• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayirdir cnm hasta falan olmada
Bilmem ki mefkuremcim, bugün tuhaf uyandım ama şimdi iyiyim.

iyi yapmisin tatlim ins. Faydasi olur
Ama 1 gun degil surekli yap arada meyveleri degistirerek
İnşallah... Bakalım denicem :)

Çok hoşbulduummm:KK200:
:KK200:

iki sene oldu boşanalı toparladı yüzü gözü bakışı düzeldi şükür rabbim hepimizi de sevdiklerimizi de iyilerle karşılaştırsın inşallah
Amin cümlemizi... :KK52:

Hosbuldum çok teşekkür ederim
Umarim hepimiz mayısta güzel güzel kotlarimiza tişörtlerimze gireriz fıstık gibi oluruz :)))
Umarım :KK51:
Hoşgeldin :KK200::nazar:

Bende Zuhal
Poninin deyimiyle nami diger hitler :KK70:

Su anki kilom onemli degil gelecekte 65 kilo olacak kisisiyim :KK70:
Anaaa Hitler mi aman sen onlara uyma :D
Memnun oldum bacım :D
inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın :D

Leynnnn niye bu kadar yazdınız oku oku bitmiyor, bir de araya müşteri giriyor atarlanıyorum adamlara durduk yereee :KK53::KK53::KK53::KK53:

Kızlar ben tırlattım iyice, sabahtan beri çevremdeki herşeyi atıp temizlik yapıyorum. En son müdürüm 'mesai saatinden sonra yap napıyorsan' dedi ama ben hala devam ediyorum. çevrem bi temiz bi ferah oldu, bi bankadaki ayakkabılarımı yeni yerlerine yerleştirmek kaldı, onlar mecburen mesai sonrasına kalacak....

Hafta sonu da bu temizliği eve taşıyacağım, fazla eşyalardan kurtulma vaktidir, vakit............

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Haşlanmış sebzenin neresi kötülük
Haa fotoğraf ise, porsiyonun önemi diyip sağlıklı beslenmeye devam ediyoruz :)))

Hareket göbek atma için iyi yapmışsın :)))
Veee görüşmeye çağrılmana çok sevindim :))) hayırlısı ise olsun kuzum dualarım seninle

Hazır yemeğin tuzu yağı yaramamıştır.

Ama bugün bu foto bana cuk oturdu :)))
Aaa kız adamla küsünce yatak ayrılır mı hiç. Ne yap ne et yatağa dön çabuk :)))

Tanımadığın insanı nasıl eve alıyorsun, ay ben hiç kapıyı açamam. Hemen senaryoları yazarım

Sakin olamadım olana kadar canım çıktı valla :)))
Krakerden sonra kapadım mutfağı

Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla :KK33:

Bizimde öyle 1 haftayi bulmuyor benim kiler sarılari yiyor beyaz bana kaliyor
ahh abla ahh keske eski Merve olabilsem o zaman irademde vardi simdi zorlanıyorum

Yarın onu yapicam abla bende

onu eşimle kiza yaptıydim abla ben dünden kalan pirasayi yedim kapuska vardı evdekilere şimdide sarmasini sariyoruz huma la

O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın :KK5:

Merhaba
Adı:ebru
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek: yeni evli ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:calismiyorum
Boy:1.65
Kilo:62.1
Hedef:57
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlilik galiba :)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

en son defa öğle olan tartışma için akşam ben gittim , özür diledim ,sarıldım küseklik yapma, nazlanma gülüm v.s. dedim beni ittirdi valla bu defa içim de kafam da rahat böyle 3-5 ay küs kalsak var yaaa ben ayda 700-800 gr değil 2-3 kilo veririm kilo sorunum kalmaz
şaka bir yana ben de aynı senin gibi düşünüyorum , şimdiye kadar da o haksız olduğu alde yada yarı yarıya hatalıyken hep ben özür diledim ama azıttı bacım hakarete katlanamam bu yaştan sonra az ağzının ayarını bilsin diye olabildiğince devam etsin ne yapayım :))

O zaman eşine benden bir merdane :sinirli: bazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.:sinirli:

Adı: Melis
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:6
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:Memur
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:1.63
Kilo:107.1
Hedef:50 li kilolar:KK61:
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Çok yemem
Her seferinde diyete başlayip 20 ye yakin kilo verip geri alıyorum. Bu kısır döngüye dur demek istiyorum.

Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)

Leslie den başka bir spor bulmam lazım zaten abla daral geliyor bana onu yaparken

Hosgeldin canim ben merve 103 kilo ile başladım 64 kadar indim lakin yine kilo aldim şuan 81 kiloyum 2 kızım var biri 4 olmak üzere biri7aylik
Evet tatlım

Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.

Arkadaşlar spor yapmak mecburi mi?

Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.

Öyle abla hayat herşeye rağmen devam ediyor

Amin canım inşallah

Spor yapmışsın olsun :))

O dediğinde ben oluyorum kulağımda telefon evde telefonum nerde diye arıyorum :))

Saolasın canım çok haklısın direnişteyim inanki halledeceğiz Allahın izniyle

Hakkında hayırlısı olsun adamların yüzüne oku üfle ne dersen kabul etsinler

Hadi inşallah ekimcim umarım öyle olur bizim çok ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz artık

Ne güzel olmuş çocukluğuma döndüm inan benimde koleksiyonum vardı Almanya daki memleketteki kuzenlerimle birbirimize gönderirdik nostaji olmuş senin içinde

Hak ediyorsa yapacak bişi yok senin gibi hayat dolu kadından ne istiyor acaba

Hoşgeldin yeni gelin kilosu 1 aya hallederiz beraber :)

Hoşgeldin canım kararlı olursan bizimle yolculuğuna devam edersen aramızda 120 lerden 60lara inmiş hala koruyan hatunlarımız var hallederiz beraber hiç takma

Yok değil canım
Ama ilerde sağlık sorunun yoksa sende başlarsın

Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)

Adı:beyza
Yaşı:23
Çocuk/yaşları:1 tane 2 buçuk
Emziriyormusun: hayır
Meslek:evhanimi
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.58
Kilo:69.5
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : evlenme doğum emzirmek:KK43:
Bize kısaca kendini anlatırmısın: evlenmeden önce 50kiloya kadar düştüğüm halde bu kilolara geldim.hamilelikten sonra aldım neredeysen tüm kilomu :KK43:

Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.

