• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende inanıyorum bize

Okudum canimda böyle olaylar dolu normal insan bulmak zor kafana takma

Daha ne yapacaksın abla

Başlangıç için güzel

Gel öpeyim canım hadi inşallah

Siz sorunu hallettiyseniz gerisi gelip gececek

Cuma için güzel

Niye hem devlet hem özele gidiyorsun fazla üsg özellikle gözde sorun yaratıyor devlette mi doğurmak istiyorsun öyle değilse hiç boşuna gitme eğer hem özel de görünüp ama doğum devlet düşünüyorsan son aylarda gitmen yeterli

Liste dışı olduğun için perşembe karnabahara takilmadim

Bükme hamur işi sanırım

Üst üste kalanlar varsa değerlendir

Evet bende diyet konusunda bilinçsiz olmak isterdim

Sen niye terk ettin ki zaten:KK70:

Menu güzel karar daha güzel

Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
sen diyet konusun da bilinçsiz olmak isterdin ,ben hala diyete karşıyım :)))
ne bilim gülüm bir anlık manyaklığım tuttu terk ettim canıım yumuşak ortapedik bel ağrıtmayan yatağımı oyy oyy oyyyy yatağımı özlediiimmm:eğlence:

Sizinle sohbet etmeyi çok isterim gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz;:)
bahimlilik yapiyor gulum sindi okurken ekim2009 ekim2009 yazmissa ekstra dikkatli okuyorum ve ben gercekten ekim abladan cok faydalaniyorm iyiki grubumuzda boyle biri var

Yarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe :dua::KK64:
ya iki cocuklu kadina yemegemi gelinir:KK43::KK43:

valla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)

bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)
yazik adama yaaa valla acidim artik baris kiz sununla ee kendinede eziyet etmebence

Ay bu insanların bazı hiç bitmiyor. Sanki mahalle bakkalına geliyorlar, sonra da atarlanıyorlar. Siz atarlıysanız ben sizden atarlıyım :))))

Sinirden başım çatlıyor, bir de 1 saatlik yol 2 saate çıktı birkaç noktadaki çevirme yüzünden iyice atarlandım :)))

Yemeğe saldırmadım, yemek yemedim hatta. Çay içiyorum, duş alıp dinlenmeyi planlıyorum
Kiz sakin bos ver iki luzumsuza vaktini de enerjinide harcama
Bende inanıyorum bize

Daha ne yapacaksın abla

Başlangıç için güzel

Cuma için güzel

Niye hem devlet hem özele gidiyorsun fazla üsg özellikle gözde sorun yaratıyor devlette mi doğurmak istiyorsun öyle değilse hiç boşuna gitme eğer hem özel de görünüp ama doğum devlet düşünüyorsan son aylarda gitmen yeterli

Bükme hamur işi sanırım

Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
karnabahar bende cok bi etki yapmiyor baharim ya o yuzden yedim

tmm abla :KK16::KK16:ama listeye girene kadar ideal kiloma inecem galiba:KK70::KK70::KK70:

bende olmadi hic

masallah abla ne guzel aciklamissin.hayran kaldim valla

listeye girene kadar ideal kilomda olucam galiba..:)))

allah kavustursun canim
Cok sagolasin canim amin
Bende inanıyorum bize

Daha ne yapacaksın abla

Başlangıç için güzel

Cuma için güzel

Bükme hamur işi sanırım

Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım
Insallah canim sagolasin
aynen çocuk küçükken yapabildiğinizi yapın büyüyünce inan ne masrafı ne ihtiyaçları bitmiyor mecburen onun geleceği için harcamalar başlıyor
oyle hersey onun icin zaten rabbim guc kuvvet versin

Menü
Sabah(11:30)
Avuç kadar tost çay

Öğle(14;30)
Büyük kase peynirli narlı salata

Akşam(18;00)
4 YK pastırmalı Kuru fasulye
Salata
1 küçük dilim yalancı tavuk göğsü

