım diğerleri bitircek dedim yetişiyiim :52::52:

Sonracıma mısır.... dahada yazmaya utanıyom gari.... Bereketli bir gündü.....

porsiyonları sormayın okkalıydı yani ıspanak hariç .....

:3: slm kızlar nasılsınız ben idare eder işte pek keyfim yok bu ara istediğim gibi kilo veremmiyorum nedense dikkat ediyorum ama spor istemiyo canım hedefide tuturamadımm nasıl gidicek bu yağlarr bilmiyorumm:43:

menüm :56:

2011-10-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (Asfalt) 10 dak 62.8
[2] Ev Temizlemek 50 dak 41.2125

[3] Çikolatalı Kek 20 GRAM 85.6
[4] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[5] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[6] Paykek Mozaik 30 GRAM 128.4
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Ayva reçeli 20 GRAM 41.2
[9] Kaymak 20 GRAM 41.6
[10] Domates 1 ADET 14
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[13] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165

bol suu

Toplam : 816.2875 kal.

kız bu ne maşallah gram hebıylan mı yiyiyon.... kaloriler maloriler hiç basmaz kafam... hiç kilo vermiyom deyip ben gibi ipin ucunu kaçırma sakın....

ben bugun aksam yine fazla kacirdim pofff :( esim sandvic yapiodu bana da ister misin diye sordu hayir dedim. sonra kendine sandvic yapti dayanamadim kaptim elinden ben yedim :43:
sonra bide ustune normal yemegimi yedim hem de yine ekmekle. oof of
icim disim karbonhidrat oldu bugun. spor da yapamiyorum feci basim agriyor ilac bile kesmedi.. yarin dengelemem lazim yoksa bu cuma yandim ki ne yandim.
:43::43:

Günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
dün annem bendeydii çok şeyler yaptım onaa
perdelerimi yıkadık
iş yapmak istemedim ama annem dururmu hiç oturtmadı beni iş yaptık
sonrasındada keyifli bir masa kurdukk yedimde yedim :)))

neyse pazartesi artık diyet moduna girmiş karşınızdayım :)

günaydın kızlar ben bu aralar çok yogunum fazla giremiyorum topige hazırlık yapıyorum köydekilere hediyeler almaya gidiyorum bazen benim eksiklerim çıkıyor bide bayram temizligi yapıyorum cuma bildirimi yapıp çıkarız eger bir sorun olurda bildirim yapamasam izinli yazarsınız beni

ben bugun aksam yine fazla kacirdim pofff :( esim sandvic yapiodu bana da ister misin diye sordu hayir dedim. sonra kendine sandvic yapti dayanamadim kaptim elinden ben yedim :43:
sonra bide ustune normal yemegimi yedim hem de yine ekmekle. oof of
icim disim karbonhidrat oldu bugun. spor da yapamiyorum feci basim agriyor ilac bile kesmedi.. yarin dengelemem lazim yoksa bu cuma yandim ki ne yandim.
:43::43:

rakibim sen iyleş kiloları sen sonra yine verirsin vucuda fazla yüklenme .vitaminsiz kalınca hemen hasta olmuşsun bol meyve ye çorba iç bak ben aynı kilodayım seni bekliyorum zaten bu hafta yolcuyum hazırlık yapıyorum hiç spor yapmaya zamanım yok

Son düzenleme:
öncelikle herkese günaydınlarrr kızlarım :kkk:
hafta sonu internete giremedim çünkü misafilikteydim, kuzenimde kaldım uzun zamandır görüşemiyorduk bir de ufak çocuğu var dolu dolu geçti.
hafta sonu aşırı yemek yemedim ama bilginize =)
moralim çok bozuk çünkü 83 olmuşum =(( canım çok sıkkın. arkadaşlar artık gerçekten toparlanmalıyız dökülüyoruz nerdeyse hepimiz..
ben bu günden itibaren bayılana kadar aç kalma uygulamasına geçmek durumundayım. çünkü kendime hakim olamıyorum. yazık o kadar emeğime diyet listesiyle falan olacak iş değil.. bu arada duyduğuma göre kafein vücut ritmnini hızlandırıyormuş metabolizma daha çok çalışyormuş ne dersiniz? ben selülit yapıyor diye kahve içmiyordum ama metabolizmam hızlanacaksa paso kahve içerim valla..
.:43::43::43:

Offff bugun yedeıklerımı yazsam kesın benı takımdan atarsınız haaa :18::18::18:

Ne siz sorun ne ben soylıyım :43::43:Hastalıgımın arkasına saklanmak ıstemıyorum tamamen pıs bogazlılıgımdan oldu...Gecen radyo dınlıyordum kılolu ınsanlar normal ınsanlardan daha cok harcama yapıyomus hem yemek abur cubur ıcın para harcayıp hem zayıflamak ıcın para harcıyolarmıs.Su anda kendımden nefret edıyorum.
Pzt bomba gıbı gelıorum bılgınız olsun...İşlerimin younlugundan sporuda aksattım gıdemıyorum pzt ıtıbaren full spor ve dıetle karsınızdayım bu hafta cok aksıyonlu bı hafta olacak zannımca :kkk:

murşcüm sende benim gibi enerjini düşürdün son zamanlarda =( çorba içelim meyve yiyelim salata yiyelim en fazla bu olsun.
kesinlikle light da olsa; ekmek, kola, tatlı, unlu ve asitli mamülllerden uzak duralım.

