- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #264.041
Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurduDunki menum
Sabah 10.30
1 yumurtadan sucuklu yumurta,zeytin peynir domates 1tk bal 1dilim ekmek 1 bardak kahve
Öğlen 13.30
1 doner durum (ekmeği yufka ekmek gibiydi ince) 1 halka tatlı
Aksam 17.30
1 tb etli yeşil fasulye yogurt
30 dk tempolu yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Aksami iyi kapatmisin ama
valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hepfurmaaaaa sensiz yaşama sevincim kalmazzzz
yaa cidden her defasın da etiketleyip sonra hedefler v.s. yukarda diye bir daha etiket yapmak zorun da kalıyorsun neden böyle oluyor acaba
Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksinÖnce geçmişi okudum alıntıladım. İnşallah ben yazana kadar kaybolmaz :)))
Psikologtan çıktım, dayak yemiş gibiyim :))))
İlk izlenim güzel, 2 haftada bir devam etme kararı aldık. İlk tanışmadan kaynaklı çekinikliğim çok fazlaydı, diğer seanslar böyle olmaz sanırım. Bir test verdi bana öncelikli olarak onu yapıp, hafta içi whatsapptan gönderecem.
Şimdi karnımı doyurup kuaföre kendime bakmaya gidiyorum
Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
cok sanslisin demekki :)Benim etiket çıkmış bu sefer![]()
oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydinalktim ablada hepsi teker teker uyandı kahvalti hazirladim sofrayi mutfağa götürdüm direk hazirlanip disari ciktik
Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)Tebrik ederim kizlar bu hafta takimin yuz
Ozledimmm bileeeeOh hadi hayirlisiyla ona iyi tatiller sende biraz ozlersin abla iyi olur ben ole diyorm hep evlilige heycan katiyor
Istanbul iyi bu ara ya sadce yagmurlu 2

Konya sogukmus baya
Kolay gelsin iyi gezmeler cnmKizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun![]()
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydikız edibemm bu gün çılgınlığım tuttu şimdiye kadar kimseyle rakip olmadım sen bir de hele bu hafta hedefin kaç ona göre seninle rakip olmaya niyet edip davet edicem seni bebemm :)