evde de biberonun başına bir iş gelebilir sonuçta anlayacak yaşta tamam annecim alacağız bugün bundan iç diyerek alıştırma bardağı ile basla bence yaz okulunda alissa bile evde yine sistemini sürdürmek kster sen evde müdahale etmelisin, onun seni yönetmesine izin verme
bende çok zor durumlarda ucu bir arada ise yarıyor
sana şimdi birşey diyemeyeceğim malum kardeş geldi şimdi müdahale edersen ters tepe bilir sonuçta kardeşi görüp hala bebekmkalmak için biberon onun yandaşı durumunda keşke doğum öncesi cozebilseydiniz
poğaça simit kim kim yedi :)
Utumden çok memnunum Philips kazanlı ama ta 8 yıl önce 450 ye almıştım şimdi piyasa ne hiç bilmiyorum ama philipsin kazansiz utulerinin buhar basıncına göre yorumlarına bak annemin öyle birşey kazansiz çok güzel açıyor oda
kötü olduğun için çekmesin ki birşeyi bence sınav olarak düşün zorluklarda nasıl kararlar alacaksın belki bu konuda sınavın bu
senin msji Zuhal ablanın alıntıda gördüm niye etiket olmadı ki bana
Neyse sen kv yi bosver enişte ile bir kavgaya bakar senin depresyon

liste mi yaomis acaba bu var bu yok diye sarımsak dovecegi ile dovmek lazım onun zihniyetini

kuzu daha küçük ama gunduz uykusu gelişimi için çok önemli gündüz uyumadihi için vücudu yorgun olup gecede sağlıklı uyuyamıyor bı dönem benim sipada öyle idi zamanla düzene girdi uyku çizelgesi diye bir yöntem vardı şimdi yazarını hatırlayamadım uyumasa bile o sureci yatakta geçirip sakin kalmasını sağlayarak belli saate vucudunu alistiriyorsun sonra zaten o uyku saati olarak algılıyor o süreci
kız Niran sen erken mi evlendin sen böyle lafları duyacak insan değilsin yada sonradan mı gözün açıldı
ya Allahim şanslı kulunum diyorum bunları duydukça benim kv de biz çektik siz cekmeyin diye dolanır pesimizde
yarım ekmek hamurunu anlamadım ki ben :) erken kapatmissin
ilk defa duydum canım iyi araktormak gerekli sonra tosun banka donmesin para kolay kazanılmiyor