- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.321
Ben onu denemedim cnm bahar dsha tempolu oldugunu soylediLeslie 5k da aynı galiba biraz baktım Abla yarından itibaren başlayım bugün yapabilirsem bugünde yaparım
Mefkurem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu denemedim cnm bahar dsha tempolu oldugunu soylediLeslie 5k da aynı galiba biraz baktım Abla yarından itibaren başlayım bugün yapabilirsem bugünde yaparım
Mefkurem
ay abla sen Birtanesin valla suan daha da inancim arttı komşu dun bi tabak hazirlayip torununa goturduydu onu getirmis tabi bos getirmemis tahinli bir katmer koymus 2 tane seytanla cebellesiyordum aman bir ısırık alsan bi şey olmaz diyordu tam zamaninda yetişti bu yuzde
Yok canim sabah akşam aç karınla aliyorumHimm onlara ceza verelim, ekstra spor yapsinlar, eger bu hafta mesela duzgun beslenmediyse haftaya ceza olarak her gun mesunusu aksam degil sabah daha yemeden paylassin, planlasin ne yiyecegini onceden ona gore yesinler. Sucu neyse ona gore ceza verelim :) su icmediyse su cezasi verelim mesela 3 gun boyunca her 2 saatte bir buraya gelip bir bardak su ictigini yazsin(16 saat ayakta kalsak 3.2 lt eder)
Iste aradigimiz enerji bu
Demir ilacini gunde 1 aliyosan eger mutlaka gece yatmadan al, istah acar cunku o, gece icersen sabah kadar o yan etkisi gecer, ben vitaminlerimi hep gece yatmadan aliyorum o yuzden
Evet insan kotu dusunurse basina gelir denir ana iyi dusunurse o da basina gelir aslinda :) tamamen hanhi soruyu sordugumuza bagli. Eger ya boyle olursa diye olumsuz bir sey sorarsak o sey olur ve biz sorumuzun cevabini aliriz. Benim takip etrigim bir yazar var o hel soyle der, olumsuz bir sey yasadiginizda bile dahakotu ne olabilir demeyin asla onun yerine her sey suankinden daha guzel nasil olabilir deyin ve Allah size her sey daha guzel nasil olabilir onu gostersin der. Kesinlikle cok mantikli buldugum bir bakis acisi, hem insana da umut veriyo
Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee
Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...
Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?
Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlımOda dogru canim ama ne biliym ilk cocuk olunca boyle uzerini bile nasil degisdircem biyerine bsi yapcm diye korkarim ben ya zaten ben burda yanlizim herkez uzak o yuzden enazindan 40 gunu yanliz gecirmiyim diyorum (bide 40 gun lohusa korkuturlar olayi varya ondan cok korkuyorum) ama herseyin hayirlisi tabi
Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.Ya doğal olan şampuan da doğal olduğunu düşünmüyorum çoğunda yine sülfat türevleri var. Böyle yumuşak yapan kepek yapmayan bi şampuan alıcam :))
Buda 2017 de seydanin marifeti :))))
Seydan94 (66,5/62,4/4,1/%6,17)
Bir haftalık bu değil mi.? Nasıl gider bu kadr kilo hir haftada. Süper ya
@seydan94
Aldım bile :))))
Yok canim sabah akşam aç karınla aliyorum
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlım
Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.
Menum
Sabah10: 30
1d yumurtali ekmek peynir zeytin 8 tane
Marul domates
Ogle15
1kepce kisir ayran
Ara 1mandalina
Su 2lt spor 2mil leslie
Syoss aldım abla:)))Hangi marka aldin cnm
Amin canim sagol insallah
Spor puani ilk sayfadan hesaplayp beni etiketlesene cnm senide alayim spor listesine
Afiyet olsun 12saat acikmadinmi?sabah 05:55
2 hurma
1 pogca
yesillik
1 yemek kasigi menemen
aksam 17:50
1 kase ezo gelin corbasi
3 izgara kanat
su yatana kadar 2.5 lt ye tamamlamaya caliscam
spor simdilik yok.ama ip atlamayi dusunuyorum
Guzel olmuş afiyet olsunMenum
Sabah10: 30
1d yumurtali ekmek peynir zeytin 8 tane
Marul domates
Ogle15
1kepce kisir ayran
Ara 1mandalina
Su 2lt spor 2mil leslie
Bitter çikolata kakao orani yuksekse haftada 1 2 yiyebilirsin 2 kare.hem faydasi çok var :)Sabah 9.30
Yarım elma 4 gün kurusu çok ekşi
11.15
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çekirdek
Ara 15.00
1 bardak sıcak süt 2 kare bitterolmamalı idi
Akşam 19.00
Kapuska
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt