• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

istikrar1986 istikrar1986

Aysenurrrr buda senin icin bebegim:) )

dagyolu(69.6/67.6/2/%2.87)

@Sweetyy83
Sevilayyyyyy 13 ekim 2017 den sana süpriz zzz :)))

Sweetyy83(75,6/73,6/2/%2,65)

18 agustos 2017 de mervenin guzelligi :))))

askrhpozitif(70,1/67,6/2,5/%3,57)

askrhpozitif askrhpozitif

Buda 2017 de seydanin marifeti :))))

Seydan94 (66,5/62,4/4,1/%6,17)

@seydan94
ay abla sen Birtanesin valla suan daha da inancim arttı komşu dun bi tabak hazirlayip torununa goturduydu onu getirmis tabi bos getirmemis tahinli bir katmer koymus 2 tane seytanla cebellesiyordum aman bir ısırık alsan bi şey olmaz diyordu tam zamaninda yetişti bu yuzde:KK200::KK200::KK22::KK68::KK37:

Menüm
Sabah 11:00
1tane haşlanmış yumurta
1kk peynir
2çeri domates

Ara öğünler (saatleri net değil 2 saat arayla filan)
Türk kahvesi
Bir bardak ayran

Öğle
Tuzlama (haşlanmış nohut fasulye mürdümek filan var içinde bol acıyla yedim)
Bir avuç tuzsuz fıstık

Ara
Bir küçük portakal

Akşam 18:00
6yk pırasa yemeği
Bir kase yoğurt

Su 1.5lt 2.5olacak yatana kadar
Spor 250ip atlama
Biraz daha atlayacağım o zaman etiketlerim

Sabah 8
3 gun kurusu

Sabah 10
1 dilim tam buğday ekmek üstüne labne
Zeytinyağli pul biberli 2 kasik Lor
7 zeytin
1 çay kaşığı bal

Öğlen 14..20
Yarim tabak tavuk ciğer üstüne pul biber
2 yk bulgur pilavı

Aksam17.25 (Canım hiç yemek istemedi bugün cidden )
1 kare parça bitter çikolata 2kuru kayısı içine 1 avuc kadar tuzsuz fıstık koydum yedim
Sade türk kahvesi

2 litre su
Spor yaptım ama biraz daha geceye dohru yapicam bitince toptan yazarım

Himm onlara ceza verelim, ekstra spor yapsinlar, eger bu hafta mesela duzgun beslenmediyse haftaya ceza olarak her gun mesunusu aksam degil sabah daha yemeden paylassin, planlasin ne yiyecegini onceden ona gore yesinler. Sucu neyse ona gore ceza verelim :) su icmediyse su cezasi verelim mesela 3 gun boyunca her 2 saatte bir buraya gelip bir bardak su ictigini yazsin :KK66: (16 saat ayakta kalsak 3.2 lt eder)

Iste aradigimiz enerji bu

Demir ilacini gunde 1 aliyosan eger mutlaka gece yatmadan al, istah acar cunku o, gece icersen sabah kadar o yan etkisi gecer, ben vitaminlerimi hep gece yatmadan aliyorum o yuzden

Evet insan kotu dusunurse basina gelir denir ana iyi dusunurse o da basina gelir aslinda :) tamamen hanhi soruyu sordugumuza bagli. Eger ya boyle olursa diye olumsuz bir sey sorarsak o sey olur ve biz sorumuzun cevabini aliriz. Benim takip etrigim bir yazar var o hel soyle der, olumsuz bir sey yasadiginizda bile dahakotu ne olabilir demeyin asla onun yerine her sey suankinden daha guzel nasil olabilir deyin ve Allah size her sey daha guzel nasil olabilir onu gostersin der. Kesinlikle cok mantikli buldugum bir bakis acisi, hem insana da umut veriyo
Yok canim sabah akşam aç karınla aliyorum
Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee

Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...

Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?

Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
Çok geçmiş olsun canım
Oda dogru canim ama ne biliym ilk cocuk olunca boyle uzerini bile nasil degisdircem biyerine bsi yapcm diye korkarim ben ya zaten ben burda yanlizim herkez uzak o yuzden enazindan 40 gunu yanliz gecirmiyim diyorum (bide 40 gun lohusa korkuturlar olayi varya ondan cok korkuyorum) ama herseyin hayirlisi tabi
İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlım
Ya doğal olan şampuan da doğal olduğunu düşünmüyorum çoğunda yine sülfat türevleri var. Böyle yumuşak yapan kepek yapmayan bi şampuan alıcam :))
Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.
Buda 2017 de seydanin marifeti :))))

Seydan94 (66,5/62,4/4,1/%6,17)
Bir haftalık bu değil mi.? Nasıl gider bu kadr kilo hir haftada. Süper ya
@seydan94

Aldım bile :))))

Hangi marka aldin cnm

Yok canim sabah akşam aç karınla aliyorum

Çok geçmiş olsun canım

İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlım

Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.

Amin canim sagol insallah :dua:

Menum
Sabah10: 30
1d yumurtali ekmek peynir zeytin 8 tane
Marul domates

Ogle15
1kepce kisir ayran

Ara 1mandalina

Su 2lt spor 2mil leslie

Spor puani ilk sayfadan hesaplayp beni etiketlesene cnm senide alayim spor listesine

Sabah 9.30
Yarım elma 4 gün kurusu çok ekşi
11.15
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çekirdek

Ara 15.00
1 bardak sıcak süt 2 kare bitter :KK43: olmamalı idi

Akşam 19.00
Kapuska
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie

Kahve içerim

Sabah 9.30
Yarım elma 4 gün kurusu çok ekşi
11.15
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çekirdek

Ara 15.00
1 bardak sıcak süt 2 kare bitter :KK43: olmamalı idi

Akşam 19.00
Kapuska
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie

Kahve içerim
Bitter çikolata kakao orani yuksekse haftada 1 2 yiyebilirsin 2 kare.hem faydasi çok var :)

Back
X