• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlışım hastane kalmak (operasyon bekleme)hasta psikolojisi cidden ağırdır herkesin kolay kaldırıp atlatamaz
şimdi sadece iyi taraflarını düşünüp şükret, teşekkür et operasyon bitti nekahat dönemin de olmana , zamanın da müdahale edilmesine , seni destekleyen erkek arkadaşının olmasına , iyileştikten sonra ne zaman vakit bulabilirsen yüzebilecek kolların ve bacakların olduğuna , düşünüp sıkılabildiğine bile aklına gelen ne kadar iyi şey varsa hepsini sırala ve teşekkür et bunu yaparken de timüs bezine ( boyunla göğüs arasında bulunuyor iman tahtası denilen yer de) parmak uçlarınla ufak vuruşlar yap 2-3 dk ya mutluluk hormonu salgılamaya başlarsın , ben de sana kendi sevgi ve mutluluğumdan yollamayı deniyeyim .. beni hissettt..
haklısın abla biraz daha iyiyim bugün sanırım aniden operasyon falan ağır geldi bana biraz sanırım . Dinlenince biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım biraz da daha anne olamadan anne olamama ihtimali korkusu korkuttu beni biraz heralde ama gerçekten destekçilerim sağlam teşekkkür ederim :KK200:
gecmış olsun canım herseyde vardır bı hayır gecer gıder ınş
saol canım teşekkürler:KK36:

Bugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
23.00 1 kase meyve salatası
1 sade kahve

Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün

Su 2,5 olmuştur
gülüm gece 11 de meyve yemişsin ya onun yanına azıcık süt ya da yoğurt olsaydı aç hissetmezdin yarı aç mideye sade meyve asidi arttırıp mideyi kazındırıyor ya ondan yanına süt yoğurt diyoruz
sabah kahvaltıya misafir nereden çıktı daha bu gece misafirin vardı az dinlenecek toparlanacak zamanın olsaydı keşke

Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
kaç saat aç kalmışsın bir kaç cevizle nasıl durdun canoom, sen acemi değilsin ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun sabah öğününü destekle biraz valla aklım da kalıyorsun sabahın 5 in de koşturmacaya başlıyorsun diye , bu sabah 9 a doğru debelenerek kalktım ilk aklıma sen geldin bizim hatun kaç saattir çalışıyor bile diye :)

haklısın abla biraz daha iyiyim bugün sanırım aniden operasyon falan ağır geldi bana biraz sanırım . Dinlenince biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım biraz da daha anne olamadan anne olamama ihtimali korkusu korkuttu beni biraz heralde ama gerçekten destekçilerim sağlam teşekkkür ederim :KK200:

saol canım teşekkürler:KK36:
yarın çoook daha güzel olacakkk kendini mükemmel hissederek uyanacaksın sonra da ekim ablam demişti aha daaa iyiyim mükemmelim diyip kendi kendine güleceksinnnn:KK8::KK68:
anne olamazsın diye kesin konuşulan kaç kişinin bebesi oldu bir bilsen hiç böyle şeyleri düşünmez üzülmezsin gülüm rabbimin mucizeleri sonsuzdur :)

Tşk ederim. Kabakları ya rendeyle yada bıçakla şerit halinde kesiliyor. Kabaklar haşlanıyor, üzerine yoğurt ve az bişey sıvıyağla kavurulmuş salçalı sos. Mis gibi
Ben salcali sos yapmadan yiyorum ama birdakine böyle deniyim.. azcik kıyma koyarsakta al sana kabak mantı 😁

