• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyyim canim.sen nasilsin..sporumu yaptim oturdum simdi...bugun ip cok atladim..simdiden bacaklarimin arkasi agrimaya basladi yaa:)
(Yarım kaldı biraz önce)
Bem de iyiyim medine.
Bebeler uyudu.ben de arada uyudum 1 saat kadar o yüzden hiç uykum yok. :)
Kendimi zorlayıp spor mu yapsam.

Evet tepeme çıkardım herhalde zamanında şimdi indirecem diye uğraşıyom :KK43:

O tarifi de yapicam inşallah ama yarın kayınvalideme gidiyoz sömestr için.inşallah kontrollü olurum normalde kilo alırım evim dışına çıkınca ama bu sefer sebzelerim hazır onlarla gidicem :))
Napiim tuhaf bulan bulsun.sonra ne yiyeceğini şaşıp ekmeğe abanıyorum.lorum da hazır.ohh mis.kşm ne yerse yesin :) yarun maydonozumu da alırım çerimi de.burda kıtlık mı var diyecekler olsun :KK70:
ayy sen çok yaşa kim ne derse desin sana ne :) sen tüm hazırlığın sebzenle gidiyorsun iyi de yapıyorsun valla

Iyi geceler hanimlar. Ccook ac hissediyorum kendimi kizimi zar zor uyuttum tekrar uyanmazsa bende hemen yatacagim. Cok uykum var. Gecmisi alintiladim ama yarina artik herkese iyi geceler gorusuruz
:)sabah olsa da kahvaltı yapsak :D

Slmmmm

1 saat once falan geldim eve
Menu planim degisti
Eltim baya biseyler hszirlamis
Kizlarida vardi
Bikac cesit hamurisi sarma kisir falan vardi
Ben az salatayla biraz yogurt yedim
Ordan gelincede gorumceme ugradim biraz
Sonrada tel konusmasi :))

Bakayim siz ne yaptiniz
hay maşallah mefkuşum ben olsam kısır sarma tadımlık da olsa yerdim herhalde

Slmmmm

1 saat once falan geldim eve
Menu planim degisti
Eltim baya biseyler hszirlamis
Kizlarida vardi
Bikac cesit hamurisi sarma kisir falan vardi
Ben az salatayla biraz yogurt yedim
Ordan gelincede gorumceme ugradim biraz
Sonrada tel konusmasi :))

Bakayim siz ne yaptiniz
Ne güzel aranız iyi herhalde eltiler görümceler :):nazar:

hay maşallah mefkuşum ben olsam kısır sarma tadımlık da olsa yerdim herhalde
De mi ayıp olacak diye bende de öyle bi takıntı var.hatta bi kere çantama poşet koyup kadın çay koymaya gidince hızlıca içine atmıştım ucundan bi çatal alıp alıp :D
Yakalansam ne derdim acaba :D :d

De mi ayıp olacak diye bende de öyle bi takıntı var.hatta bi kere çantama poşet koyup kadın çay koymaya gidince hızlıca içine atmıştım ucundan bi çatal alıp alıp :KK70:
Yakalansam ne derdim acaba :KK70: :d
ciddi misin vayy anasını ağzım açık kaldı harikasınnn hem de nasıl aksiyon olmuştur kadına yakalanmadan tabaktakileri çantaya atıver :))))))))))))))))

Eki Görüntüle 2227427 Sabah 11.00
Kahvaltı tabağım ve 1 dilim tbe

Ara 17.00
1 dilim fırında patates 3 adet çubuk kraker çok acıkmıştım zor frenledim kendimi
1 fincan sütlü kahve

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
3 yk yoğurt 3 dal kıvırcık

Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Bu tabaktakiler nedir ????
Afiyet olsun güzel gözüküyor :)

kız edibem artık sen de kahramanımsın hem çocuk bakıptırıp hem yemek yaptırmışsın helalllllllllll sana :KK9::KK73::rolleyes:
Teşekkür ederim:KK73:

Dün dediğinin tam tersini yapmış oldu :KK70:
Eksi olman güzel canım menü dediğin gibi baya az olmuş
afiyet olsun canım
İtinayla intikam alınır:21::KK70:
Evet ya ben de merak ettim, @mefkurem kaçamak yapmıyorsundur onu tahmin ediyorum ama yine de ses ver, bu kadar az uğramana bünyelerimiz alışkın değil

ciddi misin vayy anasını ağzım açık kaldı harikasınnn hem de nasıl aksiyon olmuştur kadına yakalanmadan tabaktakileri çantaya atıver :))))))))))))))))
Sorma :)
Tanıdık olmasa bu riske girmezdim tabi. :D
Tek benim için hazırlamış napiim.yemessem hakaret etmiş gibi hissedecektim.

şansına tükürme gülüm bundan sonrası nasıl işine geliyorsa nasıl için rahat ediyorsa öyle davran şans hep sana güler şansımızı kendimiz belirliyoruz ben 15 senelik evlilik bir troid bezi ameliyatı, fibromiyalji hastalığı , stresten 40 kilo aldıktan sonra dank etti başıma ne geliyorsa ben müsaade ettiğim için benim yüzümden geldi ben izin verdim kırdılar değersiz önemsiz gördüler , ben değiştim herkes değişti şimdi değerliyim artık :)
Nasıl değiştin ???

Sorma :)
Tanıdık olmasa bu riske girmezdim tabi. :KK70:
Tek benim için hazırlamış napiim.yemessem hakaret etmiş gibi hissedecektim.
aa tek senin içinse cidden çok üzülürdü kadın iyi yapmışsın valla :)
bundan sonra hiç gerilme ben istihkakımı burada yemeyip eve götüreyim de olmaz mı

Nasıl değiştin ???
rabbimin yarattığı en mükemmel mucize olduğumu anlayıp kendimi sevip değer vererek gülüm allah beni kv ye kocaya hizmet edip onların laflarını yutmak için yaratmadı ki :) ben değerliyim herkes değerli , kimse benden üstün değil ben de kimseden üstün değilim bunları biliyorum ve kendime de diğer insanlara da ona göre davranıyorum hak etmeyen varsa uzaklaşıyorum ama artık kötü biriymiş bile demiyorum , onun sayesin de tecrübe kazandım diyorum :)

Back
X