Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın herkese
Tatilin en güzel yanı sabah uykusu sanırım ya gezmek tozmaktanda daha güzel sağolsun eşimde hamileym yoruluyorum diye uyumuyo sabahları kızımıza bakıyo ben bi güzel kocaman yatakta döne döne uyuyorum uyku ne güzel nimett sabah uykusuna aşkımı dile getirdikten sonra konuya döneyim nasılsınız arkadaşlar bu soğuk havalarda dışarı çıkıyo musunuz çıkıyosanız ne yapıyosunuz??
Bugün eşimn tahlil sonuçları için haataneye uğrucaz ordan kayınvalidemlere geçicez hiç içimden gelmese de huyum kurusun kırıldım mı tam kırılıyorum içim düzelmiyo anneme çekmişim sinir olup yemeye vermem kendimi umarımm
kızartma dediğim az yağda altı kısıkta çevirme , bekletmeden şoklatıp donduruyorum o da mı zararlıymış bir daha yapmam öyleyse kışın patlıcan da eksik kalsın sankii, sağ ol gülüm böyle şeyleri de paylaşmak lazımmış bak senden öğrendim şimdi
Bugun benim kiz aradi ooda hasta olmus bu hafta rapor almis
Orda kalmak istemedi buraya gelecek
Ucak tren biketleri cok pahaliymis ucuz bulamamis
Tek gelis 150 euro
Otobusle gelecek
Bu saatlerde binecek sabah burda olacak
Hos buldum inan cocuklarimla beraber bende ogreniyor ve ilerliyorum eskiden bize hic firsat verilmemis simdi çocuklarımla yasiyorum buda çok güzel bir duygu
Hos buldum ikiside ben oluyorum
Teşekkürler hoş buldum en büyüğüm 17 ,15,12,ve 8 buyuduler şükürler olsun ama dertleride beraber büyüyor
evet katılıyorum onlara öğretirken bizde daha bilincleniyiruz ornek oldugumuzdan daha dikkatli davranıyoruz zaten her yaşta insanın içinde bir çocuk var onu büyütmeye çalışıyoruz
Abla ölçülü yesem de karbon olunca hemen alıyorum bundan sonra cuma günleri ve hafta sonları daha dikkatli olacam 2 gün detoks düşünüyorum bir gün kabak bir gün başka senin önerdiğin bir detoks var mi
Tamam okudum ama alintilama yapmayi unuttum. Yarina yaparim bu suyu da. Corbayi kesicem zaten gereksiz kalori doyurmuyor da. Onun yerine sebze yemegini cogaltsam daha faydali olur.
Merhaba herkese...
Mefkuremcim sabahtan beri uğradım uğrayacağım derken bu saat oldu.
Bugün çok yoğunum. Haftasonu da telefonum siteye giremedi. Girsem de yazamadım.
Sadece sana beğeni yapabildim. Şimdi PC başındayım.
Geçmişe henüz bakmadım. Nasılsınız?
Beni tebriğin için teşekkür ederim mefkuremcim.
Nasıl olduysa gene kilo vermişim. Bugün regl oldum. Canım çok fena tatlı istiyor.
Haftasonu menümü yazayım size:
Cumartesi:
Sabah 10.00- Göbekli peynirli salata
Öğlen 15.00: 3 adet köfte 1 dilim ekmek
Akşam 18.00- 1 kase ısırganlı çorba. 1 kase tatlı (maalesef ) ve 1 sütlü kahve
Spor: 4 saat yürüyüş 20000 adım attık İstanbul'un altını üstüne getirdik :) 24op @Pnrrr-20
Su: 1.5 lt
Pazar
Sabah 12.30- 3 dilim ekmek 2 dilim peynir 3-4 adet patates kızartması.
Öğlen 16.00- 1 adet lokma tatlısı 1 nescafe sütlü.
Akşam 19.00- 1 kase keten tohumlu narlı yoğurt ve 5 adet hamsi 1 adet turp.