yani sıkıntı şurada ki mesela ayın başında regl olamadığım için gittim PKO var zaten biliyordum nüksetmiş biraz ilerlemiş dedi doktorum hormon yapıldı falan filan toplarız dedik moralim vardı okey ama bugün progestoron testi için gittim hastaneye yumurtlamama bakılacaktı ama günlerdir bir ağrım vardı doktora anlatınca muayene edelim dedi muayene de rahim ağzında yara olduğunu ve çok ilerlemiş bir iltihabım olduğunu söyledi yarayı acil dondurmam lazım dedi test için gittiğim hastanede yatışım yapıldı ve ve yarayı dondurdu. Şuan yapılan işlemden ötürü ağrılarım var. Kesinlikle 1 ay boyunca havuz ve deniz yok buradaki arkadaşlar bilir abla ben eski yüzücüyüm aynı zamanda dalış yapıyorum sık sık dalış yapar yüzerim eee zaten öğretmenim kalmış 1 ay tatilim bunları yapamayacağım. Doktor açık açık eğer dediklerimi yapmaz ilaçları düzenli kullanmaz ve tedavi sürecinde havuza ve denize girmeye devam edersen bu yumurtalık kanal tıkanması ile kısırlığa gider mutlaka düzenli kontrole gel. Yaz başından beri hastaneden çıkamadım bu da moralimi bozuyor ayrıca gün içinde aldığım ilaç sayısı 9a çıktı yani sabah 9 akşam 8 tane ilaç içiyorum buda canımı sıkıyor. Ne yapacağımı da bilmiyorum abla :cry::cry: bu kadar şey de iyi bir şey yok mu diyeceksin var ama ona bile sevinemedim progestoron testinde sorun yok yumurtlamışım bu ay :KK51:
Rabbim en kısa zamanda şifani versin canım,bunalman çok doğal iki gün hastaneye gidince insanın pisikolejisi yerle bir oluyor lakin Allah'ın sevgili kuluymuşsun Rabbim başka sebebler sayesinde ilerde başına daha büyük bela olucak hastalığının ortaya çıkmasını nasip etmiş ,bence şükür et sevin kuzum 1 ay sık dişini sabret sonrası ferahlık Allah'in izniyle;)
Benim yengemin korunmadığı halde çocuğu olmuyorda doktora gidince meğer seninki gibi yara varmış tedavi süreci bittikten sonra hemen hamile kalmıştı ...
Aklına kötü şey getirme oyuzden iyi düşün iyi olsun♥️♥️♥️

Menumu bıldırıyım
12.30
2 yumurtadan bıberlı omlet
1 kk peynır
7 zeytın
Domates salatalık ıkı dal pırasa

16.00
4 tane kırmızı erık
2 kayısı
1 kase yogurt

19.00
7 kasık taze fasulye
1 kase cacık
3 dal pırasa

Su ıkı lıtrs
40 dk tum vucut egzersız
120 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canim
Spor puanım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı

Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
afıyet olsun canım

evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum 😞
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara 😂
afıyet olsun canım
kolay gelsın canıkom
saol cnm
kolay gelsin gülüm yarına çok iş kalmaz inşallah misafirlerinle güzel zaman geçirirsin
saol cnm
Kizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesef :KK43: sonra kv gelicek hayirlisiyla
hadi gözün aydın mi desem daha beter Allah kolaylik versin mi bilemdim cnm 🤔😉
bende menumu yazayim
08.30
yesil cay

11.30
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
1 zeytin
15 badem

15.00
1 avuc k
leblebi

20.30
mangalda 5 kanat
salata
5 6 uzum tanesi

spor 45 dk yuruyus bantda 135 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
su 3 lt
afiyet olsun canim
Selamlar takım menülerimi yazayım zira devrilecem, oğlanı yatırırken uyuyakalmışım

Saat 9.30
2 haşlama yum.
1dilim peynir
Domates
2 wasa

Saat 14.30
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 er tane fındık ve badem
2 kaşık chia tohumu

Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
Çay

45 dk yürüyüş
2.5 litre su
@mefkurem

Kaptanım daha aktif olurum aslında da sürekli hastaneye postaneye gidiyoruz bebelerden evde oturacak bile vakit yok
afiyet olsun canim
Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz 🤣🤣🤣
:KK31: bende varım 🤣
Kozlar 300 gram daha gitmiş 😍 bu hızla gidersem deneme haftaları bitiminde zaten istediğim kiloya inmiş olucam 😂
bencede sen takima girene kqdar ideal kilonda olacqksn
Günaydınnnnlaaaarrrr

💃💃💃💃💃💃

Hala hasta olmam enerjik olmama engel mi

Hayııııırrrrrr
geçmiş olsun canım 😘
şimdi bildirimlere bakıyorum yediklerim hakkında kimse yorum yapmamış. peki neden?menü paylaşmayı unutmuşum. dün evdeydim akşam paylaştım diye düşündüm hep kusura bakmayın.
dünkü menüm
sabah 04.00 1 orta kahve
ara. 11.00 yarım simit (biliyorsunuz doktordaydık tahlil beklerken çok acıktık kızımla bir simiti paylaştık)
ara 1 az şekerli kahve
akşam 16.00 yarım çipura

bundan sonra olay biraz koptu
17.00 1 avuç karışık çerez
7-8 çilek
20.30 1 dilim ananas

su 2 olmuştur
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
afiyet olsun
gidince bakarim ins
ögleden börek yemistim dedim fazla yemim onun yanina bol salata yemistim
free takil gitme 💐
sonlara dogru malesef öyle oluyor. Az kaldi hayirlisiyla
artidan iyidir 💐
masallah Cok iyi 💐
cok iyi 💐
adetten dolayidir o ödem. Adet olunca eminim yok olacak o arti💐
telafi edersin Cumaya ins💐
cumaya ins telafi edersin fazla bi artin yok💐
cok iyi 💐
telafi edersin cumaya 💐
insallah 💐
artidan iyidir 💐
mantiya göre yinede iyimis 💐 telafi Edersin cumaya
telafi edersin cumaya💐
sana masallah bu kadar az kilodasin ve vermeye devam ediyorsun💐
insallah basaracaksin💐
insallah💐
afiyet olsun
insallah💐
bazi erkekler öyle malesef🤣
hosbulduk💐
bu hafta burasida Cok berbat Allah yardimcimiz olsun
telafi edersin fazla arti cikmamis💐
gecmis olsun ins💐
tsk ederim💐
tsk ederim. Sanirim öyle oldu dün🤣
insallah 💐
cok hakliymis. Yakin aile bireyleri tamam Ama gerisi yanlis. Bizim insanimiz sever hazirciligi malesef

afiyet olsun bayanlar💐
masallah 💐
yani yakin zamanda kilo alipta vermeye calisinca daha mi hizli gidiyor?
basin sagolsun mekanlari cennet olsun ins💐

öglen oldu o yüzden hayirli günler bayanlar 💐😀
hayırlı günler, kimin dügünüydü?
afiyet olsun
bazen banada böyle oluyor Ama cocuk olunca mecbur hazirlayip yiyorum
geçmiş olur inşallah
hayırlı günler 💐
hayırlı günler kolay gelsin inş

Hayırlı günler💐 helva deme ya valla kalkıp un helvası kavururum 🤣
saol cnm
Hayırlı günler arkadaşlar, dün soranlara tşk ederim. Baya başım tuttu sabah çıkmıştım öğlen gelip çocuklara yemek yapıp tekrar çıktım. Hava ve stres sanırım beni bu hale soktu. Alıntıları yapmaya çalıştım inş atlamamışımdır.

Dünkü menü

Kahvaltı 10.30

Çavdar ekmekli sandwich (yaprak peynir, domates, salatalık ve marul) yağsız

1 filitre kahve

Ara, öğlen yoktu

Akşam 18.00 ( saati tam hatırlamıyorum)

1 balık ( kızartma değil)
Bol salata

Spor malesef yapamadim
afiyet olsun canim
10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:30=== 4 adet ızgara baget
1 kase salata

2 lt su
afiyet olsun canim
Iyi aksamlar kızlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı 9
Sabah 10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
15 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık biber
2 gün kurusu kayısı

Ara 15.30(bu ara 14.00 da olsa daha iyi olurdu.
1 bardak kefir

Akşam 18.30
5 küçük but(hanï pakette kanatla satılıyor ya .kanat yemedim.
Pişmiş biber sarimsak
1 kase yoğurt
Salata

Tavuk biber ve sarimsaklri teflona koydum ağzı kapalı pişirdim.hatta sarımsakları soymadım . Öyle attım.ay kizlar çok lezzetli oldu .bi abla vardi karatay yaparkrn facede ondan öğrenmiştim.sarimsak emikledum derdi.

Su şimdilik 2 olmuştur
Spor 1 saat eliptik yapmak istiyorum 20.00 de bakalim
afiyet olsun canim
Hellöö takım nabersiniz?

Saat 9.30
2 yumurta
10 tuzsuz yeşil zeytin
Çay

Saat 13.30
Türk kahvesi

Saat 15.30
3 kaşık mercimek çorbası
1 parça tavuk ızgara avuç içi kadar
3 kaşık karabuğday
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt

Yatana kadar da 3 lt su

@mefkurem
afiyet olsun canim
Hayırlı aksamlar guzel kadınlar😍
Ben bugun kıslık kayısı ve erık marmelatı yaptım kavanozlara doldurdum kucuk cadıyla ıkı saatlık ıs oldu 5 saatlık ıs sızler neler yaptınız
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
12.00 kahvalti
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
Salatalık
3 biber

Ara 1 bardak ayran

5.00
3 köfte domates yarım kurusoğan 3 biber
1 bardak ayran

8.00
1 tabak türlü
Yoğurt

3 lt su
Dünkü yaptığım spor yarım saat eliptik kaç puan?
afiyet olsun canim
Menüm
10.00
1 yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
Yarım şeftali

13.00
1 sb süt
Yarım çb leblebi

16.00
8 yk kıymalı türlü
1 sb ayran

20.30
1 köfte

Su 2
Spor tempolu yürüyüş 70×3= 210p Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canim
Bugün baba yatırıyor, mutfak ve çamaşır ve duş bende 😂sanki normalde bunları baba yapıyomuş da ben oğlanı yatırıyomuşum gibi yazmış oldum hep ben yapıyorum niye öyle yazdıysam 😂😂😂
Neyse;
Sabah 09:00
2 haşlanmış yumurta
Dereotu
Kapiçino

Öğlen 14:00

Ton balıklı tavuklu zeytinli semizotu salatası ( ofis arkadasım yapto biryıgın zeytin koymuş normalde yemem ama ayıp olmasın diye 7-8 tane yidim 😊)
1 dlm ekmek

Ara:
Yooookkk 😂😂 bi gram karpuz tattım oğlan yemeden önce bitane de böğürtlen

Akşam:
3 yk makarna salatası
Accuk mozarella
2-3 çeri domates (bahçemden 😍😍)

2 litre su
1 litre soda sade

90 dakika bisiklet
270 kalori Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canim
helal olsuuun sanaaa helall olsun sanaaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::rolleyes:
tisekkur ederim cnm 😍
Sabah 9 1 dilim ekşi mayalı ekmek
Tahin pekmez 1 tk
1 dilim Ezine
1 dilim gouda
2zeytib

Öğlen3.
1 dilim tb ekmeğine 1 tk thn pekmez

Akşam 7 1 kase patates püresi ( kaşar. Zeytin yeşil siyah.. Garnitür. Salatalık turşusu vardı içinde)
1 bardak portakal suyu

Kayın avam elmalı kurabiye almış sanırım yerim 1 tane şimdi =((
afiyet olsun canim patates puresi bi kase fqzla olmus bence
kutluyorum seni:)
afiyet olsunda insalkah yemezsin kurabiyeyi.
saol cnm 😍
bende menumu yazayim.
sabah 10.00
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalik
15 badem
5 zeytin

15.30
1 bucuk avuc sari leblebi.

aksam 19.00 ton balikli salata
su 3 lt
spor yok
afiyet olsun canim
Iyi geceler kızlar Fit mutlu anne Fit mutlu anne spor puanım
60 dkka eliptik
69×4=240 puan
Spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum.3 hazirandan beri diyetteyim ve yürüyüş +eliptik yapıyorum.arada kacamaklarim oldu.esim ilkkez bugün sen baya toparladın dedi.10 senedir bildiniz şişmanım.bakalim bu sene bu işi bitirecegim
insAllah daha fazla duyacaksn cnm bunlari
Aykızlar bu topık süpermiş yaa keşke önceden bileydim, gecen sene online diyetisyene boşa para ödemişim sırf motive olmak için yapmıştım. Burası tam benlik valla😍😍
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
Sagol kuzumm cok şükür bitti

Demekki istesen gelirsin :KK70:

Niyetim uyumak ablaaa dinlenmeye ihtiyacim var :KK70:

Sagol tatlim

Afiyet olsun canim

Boyfriend lafinda koptum yanliz :KK70:

Afiyet olsun kizlarr

Mis gibi olmustur canim simdiden afiyet olsun
Kisa çıtır olarak rahat rahat yersin :KK66:

Doktor ne dedi bebis icin canim

Afiyet olsun kizlarr

Ne kadar hakli bir yazi olmus :KK43: keske hepimiz uygulayabilsek

Afiyet olsun tatlim

Supersin kuzumm

Ordaki cocuklar omu cekiyordur canim ondan istemiyodur bence

Cok gecmis olsun canim :KK43: en azindan bastan farkedilmis

Kiz yemeee sakin afiyet olsunn

Afiyet olsun tatlim
saol cnm
Kızlar parkeler bitti ama bende bittim 2 haftadir izin gunumde evin isleriyle uğraşıyorum. Esyalari filan yerlestirdik sadece gardirop almam gerekecek. Oncekileri parcalayip attim bi haftadir almaya vaktim olmadi kıyafetlerim çöp posetinde odanın ortasında duruyor:KK12:
Ins yarın aksam gidip halledicem. Simdi kaçıyorum gidip bayılayım :110:
tertemiz olmuştur cnm sağlıkla kullanin yorucu isler ama sonucu gyzel
kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir

Ara 12.30

Sütlü kahve

15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)

Aksam 17.00

Kabak Spaghetti

18.00

1 bardak ayran

Su 3 litre olmustur

Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
afiyet olsun canim
afiyet olsun bayanlar💐
hayirli aksamlar💐 ellerine saglik

afiyet olsun bayanlar💐
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim💐
afiyet olsun💐
bende hedefime ulasincami yapsam 😊 Alıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum 💐
🤣🤣🤣 ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız💐
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin💐
afiyet olsun💐
ellerine sağlık💐
afiyet olsun💐

Oda olur inşallah. Kolay gelsin 💐
tskler cnm
afıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
:rolleyes:  ooo maşallah tebrıkler👏👏👏👏👏
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seyler😂😂😂😂hıçte sevmem😋😭
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemen😂😞ben kendı halıme yanıyım
sagol tatlım ıns
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık
saol cnm 😉
Grip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorum :KK43: acayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.

SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak nescafe

AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata

Su 2 litre
afiyet olsun canim çok geçmiş olsun
Menumu yazayım uykum gelıyor unutmadan
9.00
1 fıncan nescafe

13.00
1 yumurta
1 kase yogurt
1kk peynır
Zeytın
Domate salatalık
1 tb ekmek

16.00
Yesıl cay

18.00
Rezene

19. 30
1 kase ezogelın corbası
3 tane avuc ıcınden kucuk fırında kofte
1 kase salata
2..3 kasık yogurt

SU 2 lt
Spor 30 dk orta tempı yuruyus 60 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
afiyet olsun canim
Bugün de misafirim vardı. Şimdi gittiler. Yarın da hem akşama hem kahvaltıya misafirim var. Uyuyacam hemen. Haftaya misafir Almayalım dedim eşime çok yoruldum bu ara çünkü.
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve

Az mı yemişim çok mu yemişim hiçbişey anlamadım menümden. Ama karnım şu anda aç. Yani midemi hiç doldurmadım bugün

Su 2,5 olmuştur
afiyet olsun canim miktarlar hep az cnm ondandr
Bugun gec gelince eve artik midem yapismisti aciyordu :)) yarin ayran goturecem o bastirir biraz

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afiyet olsun kaptanım

Günaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorum 🙄 kısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak 👍🙋‍♀️
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum 😘

