- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.801
tobe tobee...adam olsun emekli parasida kadina kalsin tabi:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tobe tobee...adam olsun emekli parasida kadina kalsin tabi:))
Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa![]()
Tamam kaptanım yarın 1o dk yürüyüş 1 dk koşu şeklinde yaparım. 3 puan olması süper olmuş bu arada.Cor zorlamana kendini cnm arada 1dk kosu yapsan yeter
Bide artik disarda gercekten tempolu yuruyusu 3 puan yaoicam :))
Haklısın güzelim, hadi yürüyüşe çıkamadığıma takmayacağım, nasıl olsa o işteyken çocuklar okuldayken yürürüm ama bir defa tartışma başladımı evde gerginlik oluyor ona sıkılıyorum. Neyse hayırlısı bugün de böyle geçti. Hayat dört dörtlük olmuyor işte.Canını sıkma Edibe abla burdan anladığım kadarıyla kocaların %90ı keyfine düşkün empati yapmıyor kendisini düşünüyor
Hiç takma o onları derken seni düşünmüş mu sende düşünme yani
Bende ne güzel tavsiye bveriyom susayım en iyisi valla
Harika menü :)Menüm
9.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilm ekmek
biraz marul
13.00
Domates çorbası
1 kase yoğurt
1 elma
18.00
3 büyükçe köfte
Salata
Su 3 lt
Spor şimdilik yok. Yaparsam yazarım.
Bide herkes stresli iş tir geçim derdi kimseye bişey de denmiyo ama düzelir abla yarın gönlünu alır umarımTamam kaptanım yarın 1o dk yürüyüş 1 dk koşu şeklinde yaparım. 3 puan olması süper olmuş bu arada.
Haklısın güzelim, hadi yürüyüşe çıkamadığıma takmayacağım, nasıl olsa o işteyken çocuklar okuldayken yürürüm ama bir defa tartışma başladımı evde gerginlik oluyor ona sıkılıyorum. Neyse hayırlısı bugün de böyle geçti. Hayat dört dörtlük olmuyor işte.
Evet erkekler hep aynı model canım, bugün yaşadığım durum az çok herkesin başına gelmiştir. Onları bu bencillikleriyle kabul edip hayata pozitif bakmaya çalışmalıyız.Ayyynı benimki işte. o evdeyken diğer odada yürüyüş yapamıyorum düşün.yarım saatlik bile.ne kadar rahatlarına düşkünler.malesef.
İnşallahBide herkes stresli iş tir geçim derdi kimseye bişey de denmiyo ama düzelir abla yarın gönlünu alır umarım
tmm yarin olculerimi aliyim yazarim .bel gogus kalca dimi
benim esimde ayni abla..bikeresinde kizimi birakmistim 45 dk zor bakti telefon telofon ustune aradi..yuruyus yapmadim resmen kosarak gelmistim eveEvet erkekler hep aynı model canım, bugün yaşadığım durum az çok herkesin başına gelmiştir. Onları bu bencillikleriyle kabul edip hayata pozitif bakmaya çalışmalıyız.ekim2009 daha iyi analiz eder bu durumu ve nasıl yaklaşmamız gerektiğini
![]()
Evet erkekler hep aynı model canım, bugün yaşadığım durum az çok herkesin başına gelmiştir. Onları bu bencillikleriyle kabul edip hayata pozitif bakmaya çalışmalıyız.ekim2009 daha iyi analiz eder bu durumu ve nasıl yaklaşmamız gerektiğini
![]()
Bak baba ben sana saka yapinca bile nasil iniyosun, yazik degil mi bana kac kilo verdjm hala sisko diyosun bana de bari, kiyamam ya babana da benim babam da boyle, tam kiz babasi cok hislidir :)Ben tam toparlanamadım sanırım. Çok çabuk yorulup, ateşleniyorum. Yazdığım zamana göre daha iyiyim şu an. Duş alıp dinlenece biraz muhtemelen daha iyi olurum.
Ben kendimi bilsem de sürekli tepemde konuşan bir baba nasıl takılmaz kafaya bilmiyorum :))) Laf yarıştıramıyorum maşallah kendisiyle. Annem üstesinden gelir de banane diyor :)))
Adama göre şişkoyum napim :) şişkoyken de şişkoydum :)))
Ben de az önce şu katarakı olsan mı artık dedim, küstü diğer odaya gitti :))))
Ayy o fazlalık atmak ne güzel birşeymiş, hala ne atabilşrşm diye düşünüyor beynim :)))
Ben kendimi zinde tutarım babam moralimi bozuyor :)))) öyle şeyler ters teper bende.
Sen leslie mi yapıyordun aaaa ben şok
Kız küsmenin modası mı olur
Barışın çabuk kocalarınızla :))))
Kendini çok yorma kuzum
Ya birkaç kereden birşey olmaz ama doktor kontrolünde o kremi götürüp bilmeden kullandığını söyle
Muhtemelen hamilelikte kullanılmadığı için etkisini bilemediklerinden önerilmez yazmışlardır, üzme kendini
Menüde yediklerini tam yaz bakalım neler yemişsin
Ayrıca kendini aç bırakmakla olmaz. Yoğurt ye ya da ayran iç, yarın da normal menüne dön
Fön suları var saçları açarken güzel oluyor ya da kızların yazdığı gibi durulanmayan bakım yağları var diplere değdirmeden kullanabilirsin
Spor bugun dinlenme gunum diye az ben hafta ici her gun yapiyorum, haftasonu oldugu kadar. Buharda pisiricim yok yaa su suzgec gibi olup tencerenin dibine koyan bir alet var ya tencereye az su koyup icine sucgec gibi aleti onun icine de sebzeleri koyup tencerenin kapagini kapatiyoruz, oyle altta kaynayan suyun buharinda pisiyo sebze.sağol canım
abla biz 4 eltiyiz normalde kayinvalidemle bir eltim birlik bu dönemde herkes el atmaya çalışiyor suan baska eltimde ama asil görümcem evlere gelip yardımcı oluyor
Bende tavuğun yanında salata olur diye bekledim ama koymamislar patates vardı yemedim salatada üşendim yapmaya
güzel menü spor u az buldum birde buhar da pişirici makinenmi var
Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam![]()
Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
anladim canimParfum bana çok ağır geliyor bir süre sonra bunlar sprey şişesinde üstüne sıkıyosun bir sürü çeşidi var benim arkadaşım kullanıyordu kalıcılığı iyiydi bende indirimde görünce alayım dedim
Evet bel en ince yerinden kalça de en geniş yerdentmm yarin olculerimi aliyim yazarim .bel gogus kalca dimi
Abla 1 cmden tut belin en ince yerinden ölç bel ölçüsünü alBen bişi itiraf edeyim
Hiç ölçü almadım.nasıl alaçam bilmiyorum yani.evet mezura kullanıcam ama ...anladınız siz.
tmm canimEvet bel en ince yerinden kalça de en geniş yerden
bende hic almadimda bikere terzi olcu alirken gormustum..becerebilirimBen bişi itiraf edeyim
Hiç ölçü almadım.nasıl alaçam bilmiyorum yani.evet mezura kullanıcam ama ...anladınız siz.
İyi geceler tatlı rüyalar ❤Gözkapaklarim ağırlaştı iyi geceler kızlar![]()