Annem 43 yaşında 58 kilo ben bu yaşta ondan kaç kilo fazlayim ondan utandım canım :KK43:
Küçük oğlum var canım iki bucuk yasinda ve maalesef ikiden önce uyunuktu:KK43:

ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah

Medine berrin edibe menu yazmadilar daha

Siz yazin sabah bakarim artik
Bende yoruldum
Teli birakacam :))

Yarin gorusuruz
Cok guzel eksilerin oldugu bi gune uyanmak dilegiyle.....

haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.

Herkese günaydın dün birazcık kar yağmış sadece soğuğu var valla yine kapkaranlık bir hava , aslında ben kurtlar gibi sisli yağmurlu havaları severim ama malesef bu değişik bir karanlık şehrin kiri üzerimize örtülmüş gibi hissediyorum :KK43: yav benim Ankara da ne işim var beni Karadeniz'e götürün

Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.

Hanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek

Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
______:spor: SPOR LİSTESİ :spor: ______

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pinkyminky 108 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 90 + -- + 210 + 295 + 135 + -- + --
Sweetyy83 60 + -- + -- + 60 + 90 + -- + --
Mefkurem 135 + 135 + 190 + 115 + 150 + -- + --
Istikrar1986 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askrhpozitif 213 + 90 + -- + 60 + 180 + -- + --
Medine 66 -- + -- + 60 + 240 + -- + -- + --
Badem -- + -- + 90 + -- + 108 + -- + --
Hayal -- + -- + 120 + 105 + 105 + -- + --
Gewezebıdık -- + -- + -- + 108 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
HAYAL ET
Eki Görüntüle 2225741
INAN
Eki Görüntüle 2225740
SPOR YAP
Eki Görüntüle 2225742
HEDEFE ULAŞ!

Eki Görüntüle 2225743

Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)

Herkese merhaba. Takım kaptanı Mefkurem Mefkurem teşekkür ederim aranızda aldığın için :) umarım her şey güzel geçer uğurlu gelirim.

Adı:irem
Yaşı:21
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:-
Meslek:öğrenciyim unv okuyorum
Boy:172
Kilo:66.8
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet.13. Takım, kaptan olmadığı için çıktım.
Kilo alma nedeniniz :sınav dönemi abur cubur yedim geceleri.abur cubur alışkanlık olunca kilo aldım,

Tekirdagda yaşıyorum. Motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.
Motive olmak çok önemli elimden geldiğince takım arkadaşlarıma destek olacagim

Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.

Şuan okulum tatil döneminde sınavlarım bitti evdeyim :)
Üniversite 3.sınıfım
1 sene de yabancı dil eğitimi gördüm yani okulda 4.senem

Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)

Adı: Gulbe şeker
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :

30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra

kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah

Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazım :KK70: Çok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)

nohudu tam haşlıyorum gülüm çok kolaylık oluyor
akşamın 10 nun da süte muz ve yulaf ezmesi katıp yedim bir avuçta leblebi:))

Bende yapicam abla bencede cok mantikli
Oo cok gec olmus ama hafif gecirmissin canimm afiyet olsun:KK200:

Herkese merhaba. Takım kaptanı Mefkurem Mefkurem teşekkür ederim aranızda aldığın için :) umarım her şey güzel geçer uğurlu gelirim.

Adı:irem
Yaşı:21
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:-
Meslek:öğrenciyim unv okuyorum
Boy:172
Kilo:66.8
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet.13. Takım, kaptan olmadığı için çıktım.
Kilo alma nedeniniz :sınav dönemi abur cubur yedim geceleri.abur cubur alışkanlık olunca kilo aldım,

Tekirdagda yaşıyorum. Motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.
Motive olmak çok önemli elimden geldiğince takım arkadaşlarıma destek olacagim

Adı: Gulbe şeker
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :

30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra

kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah

Hosgeldiniz kizlar insallah zamanla daha cok kaynasiriz bende kisaca kendimi tanitaym 25 yasindaym 2bucuk senedir evliyim ve 14haftalik hamisim:anneadayı: bende 92 kg ile diyete basladm 82 lerde 9 tkima katildm ve burda 65 e dustm korudum cok sukur suanda hamileligi en saglikli sekilde gecirip yeniden dogum kilolarini vermek :KK48: burda cok guzel bi Aile olduk hic ayrilmayiz insallah sizde aramiza hosgeldiniz tekrar:KK200:

Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla :KK33:

O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın :KK5:

Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

O zaman eşine benden bir merdane :sinirli: bazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.:sinirli:

Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)

Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.

Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.

Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)

Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.

ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah

haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.

Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.

Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)

Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.

Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)

Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazım :KK70: Çok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
Hoşbuldum canım inaşllah vereceğiz rabbim senşnde hastalığına şifa versin sonra da hemen Bebiş ❤️

Back
X