aynen kizlar ben de dun geceden beri cok hastayim bugun de ayari kacirmisim biraz fazla yedim, spor da yapamiyorum her yerim agriyor..
neyse 3 hafta bozmadim bir kerecik kacamak da hakkim (kendimi avutuyorum)
kayinvalidem hint yemegi yapmis bizi de cagirdi. aci aci bol baharatli cok severim, yanina da tonla pilav ve yogurt.. goz acip kapayincaya kadar lupletmisim valla hepsini
simdi de geldim ilacimi alip yan gelip yaticam ne yapayim artik olan olmus :30:

canım öncelikle geçmiş olsun. ohh sen anlattın benim de canım istedi ama sonra korku kapladı içimi. neyse sen bu gün telafi edersin daha az yiyerek. =)

cnmm bende senı cok merak etmıstım baya bı gıttın basına bısı geldı sandım cok sukur ıyısın bende ıyı gıbıyım ıste ya ne bılım duzenımı oturtmaya calısıyorum mal gıbıyım aynı kaçamak yok:)

estafrullah tatlım ya. ben iyiyim başıma bir şey gelmedi de çok canım sıkkındı bilsen depresyona girdim valla sanki. ama şimdi iyi olmaya çalışıyorum. iyi olucma yani inşallah. allaha şükürler olsun diyeyim. sana da başarılar dilerim yeni işinde. düzenini gönlünce ayarlayabilirsin inşalah. allah gönlüne göre versin canım merve:16:

Kızlar herkesin :72::72::72: 29 Ekim cumhutiyet bayramını kutluyorum...:72::72::72:

Eki Görüntüle 280546

canım geç oldu bir iki gün ama ben de ülkemizin, senin ve diğer tüm arkadaşlarmın cumhuriyet bayramını en iyid ileklerimle kutluyorum. Ülkemiz için refah ve başarı diliyorum.

nerde 9. takım hatunları herkes harıl harıl zayıflıyor biz yatıyormuyuz yoksa :(( ben geberiyorum 4 mil leslıe yaptım her tarafımdan ter akıyo ilk defa yaptım 4 mili

canım asıl ben yattım sen leslie yaptın =) tebrik ederim azminden ötürü.=)

Günaydın kızlarrrr
nasılsınızzz
dün annem bendeydii çok şeyler yaptım onaa
perdelerimi yıkadık
iş yapmak istemedim ama annem dururmu hiç oturtmadı beni iş yaptık
sonrasındada keyifli bir masa kurdukk yedimde yedim :)))

neyse pazartesi artık diyet moduna girmiş karşınızdayım :)

eddacım günaydın. ben kendi adıma konuşim aslında canım sıkkın gerçekten bu kilo meselesinden dolayı. dün gece şunu düşündüm hayatımda şikayetçi olduğum şeyelr var kendimle ilgili. maddi manevi kota koyamıyorum kendime. ve bu iradesizlikten dolayı psikolojim bozuk. yine de bu güne dek nasıl büyük değişiklikler yapamıyorum bilmiyorum.. özellikle bu kilo meselesi yıllardır aklımı meşgul ederken hala ciddi bir değişiklik yok =(((((
annenle güzel vakit geçirmene sevindim. afiyet olsun yediklerin için.

Son düzenleme:
öncelikle herkese günaydınlarrr kızlarım :kkk:
hafta sonu internete giremedim çünkü misafilikteydim, kuzenimde kaldım uzun zamandır görüşemiyorduk bir de ufak çocuğu var dolu dolu geçti.
hafta sonu aşırı yemek yemedim ama bilginize =)
moralim çok bozuk çünkü 83 olmuşum =(( canım çok sıkkın. arkadaşlar artık gerçekten toparlanmalıyız dökülüyoruz nerdeyse hepimiz..
ben bu günden itibaren bayılana kadar aç kalma uygulamasına geçmek durumundayım. çünkü kendime hakim olamıyorum. yazık o kadar emeğime diyet listesiyle falan olacak iş değil.. bu arada duyduğuma göre kafein vücut ritmnini hızlandırıyormuş metabolizma daha çok çalışyormuş ne dersiniz? ben selülit yapıyor diye kahve içmiyordum ama metabolizmam hızlanacaksa paso kahve içerim valla..
.:43::43::43:

Öff al benden de o kadar.... nefes almakta zorlanıyorum bazen. Kilom arttıkça konuşurken nefes alamamaya başlıyorum.... O yüzden kilo vermem lazım bir acaiplik var, hani insan kendini bilir ya az çok kiloyla alakalı diye düşünüyorum. Çukulataları lüpletirken bişi olmuyo amaa...:52::52::52:

Bu günkü menümüz efenim...

