• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

😂valla komplo bunlar bize zaten yıllardır iki ileri bir geri. En sevdiğim ne varsa getiriyor. Bazen yiyorum pis pis gülüyor bana ben kazandım der gibi Demotive oluyorum öyle olunca. İnsanız sonuçta nefisle baş etmek çok zor ya
valla bana o kadar yapmıyor kendi de zayıf sevdiği için ama yapsa heralde bütün herşeyi birilerini verirdim başkalrı yesin diye o da kendi derdine yansın :KK62:

Eşimle ilgili tabiki. Bu aralar yine coşmuş durumda haftanın 3 günü yok. Diğer günler ya misafir çağırıyor ya dışarı çıkıyoruz. Hiç bir şekilde muhabbet sohbet yok. Sadece çay getir kahve götür. Bişey söylüyorum ters ters bakıyor ya cevap vermiyor ya dalga geçiyor. Güya şaka yapıyormuş. Sürekli telefon elinde kurtlar vadisinin repliklerini ezberlemiş oyunculardan önce söylüyor konuşmaları😅😅 tövbe yarabbim ağlanacak halime gülüyorum da.. daha birsürü şey var da anlattıkça canım sıkılıyor ben bu adamı bi düzene sokup öyle geleyim😊 kızlar siz de sormuşsunuz sağolun. Handandandan Handandandan eceboce eceboce CurukElma CurukElma
Allah yardımcın olsun kuzum :işsiz:

Onu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidir
GunesinKizi35 GunesinKizi35
Jasminium84 Jasminium84
Prolugunuz hayirli olsun kizlar
Yasemin dedigim yer kapali dir sende o yuzden goremezsin
bulamadım ya

2289589

konuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorum
peki bu iş sorunu ne zaman duzelebilir
En azindan simdilik söz falan yapsaniz
iyiydi çocuklar maşaallahları vardı küçük kızım maşaallah baya huzurlu sakin bi bebek zaten büyük kızımda çok yıpranmıştık. Cuma aşımız var umarım huyu değişmez. Kayısı getirmiştm komposto yaptm bugün kışlık. biraz temizlik çocukların banyosu derken çok dinlenemedim yarına kalan işler var haliylede yorgunum baya spor yapmak istiyordm halim kalmadı
nasil olsa işe gitmiyon cnm evdesin yavas yavas yaparsin
Ne iyi olur bende iki çocukluym kaynanam acımıyor sen acırsın belki ablaaa 😭
anacim bizde cocuk büyüttük :))
Bakamicaginiz cocugu dogurmayin 🤣🤣🤣🤣
Valla kucuk cocukla gercekten cok zor cnm
Bana geldilermi hic bisey yapamiyorum
1. ve 3. bana uygun
3 ü zaten yapiyosun cnm :))
benim hayalimdeki anne kesinlikle Mefkurem Mefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş :olamaz:
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum :(
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi :(
herjesin karakteri farkli kuzucum
Ama bi yastan sonra gercekten cocuk bakmak zor geliyor
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Zorunluluk olursa tabiki el-mecbur
adi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam
eski anne babalar herseyi evlatlarindan beklerler
Bazen de evlat aranıp sorulmak ister
aaaaaa kızlar ben pro üye olmuşum
şimdi şu an farkettim :D
ama neden ki

Mefkurem Mefkurem
CurukElma CurukElma
baharin dedigi gibi yeni uygulama cnm bazi kriterlere göre mezunlara veriliyormus
Kriterleri bizde bilmiyoruz kazene ozelmis :))
SABAH üşeniyorum kahvaltı yapmaya :( balığın yanında maydonozlu sarımsak mi ne vardı yemedim başka bir şey yoktu. Spor yapmıyorum bayagidir :D sanki çok yaptım da bayagidir yapmıyorum diyorum :D
sabah kalkinca canin istemiyosa oglen guzel saglikli bi jahvalti yap cnm
Dereotu hem sütü artirir hemde metoyu hizlandirir
Bu kiloda sporsuz anca gr larla ugrasirsin
masallah cok guzel cnm biraz daha verince iyice fistik olacan :))
Kızlar boya işleriyle uğraşıyoruz gelemicem bugün:( bi ugrayim dedim geçmişi ancak yarın yaparım öpüyorum hepinizi :KK68:
cok kolay gelsin tatlim
Guya izin günün daha fazla yorulacan
Dursaydi sanki sart miydi

Back
X