Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:kkk::kkk::kkk: TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER :kkk::kkk::kkk:

1.Nurkelebek: 4,68 :65::65::65::kkk::nazar::8::7:
2.Mursh: 0,75 :65::65::kkk::nazar::33::16:
3.TrulyScrumptious 0,63 :65::kkk::nazar::21:
4.Edda1985: 0,30 :24::4::8::10:
5.fitsema 0,25 :19::21::27:
6.taçsız prenses 0,25 :21::24::29:
7.Asya27: 0,00 :20::57:
8.Hoppidicik 0,00 :20::57:
9.Fadime02: -0,10 :20::47: :57:
10.lionesse -0,53 :20::19::47::57:
11.BtlBetul: -1,61 :19::20::47::25::57:

Offff bugun yedeıklerımı yazsam kesın benı takımdan atarsınız haaa :18::18::18:

Ne siz sorun ne ben soylıyım :43::43:Hastalıgımın arkasına saklanmak ıstemıyorum tamamen pıs bogazlılıgımdan oldu...Gecen radyo dınlıyordum kılolu ınsanlar normal ınsanlardan daha cok harcama yapıyomus hem yemek abur cubur ıcın para harcayıp hem zayıflamak ıcın para harcıyolarmıs.Su anda kendımden nefret edıyorum.

Pzt bomba gıbı gelıorum bılgınız olsun...İşlerimin younlugundan sporuda aksattım gıdemıyorum pzt ıtıbaren full spor ve dıetle karsınızdayım bu hafta cok aksıyonlu bı hafta olacak zannımca :kkk:

Offff bugun yedeıklerımı yazsam kesın benı takımdan atarsınız haaa :18::18::18:

Ne siz sorun ne ben soylıyım :43::43:Hastalıgımın arkasına saklanmak ıstemıyorum tamamen pıs bogazlılıgımdan oldu...Gecen radyo dınlıyordum kılolu ınsanlar normal ınsanlardan daha cok harcama yapıyomus hem yemek abur cubur ıcın para harcayıp hem zayıflamak ıcın para harcıyolarmıs.Su anda kendımden nefret edıyorum.

Pzt bomba gıbı gelıorum bılgınız olsun...İşlerimin younlugundan sporuda aksattım gıdemıyorum pzt ıtıbaren full spor ve dıetle karsınızdayım bu hafta cok aksıyonlu bı hafta olacak zannımca :kkk:

inşallah bende bugün sapıttım neler yedim ben stresten yedim inşaat pisliginden bıktım heryer harç olmuş kum offfffff
sporda yapamadım bu ay az günlerim kaldı

aynen kizlar ben de dun geceden beri cok hastayim bugun de ayari kacirmisim biraz fazla yedim, spor da yapamiyorum her yerim agriyor..
neyse 3 hafta bozmadim bir kerecik kacamak da hakkim (kendimi avutuyorum)
kayinvalidem hint yemegi yapmis bizi de cagirdi. aci aci bol baharatli cok severim, yanina da tonla pilav ve yogurt.. goz acip kapayincaya kadar lupletmisim valla hepsini
simdi de geldim ilacimi alip yan gelip yaticam ne yapayim artik olan olmus :30:

Ayy gercekten ne kadar guzel bı kızmıssın sen oyle kesınlıkle dugundekı sac rengını kullanmalısın acayıp gıtmıs sana...Fadıme abla cok saol fotoları gordum sayende merakım gıttı:1:

cnmm bıze daha cok zaman ayır gor bak faydası olacak :42:

cnmm karar senın kararın ıstedıgını yapabılırsın bızım ıcın senın nasıl hıssettıgın onemlı ıstedıgın zaman gelebılırsın :)

tesekkur ederım kaptancımm kendımı yenıden hazr hıssettgmde yenıden ınsallah çok öptum

mervecim nasılsın? ben de seni sormuştum geçen gün iyimisin tatlım ya? hayırlı olsun yeni işin. senin adına çok sevindim. topik konusunda nasıl rahat hissediceksen öyle yap. biz seni seviyoruz aklında olsun =) kendine çoook dikkat et rejimini ihmal etme. en azından kaçamak yapma:54:

cnmm bende senı cok merak etmıstım baya bı gıttın basına bısı geldı sandım cok sukur ıyısın bende ıyı gıbıyım ıste ya ne bılım duzenımı oturtmaya calısıyorum mal gıbıyım aynı kaçamak yok:)

