• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Af
Menumu yazip mutfağı topliyim

Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva

17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim

22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

Bol su spor yok
Afiyet olsun

Hayalimdeki kayınvalide hatta anne
benim hayalimdeki anne kesinlikle Mefkurem Mefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş :olamaz:
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum :(
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi :(

Benimki bağımlılık derecesinde canım... Hani sorarlar ya bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir diye...benimkinin 2 si yumurta ve yoğurt olurdu...
sende bendensin
ben de bayılırım yumurta ve yoğurda
herşeyin yanına muhakkak yoğurt yerim sabah da yumurtasız kahvaltı yapamam
hatta hamileyken yumurtadan çok tiksinmiştim, çok üzülmüştüm acaba doğumdan sonra tiksintim geçmez mi,

sende bendensin
ben de bayılırım yumurta ve yoğurda
herşeyin yanına muhakkak yoğurt yerim sabah da yumurtasız kahvaltı yapamam
hatta hamileyken yumurtadan çok tiksinmiştim, çok üzülmüştüm acaba doğumdan sonra tiksintim geçmez mi,
Geçti mi tiksinmen canım

Bdv nedir canım sorması ayıp😌
Bu forumun bir derdim var topiği canım bdv kısaltması
yok canım bahane olduğunu düşünmüyorum şu şekilde anlatayım birinin yanında çalışmıyor evde kendi işini yapıyor ve işleri iyi gittiği dönemde aşırı miktarda para biriktirdi ama o para biriktiği dönemde ben yeni mezundum evlilik düşüncem yoktu bi süre kendi ayaklarım üstünde durmak istedim. Evlilik mevzuları ikimiz içinde gündeme kesin olarak gelmemişti ki işleri bozuldu henüz de toplayamadı tırmaladığını görüyorum biliyorum ama sonuca ulaşamadığını da biliyorum çünkü işini az çok biliyorum bende içindeyim ondan yani ben sadece çok fazla toplum baskısından sıkılmış vaziyetteyim
Hakkında hayırlısı olsun canm ;)
Başkanlığını ben yapabilirim...o derece yaka silktim :KK70: :KK70: :KK70:

Her yaz oğlunu hastayım bahanesine (benden daha sağlıklı) çağırıyor, dizinin dibinde otutturuyor, bakalım gelmesine ne zaman izin verecek...:işsiz::işsiz:
Hadi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam
aaaaaa dün pazartesiydi di miiiii o_O
tatil olunca dün sanki pazar gibi geldi bana iyi mi tartılmadım o yüzden :olamaz:
Resmi tatil olayı şaşırttı milleti ama mefkuşum
kızıyor dikkat edelim lütfenn kurallara
ben de aynından yapıyorum :D
mesela karatay yaptığım dönem diyet yapmayacaksın herşeyden yiyeceksin ekmeği kesmek neymiş onun da bi faydası vardır falan diyordu ve onun yanında yemeğimi yerken zorlanıyordum resmen
bu sefer ona hiç çaktırmadım
canım istemiyor dedim
tiroid hastalarının ekmekten uzak durması gerekiyormuş falan dedim kendi bildiğimi okudum :D
her konuda da böyleyim çünkü yanlışsa da yaptığım kendim deneyimlemeliyim birisi söyleyince vazgeçmiyorum ben yapmaktan
O zaman tartışma çıkmıyor canım çünkü erkeklerde ben ne dersem odur gibi bir düşünce yapısı var ve değiştirmek çok zor. Benimki zorla yediriyor canım hatta bazen herkese söylüyor beni. hiç bişey yemiyorum ona göre, en ufak bişeyde yemezsen böyle olursun diye suçluyor😅
bizde de o var
zorla tıkıyor ağzıma bazen :D
ama tiroid falan deyince akan sular duruyor bizde
hamileliğimde çok sıkıntı yaşadığımız için bu sebepten ekmek zaralıymış deyince bişe demedi :D
ayyyy şimdi bunu okusa bi de canıma okur valla :D

Yok artık kızlar bu ney ya kocanız anneniz mi ağza tıkıştırmak nedir 😆 ben gelemem öyle şeye neyi yiyip yemeyeceğime karışamaz karışmaz zatn eşim
Ara ara bel ağrısı çekiyordum doğumdan sonra kalmıştı ama birden kitlendim
Geçmiş olsn canm benmde belim bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımn üzerine de basamıyorum ağrıdan
benim hayalimdeki anne kesinlikle Mefkurem Mefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş :olamaz:
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum :(
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi :(
Vicdan marketlerde satılan birşey olsaydı keşkee

Anlamadım canim
yani kizar 😁
Menumu yazip mutfağı topliyim

Kahvaltı 13.00
1 kase menemen
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Közlenmiş yeşil biber 6 tane
2 dilim ekmek
1 parça helva

17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü azcikta kurumeyva fistikla tatlandirdim

22.30 akşam yemeği
1 tabak yoğurtlu kabak sote
2 kaşık bulgur pilavı
Salata

Bol su spor yok
afiyet olsun
günaydın kızlar, çok özledim ayyyy sizi :KK200:
3 gün tatil olup eşim de evde olup iki tane bebe de ciyak ciyak olunca giremedim girdiğim zamanda pertim çıkmış vaziyette olduğum için direkt uyudum kaldım :D
geçmiş yapayım bi hemen
günaydin hosgeldin 💐💐
Gunaydin kizlar

Ogleden sonra görüşürüz

Herkes menusune dikjat etsin
günaydin💐
günaydın kızlar :KK200:
günaydin 💐
Günaydınn kızlarr🤗 bugünkü planlarınız nedir?

Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
Günaydin💐 bi aksilik cikmazsa bugun evdeyim Hic disari cikasim yok hava zateb berbat. Ev isleri zaten bitmiyor onlari halleerim ancak. Belki bi disari yürüyüs icin cikabilirim🤣

Bebegim 7 aylık canim
allah bagislasin canim:)
Günaydınn kızlarr🤗 bugünkü planlarınız nedir?

Ben bi istayon (çarşı) turu atmak istiyorum akşam yemeğinden sonra onun dışında rutin bitmeyen ev işleri
gunaydin:) dun kaynanamla yaprak toplamistik.bugunde onlari saracaz:)firsat buldukca buraya girmeye caliscam.

Bu forumun bir derdim var topiği canım bdv kısaltması

Hakkında hayırlısı olsun canm :KK66:

Hadi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam

Resmi tatil olayı şaşırttı milleti ama mefkuşum
kızıyor dikkat edelim lütfenn kurallara

Yok artık kızlar bu ney ya kocanız anneniz mi ağza tıkıştırmak nedir 😆 ben gelemem öyle şeye neyi yiyip yemeyeceğime karışamaz karışmaz zatn eşim

Geçmiş olsn canm benmde belim bacaklarım sabahları çok ağrıyor ayaklarımn üzerine de basamıyorum ağrıdan

Vicdan marketlerde satılan birşey olsaydı keşkee
canım mezun oldum ya onun da rahatlığından yoksa atlamazdım pazartesiyi de cumayı da :)

Back
X