• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç sanmıyom 🙄

Sen çikiletelara dayanamıcaksın🍫zaten çok duygusalsn abla 😭😊

Fitt_anne Fitt_anne Dilek çok stresli strestn arada sağlam yiyor 🍲🌭🍿🌮🌯🍙🍗🌭🍲🌭🍝🌮

@nanekekik Bahar çabuk pes ediyor bünyeside kendi gibi gıcık zaten 😂😂

Merve hiç uğramıyo zaten kararsız gibi başlasam mı başlamasam mı kilo vermeye diye düşünüp duruyor 1 ay geçer karar verene kadar 🤔😂😂

Ben tam motiveyim yıl sonunda 💃 böyleyim 😂😎😎😎

Hadi bakalım hodri meydan 👿
Ponicigim kesinlikle haklısın çok stresliyim Zor tuyorum kendimi ama tutuyorum😈

Bacım sende sanki pek istikrarlı degildin yani zor biraz beni yenmen bak ben sana yetistim bile😜😜😁

evde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon :D
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini :D
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor
Bı simit yedim sırf vucud diyete alışıp kitlenmesin diye😜
Benim utude Philips kazanlı bende memnunum ama ondan alamam şuan aşar 1 üstü felandir dediğin gibi Philips normaline bakabilirim buhar basıncına gore

evde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon :KK70:
liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini :KK70:
kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor
Haklısın kuzum bebekten önce alıştırsam iyiydi ama şimdi hiç vakti değil 🙄

Menü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin

Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran

İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve

Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan
Afiyet olsun kuzum

Korkutma gözümü dilekk 🤔
Bacım bebek zor değil ve okadar büyük bir mutluluk ki onunla gecirdigim an hamdolsun diyorum...
Ama şuan yaşadığım süreçte doğal aslında oğlum ergen kızım 9 yaşında ve birlikte onunla çok zaman gecirirdik ister istemez Asya olunca bölünuyosun ve onlarda bir yere kadar idrak edebiliyorlar ve bende onlar kardeşimin yüzünden gezemiyoruz yapamiyoruz dedirtmemek için cabaliyorum ..
Tatile gidemiyoruz asya için gidemiyoruz dememek için başka bahaneler buluyorum babaları gezdirmeye çalışıyor havuza felan götürüyor...
Diycem oki herşeye yetiyim diyorsan 3. Zorluyor gerçekten

işin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantaj
Benimkiler cocuklarin arasi gibi Onlarda 2-3yasinda olsalar ne yapacaktin 😂😂😂
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heralde 😂😂😂
Aldigimiz gibi veririzde :))
Ama sende de tehlike çanları caliyor daha fazla artmadan onlemini al
Istersen gel takima 😁😁😁
yazmadimkiiii 🤣🤣🤣🤣
Cuma supriz olsun
Ama cokda beklentiye girip hayal kirikligina ugramayin 😅😅😅
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsin 🤣🤣🤣
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışın
sonra bosa gidermesem iyiydi ama 🤐🤐🤐🤐
yorum yok 😁😁😁
ohh ne guzel işler bitmis erkenden 😍
Sporda geliyorsa eksilerin habercisidir :))

:KK53: :KK53:
Kesinlikle aralarında az yaş olupda buyutenlere helal olsun diyorum abla büyük ihtimalle huniyi takip gezmislerdir o süreçte😁😁
Harika kadın benim eltim idolum kv nazini cekemem ben diyor çekiliyor köşe
Salak dilekte koca delisi aman kocası üzülmesin ağzımızın tadı bozulmasın diye idare etsin
Esimde salak oda pervane olur anası için ama anasıda ondan benden başkasına gönül koymaz kırılmaz
İki salagiz işte 😂

