- Konu Sahibi Handandandan
- #267.061
Benim adam uyuyorken azicik soluklanayim yemek hazirlamam lazim zira ve utu ve spor beni bekliyor
cok haklisin abla vallakim için de ne varsa döksün kurtulsun yoksa şişiriyor valla psikolojik rahatlayıp hafiflemeden beden hafiflemiyor kii:))
uyumamisti abla daha dogru uyandirildi tekrar uykuya dalmasi zor oldu buyuk gitmiyor odasina gitse sorun kalmayacakta aksam uyandiran babamizdi hapsurmasiyla irkildisenin minnoş uyumadı mı hala mervem senin cidden ayrı odada yatırman lazım çocukları böyle can mı dayanır uykusuz her gece
Maşallah abla hamlikk geçiyor zamanlaben de leslie yaptım dura dura 12-13 dk hamlamışım yaavf :)
Cok guzel bir yazıHer şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlandığınızda artık yapacak bir şey yoktur, o gerçeklik size ait olur. Bundan başka yol yoktur. Bu felsefe değildir. Bu fiziktir. Demiş Albert Einstein. Her enerji bir frekansa sahiptir. Bu sebepledir ki şu anki problemlerimizi enerji frekansını değiştirmeden çözmemiz mümkün değil. Bunun yanında şuanda sahip olduğunuz çevre de sizin şu anki problemli enerjinizin frekansında olduğu için, siz frekansınızı yükselttiğinizde sizi anlamayacaklar. İmkansız diyecekler. Yapamazsın, Olmaz, Nasıl mümkün olabilir diyecekler ki bu da doğru yolda olduğunuzu gösterir. Eğer siz değişim istiyorsanız ve bu etrafınızdakilere mümkün geliyorsa, aynı yerde sayıyorsunuz demektir. Ne istediğinizi belirlediğinizde gülümsüyor ve size bile imkansızmış gibi geliyorsa, sonraki adım pes etmeden, etrafınızdakilerin yargılarını basamak yaparak, mutlu bir şekilde odaklanmak ve o gerçekliğe ait olmak. Unutma, bir zamanlar insanlar uçmanın imkansız olduğu bir dünyada yaşıyordu ta ki iki hayalperest hayal ettikleri gerçekliğe ait olana dek. Peki senin hayalin ne? Hiç bir sınır olmasa (ki olmadığını anlatabilmişimdir umarım) ne yapmak isterdin? O zaman durma, o şeye öyle tutun ki seni şu anki frekansından kendi frekansına yükseltsin. Gelişim budur. Bir kez keşfedersen insanları duymama alışkanlığının en büyük lütuf olduğunu göreceksin. Sadece hayaline tutun.
alıntıdır :))
harikaaaHASTALIK RUHUN BENİ SEV ÇAĞRISIDIR.
GÖZ:Neyi görmek istemiyorsun ?
KULAK:Neyi duymak istemiyorsun?
KALP:Sevgisizlik mi yaşıyorsunuz?
MİDE:Neyi hazmedemiyorsun ? Kime neye öfkelisin,affedemiyorsun ?...
BAĞIRSAK:Neyi bırakamiyorsun.İhtiyacin olmayan eşyalarını...bırakamiyormusun. Her şeyi biriktiriyormusun ? . Vücudunda seni örnek alır.
BOĞAZ:Kendini ifade edemiyormusun?,Neyi yutmak ,susmak zorunda kalıyorsun?
Dinle bakalım bedenin sana ne diyor . Farkında olmadığınız halının altına süpurdüğünüz hangi sorununuza kulak vermenizi istiyor.Bedeninizin iyiliği ruhumuzun mutluluğu ile direk bağlıdır.Ruh bedeni ,Beden ruhu takip eder
Odemmis bak daha az ciktim diyorsun akşamKilo bildirimim.
Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg
Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak
Çok j guzel canta konusunda şikayet etmelisin canım oyle cakalliklar yapiyorlar malesefKilo bildirimi
Cuma:65.9
Pazartesi:65.7
Fark -200
Tuvalete çıkmadım çünkü önceden demiştim ben öğlene doğru çıkıyorum.
günaydın demek icin baya gec bir saat olmus ablaGunaydinnnnnnn
Mutlu haftalar olsun
Zeynep bildirimini gorunce bi sokda ben yasadim
Eve gidince yazarim
Hosgedldin canim buseb misin sen diyecektim ama 4 cocuk degince olmadigini anladimMerhaba bayanlar
Ben eski üyelerdenim bir zamnlar burada cokkk guzel kilolar vermiştimmalesef bu aralar kilolarım aldı başını gitti tekrar dönmek istiyorum ama prosedür nasıldır nasil işliyor bilgim yok beni aydınlatın lütfen gruba geri donebilirmiyim? Daha önce farklı gruplarda devam etmek istedim ama olması 9.takimin yeri başka benim için dönebilirsem bu gruba dönmek isterim müsadenizle
![]()
günaydın diyeyim bari alibti yapalı baya olduda canımGünaydınnnnnnn
Herkese bol kahkahalı, mutlu, huzurlu ve bol eksili haftalar diliyorum....
