- Konu Sahibi Handandandan
- #265.441
Beni tavadaku daha tok tutuyor abla haşlanmış gözüme az görünüyorOlur cnm
Haslamanin avantaji daha tok tutuyor
sagol canimbence super bir menu afiyet olsun, kaptanimin yaptigimyorumlara da katiliyorum.
Benim yumurta tramvam vardi cocukluktan, sinifa beslenme cantasinda yumurta getiren bir arkadas vardi ilkokulda, o kokudan dolayi senelerce haslanmis yumurta yiyemedim ben. Am diyet konusunda ciddilesince kendimi ikna ettim, bak sagligin icin yapabilirsin bunu dedim bol baharatli bi sekilde yiyorum simdi. Hatta en sevdigim seylerden biri cunku cok guzel tok tutuyo :) ben bol pul biber, karabiber ve kekik serpiyorum ustune ve yaninda domateslemyiyorum o zaman hosuma gidiyo. Ama daha yeni diyete basladin simdilik kendini zorlama, sebzeli az yagli omletler yap o da olur.
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/6904782
jillian michael 30 days shred diye nette aratinca cikiyo, yukarda ilk seviyesinin linkini paylastim. 3 level var her biri 10 gun yapiliyo. Normalde araliksiz 30 gun program ama ben haftasonlari yapmam, vucudu arada dinlendirmek de lazim bence :)
evet jillian biraz baslangic icin agir, benim biraz spor gecmisim vardi yani daha once jillian yapmistim az da olsa, suanda da her gun bisiklete biniyorum. O yuzden ben rahat basladim ama sen ilk basta bu kadar yuklenme :)
ooo sporda yapılmış superSabah
10.00 1 elma
11.15
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çiğ fıstık
Ara 17.00
1 bardak sütlü kahve
Yanında 4 adet gün kurusu ama çok ekşi
Akşam 19.00
Balık
Salata
Su 2.5 lt
Spor 15 dk dans 1 mil Leslie
Son düzenleme: