Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yuruyus seven ama disari yuruyuse cikamayanlar icin ideal bir egzersiz programi :) her yastan herkes yapabilir cok zor hareketler yok ama cok yag yaktiriyor ben onunla verdim bu 8 kiloyu iste son 2 haftadir yapamadim kilo vermem de durdu. bugun yine basliyorum ama :)) kalca basen karin eritiyor cok guzel. zumba kadar eglenceli degil tabiki ama fena degil ben seviyorum hem ise yaradigini da gorunce insan daha da sorumlu hissediyor hergun yapmak istiyor :)

süper :D beeeen >:D

oooooo harikaaaaaaaaaaa

süper ya netten baktım ama bulamadım ya nerden bulayım canım..

Valla liste felan yalan oldu bende hiç yazamıyorum zaten ne yediğimi de unutuyorum bazen yaşlandım mı ne oyyyy Allah sağlık versin hepimize inş. ama dikkat ediyorum az önceki çikolatayı saymaz isek :D milka yedim ama hani küçük ince oluyor ya onlardan =D iyi bişeymiş gibi söylüyorum bir de :D kahvaltı yaptım sağlam :D sonra da çilekli süt içtim

cıkss cıkss cıksss çikolatada neymiş nasıl bişeyki tadı şöyle bi anlatsana

zumba dansına göz attım süper bişey yaa leslıe yi 10 katlar daha fazla terletir yapabilirmyim acaba :) leslıe pek terletmiyo beni

leslie beni terletiyor da zumba kadar degil tabi, zumba direk olduruyor :53:
yaparsin canim yaparsin yalniz ona iyi bir sutyen lazim bol hoplamali ziplamali malum :9:
supermarkete her gidisimizde goruyorum zumba cdsini koymuslar hep bakip geciyorum, almam zaten yapabilecegime inansam direk indiririm bedava torrentini ama iste is guc hastalik vs bu aralar hersey ustuste geldi leslie bile zor geliyor bi toparlansaydim bi an once super olacak :50::2::43:

canim senin menulerine ve de iradene bayiliyorum :31: kalori hesabi icin hangi programi kullaniyorsun?
ben de kalori hesabi yapiyorum ama benim 1700 civari su an. 1200 bana az geldi o yuzden arttirdim. kiloma ve metabolizma hizima gore cok azmis neredeyse hastalanacaktim kilo vermem de durmustu ondan senin kadar az yemem mumkun degil.
gerci son 1 haftadir 2000lerdeyim ya neyse :43: yarindan itibaren geri dusuruyorum cok cozuttum bu aralar hastayim diye :17:

slm canm tşkr ederm ben kalorisepeti.com kullanıyorum çok güzel bir site hemen açılıyor orda topluyorum tüm bilgilerimi kullanmanı tavsiye ederim...ayrıca senin kilon için en uygun kalori sanırım 1600 civarı ben dr. gitmştim 85 kiloydum dr. bana 1600 kalorilik bir menü vermişti ayda 2 ile 3 kilo verebiliyordum inşlhh sende verirsin sağlıklı bir diyet diliyorum aslında diyet değil yaşam tarzımız olmalı dengeli ve düzgün beslenmek ...

menüm..:56:

2011-11-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] fındık (1 adet) 5 adet 45
[2] Kahve 1 ADET 4
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Fanta (küçük) 1 ADET 124
[5] Yağsız Börek Ispanaklı Peynirli 1 DİLİM 209
[6] Ev Poğaçası 2 ADET 200
[7] Kahve 1 ADET 4
[8] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[9] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[10] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[11] Ekmek 2 DİLİM 130

bol suuu ...

Toplam : 920 kal. bugün kalorili fakat az yemişimm :44:

Herkese gunaydın. öncelikle kendimi tanıtayım. eski arkadaşlar biliyorlar ama yeni arkadaşlarla tanışalım.
bursa da yaşıyorum.30 yaşındayım. öğretmenim. 15 aylık oğlum var. 9.takımla geçen yıl mart ayında tanıştım. 83 kilo ile başladım temmuz ayında 76 kiloydum. temmuz da memlekete tatile gidince aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. o gün bu gündür yeni bir başlangıç için konsantre olmaya çalışıyorum. Bugün benım için bir başlangıç olacak inşallah. hedefime ulaşmadan pes etmek yok. bugün sporuma da başlıyorum diyetime de. sabah ilk olarak 2 kuru kayısı 2 bardak su ile güne başladım. kahvaltıda da light sütle hazırlanmış nesfitimi yedim. yanıma 1 paket eti form ve 1 elma aldım. ilerleyen saatlerde onları yiycem.

günaydın arseda hoş geldin tekrar aramıza topik biraz canlansın artık yeniyıla kadar hedef belirliyelim
ben 5 kilo hedefliyorum

fadime ablacım hoşbulduk.evet valla canlansın bencede hepimizin motivasyona ihtiyacı var galiba. kilo vermeler durmuş. silkelenelim yılbaşına kadar hedef belirleyelim güzel fikir. mesela herkes yılbaşına kadar en az 2 kilo vermiş olsun. 5 kilo biraz fazla olabilir. 1 ay var önümüzde. 1 ayda herkes en az 2 kilo vermiş olsun.ya da 3 kilo. verenlerler arasında yine derecelendirme yapalım veremeyenleri cezalandıralım ne bileyim hepimizi gaza getirecek birşeyler yapalım... ne dersiniz kızlar??? ilk hedef yılbaşı olsun.

fadime ablacım hoşbulduk.evet valla canlansın bencede hepimizin motivasyona ihtiyacı var galiba. kilo vermeler durmuş. silkelenelim yılbaşına kadar hedef belirleyelim güzel fikir. mesela herkes yılbaşına kadar en az 2 kilo vermiş olsun. 5 kilo biraz fazla olabilir. 1 ay var önümüzde. 1 ayda herkes en az 2 kilo vermiş olsun.ya da 3 kilo. verenlerler arasında yine derecelendirme yapalım veremeyenleri cezalandıralım ne bileyim hepimizi gaza getirecek birşeyler yapalım... ne dersiniz kızlar??? ilk hedef yılbaşı olsun.

tamam ozaman 3 kilo olsun hedef kilo kendimizi çok sıkmadan veririz öteki kızlarda gelse bari .yalnız sabah tartıda 100 çıktım dün baya coştum hemen tartı fırladı

gerçektenmi bak işte buna çok ama çok sevindim kaça düştün şimdi. ben gruptan atıldım sanırım grupta hiç hareket yok mursh arkadaşımız bi öneride bulunmuş bence çok iyi olur biraz gruba hareket gelse ben sürekli aktif olurum ama geliyorum bakıyorum hep sessiz sakin insanın motivasyonu düşüyo. olan arkadaşlar çok sıcak çok nezaketli ama fazla zaman ayıramıyolar sanırım bide benim kiloma yakın kimse yok belki ondandır :)))) bi sen varsın sanırım.. bence takıma hareket gelirse ben tığ gibi falan olurum :)))

Cnm takımda yertımız var 1 hafta paylasımına bakalım haftaya cuma lısteye eklerım senı.Hareketlı ve bol bol onlıne olabılecek uyelere ıhtıyacımız var :)

91 bucugu gordum sonunda canim 8leri bir gorsem o kadar mutlu olucam ki anlatamam ama bu hastalik yuzunden ben de biraz yavasladim cunku spor yapamiyorum yatip duruyorum surekli de bisiler yiyorum :/ ama iste bakalim hergun biraz daha iyi hissediyorum bu haftaici sporuma baslayabilirim zannediyorum :))) 88 falan gormem lazim bi an once. 89 demiyorum cunku o zaman azicik sislik olsa 90a cikiyor ben 8leri garantilemek istiyorum o zaman havalara uccam :52:
sonra da yavas yavas 7lere dogru yolculuk :) yavas yavas tabi..
bi zayiflayayim bi daha bu kadar kilo asla almicam hamile kalsam bile dikkat edicem sozum var kendime. cok cektim su kilodan ya yeter artik :5:
evet canim baya sessiziz ama iste sen de geldikce sessiz deyip gitme girmisken paylasim yap menunu yaz o gun basindan gecen bi olayi yaz ne bileyim :p spor ne yaptiysan onu yaz.. ben cevap yazarim en kotu ihtimal baskasi yoksa :)
canlanalim biraz gercekten de :24:

Evt fulyacım her gıren bıseyler yazsa ona cvp verılırken muhabbet acılır .Bu takımda menu yazmayı alıskanlık halıne getırmelıyız dıe dusunuyorum...Bu konuda fıtsema ıyı bır ornek :)

Canim tesekkur ederim araniza Kabul ettiginiz icin .burdayken guzel kilo Vermistim . Pazartesi spor salonuna basliyorum . Motivasyona ihtiyacim var. Sayenizde motive olup 6 li rakamlara inicem insallah . Sizzle tanistigimda 83 tum simdi 74. En kisa zamanda insallah ilk hedef 68. Pazartesi gorusmek uzere .

Ne demek cnm senın yerın hep ayrılmıstı zaten .Biz sana tesekkur ederız aylar sonra unutmadın dondun gerı geldın.İnş hersey bıızm ıcın daha guzel olacak bende 1 aralıkta baslıyorum spor salonuna tekrardan...Hayırlısı hadı bakalım muhafak olurz ıns

kimsecikler yok sanırım. hadi kızlar hani hareket gerçi bugün pazar kimse yoktur evde bende hazır boşken yediklerimi yazayım

kahvaltı
-2 dilim kepek ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-haşlama yumurta
-şekersiz fincan fincan çay

ara öğün elma

öğlen yemeği
-4 kaşık bezelye yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
-yoğurt
-2 dilim kepek ekmeği

Menun gayet super cnm aynen devam.Az ama olculu :)

tatil sonrası iş işkence gibi bilirim :D ama artık yan gel yat osman oğlum küçümen çalışmak istemiyorum artık önce bebek de olsa çalışırım diyordum ama şuan için çalışmak askıda ;)) benim evi süpürmen gerek eşim gelmeden inş. 4 de gelecek karşıya gideceğiz anneciğim geldi Antalya'dan tontişimi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)) sordum yemeğe ne yapıyorsun die kurufasülye yapacakmış :D plav da yapacakmış salata bol yap dedim :D :D

Ohh anne yemegı yemede yanında yat :) Afıyet olsun cnm

Kızlar ZUMBA DANSI nı tavsiye ederimm hem çok eğlenceli hem de çooooooooooooooooooooooook süper :D :124::124::124::124::124::124::124:

Yaa bende yapmak ıstıyorum bu zumbadayı bugun ızlıyım bakalım benım odam azcık kucukte leslı yapamıyorum artık yerım olmadıgı ıcın belkı zumbadayı yapabılırım :)
cıkss cıkss cıksss çikolatada neymiş nasıl bişeyki tadı şöyle bi anlatsana

Ohh kızcaz tadını unutmus valla :)

zumba dansına göz attım süper bişey yaa leslıe yi 10 katlar daha fazla terletir yapabilirmyim acaba :) leslıe pek terletmiyo beni

Evt leslıe benıde cok terletmıyodu ama verdıgım bu 8 kıloda leslının payı cok yuksek :) Bıde zumbadayı denıycem bakalım ıse yarıyacakmı?

Bayram hedefleri tutmadı ama yılbası hedeflerı tutar belkı dur bakalım bı onerıyle baslayalım bakalım....

selam 9.takım...herkesler iyidir inşallah..eddadan haberi olan varmı???

Edda nın annesı rahatsızdı onunla ılgılenıyormus dahada ses cıkmadı ıyı olmustur ıns...

Günaydın kızlarrr :)

Yeni umutlarla ve yenı kararlarla başlanana süper bi hafta olsun herkese...

Bizim topiğimizde bi arkadaşımız vardı ''Zayıflıyorum'' isimli onunla faceden hala görüşüyoruz.Herkese bol bol slm var...Ve onunla hollywood diyetine başlamaya klarar verdik...

Kadınla Kulubunde formu var arastırdım baya etkılı bı dıyet.Malum şok diyetleri önermiyorlar ama benımde vucudumunda boyle bı şoka ıhtıyacı var.Sözde bugun baslıyacaktım ama işlerim cok youn ve bugun gene gece yarılarına kadar calısıcam malesef.O yuzden bugun başlamıyorum yarın baslıycam.

Organık meyve suyu ve su ıle baslenıyorsun 2 gun sonra kalan gunlerdede proteın agırlıklı beslenıyorsun...Bugun fırsatım oldukca bıraz daha arastırıcam...En kotu ıhtımal 2 hafta yapmak ıstıyorum bakalım inş kaytarmam...

murç neye karar verdin şimdi???durmak yok yola devammı??..(aldın sen mesacı:)))

cnm arkadaslar takım kapatılmasın ıstıyor zaten paylasımda bulunamayan arkadaslar kendı ıstegı ıle ayrıldılar.Belkı hıc uye almayız boyle kendı kendımıze ıdare ederız ....Yada paylasım yapan uyeler alırız daha kafam tam net deıl anlıycan.Ama sımdılık devam edıyor gıbıyız :kkk:

Edda1985:
Fadime02:
Hoppidicik
Mursh:
taçsız prenses
fitsema
BtlBetul:
TrulyScrumptious

takımın son durumu bu arkadaslar

Son düzenleme:
Back
X