Günaydınnnnlaaaarrrr 😍

Dünkü menüm

07:15 60 gr beyaz peynir, 1 dilim tb ekmeği
12:30 150 gr tavuk göğsünden sote, salata , ayran
16:50 1 kare çikolata sade türk kahvesi
19:30 150 gr dana etinden sote, salata, küçük yeşil elma

3,5 litre su içildi

72 dk tempolu yürüyüş *3= 216 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Slmm millet

Bugun uzun calistim cikincada biriki yere ugramam gerekiyordu saat 5 e geliyordueve geldiğim
Biseyler atistirip yemek yaptım sonra kendime gelemedim bi türlü

Gecmisi okudum tek tek alinti yapamadim
Menulerin geneli guzeldi

guzelgunler2019 guzelgunler2019 makarnadan vazgecememis hala

@Pumpkin00
Bide Tuğçe aksam karbon olmasina ragmen hala kurabiye yyicem demis
Tatlim kilo verme yarismasinda ve takimda oldugunu hatirla istersen

Kilo verin yada vermeyin ama hafta ici yapilan bu rahatlik takimin motivasyonunu bozuyor
Ya sonunda bitti makarna 😂 yani benim yaptığım salata içinde çok kötü şey yoktu, ben az mayonez az yağ koyarak yapıyorum, garnitür ve soğan oluyo içinde bi de. Makarna giç mi yenmiyor bu camiada bu arada? Din kepekli makarna haşladım oğlana yemedi, yağsız falan. Bugün ofiste ekmek niyetine 3 yk yerim diye götürmeyi düşünüyorum olma mı ?

Günaydınnnnlaaaarrrr 😍

Dünkü menüm

3,5 litre su içildi

Ay ne güzel ideal gönüllrdeki beslenme 😍 afiyet olsun 👌👍🏼

Ay kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmiş 💃🏻💃🏻Neyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba 😂😂 cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim 😂 ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye 😂 valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam 💃🏻💃🏻💃🏻

kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
Yarim paprika
5 zeytin
5 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Dil peynir

Ara 12.30

Sütlü kahve

15.00
1 bardak Ayran (kendi mayaladigim yogurttan)

Aksam 17.00

Kabak Spaghetti

18.00

1 bardak ayran

Su 3 litre olmustur

Zumba (fitnessda) 45 dk = 157.5 puan
Bölgesel 14 dk = 42 puan
Toplam : 199,5 puan
Afiyet olsun canim menün güzel olmuş
Balım kalça ile ilgili gelişme ne durumda onu ogrenemedik onu anca 15 gün sonra ultrason ile ogrenebilicez bugün kullandığı aletin ayarlarına baktı doktor..

Ev nasıl oldu ne yaptirdiydiniz tadilat olaraktan
Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek
afiyet olsun bayanlar💐
hayirli aksamlar💐 ellerine saglik

afiyet olsun bayanlar💐
cok güzel bi yazi. Bizimle paylastigin icin tsk edrim💐
afiyet olsun💐
bende hedefime ulasincami yapsam 😊 Alıntılamayı unutmamaya çalışıyorum ama gözden kaçıyor maalesef.
maşallah tebrik ediyorum 💐
🤣🤣🤣 ufak olunca maalesef öyle oluyor
ne güZel terapie gibi geliyor yazılarınız💐
çok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Sağlıklı olduktan sonra dilediğini gerçekleştirebilirsin💐
afiyet olsun💐
ellerine sağlık💐
afiyet olsun💐