Kızlar herkesin :72::72::72: 29 Ekim cumhutiyet bayramını kutluyorum...:72::72::72: Allah nice nice cehaletten ve gericilikten uzak LAİK VE DEMOKRATİK Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları naasip eder.:72::72::72::72:

Bizim yapabileceğimiz elimizin gücümüzün yettiği tek şey Yeni nesil çocuklarımızı bilinçli birer CUMHURİYET genci olarak yetiştirmek...

Kadınlar Kulübünüde duyarlılıgından ötürü kutluyorum :)

$Ssleme_Bayrak.webp

Kızlar Behzat Ç. deki Harun vardı oyuncu bilirsiniz mutlaka ... Adam 25 kilo vermıs resmen yarısı gıtmıs cocugun yaa :52::52::52::52: Ne kadar degısmıs genclesmıs resmen...Erkekler neden daha hızlı kılo verebılıyorlar ya ama bu haksızlık :43::43::43:

Kızlar herkesin :72::72::72: 29 Ekim cumhutiyet bayramını kutluyorum...:72::72::72: Allah nice nice cehaletten ve gericilikten uzak LAİK VE DEMOKRATİK Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları naasip eder.:72::72::72::72:

Bizim yapabileceğimiz elimizin gücümüzün yettiği tek şey Yeni nesil çocuklarımızı bilinçli birer CUMHURİYET genci olarak yetiştirmek...

Kadınlar Kulübünüde duyarlılıgından ötürü kutluyorum :)

Eki Görüntüle 280546

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bende bu aralar hiç dikkat etmiyorum oğlum rahatsızlığı darmadağın etti beni ne yediğimin ne uykumun saati var :((( düzene girmesi gerek acil tarafından..

selam kizlar 13 saat uyumusum ama demek ihtiyacim varmis agrilarim azaldi biraz iyiyim bugun sukur..
yarim kilo almisim ama bu arada :18:
aksama yine kotulesmezsem biraz yuruyeyim diyorum
:2:

selam kızlar ben bir ceee dedim sonra kayboldum kusura bkmayın bu uyuz internete gidecek zamanı buldu bağlantımda sorun vardı ancak gelebildim telefondan yazılan yorumları okudum hepinizde çok sıcaksınız gerçekten. dün gece misafirim vardı yememek içğin kendimi tutmak istedim ama tutamadım :( yidim yidim ve yine yidim gece tartıldım 95 çıktım sabah tartdılım 93 çıktım kararı siz verdin arttık :))
ama bugün sağlam tuttum
sabah kahvaltıda
1,5 dilim kepek ekmeği
haşlama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
şekersiz çay

ara öğün elma

öğlen
bol salata ve ton balığı

bu arada fulya çok çok geçmiş olsun hadi bak iyileş biran önce leslıe başlayalım sen hastasın diye bende yapmıyorum leslıe :))

selam kızlar ben bir ceee dedim sonra kayboldum kusura bkmayın bu uyuz internete gidecek zamanı buldu bağlantımda sorun vardı ancak gelebildim telefondan yazılan yorumları okudum hepinizde çok sıcaksınız gerçekten. dün gece misafirim vardı yememek içğin kendimi tutmak istedim ama tutamadım :( yidim yidim ve yine yidim gece tartıldım 95 çıktım sabah tartdılım 93 çıktım kararı siz verdin arttık :))
ama bugün sağlam tuttum
sabah kahvaltıda
1,5 dilim kepek ekmeği
haşlama yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
şekersiz çay

ara öğün elma

öğlen
bol salata ve ton balığı

bu arada fulya çok çok geçmiş olsun hadi bak iyileş biran önce leslıe başlayalım sen hastasın diye bende yapmıyorum leslıe :))