Pazartesi yoğunluğundayım, rutin işlerimi toparlayıp yeniden geleceğim....
Servise geç kaldığım için, tartılmadım. Bence ben cumadan cumaya tartılayım ne dersin kaptanım @mefkurem ?![]()
Guzel eksi gelecek cuma o zamanEki Görüntüle 2227161
Böyle geldim kızlar 109 sabitim
Annemin tartısı bakalım şimdi evde nasıl olacak elektronik benim tartım
Sinirden konusamam da ben bebin adamjn üstüne yoktur zeytinyağı konusundaoooo, kocasıyla küsen küsene. çarp ağzının ortasına 2 tane sussun otursun :)
ben de aynı şekilde, aramızdaki tek fark ben eve hayvan da almam, bi başıma eşyalarla yaşar giderim muhtemelen. zaten gidişat da onu gösteriyor
Herkes birbirini mi etkiliyor, yoksa türk milleti olarak iyice tahammülsüzleştik mi?
Bundan anladığımız erkek milleti rahatına çok düşkün ve bencil. Çocukları tek başına yapmadın ya, az yürüsen de baksa ölür müymüş, ya da o gün yemeği kendi hazırlasa
Bozma moralini boşver canım
sen de onun taktiği uygula tatlım. öyleleri yağ gibi yukarı çıkar. o an aklındakini söyle rahatla, içine atıp dert etmek niye?
neyse küslük uzun sürmemiş çok şükür![]()
oooo çok güzelGünaydın KK'nın en harika, en şahane hanımları
Herkesin tartısı eksi göstersin bugün, verilen her gramı ben vermişim gibi hissediyorum :)
Benim WC sorunu hala tam adam olmadı ama bugun bir turk marketine gidip enginar suyu var mı diye bakıcam yoksa da artık kendim enginar alıp internetten bir tarif buldum onunla denemelere giricem bakalım ne olacak :) bu hafta sonuna kadar bu sorunu çözmeyi umut ediyorum.
Ay yine çenem düştü :) bildirimi yapayım hemen
cuma 70,7
bugün 70,5
fark -200
bu hafta WC sorununu da çözdüm mü güzel eksi görürüm diye düşünüyorum.
Bugün tartı ne gösterirse göstersin can sıkmak yok, derslerimizi alıp geçmişim günahlarını arkamazda bırakıp devam edicez.
Herkese benden kokulu öpücüklerr
2 sabahtirda huma erken uyanıp sirtini kasitip tekrar uyuyorGünaydın uykusuz bir gece geçirdik Kuzey bey gece boyu uyandı rüya gördü konuştu bı ara anne babam misketlerimi almış diye isyan ediyordune kendi uyudu ne bizi uyuttu şimdi de agzini kapatamiyor esnemekten
bugünün planı az sonra annemlere geçeceğiz küçük teyzeleri çocuklara bakacak ben ablam ve annem hamama gidecegiz yüzme ve hamam olunca ekstra spor olmayacak çünkü spor hocaları izin vermiyordu biz yüzmeye giderken kalbi yoruyormus aynı günde
İşte benden böyle
Brokoli eliptik odemi muhtemelen canimTartı cuma:70.0
Tartı ptesi: 70.4
Uykusuzluk mu , gece yaptığım eliptik mi bilmiyorum dün -500 du eksim kaybolup birde + ya geçmiş
guzel bir kissadan hisse olmuşBu aralar kendimle ilgili çok şey düşünüyorum.
Hastalığın etkisi mi, yaşanılanlar mı, psikoloğa başlamanın etkisi mi. Hepsi birden mi bilmiyorum. Biz çoğu zaman kendi tercihlerimiz yüzünden böyle üzülüyoruz ya da zararlı çıkıyoruz.
