- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.221
Yok canım eklenecek tamamlanmış zaten listeTamam baharcim
Farkindayim bahar bu hafta cok kötü gerçekten
Yenilerden listeye eklenecek varmi bahar
Duzelttim tatlim
Sagol bebegimm
Tebrikler canim güzel vermissin
AminnnnMaşallah azimli hatunlar. Rabbim sağlıklı eksiklerimizi arttırsın inşallah
10 Mayıs'ta başlayanlar'ın 2 haftası dolmadı mı?Yok canım eklenecek tamamlanmış zaten liste
Yok canım eklenecek tamamlanmış zaten liste
Tamamdır kuzum bisi olursa burdayim ben girmeye calisicamCurukElma hilal ben paylaştım bu hali ile çıkıyorum birşey olursa sen burdasın zaten dimi
Şuan ortalamamiz yerlerde
YeKaptanım belki iftara kadar dursam 59.9 u görürdüm ama olsun .bir dahaki hafta kesin gibi inşallah....
Kilo bildirimi
Geçen cuma : 61
Bugün: 60.1
Fark : 900 gr
Yüzde : 1.47
Kuzum sizin listeye etkiniz yok suan sen paylasimlarina devam et haftaya alınırsın sanırım ama kacamak yok lütfenElimden geleni yaptım :/
Olabilir canım birazda şu 3 gündur daha dolu ve daha az kalorili tabaklar yiyorum gözüm doyunca karnim acikmiyoÇok güzel vermişsin bu hafta Ebrucum, bence yemeği erkene almanın pozitif etkisini gördün.
Spor listesi Sonuclar
1. @bi prenses annesi (1.595 puan)
2. Handandandan (1.080 puan)
3. @METANOL (1.060puan)
Tebrikler kizlarsportmen hatunlar tebrik ederim en kısa zamanda bende aranıza yer alicam
Daha iyi oluruz canim helede Ramazandan sonra sallariz buralari Allah'ın izniyleBu haftaki ortalama iyi degil kuzum ins haftaya daha iyi bi sonuc alırız
Aha sende bendensinnn beni gecememissin DYa ben 6 dan önce eve gider tartılırım diyordum ama gidemedim. Dünkü kiloyu söyleyeyim:
Geçen cuma: 69.0
Dün iftar öncesi:70.2
Kolay gelsin kuzu hayirdir nolduKızlar kilo verenleri tebrik ederim alanlarda haftaya daha fazla kilo verceklerine eminimşimdi spora gidiyorum akşama biraz dert yancam size moralim bozuk 3-4 gündür
Evet ikisi de 25-23 yaşındalatBekar mı görümceler
Haydi ins beybiii:)Daha iyi oluruz canim helede Ramazandan sonra sallariz buralari Allah'ın izniyle
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anı yaşıyorum suanYa ben 6 dan önce eve gider tartılırım diyordum ama gidemedim. Dünkü kiloyu söyleyeyim:
Geçen cuma: 69.0
Dün iftar öncesi:70.2
Afiyet olsun canimBu arada menümüde yazip öyle gidiyim
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
2 ceviz
14.00 karışık kuru meyve ve badem 1 avuç
17.00 3 köfte
Haşlanmış yarım patates
1 kase mercimek çorbası
Su henüz 1.5 falan akşam sporla ikisini yazarım
Gecmis olsun abla cok büyük bisi yok dimiKusura bakmayin kizlar gelemedim
Eşim gelince hastane ziyaretine gittik
Yeni geldik
Alintilari aldim sonra donerim
Ama dogruyu soylemem gerekirse cogunluk hayal kirikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?