• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neinnnn durmadan tarti yoook :sinirli:
ah bi basarabilsem cikmamayi

Tavuk dünyasında özel soslu şeyleri seçmiceksin, ızgara tarzındaki şeyleri seçip az yağlı diye belirteceksin sipariş verirken. Ben hep öyle yapıyorum. Bir de aslında tavuğu fazla yemesen, malum bebeklisin, tavuklar da antibiyotiği bastırılmış hep. Daha az ye sağlığın için olur mu
Bir daha dikkat ederim canim
Günaydın herkese iyi pazarlar ptesinin tartısı pazar menüsünden belli olur deyip sabah sabah gıcıklık yapıyorum:KK76:
umarım güzel seyler gösterir o tarti

spora da başladın ya ondan bence bu hafta iyi gider diye tamamen matematiksel :KK70:
ayy insallah bahar

Abla sac icin o kadar heveslendim orda da cok begndim eve gittim kapida esim elestiriye basladi annemde begenmedi tabi moral yerlerde. Birde esim iki gun once isten ayrildi yeni bir isle anlasti ondada yurtdisi projelerine vermisler. Surekli gidip gelecek evde pek durmuyorlarmis. Burda ne bi ailem var ne yakin arkadasim annem yaza gidecek tek basima kalacam. Esimin hic umrunda degil gayet mutlu cok koydu ya bizden kurtulmak istiyyormus demekki aklimdan neler neler geciyor. Kotuyum ne bileyim icim sikiliyor
Canim bence kafan da kurucagina esinle acik acik konuş derim
Fazla eşyadan kurtulma yolları nelerdir?

Benim çok ıvır zıvırım var. Alışveriş hastalığım var ve duygu durumum değiştiğinde ‘ benim de olsun’ mantığıyla aldığım bir sürü şey... kozmetik, takı, toka vb şeyler...

Bunları azaltıp odamı, dolabımı, çekmecelerimi feraha ulaştırmak istiyor ve önerilerinizi bekliyorum
Seni mutlu etmeyeni uzun süredir kullanmadigini verilecekse. Ver atilacaksa at canim baska yolu yok
Yok valla bana söylüyor hep şunu getir bunu getir çay yap kahve getir meyveler çürüyor niye getirmiyon dedi bir kere orda duruyo alda ye dedim :) onlara göre biz evde yatıyoz bana diyor evde napiyon ben senden çok yoruluyom diyo bende diyom iki çocuğu anan büyüttü tabi :) gece gündüz baslarindayim deliksiz bir uyku uyuyamiyorum
Bende sadece benimki oyle diye düşünüyordum
aynen ablacım yarın öbür gün doğum olunca zaten uykusuz yorgun günlerim başlayacak :olamaz:
Valla canim tadını cikar senin ekstra birde ise baslican daha cok yorulucan bol bol dinlen
Gunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim

Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
Canim kendini toparlaman lazim bak bi haftalik emegin 2 gunde geri gelivermis önlemini al hemen sorunlar elbet bi cozume ulasir sen kendini salma
Günaydın en minnoş takım :KK200:

Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah

hepinizi sevgiyle öpüyorum

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Gunaydin tugcem
Günaydın herkese zor bir haftasonundan sonra geldim menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah
1 yumurta peynir maydonoz
1 dl ballı ekmek
Akşam18 gibiydi
2 kabak yoğurtlu
2 dl yeşil elma
Yarım portakal
2 kare bitter
Pazar günü diyet yapamadım hayırlı işlerde oluyor bu sıkıntının arasında kız görmeye gittik kardeşim için
Sabah 10
1 haş yumurta peynir
Öğlen 15
2 tane içli köfte
3 kaşık sezar salata
1 dl kıbrıs tatlısı
3-4 yaprak sarması
Akşam 7 gibi
1 kase yoğurt
Allah tamamıni erdirsin insallah canim pazar gününü aksam ile dengelemissin
Bildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
Hic bisey değil
Gunaydinnnn :halay:

Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim

Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir

Yani moralimi bozmadim ben :) )
günaydın abla sen oni gonderirsin ben korkuyorum tartidan yuksek bi arti gorursem butun motivem gidecek

Tartıdan çok korkan kadın çizelim şuraya :KK43:
ins. Korktuguna ugramazsin cnm

Menü
Sabah(9:00)
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 ceviz
3 çeri

Ara(13:00)
1 kahve

Öğle(15:00)
1 kase çorba .

