Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9. TAKIM 232. etap sonuçları***

Asya27: (54,5) Kilo bildirimi yapmadığı için takımdan çıkarıldı…
Edda1985:(67/67/0,0/%0,00)
Fadime02:(99/98,9 /0,1/%0,10)
Hoppidicik:(83,7/84,7/-0,5/%-0,60) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için aldığı kilo 2 'ye bölündü…
Mursh: (78/78/0,0/%0,00)
taçsız prenses:(79,7/78,7/1,0/%1,25)
lionesse (80,3) Kendi isteği ile ayrıldı…
fitsema (78,5/78,0/0,5/%0,64)
BtlBetul: (64,3/64,3/0,0/%0,00)
TrulyScrumptious (91,6/91,6/0,0/%0,00)

9.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.28

Kızlar herkes takımla ılgılı fıkırlerını yazabılırmı rica etsem...

Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...

Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...

İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...

Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...

Son düzenleme:

Benim önerim herkese boş takımlarda yer bulup takımı kapatmak.Çünkü aşırı bi ilgisizlik var.Buraya duzenlı ugrayıp kılo vermek ısteyen arkadaslarında motıvasyonu bozuluyor...

Yada ayrılanlar yerine yeni çalışkan üyeler alıp motivasyonun yükselmesini sağlamak ...

İstediğim şey kilo bildiriminden sonra herkes fikrini bildirirse oy çokluğuna göre bir karar veririz...

Eğer takımda verim sağlayamayacak ayak uyduramayacak üyeler varsa bunu yazasınlar bizde çözüm bulmaya çalışalımmm...

canim ben takimda hala yeni olmama ragmen seviyorum arkadaslarimin hepsini, az cok birseyler paylastik burada. ama egri oturup dogru konusayim zayiflamamda takimin etkisi var mi o tartisilir. paylasim cok az kilo veren kisi sayisi da cok az, daha hareketli bir grup olabilmeyi isterdim (sanirim hepimiz isterdik) soyle birbirimizi gaza getirelim rekabet olsun falan. simdi kendi kendime diyetimi yapmaya calisiyorum hastaliktan biraz yavasladimsa da motivasyon aslinda ayni bu kiloyu yaza kadar oyle ya da boyle verecegim hangi grupta oldugum da farketmez, azimliyim. grup kalsin derseniz kalirim sikayetci degilim zaten sadece biraz dahahareket daha iyi olabilirdi diyorum, ama kapatmak istersen de ona da tamam boylece belki daha hizli bir rekabet ortamina girebilirim cunku bunun olumlu etkileyecegini dusunuyorum. 90+ topiginden bir arkadas edindim ozelden birbirimizi gaza getiriyoruz :9: hedef koyuyoruz bu ay bu kadar kilo vericez falan diye birbirimizi gecmeye calisiyoruz, o hafta az kilo veren veya veremeyene 100 mekik ceza veriyoruz falan. ama bunlar hep ozel mesajda oluyor. takimda boyle biraz hareket olabilse super olurdu. oyle benim nacizane fikrim yani murshcugum, ne dersen bana uyar sonucta ben bir sekilde yolunu buluyorum motivasyonu yuksek tutabilmek icin. ama genel olarak takim motivasyonu cok dusuk bu da malesef su goturmez gercek :5:

9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler

1.taçsız prenses 1,3 :46::46::21::24:
2.fitsema : 0,6 :46::46::24::23:
3.Fadime02: 0,1 :46::42:
4.Edda1985: 0,0 :47:
5.Mursh: 0,0 :47:
6.BtlBetul: 0,0 :47:
7.TrulyScrumptious 0,0 :47:
8.Hoppidicik -0,6 :47::22:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52:

ilk defa birinci oldummmmm ben bu gazla 2012 ye 75 ile girerim İnş. :21::21::21::21:

Ben burayı seviyorum seni de seviyorum ben devam edelim diyorum..Bundan sonra hepimiz biraz daha ilgili olalım inş.