Oda olur inşallah. Kolay gelsin 💐
Sağol canim
afıyet olsun kızlarrr
yazılanlar cok dogru degılmı ben dıyetı yıllardır bır ocu olarak gorup yanına bıle yaklasmadım. Sırf ıstedıklerımı yıyemeyecegım dıye halbukı yeme denmıyor az tadımlık nefsını doyuracak kadar arada yıyebılırsın denıyor. Burda asıl mesele benı ele gecıren nefsımı frenlemek ve yeterınce kararlı olmam ve kendı bedenımın basta saglıgı sonra guzellıgı ıcın saglıklı beslenmem... Buna tam olarak karar verdım dıyemesemde bu sefer denıyorum ve basaracagım
evet o cocukları buyuklerın yanında sevmeme meselesının aslını ogrendıgımde bende cok duygulanmıstım ne kadar ınce bır dusunce
afıyet olsun canım
:rolleyes:  ooo maşallah tebrıkler👏👏👏👏👏
gece gece ne ballandırıyon kız kendın yememıssın benım burda agzım sulandı yapma bole seyler😂😂😂😂hıçte sevmem😋😭
aynı benım esım gecenlerde gobek cıktı bıraz her tartıya cıktıgında soylenırdı ama onun meto hızlı 6 kıloyu verdı hemen😂😞ben kendı halıme yanıyım
sagol tatlım ıns
afıyet olsun canım bosver kurabıyeyı yeme yeme
sagol canım sanada afıyet olsun agız tadıyla yıyın ıns
afıyet olsun canım
ne guzel dahada motıve olmussundur
ıns canım sagolasın
hadı gecmıs olsun gule gule otue canım temız temız bundan sonra dınlenırsın artık
Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım:D
Grip iyice azıttı ya çok fenayım. Limon sarımsak kar etmiyor. Ilaç da kullanamıyorum :KK43: acayip halsizim. Ne yapsam bilemedim. Menümü de yazayım.

SABAH 12.00
2 tavada yumurta
1 bardak çay
2 tb ekmeği

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak nescafe

AKŞAM 19.00
1 küçük tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Bol salata

Su 2 litre
Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor :(
Afiyet olsun
Menumu yazayım uykum gelıyor unutmadan
9.00
1 fıncan nescafe

13.00
1 yumurta
1 kase yogurt
1kk peynır
Zeytın
Domate salatalık
1 tb ekmek

16.00
Yesıl cay

18.00
Rezene

19. 30
1 kase ezogelın corbası
3 tane avuc ıcınden kucuk fırında kofte
1 kase salata
2..3 kasık yogurt

SU 2 lt
Spor 30 dk orta tempı yuruyus 60 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim
Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve

Su 2,5 olmuştur
Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)
ayni gun baslamisiz diete:)sen kac kilo verdin simdiye kadar?
hayirli olsun canim.gule gule otur:)
Cok sagol canimm
afiyet olsun canim
cnm huzur tabiki onemlk sen boşluğa düşmüşsün sanki biraz zmnla alışırsın bnece olumlu düşünmeye çalış
saol cnm
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim

geçmiş olsun canım 😘
cok dengesiz olmus bence kahveler sekersiz icmelisin bu arada afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Allah agiz tadıyla yedirsin insAllah cnm bende misfirlerimi agirladim atlattm şükür
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
tisekkur ederim cnm 😍
saol cnm 😍
afiyet olsun canim
kesinlikle xok faydasi var takımın cnm ben iradeliyimdr ama takimda ki gayreti gördükçe daha fazlasini istiyor insan
saol cnm
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm 😉
afiyet olsun canim
afiyet olsun kaptanım
Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla
Günaydın kızlar kahvaltımı erken yaptm bugün misafirliğe gidicem kacamak yapmak niyetimde yok umarim hamur isi yoktur menu de yoksa ac kalıcam die düşünüyorum 🙄 kısır varsa azcik yerim yine haberinz olsun en masumu o çünki bence tqbi ölçülü olarak 👍🙋‍♀️
Akşama grsrz hafif bi gün olsun insAllah bu arada regl oldum kızlar erken oldum nedense sogan kuru yapmıştım bu ay belki de ondan kasiklarimda baya ağrıyor şiş hissediyorum 😘
Gunaydin tatlimm iyi eglenceler
Günaydınnnnlaaaarrrr 😍

Dünkü menüm

3,5 litre su içildi

Gunaydin kuzum afiyet olsun
Ay kozlar inanamıyorum yaa 400 gram daha gitmiş 💃🏻💃🏻Neyse ki deneme haftaları yani , yoksa bu hızla hem birinci olup hem ölücem galiba 😂😂 cumartesi sabah diyete başladım 64.6 kiloydum, bugün çarşamba 62.3 kiloyum , 4 günde 2.3kilo vermişim 😂 ben dedim ama di mi çok spor yapıyorum bu kadar az yemek nası olacak diye 😂 valla da bu hızla bu haftayı 3 kiloyla kapatıcam 💃🏻💃🏻💃🏻
Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım:D