Akşam(18:30)
5 fırında köfte
3 parmak dilim patates fırında yine
Salata
1 kepçe domates çorbası

Su:2 lt Spor: 30 dk elitpik 30 dk Leslie @Pnrrr-20 210 puan
guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)

Kızlar çok şükür kendime geldim çocuklar uyudu
Benim dünkü menü
Sabah 9.00
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 kaşık menemen
3 zeytin
Akşam 18.00
1 porsiyon ızgara tavuk
1 tane 33 lük bira
Su 2.5 lt civarı içtim
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menü
Sabah 12.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen 15.00-19.00
2 fincan adaçayı
1 Türk kahvesi
Akşam 19.30
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Su 2 oldu uyuyana kadar 400 ml daha içicem
onceki gunku ciss haric guzel cnm

sen onu tutuyorsun diye içi rahat tabi gelmiyor :KK12:
Kadincagiz bos kalmamiski :)

Selam iyi geceler

30 dk yürüyüş yaptım.ohh be sonunda :))
30.3 90 @Pnrrr-20

Sabah olunca akşam yürüyüş yapayım diyorum.akşam olunca bu saatte olmaz sabah diyorum.artık fikrimi değiştirdim 15 20 dk hiç olmazsa sabah yapicam
30 dk belki daha az akşam bebeleri uyuyunca.(Ben uyuyup kalmazsam tabi)

Menüm

Sabah 2 sahanda yum 1 dlm ekmek 1 tk bal yeşillik.

Ara 1 dlm kek

Akşam 1 kase mercimek çorbası 4 çatal sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 3 kaşık karnabahar yemeği

Şu dışarıdaydım ölçemedim ama yetersiz.
Spor 30 dk bantta yürüyüş.
sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor

100 atlamak 20 pan yapiyo abla
Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan

kızlar selamlar,
ben gun icinde ara ara mesajları takip ettim ama cok yazamadım. kendime saglıklı patlıcan oturtma yaptım bugun, eşimin patlıcanlarını kızarttım kendi patlıcanlarımı tost makinesinde çok az yağ ile pişirip oyle yaptım.

bugunun menusu

12:00
2 haslanmıs yumurta
1kk peynir
yeşillik (salatalık, biber, maydanoz, dere otu)
3-4 cherry domates
1 dilim tb ekmeği

saat14:00
1 mandalina
1cb sutle 1 kupa nescafe

saat 16:00
yarım portakal

saat 18:00
1 hurma
9 badem

saat 19:30
4 kaşık patlıcan oturtma
3-4 kasık salata yagsız ekşili
yarım dilim tb ekmeği

arada bol çay ve bitki çayı
2,5-3 lt su
Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin
Menüm

Sabah 12
Beyaz peynirli tost
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 elma

Öğle 3
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 mandalina

Akşam 7
5 kaşık bulgur pilavı
Salata

Su 1.5 lt düşünüyorum niye bu kadar az içtim, bilmiyorum, unuttum nedense

Spor yok bacağım ağrıyor hala maalesef. Aslında yüzmeye gidecektik ama alışveriş uzadı filan planlar suya düştü.
Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
Gunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim

Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle

Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum

Günaydın en minnoş takım :KK200:

Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah

hepinizi sevgiyle öpüyorum

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ohhhhh bol enerjili bi mesaj :KK73:

Spora baslicanmi enerjik fistik:)

Cumartesi
Sabah
1 dl ballı ekmek
Akşam18 gibiydi
2 kabak yoğurtlu
2 dl yeşil elma
Yarım portakal
2 kare bitter
Pazar günü diyet yapamadım hayırlı işlerde oluyor bu sıkıntının arasında kız görmeye gittik kardeşim için
Sabah 10
1 haş yumurta peynir
Öğlen 15
2 tane içli köfte
3 kaşık sezar salata
1 dl kıbrıs tatlısı
3-4 yaprak sarması
Akşam 7 gibi
1 kase yoğurt

Bildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
Gunaydinlar kizlarr:KK37:
sanada gunaydin citir hamisimiz :anne:

Çocukları yatırırken ben de uyuyakaldım. Şimdi saat 1.30 ve ben uyanığım, ne zaman uykum gelir bilmiyorum. Uyku düzenim bozulunca tekrar toparlayamıyorum:mad: Herşey gidip iradesizliğe dayanıyor:kızgın:
Menümü yazıp geçmiş yapayım. Mefkurem Mefkurem ve @Pnrrr-20 paylaştığınız motivasyon yazılarını en başta okudum, çok iyi geldi, sağolun :super:
ekim2009 ekim2009 sen de benim için menü yazmışsın ne tatlısın:KK19:
menümü senin için yazmazsam sana saygısızlık yapmış gibi olurum diye hissettim gülüm

günaydın abla sen oni gonderirsin ben korkuyorum tartidan yuksek bi arti gorursem butun motivem gidecek
tatlim 2 gundur disarda yiyosun kacamak olmasa bile arti olabilir
Dunyanin sonu degilya
Bi yerde okumustum
Telefon yere dusunce bide ustune cikip tepinmiyoruz demi:) ) hemen kurtarmaya calisiyoruz