A Askguzeldir Handandandan Handandandan @nanekekik Bdvye de konu açmıştım canlarım orda da anlattım sistemi az önce temsilci ile konuştuğumda bana aşağıdaki bilgileri verdi sistem böyle Eminevime benziyor bu arada aynı mantık
diyelim ki yarın bunlara gittim anlaştık 35bin liralık bir araba almak istiyorum dedim imzaları attık bana 35bin için 1 aydan 18 aya kadar zaman veriyorlar ve her ayın başında bir önceki ayın çekilişi yapılıyor. Adam bana dedi ki mesela temmuzda anlaştık ağustosun 8inde çekiliş yapıcaz siz 25 kişilik bir gruptasınız diyelim. 25 ismin bulunduğu bir fanus var bide temmuzdan aralığa kadar 6 ayın yazılı olduğu bir fanus var. Önce talihliyi çekiyoruz mesela A Beyin adı fanustan çıktı sonra ayların olduğu fanustan bi ay çekiliyor atıyorum o da ekim çıktı. A bey Ekim ayında temsilcisine gidiyor gerekli evrakları öğreniyor ekim ayında o evraklar hazırlanıyor arabayı da buluyor kasım ayında da arabasına kavuşuyor. Ama bu çekiliş de 1. ayda çıkabileceği gibi 18. ayda da çıkabilir kesinliği yok yani. Ama 18. ayın sonunda hala sen çıkmadınsa 18 ay sonra sana 35bini veriyor diyor ki git al arabanı
Canım benim Eminevim 40-50 yılın firması.... Eğer bu dediğin birkaç yıllık ise sakın güvenip para bağlama derim

Dünkü menüm
Sabah 09.00 1 muz
1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 20.00 yarım döner
1 bardak ayran
Ara 1 muz
Su 2 olmuştur
afiyet olsun canım
yetersiz olmuş canım bence
düğün ne zaman canım

ben hep buralardayım :)
-800 daha mı tahmin sadece
güzel olmuş canım
çok az olmus çok çok az bence
ohh olsun sana listeye girince depresyona girmenin bedeli :KK70:

Yuhh ona neymiş be ay ne saçma bence herkes kimi ezebilecegini gözüne kestirip öyle davranıyor
haklısın cnm 🤦‍♀️🤪
Aynı benmde öyle oluyor alıntılae gidiyo zatn son sayfaya gelene kadar dileğin dediği gibi geçmiş geçmişte kalıyor 😂
ben gitmiyor die rahat takiliyordm geriye döndüm mecbur
işin gercekten zor cnm Allah kolaylik versin ama yinede digerlerinin küçük olmamasi buyuk avantaj
Benimkiler cocuklarin arasi gibi Onlarda 2-3yasinda olsalar ne yapacaktin 😂😂😂
aynen guzelim artik yüzsüz oldum iyice heralde 😂😂😂
Aldigimiz gibi veririzde :))
Ama sende de tehlike çanları caliyor daha fazla artmadan onlemini al
Istersen gel takima 😁😁😁
yazmadimkiiii 🤣🤣🤣🤣
Cuma supriz olsun
Ama cokda beklentiye girip hayal kirikligina ugramayin 😅😅😅
valla bu zamanda senin gibi gelini bulmuş daha ne istiyor :))) gitsin biraz kayningilde kalsin 🤣🤣🤣
bende bana niye cevap vermemis dediydim :))) sonradan yazmışın
sonra bosa gidermesem iyiydi ama 🤐🤐🤐🤐
yorum yok 😁😁😁
ohh ne guzel işler bitmis erkenden 😍
Sporda geliyorsa eksilerin habercisidir :))

:KK53: :KK53:
alıntılarim uçtu malesrf 🤩 bi daha biriktirmem
yok kizartma degildi. Bazen Hic yiyesim olmuyor. Hele kahvalti zorla yapiyorum. Canim hep tatli biseyler cekiyor sanirim adet yaklastigindan

afiyet olsun bayanlar
tskler
günaydin 💐
ellerine saglik
günaydin💐
yanlis anlama ama bu yastan sonra iyi degil. Dislerinede zarar verir. Onun yerine onun yasina göre türkcede ismini bilmiyorum degisik agizli seyler var.
tskler
afiyet olsun
günaydin💐
günaydin💐 oh hadi darisi basimiza
a.selam💐
merhaba, neden kendini öyle hissediyorsun? Is arkadaslarinlami sorun yasiyorsun?
Selam kızlar kahvaltiyi parkta yapmak istedi çocuklar bende tamam dedim pastanedende simit poğaça aldim güzel oldu gönülleri oldu en azından...
Şimdide kızı yıkadım yatırıp postaneye gidecem dogum parasını alicam ,kuzen evlenocek ütü almak istiyorum ona,kullandığınız tavsiye ettiğiniz bir marka varmi kizlar
ben beko kullaniyorum cnm idare eder ama ölürse kazanlı istiyorum 😍
08:00=== 2 kk peynir
1 kase çökelek salatası

15:30=== 4 yk kabak yemeği
3 kase cacık
1 adet biberli ekmek(yarım ekmek hamuru)