9. Takım Takım İçi Bireysel Dereceler

1.taçsız prenses 1,3 :46::46::21::24:
2.fitsema : 0,6 :46::46::24::23:
3.Fadime02: 0,1 :46::42:
4.Edda1985: 0,0 :47:
5.Mursh: 0,0 :47:
6.BtlBetul: 0,0 :47:
7.TrulyScrumptious 0,0 :47:
8.Hoppidicik -0,6 :47::22:

].döv beni murç döv benii...belki kendime gelirim:37:.

Son düzenleyen: Moderatör:
senden zayifim sekerim sonunda gectim seni :21:
yaa iste bana rakip olursan boyle olur :32:
(bak veriyorum gazi basla hemen diyetine)

gerçektenmi bak işte buna çok ama çok sevindim kaça düştün şimdi. ben gruptan atıldım sanırım grupta hiç hareket yok mursh arkadaşımız bi öneride bulunmuş bence çok iyi olur biraz gruba hareket gelse ben sürekli aktif olurum ama geliyorum bakıyorum hep sessiz sakin insanın motivasyonu düşüyo. olan arkadaşlar çok sıcak çok nezaketli ama fazla zaman ayıramıyolar sanırım bide benim kiloma yakın kimse yok belki ondandır :)))) bi sen varsın sanırım.. bence takıma hareket gelirse ben tığ gibi falan olurum :)))

gerçektenmi bak işte buna çok ama çok sevindim kaça düştün şimdi. ben gruptan atıldım sanırım grupta hiç hareket yok mursh arkadaşımız bi öneride bulunmuş bence çok iyi olur biraz gruba hareket gelse ben sürekli aktif olurum ama geliyorum bakıyorum hep sessiz sakin insanın motivasyonu düşüyo. olan arkadaşlar çok sıcak çok nezaketli ama fazla zaman ayıramıyolar sanırım bide benim kiloma yakın kimse yok belki ondandır :)))) bi sen varsın sanırım.. bence takıma hareket gelirse ben tığ gibi falan olurum :)))

91 bucugu gordum sonunda canim 8leri bir gorsem o kadar mutlu olucam ki anlatamam ama bu hastalik yuzunden ben de biraz yavasladim cunku spor yapamiyorum yatip duruyorum surekli de bisiler yiyorum :/ ama iste bakalim hergun biraz daha iyi hissediyorum bu haftaici sporuma baslayabilirim zannediyorum :))) 88 falan gormem lazim bi an once. 89 demiyorum cunku o zaman azicik sislik olsa 90a cikiyor ben 8leri garantilemek istiyorum o zaman havalara uccam :52:
sonra da yavas yavas 7lere dogru yolculuk :) yavas yavas tabi..
bi zayiflayayim bi daha bu kadar kilo asla almicam hamile kalsam bile dikkat edicem sozum var kendime. cok cektim su kilodan ya yeter artik :5:
evet canim baya sessiziz ama iste sen de geldikce sessiz deyip gitme girmisken paylasim yap menunu yaz o gun basindan gecen bi olayi yaz ne bileyim :p spor ne yaptiysan onu yaz.. ben cevap yazarim en kotu ihtimal baskasi yoksa :)
canlanalim biraz gercekten de :24:

91 bucugu gordum sonunda canim 8leri bir gorsem o kadar mutlu olucam ki anlatamam ama bu hastalik yuzunden ben de biraz yavasladim cunku spor yapamiyorum yatip duruyorum surekli de bisiler yiyorum :/ ama iste bakalim hergun biraz daha iyi hissediyorum bu haftaici sporuma baslayabilirim zannediyorum :))) 88 falan gormem lazim bi an once. 89 demiyorum cunku o zaman azicik sislik olsa 90a cikiyor ben 8leri garantilemek istiyorum o zaman havalara uccam :52:
sonra da yavas yavas 7lere dogru yolculuk :) yavas yavas tabi..
bi zayiflayayim bi daha bu kadar kilo asla almicam hamile kalsam bile dikkat edicem sozum var kendime. cok cektim su kilodan ya yeter artik :5:
evet canim baya sessiziz ama iste sen de geldikce sessiz deyip gitme girmisken paylasim yap menunu yaz o gun basindan gecen bi olayi yaz ne bileyim :p spor ne yaptiysan onu yaz.. ben cevap yazarim en kotu ihtimal baskasi yoksa :)
canlanalim biraz gercekten de :24:

ben yükselirken sen ne güzel düşmüşsün bu durum beni çok sevindirirken çok fenada hırslandırdı :)) bu yılbaşına kadar 6 kg diyeti var ona katılalım seninle :)
ben şuan 93 oldum 1 kg geri aldım. morelim bozuk son zamanlarda o yüzden yiyeceklerde buluyorum mutluluğu ama miğdemi küçültmüşüm 1 öğünde 1 dilimle doyabiliyorum artık biraz daha şu hamur işlerini ve abur cuburları bıraksam oo tığ olacam
bende 8 leri görsem havalara uçucam yılbaşına kadar 87 olsam 6 kg verip sonra gelsin yavaş yavaş 7 ler offf diyorum offf süper olur bi 70 olayım bende başka bişey istemiyom bidaha asla kilo almıcam bende :((
tamam gitmicem ben ama sende dur buralarda birlikte kilo verelim arkadaşınla ceza olayn benide çok cezbetti banada ceza neyim verin :)))

Kızlar Günaydın herkese...

İşlerimin younlugu nedenıyle anca gelebılıdım...Ama erken gelsemde gene bısey degıstırmeyecekmıs kımsecıkler yazmamıs gene...

Kılom 78 aynı yanı :(

Arsedacım hosgeldın cnmmm...Cocugun ve ıslerının younlugu nedenıyle duzenlı gıremeyebılırım demıssın ama ıstersen 1 2 hafta deneyelım duzenlı goturebılecegıne ınanırsan senı lısteye eklerız duzene sokamazsanda mısafır gıbı gıder gelırsın tercıh senın cnmm bana her sekıl uyar.Zaten bu aralar takımın motıvasyonu dusmus durumda.

Melek takımdan ayrıldı ... Demette hamılelıgı sebebıoyle ayrılmıstı dogumuna az kaldı onunda herlde sanıyorum kı dogumdan sonra donecektır aramıza....

Canim tesekkur ederim araniza Kabul ettiginiz icin .burdayken guzel kilo Vermistim . Pazartesi spor salonuna basliyorum . Motivasyona ihtiyacim var. Sayenizde motive olup 6 li rakamlara inicem insallah . Sizzle tanistigimda 83 tum simdi 74. En kisa zamanda insallah ilk hedef 68. Pazartesi gorusmek uzere .

ben yükselirken sen ne güzel düşmüşsün bu durum beni çok sevindirirken çok fenada hırslandırdı :)) bu yılbaşına kadar 6 kg diyeti var ona katılalım seninle :)
ben şuan 93 oldum 1 kg geri aldım. morelim bozuk son zamanlarda o yüzden yiyeceklerde buluyorum mutluluğu ama miğdemi küçültmüşüm 1 öğünde 1 dilimle doyabiliyorum artık biraz daha şu hamur işlerini ve abur cuburları bıraksam oo tığ olacam
bende 8 leri görsem havalara uçucam yılbaşına kadar 87 olsam 6 kg verip sonra gelsin yavaş yavaş 7 ler offf diyorum offf süper olur bi 70 olayım bende başka bişey istemiyom bidaha asla kilo almıcam bende :((
tamam gitmicem ben ama sende dur buralarda birlikte kilo verelim arkadaşınla ceza olayn benide çok cezbetti banada ceza neyim verin :)))

tamam canim ben buralardayim zaten hep ^^
yilbasina kadar 4 versem bile iyi diyorum ben canim ama evet ben de katildim o yarismaya :9: bakalim ne kadar cok gitse kar tabi. 6yi bulacagini hic zannetmiyorum ama..
ceza mi istiyorsun haha tamam kendin kasindin o halde ama yapacaksin yaptim falan dersen ama yapmazsan bozusuruz :57: :9:

Canim tesekkur ederim araniza Kabul ettiginiz icin .burdayken guzel kilo Vermistim . Pazartesi spor salonuna basliyorum . Motivasyona ihtiyacim var. Sayenizde motive olup 6 li rakamlara inicem insallah . Sizzle tanistigimda 83 tum simdi 74. En kisa zamanda insallah ilk hedef 68. Pazartesi gorusmek uzere .

hosgeldin canim, tekrar hosgeldin demeliyim aslinda sanirim :3: ben yeni sayilirim bir bucuk ay oldu katilali :) ismim Fulya

slm kimse yok ama olsun bundan sonra olucak inşallah hep beraber incelelim kızlar haydi el ele verelim ve hedeflerimize en yakın zamanda ulaşalım inşallh :16::16::16::16::16::16:

menüm:56: ee kim bana rakip çıksın ortaya bekliyorum))) :13::29:

2011-11-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Fanta (portakal) 1 100ml 49.7
[2] Karışık Tahıllı Ekmek 50 GRAM 136
[3] Eti Cin 1 adet(29gr) 127.6
[4] Turşu 100 GRAM 10
[5] Şehriyeli Pilav 0.40 PORSİYON 134.4
[6] etli güveç 0.50 porsiyon 171
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[9] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[10] Domates 1 ADET 14
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[13] Karışık Tost 0.50 ADET 140

bol su içtim ...

Toplam : 1114.7 kal.

slm kimse yok ama olsun bundan sonra olucak inşallah hep beraber incelelim kızlar haydi el ele verelim ve hedeflerimize en yakın zamanda ulaşalım inşallh :16::16::16::16::16::16:

[4] Turşu 100 GRAM 10
[7] Elma 1 ADET 60
[10] Domates 1 ADET 14

bol su içtim ...

canim senin menulerine ve de iradene bayiliyorum :31: kalori hesabi icin hangi programi kullaniyorsun?
ben de kalori hesabi yapiyorum ama benim 1700 civari su an. 1200 bana az geldi o yuzden arttirdim. kiloma ve metabolizma hizima gore cok azmis neredeyse hastalanacaktim kilo vermem de durmustu ondan senin kadar az yemem mumkun degil.
gerci son 1 haftadir 2000lerdeyim ya neyse :43: yarindan itibaren geri dusuruyorum cok cozuttum bu aralar hastayim diye :17:

[4] Turşu 100 GRAM 10
[7] Elma 1 ADET 60
[10] Domates 1 ADET 14

bol su içtim ...

ben bu kadarcık yemekle hayatta doymam :)) tebrik ederim seni:46::46::46::46::46::46::46::46:46::46::46::46::46::46:

tamam canim ben buralardayim zaten hep ^^
yilbasina kadar 4 versem bile iyi diyorum ben canim ama evet ben de katildim o yarismaya :9: bakalim ne kadar cok gitse kar tabi. 6yi bulacagini hic zannetmiyorum ama..
ceza mi istiyorsun haha tamam kendin kasindin o halde ama yapacaksin yaptim falan dersen ama yapmazsan bozusuruz :57: :9:

yok yok ben severim cezaları falan pazartesimi başlasam yeniden diyet moduna yarınmı başlasam onu düşünüyorum

yok yok ben severim cezaları falan pazartesimi başlasam yeniden diyet moduna yarınmı başlasam onu düşünüyorum

su an basla canim su saniye :52:
pazartesi baslicam diye dusunursen yarin cok yersin
yarin baslicam diye dusunursen de simdi belki gider son bir sey atistirayim dersin (kendimden biliyorum oyle olabiliyor :37:)

sen en iyisi su an basliyorum de ve basla. ben de oyle yaptim walla.. az once bisey atistirasim geldi hemen bi su ictim yetti artik tum hafta atistirdim zaten biraz da diyet yapayim :9:

Back
X