Menümm
Sabah 09.00 1 sade kahve
10.30 1 dilim ananas
12.30 3 kaşık garnitür
14.00 2 kaşık muhammara
1 tb galeta
20.30 1 Dalyan köfte
3 kaşık mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 sade kahve

Su 2,5 olmuştur
afıyet olsun canım

Sali Menüm
10.30
Bikac tane ceviz

17.00
6 kofte küçüktü
Salata
Yogurt

19.30
2 ks kiyma kavurma
Peynir
1 tb sandwich ekm.
afıyet olsun abla
afiyet olsun canim
saol cnm
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim

geçmiş olsun canım 😘
saol cnm
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
tisekkur ederim cnm 😍
saol cnm 😍
afiyet olsun canim
saol cnm
afiyet olsun canim
tskler cnm
saol cnm 😉
afiyet olsun canim
afiyet olsun kaptanım
sagol canım
ıyı gecıkme olup rabatsılık olmadan gelmıs bu ay canım ıyı gezmeler
Günaydınnnnlaaaarrrr 😍

Dünkü menüm

3,5 litre su içildi

gunaydın canım afıyet olsun
Ya sonunda bitti makarna 😂 yani benim yaptığım salata içinde çok kötü şey yoktu, ben az mayonez az yağ koyarak yapıyorum, garnitür ve soğan oluyo içinde bi de. Makarna giç mi yenmiyor bu camiada bu arada? Din kepekli makarna haşladım oğlana yemedi, yağsız falan. Bugün ofiste ekmek niyetine 3 yk yerim diye götürmeyi düşünüyorum olma mı ?
ben dıyete başladıgımdab berı 1 kere anca yemişimdir heralde canım
hadı ıns masallah canın meto hızlı dememkkı

Afiyet olsun canim menün güzel olmuş

Aman ilerleme filan yoksa iyi kuzum ins kisa zamanda atlatacaksiniz
Komple boya yapıldı kuzum parkeler degisti bide kapı cıktı basimiza kapilar değişecek

Sağol canim

Sağol canim bitti sayılır aksam gidip dolap isini halledicem. Bide annemler kapilarida degistirme karari aldı. Ama hicc benlik bisi degil o kısım:KK70:

Cok gecmis olsun canım yaz günü grip cok zor :KK43:
Afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Aksamki meyvenin saati cok gec kuzum
Hergun misafirmi olur yahu pertin çıkar böyle

afiyet Olsun ablam aksamki ekmek fazla sanki :)

Cok sagol canimm

Cok sukur oyle canim her yer mis gibi oldu degdi valla

Gunaydin tatlimm iyi eglenceler

Gunaydin kuzum afiyet olsun

Ilk haftalar normal kuzum hızlı vermen ama istikrarli gidersen listeye girmeden mezun edicez seni sanırım:KK70:
Bence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicem 😆 ya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim 😍 sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim 🏆

Gunaydınlarrrr :halay: bugun kımler neler yapıyor bakalım kımler uyuyor kımler ayakta
Ben kahvaltı yapacagım sımdı sonra kızları kursa goturecegım ve tabıkı ev işi yapacagım camasır makınam bozuk tamırcı gelecek bugun evden dısarı cıkamayacagım o gelıp gıdene kadar

Bence bu hızla gidersem listeye girmeden somaliye geçicem 😆 ya ben bi kere daha böyle olmuştum, bi diyetisyene gitmiştim, kabak yemeği tarifi vermişti , o hafta 3.5 kilo vermişim 😍 sonraki hafta 2.4 vermiştim, sonra da gebe olduğumu öğrenip sahalara zirvede veda etmiştim 🏆
Şimdide aynı olur belkı canım 😂😂😂ıstıyordun bebek heralde

Back
X