En kizdigim laf motivem yok
Sakın duymayim bidaha:)

tatlim 2 gundur disarda yiyosun kacamak olmasa bile arti olabilir
Dunyanin sonu degilya
Bi yerde okumustum
Telefon yere dusunce bide ustune cikip tepinmiyoruz demi:) ) hemen kurtarmaya calisiyoruz

En kizdigim laf motivem yok
Sakın duymayim bidaha:)
Henuz motivem tam yerinde ablada cumartesi sabah gördüğüm eksiyi kacirmak istemiyorum sadece 2 gün dışarda erkende yedim ama inşallah guzel bir sonuc gorurum

Gece geç yatarsın galiba, acıkmazsın? Ben eskiden gece uykum olmasa irmik helvası yapıp yerdim:eek:

Kestanenin bir özelliği var mı? Kilo vermeye faydası filan? Yoksa öyle denk mi geldi, iki öğünde de bir tane çiğden yemişsin?

Hah ha ben alıntıları yaptım bile :KK66: Menün gayet güzel. Su dışarda olduğun için her zamankinden az olmuş galiba

Artı bu menüden ve spordan sonra ardına bakmadan kaçmıştır herhalde :KK70:

Rakibinin menüsü senden daha iyiydi dikkatli ol nanelikekiğim

Daha önce çalıştığın yerde ne güzel giriyordun internete

Yürüyüş iyi olmuş. Adaçayı bayadır içimiyordum aklıma getirdin:KK58:

Yok canım ya inan fırsatım olmadı, aklım hep buradaydı

Ah ben de kurtulabilsem biriktirme hastalığından eminim dikkat dağınıklığım da düzelecek. Arada bir kıyıp birşey atacak oluyorum onda da eşim durduruyor. En iyisiyseniz gibi ona çaktırmadan atayım.

Yürüyüş yapman çok iyi olmuş. Ben de acaba senin gibi sabah mı yürüsem, sonra hep birşey çıkıyor.

Çok şükür aşırı yoğun değilim ama zamanımı iyi planlamıyorum. Ev işi yemek vs bütün bayanların başında

Planlarını tuttum, aynen uygulamaya çalışacağım sadece kahvaltı erken yaparım galiba.

İyi uğraşmışsın ayrı ayrı. Ben artık ev ahalisini de alıştırdım, kızartma kimseye yok. Fırında pişiriyorum ben. Karnıyarık da aynı şekilde. Hoşuma gitti iki saatte bir yemen, ben de mi öyle yapsam:KK64:
gülüm su içmek için alarm kurmuştu bir tanıdığım sürekli unutuyor diye o 10 dk da bir yudum içiyordu sen de olmadı yarım saate yarım bardak da olsa beynin alarmını kur sadece emredeceksin her yarım saatte bir su içmeyi hatırlayıp içiyorum diyeceksin

Menüm

Sabah 12
Beyaz peynirli tost
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 elma

Öğle 3
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 mandalina

Akşam 7
5 kaşık bulgur pilavı
Salata

Su 1.5 lt düşünüyorum niye bu kadar az içtim, bilmiyorum, unuttum nedense

Spor yok bacağım ağrıyor hala maalesef. Aslında yüzmeye gidecektik ama alışveriş uzadı filan planlar suya düştü.
akşam yediklerin tuttu mu seni acıkmadın mı

Cumartesi
Sabah
1 dl ballı ekmek
Akşam18 gibiydi
2 kabak yoğurtlu
2 dl yeşil elma
Yarım portakal
2 kare bitter
Sabah 10
1 haş yumurta peynir
Öğlen 15
2 tane içli köfte
3 kaşık sezar salata
1 dl kıbrıs tatlısı
3-4 yaprak sarması
Akşam 7 gibi
1 kase yoğurt
ahaaa kız görmee beğendiler mi birbirlerini hayırlısıysa olur inşallah

günaydııın sultanımmmm
bu günün olumlaması
sevgi enerji mıknatısıyım olsun muuu
ben saf sevgiyim sevgiyi alıyorum ve tüm çevreme yayıyorum evrenin sevgi ve enerji titreşimlerini kendime çekiyorum :KK200:
Olsunnnn cok begendim :halay:

Ben saf sevgiyim
Herkes beni sevsinn en basta odun kocam:))

Günaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.

Günaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
Günaydın canım basiniz sağolsun

Back
X