Gittiğim diş hekimi, yıllardır ailece gittiğimiz, annemlerle çok eskilere dayalı tanışıklıkları var. Birbirlerine '' mahallemizin çocuğu'' diye hitap ederler. Öyle yakınız ki bir önceki muayenede borcumu harcımı sormadan babamın dükkanı gibi girip çıkmışım , eve gittikten kaç saat sonra aklıma geldi sormadığım
Ablamın alt ön iki dişi eğri olduğu için ve sigara içtiği için süreli lekeleniyor. Temizlik 1-2 hafta ancak gidiyor. Gittikçe takıntı haline getirmiş oralara yolu düştüğünde bir danışayım dişçiye demiş. Bizim her zaman muhatap olduğumuz kişi o gün izinli imiş, yeni başlayanlardan biri var yerinde. Ablam dişçiyle görüşmek istediğini belirtmiş, kız hiç oralı değil. Telefonla filan konuşuyormuş. ablamın çok zoruna gitmiş 15-20 dk sonra kalkıp eve gitmiş. Tabi kaile alnmadığı hissiyatıyla ve öfkeyle başka bir dişçiye gidip dişlerini yaptırıyor. Tabi memnun kalmıyor, rahatsız oluyor vs derken benim bu düşme olayı ile birlikte dişçiye gitme işlerimiz olunca,kendisi de dişçimize danışıyor ve o yaşadığı olayı anlatıyor.
Dişçinin cevabı 'burası sizin yeriniz, o beni çağırmıyorsa sen neden içeri girmiyorsun, neden cepten aramıyorsun, hadi o gün aramadın ısrar etmedin, birkaç gün sonra gelseydin'... Tabi dişe yapılacak birşey yok.
Eve giderken ablama dedim ki 'biz ne zaman insanları kırmamak adına sussak ve öfkelenip birşey yapmaya kalksak maddi manevi zarara uğruyoruz. sen o an tepki verseydin, biraz üste çıksaydın bu olmayacaktı. bu da bize büyük bir ders olsun' dedim.
Olaylar karşısında susmamak lazım, hakkı mutlaka aramak lazım. Konuşmak, hak aramak kavga etmek değilki, gayet de nazik bir şekilde talepler dile getirilebilinir...
Ay çok uzattım, yazasım varmış
Gece olmak uzere abla ama günaydın
Sana da canımGünaydın herkese![]()
Tavama yazik kiz sorma su gurut beni bitiriyor zatenGıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
Odemdir insallah canımKilo bildirimi
Cuma 68.6
Bugün 69.5
+900
Hiç bu kadar arti çıkmamıştımbugünden itibaren az karbon bol spor
Valla canim hayirli es anlayisli es nasip etsin herjese birde herkes senin gibi. Şanslı olamiyor bazı esler naparsan yao yaptıklarını degil yapmadıklarını görüyor yada yapilana nankörlük ediyor malesefçok haklısın, bu konuda ben de kendimde cok eksik görüyorum, ya içime atıp atıp sonra alakasız bir yerde patlıyorum ya da içimde dert oluyo boyle, keske yapsaydım, keske etseydim diye. Ben de elimden geldiğince artık kendimi takip ediyorum, eğer bir şey beni huzursuz ederse dur azıcık da karsımdakini huzursuz etsin madem tek basıma kalmayayım diyorum
yaa cok guzel bir sozz ne kadar da dogru :)
Şimdi hikayeni bilmeden kıyaslıyor gibi gözükmek istemem sadece benimde basımdan bir şeyler geçti belki sana da yardımcı olur diye kendi hikayemden biraz bahsedeyim ben de.