Su: 1 lt
Spor: 2.5 saat normal tempo yürüyüş 150p @Pnrrr-20
Eve geldim bende simdi. Merak edip tartiya cikayim dedim. Ogleden beri 2 lt sivi icmisimdir. Son 1 saate 3. Wc ye cikisim:)) Ve tarti sabahkine gore dusuk cikti :))bugun bana oyun yapiyor hain tarti bakalim sabah ne cikacak
Kizlar esim 4 gunluk yurtdisina cikicak bnada istersen denizliye git kalamazsan yanliz dedi ama cok kararsiz kaldm bi yandan kişin yolculugu gozumde almiyor bi yandan 4 gun yanliz napicam bilmiyorm ya     ama sanırim evde kalicam
İyi akşamlar kızlar
Hafta sonu menüm
Cmtsi
Sabah 11
Biraz peynir
3 zeytin
1 yumurta
1 dl ekmek
Akşam 18
3 köfte
1 dl ekmek
Salata
Su azdı
Pazar
Sabah
Yarım yufka ile peynirli tavada gözleme
1 tk bal
Öğlen 16
1 portakal
Akşam 19
15-20 tane hamsi
Salata
1 dl ekmek
Akşam 21 gibi
3 kestane bu fazla oldu
Bugünki bildirimi hiç yapmak istemedim
4 gündür wc yoktu
Regl oldum az önce
Dünki karbon fazlası da cabası tabi
+700
Hiç bu kadar artı olmamıştım
Detoks yapıyorum yarında yapacam inşallah
Menüm
Sabah 2 yumurta ile omlet
Öğlen 15
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Akşam 19
Yarım ayva 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Su 2 ye tamamlanır
1,5 litre ödem çayı maydonoz zencefil yeşil çay mısır püskülü
Dün çok gec eve geldik orası kalabalıktı geldiğim gibi yattım bugün de misafirim geliyor birazdan burda olacak bütün gün temizlik yemek spor derken vakit bulamadım anca girebildim
Menüm - Resmen yemek molası verecek fırsatım olmadığı için biraz az oldu.
Aaa bildirim de yapmadım di mi? Sabah -300'düm, inşallah bütün gün otura otura artı olmamışımdır.
Sabah 8.00
Sütlü kahve
Ara 10.00
1 tatlı kaşığı quark
1 dilim tb ekmek
Öğle 13.00
1 armut
2 kaşık yoğurt
Akşam 6
3 minik köfte
(yemeğin patateslerini yemedim)
Su 2.5 lt (yatana kadar 3 olur)
Spor henüz yok ama niyetimde 45 dk leslie var
Evet düzeldik, teşekkür ederim. Yani benim sinirim geçti, işler yüzünden kafam dağıldı. Sonuçta hayat devam ediyor. Benim işim bittiğinde o artık işe gitmişti pek görüşmedik filan böylece atlattık. Ama haklılsın akıllı olup zamanında çok şımartmamak lazım, eşime sorsan dünyanın en iyi erkeği. Al yani
Kızlar hamamdan gelince bir baş ağrısı çok sıcağı sevmiyor tabi migren ilaç aldım kahve filan toparladım , şimdi de karnım ağrıyor şişkinlik gaz sanırım yarın gelecek regl
Evet tepeme çıkardım herhalde zamanında şimdi indirecem diye uğraşıyom
O tarifi de yapicam inşallah ama yarın kayınvalideme gidiyoz sömestr için.inşallah kontrollü olurum normalde kilo alırım evim dışına çıkınca ama bu sefer sebzelerim hazır onlarla gidicem :))
Napiim tuhaf bulan bulsun.sonra ne yiyeceğini şaşıp ekmeğe abanıyorum.lorum da hazır.ohh mis.kşm ne yerse yesin :) yarun maydonozumu da alırım çerimi de.burda kıtlık mı var diyecekler olsun
Benim menüm
Sabah 9.30
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 sütlü kahve
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam 20.00
2 dilim fırında göğüs tavuk Eti bol baharatlı
Salata bol
Su 2 lt ti geçti
Günaydın herkese! Bugün midem çok keyifsiz. Baya midem bulanıyor. Regl kötü etkiledi beni bu ay.
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 09.00- 1 yeşilçay zencefilli.
09.30- 2 yumurtadan omlet, biraz çeçil peyniri, 1 adet tost makinesinde çarliston biber.