hadi yine iyisin ben dun biraz kacirdim hemen yarim kilo almisim haksizlik bu :19: moralim dibe vurdu yine, motivasyonum dustu.. zorluyorum kendimi yeniden gaza gelmek icin :14:
bu arada sen beni bekleme leslie icin hemen basla, ben muhtemelen bu aksam basliyorum zaten (ben hep geceleri yapiyorum ya)
cunku esim genelde evden calisiyor ve cogu zaman butun gun evdeki ofiste oluyor, benim bilgisayarim da ofiste oldugu icin onun cikmasini bekliyorum. yoksa biraz komik bir durum olabilir adamcagiz calisirken arkasinda hoplayip ziplayan biri :9:
senin menu cidden guzel bu arada benden de 1 kilo azsin hemen sana yetismem lazim acil :47:

hadi yine iyisin ben dun biraz kacirdim hemen yarim kilo almisim haksizlik bu :19: moralim dibe vurdu yine, motivasyonum dustu.. zorluyorum kendimi yeniden gaza gelmek icin :14:
bu arada sen beni bekleme leslie icin hemen basla, ben muhtemelen bu aksam basliyorum zaten (ben hep geceleri yapiyorum ya)
cunku esim genelde evden calisiyor ve cogu zaman butun gun evdeki ofiste oluyor, benim bilgisayarim da ofiste oldugu icin onun cikmasini bekliyorum. yoksa biraz komik bir durum olabilir adamcagiz calisirken arkasinda hoplayip ziplayan biri :9:
senin menu cidden guzel bu arada benden de 1 kilo azsin hemen sana yetismem lazim acil :47:

:27::27::27::27::27: senden öndeyim hahahahhahaha ben biraz önce yapayım dedim leslıe benim bebeği getirdiler aşağıdan bende genelde geceleri yapıyorum bebeğim gece uyuduğu için gündüzleri vaktim olunca hemen 1 mil yapıyorum bu arada 3 mil 4,8 km yapıyo bu deli bişey yaa evde durduğumuz yerde 5 km yakın yol yürümüş oluyoruz :))
liste genel olarak böyle çöok nadir değişirim ama bundan sonra oda olmaz karşımda senin gibi dişli rakip var :)) bu cumaya kadar en az 90 ı görmem lazım yani 3 kg kesin vermeliyim :)
bu arada gözümün önüne ofistekocanın arkasında hoplayıp zıpladığını görür gibi oldum güldürdün beni :)))

:27::27::27::27::27: senden öndeyim hahahahhahaha ben biraz önce yapayım dedim leslıe benim bebeği getirdiler aşağıdan bende genelde geceleri yapıyorum bebeğim gece uyuduğu için gündüzleri vaktim olunca hemen 1 mil yapıyorum bu arada 3 mil 4,8 km yapıyo bu deli bişey yaa evde durduğumuz yerde 5 km yakın yol yürümüş oluyoruz :))
liste genel olarak böyle çöok nadir değişirim ama bundan sonra oda olmaz karşımda senin gibi dişli rakip var :)) bu cumaya kadar en az 90 ı görmem lazım yani 3 kg kesin vermeliyim :)
bu arada gözümün önüne ofistekocanın arkasında hoplayıp zıpladığını görür gibi oldum güldürdün beni :)))

yok artik 3 kilo mu, yavas git nolur yetisemem ben o hiza hehe
benim kilo vermem adeta durdu su an, diyeti degistirmem lazim yoksa boyle yerinde sayacak 2 ay. hep oyle oluyor
hayret bu kiloda hic durdugum olmadi o yuzden neden vucudum direniyor bilmiyorum. 80e gelince durur zannediyordum oysa ki
neyse sporla ve biraz degisik seyler yiyerek su platoyu da atlatmaya caliscam
ben leslie 5 mil yapiyorum bu arada hergun (yani 2 gun mola verdim hastalik yuzunden ama devam edicem) :2:
bu arada 3 kilo vericem diye kendini sikintiya sokma sana zaten yetisemem yani merak etme :43:
evet o ofiste hoplama ziplama goruntusu benim de gozumun onune gelince cok guluyorum :9:
bir aksam pc'yi salondaki tvye bagladik, salonda 5mil yaptik esimle beraber. o zaman da cok gulmustum. cok tuhaf geldi niyeyse. leslie bagiriyor haydi bayanlar hareket edin esim suratini asmis bana bakiyor yan gozle bi yandan hoplarken... hahahah :9::9:

yok artik 3 kilo mu, yavas git nolur yetisemem ben o hiza hehe
benim kilo vermem adeta durdu su an, diyeti degistirmem lazim yoksa boyle yerinde sayacak 2 ay. hep oyle oluyor
hayret bu kiloda hic durdugum olmadi o yuzden neden vucudum direniyor bilmiyorum. 80e gelince durur zannediyordum oysa ki
neyse sporla ve biraz degisik seyler yiyerek su platoyu da atlatmaya caliscam
ben leslie 5 mil yapiyorum bu arada hergun (yani 2 gun mola verdim hastalik yuzunden ama devam edicem) :2:
bu arada 3 kilo vericem diye kendini sikintiya sokma sana zaten yetisemem yani merak etme :43:
evet o ofiste hoplama ziplama goruntusu benim de gozumun onune gelince cok guluyorum :9:
bir aksam pc'yi salondaki tvye bagladik, salonda 5mil yaptik esimle beraber. o zaman da cok gulmustum. cok tuhaf geldi niyeyse. leslie bagiriyor haydi bayanlar hareket edin esim suratini asmis bana bakiyor yan gozle bi yandan hoplarken... hahahah :9::9:

ilk hafta vermiştim ama şimdi verebilirmiyim bilmiyorum 4 ekimde başlamıştım diyete ama şimdi durmuş olabilir. ben yinede 3 kg kararlıyım hatta tartının resmini çekip ekleyim en iyisi daha motive olurum :))
ben hiç yediklerimi değişmiyorum hep aynıyım evde ne varsa yiyorum belki ondan
spor olarak evde kondisyon bisikleti var ama binemiyorum alt katta eltime çok ses gidiyo

nerde 9. takım hatunları herkes harıl harıl zayıflıyor biz yatıyormuyuz yoksa :(( ben geberiyorum 4 mil leslıe yaptım her tarafımdan ter akıyo ilk defa yaptım 4 mili

nerde 9. takım hatunları herkes harıl harıl zayıflıyor biz yatıyormuyuz yoksa :(( ben geberiyorum 4 mil leslıe yaptım her tarafımdan ter akıyo ilk defa yaptım 4 mili

hayirli olsum 4milin :p
ben de 5milimi yaptim 2 gun aradan sonra. 2 gunde bile hamlamisim sanki, heryerim agridi. ya da belki hala tam iyilesmedigimden, bilemiyorum. keske ben de 4 yapsaydim bugun.
bugun hic kacamak yapmadim dengeli yedim bakalim bu hafta kilo verebilecek miyim yoksa cidden durakladi mi..

hayirli olsum 4milin :p
ben de 5milimi yaptim 2 gun aradan sonra. 2 gunde bile hamlamisim sanki, heryerim agridi. ya da belki hala tam iyilesmedigimden, bilemiyorum. keske ben de 4 yapsaydim bugun.
bugun hic kacamak yapmadim dengeli yedim bakalim bu hafta kilo verebilecek miyim yoksa cidden durakladi mi..

hasta hasta çok yüklenme kendine (beni geçersin falan):27: seni düşünüyomuş gibi yapayım en azından :27:
ben 5 mil yapmadım hiç pc de yok indireyim bugün onu yapayım zamanım olursa bugün 2 defa yapıcam 4 yada 5 mili
ben dün kaçamak yaptım listeye sabah yediğim koca dilim pastayı yazmayı unuttum :( ama artık yapmıyorum kaçamak akşam tatlı krizim tuttu hemen türk kahvesi yaptım geçti :)
sen bu inatla beni geçicem diye verirsin kilo hiç şüphem yok :)
ne zaman başladın diyete

Selam kızlaaarrr....

Napıyosunuz bakalım..... Ayy iş yerimize yeni başlayan tipler yüzünden çok sık giremiyorum.... Sürekli tepemdeler yaa.... Neyse kilo aldıkça alıyorum :(

Şimdi Mesut yar ın kitabını okuyorum bakiiim bir öndere ihtiyacım var.....

Back
X