Biz eşimle 18 yasından beri birlikteyiz, üniversitenin ilk senesinde tanıltık. Önce ailesiyle de her sey iyiydi, 23 yasında mezun olduk, ikimizde işe girdik zamanla falan ben artık evleniriz diye beklerken bir noktada ogrendim ki ailesi beni istemiyor. İlk basta gayet aramız iyiyken işler ciddiye binmeye baslayınca neler neler denediler. Ben esimden baska sehirde yasamama ragmen sırf ayrılalım daha cok uzaklasalım birbirimizden diye esime seni yurtdısına master a yollayalım parasını biz verelim falan gibi tekliflerde bile bulundular ( bu arada eşim zaten okulu 2. falan bitirmişti istese bursla yurtdısına zaten cıkabilirdi o zamanda). Neyse önce esim benden sakladı, sonra bir noktada ben ogrendim beni istemediklerini, bir konusma yaptık aramızda, o ailesinin bazen boyle garip davranabileceğini ama eğer onların gonlunu kazanmaya calısırsam basarabileceğime inandıgını soyledi. Sonucta aslında seni tanımıyorlar Berrin yılda bir iki kez gorduler suana kadar bu bir iki gormeyle neyini tanıdılar bildiler ki dedi. Neyse cok uzattım, velhasıl kelam ben bu olaydan sonra bildiğin onlar beni terslese de çocuk gizi nazladım onları. Her ozel gunlerinde aradım, kötü günlerinde yanlarında oldum, hediyeler, cicekler alıp yolladım baska sehirde olmamamıza ragmen. Sonra bir cenazeleri oldu baska sehirde olmasına ragmen kalktım gittim yanlarına destek olmaya, o olaydan sonra kafalarında dank etmeye basladı biraz. Sonra kayınpederim cok buyuk bir ameliyat oldu, ben kalktım gittim evlerini temizledim, refaket ettim.Bayramdı gelen misafirleri agırladım. Bir de benimki bir evin bir oglu ve tek cocuk. Bu olay olurken biz evli degildik henuz, nişanlı bile degildik hatta :) Baktılar ki ben oyle onların kafalarında kurdugu gibi bir insan degilim, oğullarını gercekten seviyorum, ve oraya gelip onlara yardım etmem aslında bir lutuf yapmak zorunda da değilim ama yapıyorum. Tamamen içimden gelerek yaptım bunlarıda. İşte bu son olaydan 3 ay sonra biz evlendik. O tarihten beri de kayınvalimde kayınpederimde etrafımda dönerler, aman kızım iyi misin nasılsın, gibisinden, evlenirken de maddi manevi epey destek oldular.
Demem o ki, sen iyi ol. Onları sanki birer cocuk gibi gor, dediklerine alınma, cocuk nazlanması gibi dusun, sen iyi olursan hem esin daha huzurlu olur der ki benim hanımım elinden geleni zaten yapıyor, hem de sen huzurlu olursun. İyi olmak hiç bir şey sağlamasa iç huzur sağlar. Bırak onlar sana kötülük ettiklerini sansınlar. İyi oldugun surece hep sen kazanacaksın aslında. Çok uzun oldu umarım sıkmadım seni. Ben bu surec sonunda 30 yasımda evlendim hem de 18 yasından beri birlikte oldugum insanla :)
ben de bir iki gün erik yiyeyim sonraki gun kayısı yerim diyordum, teşekkürler kaptanım incir yok suan evde bugun alabilirsem yarın denerim.
ahhh bu çocuklarO uykusuzluktan bende bol miktarda var
iki çocuk biri uyusa biri uyanıyor canları sagolsun
Cumaya düzelir inşallah eksiye geceriz
guzel canimCuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200
Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
Allah tan ise kacip nefes aliyorsun cabim sırf bu yyzeden ise baslamak istiyorm lakin sonra cocuklarin sucu ne diyip cayiyorum annenin iyi olmasina cok sevindimSelam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
Bu hafta guzel eksiler gelsin inşallahHayırlı haftalar hanımlar tartı benide sok etti -100 Gr dün eksi daha fazlaydı spora yeni başladım birde akşam yemeği biraz geç oldu ona bağlıyorum durmak yok yola devam
Tekrar hoşgeldin canim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
Halledersin bu cuma 3. Cuman sanirimbende tarti sonucumu yaziyim.malesef bende artiyim.
cuma 67.2
pazartesi 67.6
+400
sorma canimAaa seni oyun oynarken hayal edemedim.hiç öyle bir izlenim bırakmamıştın:)
:)))işye neden şişkolata olduğumuzu anladık
Evet çook iyi oluyor.barıştıktan so ra hala kızgınlığın geçmedi deyip yastıkla girişin inanılmaz rahatlatıyor
Doğru
Hoşgeldin tatlım daha gelmemiş kuzuzcukkızlar selaammmm![]()
Amin canimEşler çocuktan beter Allah hepimize sabır versin kolay gelsin canim
Sagol tatlimTamam okudum ama alintilama yapmayi unuttum. Yarina yaparim bu suyu da. Corbayi kesicem zaten gereksiz kalori doyurmuyor da. Onun yerine sebze yemegini cogaltsam daha faydali olur.
gecmis olsun canim Allah kolaylik versin
aynen tugcecim istekleri bitmiyor birde hastayken bakmiyormusum ona demez mi memnuniyetsiz memnunepattis yapsana, hatırlarsan ben geçen yıl yapıp pattis diye diye dolaşıyordum buralarda
3. ve en sorunlu çocukla sana kolaylıklar diliyorum tatlımmm
tedarik edemeyeceği şeyin siparişini neden alıp insanları umutlandırıyorlar. ayy sinir oldummmmmm
ben cumadan cumaya bakıyorum ya. gayet iyiyim şükür
menüyü de toparlamaya başladım. niyetimde bu aralar kilo vermek var ama :)![]()