Sabah dünden kalma kısır

9:30 bir dilim top kek...

10:00 1 elma,1 b nescafe 3 ü bir arada

12:00 1 elma,1 b form çayı

14:00 1 elma,1 b yeşil çay

16:00 1 elma,1 b yeşil çay

18:00 1 elma,1 b yeşil çay

yavaş yavaş toparlamaya çalışıcam bakalım durumu.... bu gün pazartesi bütün diyetler pazartesi başlar dimi :52::52::52:

Sabah biraz sakatlasakta rejimi bari sonrasını kurtarayım dimi ama.....

eddacım günaydın. Ben kendi adıma konuşim aslında canım sıkkın gerçekten bu kilo meselesinden dolayı. Dün gece şunu düşündüm hayatımda şikayetçi olduğum şeyelr var kendimle ilgili. Maddi manevi kota koyamıyorum kendime. Ve bu iradesizlikten dolayı psikolojim bozuk. Yine de bu güne dek nasıl büyük değişiklikler yapamıyorum bilmiyorum.. özellikle bu kilo meselesi yıllardır aklımı meşgul ederken hala ciddi bir değişiklik yok =(((((
annenle güzel vakit geçirmene sevindim. Afiyet olsun yediklerin için.

bende dün tv izliyorum o ses turkiyeyı
bir kız çıkıyo fiziğin harika diyolar bakıyorum etine dolgun ama zayıf sonuçta löp löp değil..:31:
E bi kız çıkıyo şişkooo
ona hiç bişe demiyolar sadece sesin güzel diyolar..:2:
Yani kilolu olmak güzel değil..
Kilolu kadın güzel değil...
Ben buna inajıyorumm :(((((((
e öyle zayıf olmak için yapmamız gereken milyarlar verip bir ilaç almak değil yada maddi bir şekilde yapamayız onu..
Elimizde olan birşeyy
sadece yemiycez diyet yapacaz ve istikrarlı olacagız...:20:
Ozaman yavaş yavaş birer birerrrr gidecek kilolarr :10:
E niye bahaneler altına saklanıyoruzkiii şurda en fazla 2-3 ay yapsak...
Biz ne 2-3 aylar geçirdik bu topikte ama hala yerimizde sayıyoruz...
üzülüyorum kızlarrrr
42 beden pantolon giyinmek istemiyorum 38 beden giyinmek istiyorumm
badi alırken large istemiyorummm small istiyorummm

ben istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 4,5 yıllıkm evliyim 6,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var (allah dileyen herkese nasip etsin)
kilo muhabbetime gelince aslında o noktalara hiç gelmesek ama bulunduğum grup gereği gelmek zorundayım sanırım :(
ben beni bildim bileli şişkonun tekiyim ama evlenince dahda bi kilo aldım sanki sırf balayında 5 kg almışımdır yuhh anasının gözü demeyin inanın. baktı eşim ben kapılardan yan geçicem aldı beni diyetisyene götürdü garibim bi dünyada para saydı ben nitekim 8 kg verdim sonra tabi diyetisyene gıcık olduğum için bıraktım diyeti
geçen sene 12 kg verdim 78 kg düştüm ve şakk hamile kaldım doğumdan sonra veririm falan yeyim süt oılsun yeyim derkenn anaa bi baktım tartı 100 kg gösteriyor yuhhh dedim sığırrr.. evet sığırım ama neden biliyormusunuz 100 görmeme rağmen başlayamadım diyete kendimi bi türlü hazır hissedemedim. günlerce uğraştım ve sonunda başardım o moda girdim yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 7 kg falan verdim amacım 70 e ulaşmak ondan sonrasını düşünürüm :) bugün ama bozdum diyeti falan her 5 kg verdiğimde sınırsız yeme özgürlüğü tanıdım kendime ve onu yaptım sabah yine devam edicem :) çok uzun oldu sanırım şimdilik bu kadar devamı gelecek inşallah
hoşgeldin canım..

Selamlaaar....

Geçen hafta 62.1 idim
Bu sabah 63.1 olmuşuum... Tühh bana....
...:20::20:

hoppidicik nerlerdesin..özledik seniiiii.....
burdayım canım..

hayır canım doğru...yanlış yok yani..82 ye düşmüştüm 2 hafta önce sonra 2 hafta kötü beslenip bir anda fırlamıştı..ve yerleşik olmadıgı için sanırım hemencecik gitti..hatta dün sabah 82.5 idim..düne göre 1 kilo gitti akşam yemeği yemediğim için sanırım:52:
maaşallah yaa:nazar::nazar:demekki isteyince oluyomuş..

hopiş nerdesin temizlikmi yapıyorsıun
ben geliyorum sen gidiyosun fadimeee..

Back
X