Su:2 lt Spor: 16 dk eliptik +30 dk Leslie + 18dk zumba
64+90+63 = 217 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Menu de spor da çok güzel :halay::halay:

bahimlilik yapiyor gulum sindi okurken ekim2009 ekim2009 yazmissa ekstra dikkatli okuyorum ve ben gercekten ekim abladan cok faydalaniyorm iyiki grubumuzda boyle biri var

ya iki cocuklu kadina yemegemi gelinir:KK43::KK43:

yazik adama yaaa valla acidim artik baris kiz sununla ee kendinede eziyet etmebence

Kiz sakin bos ver iki luzumsuza vaktini de enerjinide harcama
karnabahar bende cok bi etki yapmiyor baharim ya o yuzden yedim
allah razı olsun gülüm:KK74: de abartma sen de beni kızzz bilmeyen de beni bir şey sanacak o değil ben kendimi bir şey sanıcam :rolleyes:

Menümümde yazayın ben

07:15 ıspanak, yarım elma, yarım muz, taze nane ve 2 hurmadan smoothe
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 6 yk kabak yemeği, 3 yk bulgur pilavı, bir bardak ayran
16:00 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem

3 litre su içmişimdir
Spor yok

Pinkyminkyy Pinkyminkyy zeynepcim geri dönmüşsün, tekrar hoşgeldin aramıza. Hayatın ne kadar zor olursa olsun kilo vermeden vazgeçmek o zorluğa zorluk eklemekten başka hiç bir işe yaramıyor...

Burda dertleşiyoruz, gülüyoruz, bilgi paylaşıyoruz bence sana da iyi geliriz biz ;)

tabiki fark eder canim

Cok guzel

Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar

Listeyede bırak canm

Cok sevindim Zeynep kararina

Sifa olsun canım

Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi

Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor

Masallah canım

Iyi olmasina cok sevindim canim

Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler

Allah yokluklarini gostermesin canım

Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı

Masallah canim az kalmis doguma

Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis

Kiz 2 haftadir az gidiyordu

Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya:KK70:

Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider

inşallah abla

aman hakim ol kendine

1 de güzel bir rakam canım

Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene

Tebrik ederim kizlar

Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah

Harikasin

Hayırdır kuzum

Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip
sağol canım, inşallah

bendeniz 2-3 gündür her midem guruldadığın da (açlıktandı) ayy bağırsaklarım bozulacak galiba diye diye bağırsakları hallettim şimdi durmayııı hep çalışıyıııı sabah beri bir hoş oldum yaavfff:KK70::KK70::KK70:

Ayyy bunu ben de deneyeyimmmmm

bendeniz 2-3 gündür her midem guruldadığın da (açlıktandı) ayy bağırsaklarım bozulacak galiba diye diye bağırsakları hallettim şimdi durmayııı hep çalışıyıııı sabah beri bir hoş oldum yaavfff:KK70::KK70::KK70:
hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim ins

allah razı olsun gülüm:KK74: de abartma sen de beni kızzz bilmeyen de beni bir şey sanacak o değil ben kendimi bir şey sanıcam :rolleyes:
yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsun

hehe o da iyiymis kabizlikta deneyelim ins

yok abla ya gercekten cok hosuma gidiyor yazdiklarin allah razi olsun
senden de razı olsun gülüm :)
insan bir şeyle ilgilenip öğrenmeye başladığın da herkesle paylaşmak ister ya iyi şeyleri ama etrafındakiler sana anlamayan uzaylıymışsın gibi bakınca konuşmanın boş olduğunu anlarsın susarsın ya benim etrafımda da öyle oldu ayy nasıl zayıfladın nasıl sürekli huzurlu mutlusun sorusuna burada yazdıklarıma benzer şeyler söyleyince çoğu beni anlamıyor tarif vereyim istiyorlar tarif yok kiii , siz de bana çok iyi geliyorsunuz öğrendiklerimi anlatıp birileri anlayınca fayda görünce içim içime sığmıyor çok mutlu oluyorum gülümmmm

masallah canim ya birde sen o kadar ozenir ozlersin gorecem diye heves esersin dra gidersin sipa arkasini doner yuzunu gostermez benimki elini kapatiyordu bide yuzune. Ama cabuk geciyor her aninin tadini cikar :KK66:

Normalde boyle olmazdi da bugun benim ufaklik yuzunden ise gec kalacaktim kahvalti yapamadan ciktim isyerinde yemek zorunda kaldim.