11.00- 1 şekersiz Türk kahvesi
13.00- 6 kaşık acılı kuru fasulye (ekmek yok pilav yok)
16.00- 1 kaşık fıstık ezmesi 1 sütlü nescafe
18.30- yarım kase mercimek çorbası, 100 gr ızgara bonfile, yeşillikli peynirli salata.
Gunaydin arkadaslar. Dun gece kizimi uyuttum aglayarak uyandi. Cani aciyormus gibiydi durduramadik hastaneye goturduk artik kakasini yapamamis ondanmis. Dun aksamustu zeytin yagi filan icirmistim ama fayda etmedi. Lavman filan yapildi idrar tahlili istedi saat 5 e kadar hastanedeydik. 1 2 saatlik uykuyla ise geldim. Gecmis yapamadim biraz yogunluk var bugun arada gelmeye calisirim. Mefkurem
abla sabah cikmadan tartilayim dedim 75 lere dusmusum uykusuzluk olmasina ragmen eksiye dustugume sevindim. Az bi fark kaldi. Cumaya kadar oda gider ve eksiye gecerim.
Benim menüm
Sabah 9.30
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 sütlü kahve
1 avuç tuzsuz fıstık
Akşam 20.00
2 dilim fırında göğüs tavuk Eti bol baharatlı
Salata bol
Su 2 lt ti geçti
Karbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek
guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz
Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm
senin icin guzel cnm hingel hic duymadim
Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde
sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin
Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz
Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm
cok az olmus cnm
gayet guzel cnm
Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah
Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus
Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))
Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek
guzelmisss
bence gayette olmus
ohhhh gelsin eksiler oozaman
Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm
Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))
Sende, hepinizde ayni sekilde cnm
Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)
spor agrisi iyidir :))
sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor
Oğlana dün ne bulduysam yedirdim nar eskisi 2 muz tuzlu kraker karnabahar tuzladım çocuğun midesi allak bullak oldu :) bide kızarak yediriyorum yesin diye anlatıyorum bunu yemezsen ishal geçmez diye :) bugün biraz daha iyi çok şükür abla şehriye corbasi yaptım patateste haslarim bugün geçer inşallah karın ağrısı ateş halsizlik yok cok sukur ama ishal bende anlamadım.
Zeytin severim aslında meyve zaten benim pek yediğim bişey değil yani zorunluluktan yerim ben meyve ancak
Omleti de çok çok az iyi zeytinyağı ile yapıyorum canım
Herkese günaydın mesajların hepsini okudum fakat şu sıra yoğunluk başladı cumartesi günü yolculuğa çıkacağım
Yavaş yavaş işleri halletmeye başladım kahvaltimi ettim öğle yemeğimi hazırladım. Bugün neler yapacaksınız planlarınız neler hepinizi öpüyorum
Günaydın millet, dün geç yattım malesef. Şu anda yataktan sesleniyorum ama kalkıp dinç bir şekilde günüme başlamalıyım. Yoksa zaten oğlum okula gecikecek
Sonra da ders var. Kızımı okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak istiyorum. Dün Lesli yapamadım malesef.
Kahvaltı için yulaf planlıyorum.
Günaydın herkese
Tatilin en güzel yanı sabah uykusu sanırım ya gezmek tozmaktanda daha güzel sağolsun eşimde hamileym yoruluyorum diye uyumuyo sabahları kızımıza bakıyo ben bi güzel kocaman yatakta döne döne uyuyorum uyku ne güzel nimett sabah uykusuna aşkımı dile getirdikten sonra konuya döneyim nasılsınız arkadaşlar bu soğuk havalarda dışarı çıkıyo musunuz çıkıyosanız ne yapıyosunuz??
Bugün eşimn tahlil sonuçları için haataneye uğrucaz ordan kayınvalidemlere geçicez hiç içimden gelmese de huyum kurusun kırıldım mı tam kırılıyorum içim düzelmiyo anneme çekmişim sinir olup yemeye vermem kendimi umarımm
Zeytin severim aslında meyve zaten benim pek yediğim bişey değil yani zorunluluktan yerim ben meyve ancak
Omleti de çok çok az iyi zeytinyağı ile yapıyorum canım
Sabah karlı görünüyordu çocukları okula bıraktım geldim kar yoktu yemek yapiyordum camdan bir baktım her yer bembeyaz olmuş kaşla göz arası ne çabuk yağmis
Kar yagdimi bende bir sevinç olur nedense :)
Karbonu sadece cumayla sinirli tutmaya calis cnm
Sana ne iyi gelir bilmiyorumki
Muz sut,lapa iyi geliyor ama zor
Istersen mervenin yaotigi ayvayi yap
aynen cnm bende o yuzden corba icmiyorum pek
guzel yurumusunuz cnm ama sular yine az
2 gunde cissli olmus biraz
Cok cok guzel kesin etkisi olur
ins. Artilar gider cnm
senin icin guzel cnm hingel hic duymadim
Bulgur olmasa iyiymis gerisi guzel cnm
yok cnm fritozun icindeki degil
Normal tencere gibi alti delikli
Duduklunun icindekinide kullanabilirsin heralde
sabah icin sebzeli omlet demisin cnm ama neler vardi icinde secemedim ben kac yumurtayla yaptin
Ben kacirmisim heralde nereye gitmistiniz
Guzel görünüyor cnm meyvenin yanina az yogurt, su da artsin biraz
gayet guzel cnm
cok az olmus cnm
gayet guzel cnm
Sevindim cnm
intikaminida almisin :)
baya iyi tatlim masallah
Gelsinde cunaya insin sislik ins.
wc icin en fazla sabah ac karna etkili oluyor cnm
Toplamda bjraz fazla meyve olmus
Aksam alinti yaotim
Simdi burdayim :))))
Aksami cok erken kapatmisin bari bi yogurt falan yeseydin cnm
Kendinede bisey yapmamisin
cok cok masallahhhh
Seni kimse durdurmasin cnm
Benim cok oldu gittigim yere yemegimi goturmek
guzelmisss
bence gayette olmus
ohhhh gelsin eksiler oozaman
Haftasonu donecek cnm
her zamanki gibi guzel cnm
Seveceginden eminim ama cok yeme baya yagli 3 tane yeter:))
Sende, hepinizde ayni sekilde cnm
Gulumsedimmmmm ve geldim bebegim :)
spor agrisi iyidir :))
sislik varken fasulye pek olmamis ama cumaya iner ins. Cnm
Miden reglidenmi bulaniyor
Ben kabakli sebze çorbası yapicam
Irem sen tekirdagda mi okuyon ordudami
Ailen nerde
Benim kafam dondu anlamadim :)))
vayyyy sen artik 2.ekim olmusun :)) )
Yumurtali peynirli bi kahvalti daha tok tutar cnm
Yada yulaf yumurtayla krep yapsaydin
Ben mecbur olmadikca cikmiyirum
Bu hafta hep ekside burasi
Sen onlarin ne yaptigini dusunme cnm bu onlarin ayibi
Sen Allah rizasi, esin icin insanligini yap
usutmus cnm
Aksam hafif oldu aynenproteinlo süt aldım ihtiyaç karsilasin diye :)- belim daha iyi şuan teşekkür ederim abla ilgin için ❤❤
Tekirdagda abla orduya geziye Gidiyorum ailemde tekirdagda :)
Oğlana dün ne bulduysam yedirdim nar eskisi 2 muz tuzlu kraker karnabahar tuzladım çocuğun midesi allak bullak oldu :) bide kızarak yediriyorum yesin diye anlatıyorum bunu yemezsen ishal geçmez diye :) bugün biraz daha iyi çok şükür abla şehriye corbasi yaptım patateste haslarim bugün geçer inşallah karın ağrısı ateş halsizlik yok cok sukur ama ishal bende anlamadım.
Sabah karlı görünüyordu çocukları okula bıraktım geldim kar yoktu yemek yapiyordum camdan bir baktım her yer bembeyaz olmuş kaşla göz arası ne çabuk yağmis
Kar yagdimi bende bir sevinç olur nedense :)
Aksam hafif oldu aynenproteinlo süt aldım ihtiyaç karsilasin diye :)- belim daha iyi şuan teşekkür ederim abla ilgin için ❤❤
Tekirdagda abla orduya geziye Gidiyorum ailemde tekirdagda :)
Bugünden itibaren ekmeksiz beslenecem bugün kabak detoksu günü yarın ekmeksiz geçerim perşembe belki ananas yaparim en az -1 bu hafta daha hirsliyim artilarda yavaş yavaş gidiyor