Su 2 lt oldu, geçer muhtemelen.
afiyet olsun canım
Kızlar size birşey soracağım

nasipse bir araba almak düşüncem var ama banka faizleri malumunuz babam geçen birevim/birarabam sisteminden bahsetti bende bugün arayıp bilgi aldım biraz ama bilmediğim bir sistem olduğu için bişeye de karar veremedim sizler bu sistemi biliyor musunuz ? Hatta şimdi BDV'de de konu açacağım
sistemlerini cok bilmiorum cnm birevimde uzaktn tanıdık çalışıyor ama ne kadar güvenilir bilmiorum hakknda hayrlisi insAllah
Sabah 2 dilim tam bugday ekmeği
1 tk fıstık ezmesi
1 dilim Ezine
2 zeytin

Öğle şekersiz çay
2 bebe bisküvisi

Akşam 5 de. 5 tane köfte
2 kşk makarna 🍝
Salata
miktarlar az olsa da makarna ve biakuvi yerine baska şeyler olabilirdi cnm
Menü
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 üçgen dilim omlet
Kapya biber domates salatalık
1 kk peynir
1 ceviz
5 zeytin

Öğle(14:30)
1/2 döner dürüm
Ayran

İkindi(16:40)
1 cb leblebi
1 tane protein bar
Kahve

Su: 2 lt geçti şuan spor: 35dk Leslie 5k 15dk Leslie floor @bi prenses annesi 225 puan
Afiyet olsun canım

__:spor: SPOR LİSTESİ :spor: __

:KK73::KK73::KK49::KK73::KK73:

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

BiprensesAnnesi 195 + -- + -- + -- + -- + 135 + --
Eceboce 180 + -- + -- + 90 + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 138 + 140 + 135 + 207 + 207 + -- + --
Medine66 220 + -- + -- + 220 + -- + -- + --
Umkay16 -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + 225+ --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Kızlar eksik olanlar soylerse sevinirim

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9:30
Yarım kase yoğurt
Yarım kk beyqz peynir
4 zeytin
1 dilim tbe
1 bardak süt

Öğle 14:00
5 kaşık kısır
1 kk kadar tuzlu kurabiye
1 lokma poaca
Çay

Akşam 19:00
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 135 puan

22 nişan, 23 düğün canım... şimdiki aklıma göre erken değil, çok çok erken...

Laf yeme sebebim, saygı hasebiyle susmak...

Ancak bir söz vardır "açtırma kutuyu, söyletme kötüyü" diye.... Anlayacağın ben böyle değildim, yaşarken oldum..
Al benden de o kadar 🤗

Canım benim Eminevim 40-50 yılın firması.... Eğer bu dediğin birkaç yıllık ise sakın güvenip para bağlama derim

aynen öyle canım ama emin eviminde çok mağdur ettiği insan var ondan ben ikisine de güvenmemeye karar verdim

Iyi aksamlar kızlar.burda yağmur yağıyor sanki kış a yi.toprak kokusu büyüleyici.ozlemisiz
Bugün kü menüm
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
Semiz otu
3 ceviz

Ara öğün 11.30 1 şeftali

Öğlen yemeği 14.00
Salata(ton balığı,haslanmis yesil mercimek,domates,sogan,bol marul) butun aile yedik cok doyurucu
1 dilim ekmek

Ara öğün 16.30 4 5 kiraz

Akşam yemeği
Öğlenin aynısı (bizimkiler çok svdi yeniden yaptim.benimde işime geldi.hem kolay hem lezzetli)

Su 2 lt
Spor 70 dakika eliptik bisiklet
70×4=280 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Iyi aksamlar kızlar.burda yağmur yağıyor sanki kış a yi.toprak kokusu büyüleyici.ozlemisiz
Bugün kü menüm
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
Semiz otu
3 ceviz

Ara öğün 11.30 1 şeftali

Öğlen yemeği 14.00
Salata(ton balığı,haslanmis yesil mercimek,domates,sogan,bol marul) butun aile yedik cok doyurucu
1 dilim ekmek

Ara öğün 16.30 4 5 kiraz

Akşam yemeği
Öğlenin aynısı (bizimkiler çok svdi yeniden yaptim.benimde işime geldi.hem kolay hem lezzetli)

Su 2 lt
Spor 70 dakika eliptik bisiklet
70×4=280 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afıyet olsun canım güzel olmuş

Back
X