Insallah canim ya simdiden evde yoklugunu hissediyorum ariyorum boyle ayri kalmamistik hic ama alisacaz artik ne yapalim hayat zor ...

Aynen kizimiz olmasa belki bi nebze daha dusuk bir ise gir dicem de herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz. Ankarada hayat da kolaydi ama burada yasam cok zor ev kiralari desen cok yuksek ev almak su an hayal. Cocuk kucukken ne yaptiysak yaptik buyuyunxe hersey daha da zorlasacak
sagol canim sanada gecmis olsun. Oluyor bazen oyle ters gunler hersey ust uste gelmis seninde. Sicak bi dus ustune uyku iyi gelecektir

Ayy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm :KK48:

Bende inanıyorum bize

Daha ne yapacaksın abla

Başlangıç için güzel

Cuma için güzel

Bükme hamur işi sanırım

Hasarsız bir gün daha
afiy af olsun canım

Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem :KK53::KK48:

47694954_370316530184791_5531196901884163768_n.jpg

düşüncelerin üzerimiz de ciddi anlam da etkisi var demek bir bilsen nasıl da yetersiz biz düşüncelerimizle varız bu gün düşündüğün bedenen, maddi , manevi kısaca hayatının yaşamının ta kendisi bu gün yaşadıkların önceden düşüncelerinin tezahür etmiş hali , bu gün düşündüklerin de yarın ve sonrasına tezahür etmeye başlıyor hayatımızı da sağlığımızı bedenimizin şeklini kendimiz oluşturuyor ve bu mucize gücümüzün farkın da değiliz kadim bilgiler olarak bilinçli bir şekilde saklanan çok kişi kişi tarafından bilinip uygulanan tüm insanlar da var olan ççok büyük kapasite de güç barındırıyoruz ama dediğim gibi bilinçli bir şekil de unutturulmuş insanlara şu dönem tekrar gün yüzüne çıkmaya başlıyor biz bu gördüğümüz bedenin ( ben taşıyıcı kabuk diyorum artık :)) ) çok ötesin de varlıklarız saf enerjiyiz

bak şimdi sana direk saf enerji olduğumuzu anlaşılır bilimsel dille anlatayım
tüm canlılar maddeden hücrelerden oluşuyor değil mi hücrenin için de ne var , nötron proton v.s. onun için de atom parçacığı onun için de çekirdek peki çekirdeğin için de ne var biliyor musun KUARK denilen saf titreşen enerjiler var bildiğin şimşek çaktığında gördüğün enerji gibi düşün ve sürekli titreşerek belli frekanslarda yayılıyor işin özeti biz enerjiyiz ve kocaman bir enerji deryasın da yaşıyoruz canlı cansız her şeyin enerjisi ve tireşimi vardır :)
işte burada dünyanın en temel kanunlarından biri devreye giriyor ÇEKİM YASASI çekim yasası der ki benzer enerjiler benzerlerini çeker düşüncelerin ve duyguların da enerjisi olduğuna göre( bir çok deney v.s. yapılaraktan zaten çoktan kanıtlanmış bir şeydir bu) nasıl enerji yayıyorsan aynısını hatta daha fazlasını kendine çekersin ne düşünüyorsan o sun derken bunu kast ettim aklından geçen iyi ya da kötü ne varsa ona göre enerji yayıp mutlaka benzerini mıknatıs gibi kendine çekersin sağlık düşünürsen sağlık hastalık düşünürsen hastalığı kendine çekmen gibi
Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey var :super:

Ayy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm :KK48:

Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem :KK53::KK48:
pınarım almanya da doğum yaptın diyelim o zaman bebişinin çifte vatandaşlık hakkı olacak mı

Maşallah çok güzel şeyler öğrenmişsin sizden öğreneceğim çok şey var :super:
sağ ol gülüm bildiğim şeyleri paylaşmayı severim zaten :)))
kendime bir söz vermiştim rabbim bana öğrenmeyi uygulamayı nasip ederse ben de fayda gördüğüm her şeyi herkesle karşılıksız paylaşıcam diye :)

Back
X