• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa 🤬
Mefkurem Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende 😪 olsam rahat edecem
Adacayi - salbei tea ic cnm
Maydonoz da kaynatip icebilirsin
Tuza ve suya dikkat et
Suyunun icinede taze nane limon dilimleri cubuk tarcin karanfil salatalik koyabilirsin

Niranin yazdigi cayida yapabilirsin

İyi geceler kızlar ben kaçar bu hafta sonu yine nöbetçiyim dinleneyim
Yarın ekşın var
iyi geceler canım kolay gelsin
ne yaptiysan iyi yapmışın 😅😅😅

Ne koydun cnm çaya
dogum günün kutlu mutlu olsun cnm

Menü yorumum :iyiki gecen hafta listeye almamışım seni 😂😂😂
Bugun tartilmadinmi
kuzucum bisiklette daha cok alt bolge calisiyor
Kiz sende o kadar abartma 😂😂😂bende sürerim bisiklet arada sirada 😅😅
Salonda da Crostraner dedigin gibi daha yorucu ve etkili ama bisiklet o kadar degil

Öneriniz reddedilmistir 😂😂😂
guzel olmus tatlim sabahada salatalik yesillik falan eklesene
sen listeye girme en iyisi 🤣🤣🤣
bizdemi alsakki o ilactan 😂😂😂
heee o işte 😅😅😅
Faydasi oluyormu gercekten tam ne işe yariyor
Gecen gun eşim almis da ama bu dize kadar ondan soruyom
burdada millet sicaktan uyayimiyor cnm eşim gececiydi uykusuz işe gitti tekrar

Menunde detoks gibi olmus 😁😁😁😁
diger adi zebani cnm 🤣🤣🤣
Aaa sendemi rengliydin
Takimi kan gölüne cevirdiniz 😂😂😂😂
Eee iyi o zaman haftaya daha guzel olacak demekki 😍😍😍tabi kacamak yapmazsan 😅
gezmededir dicektimki değilmiş 😁😁
olsun cnm zaten muhtemelen @guzelgunler2019 1 di
Tebrikler canikom bu haftanin kazanani sen oldun 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Menü guzelde sekerli kahve nerden cikti tatlim :)
evet abla bu ay sürpriz yapıp 5 gun erken geldi insAllah haftaya daha iyi olacak tabiki
Abla dalginligima geldi misafirlerim vardi hepsini orta yapmışım cok sekerli degildi ama hafif vardi tadi normalde sade içerim hep
iyi aksamlar.kizlar.bugun moralim.cok bozuk.kan sonuclarini aldim.troid cikti bende hemde kilo aldirandan dunya basima yikildi sanki.omur boyu ilac kullanmam.gerekiyomus. uzun sureli hic ilac kullanamiyom.alisamiyom.en fazla 3 gun kullana biliyom..moral bozukliguyla cuma kacamagini abarttim.galiba.
sabah 09.30
2 yumurtadan peynirli omlet
7 zeytin
10.15 badem
salatalik

14.00
1 avuc leblebi
1 kase baharatli yogurt
1 ceviz

16.30
1 corba kasesi kisir(daha cok yesillik vardi)
1 dilim kek

20.30
1 dilim kek
dondurma
2 kasik yogurt corbasi.

spor 30 dk kosu.30 dk yuruyus.210 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
cuma kacamagi olmus diyekim gecmis olsun sıkma canini ilac kullaninca rayina oturuyorsa mecbur kullanacaksn cnm Allah baska keder vermesin
saol cnm
Evet bol kaçamaklı 2 günün ardından kaldığım yerden devam edicem.bu arada kendi kendime sürekli bunları söyledim
Senin bir amacın yok mu
Bunların tadını zaten biliyorsun
Şiş-man mi kalmak istiyorsun
Kiskandiracagin kişiler yok mu
Sen zayıf karekterli misin
Bu yanlıştan hemen don
Tatilin yarisi bitti sen daha 90.lari göremedin.

Evet neyse çok uzatmayayım.
Kaldigimiznyerden devam. Mefkurem Mefkurem evdeki tartı dengesiz.1, 1.5, 1.8 kilo fazla tattığı oluyor.
Geçen hafta evdeki tartıda 95.8 dim.diyetisyen tartışında 94 ciktim(hemen tartılıp gitmistim)
Bugün sabah 95.6 geldim.
cnm yeni bi tarti almakla başla brncr ise elbettr ideal kilomuza ulasmak istiyoruz siskoluk kaderimiz degil 🤩
Bende eve geçtim canım, yayladaki çamaşır makinam bozuldu, çamaşır yıkamaya geldim...

Ama çok sıcak, gelecek yıl yaylaya çıkmamaya karar vermiştim ama kararımı yeniden gözden geçirmem gerekecek galiba.
kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdin
maşallah hepinize💐 cok iyi gitmiş kilolar
inşallah💐
evet ama hızla gitsin istiyorum hayırlısı artık💐
evet 🤣 Trabzon/Akçaabat 🤣 sen?
tebrikler💐
haftaya inş güZel haberler alırsınız💐

afiyet olsun bayanlar💐
kilon zaten az. İnş cok güzel sonuç alırsın haftaya💐
doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara💐
Afiyet olsun inşallah. Birdaha olmaz bu kadar inş
afiyet olsun💐
allah razı olsun babaannenden herkes böyle alıp sahip çıkmaz.💐
iyi geceler💐
afiyet olsun💐
afiyet olsun💐en güzel cay kahve şekersiz olandır. Yaklaşık 5 senedir icecekleri şekersiz tüketiyorum ve tadını alıyorum.

Afiyet olsun💐 gecmis olsun moralini bozma. Ilaclarla ins Kontrollü olur.
saol cnm
Bende senelerdir sade iciyorum cnm cayi da kahveyi de dalgınlığıma gelmiş misafrlerime orta yapinca kendime dd oykr yapmisim
Bugünkü menü

Kahvalti

1 haslanmis yumurta
5 dilim salatalik
Yarim domates
5 zeytin
3 parca beyaz peynir
2 parca kasar peynir
1 Tam bugday tost ekmegi
1 yesil Cay

Öglede yüzmeye gittim

Hazir waffle falan yedim 😪

Eve gec geldik

Aksam 20.00

1 kase corba
2 köfte
2 bardak ayran

Su 3 litre gecmistir
Afıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icin

Alintilamistim Ama Seite veriyor yine su sayfa 🤬
Mefkurem Mefkurem dün az bisey lekelenme oldu Ama hala adet yok siscem en sonunda. Adet dönemi sislik yapiyor bende 😪 olsam rahat edecem
Kekik çayı da adeti söktürür canım, zayıflamaya da olumlu etkisi var.... Kas gevşetici etkiside var, yatmadan önce içersen rahat uyursun

Co

Çok geçmiş olsun tatlim.ilacini düzenli kullanmalısın
Bende oyelyim istikrar yoktu bend3 ılac,kosmetik ürünler vs.ama yaş ilerliyor ve erken yaşta hastalıklarla boğuşmak zor.onlemini erken almak varken kendimize eziyet etmemliyiz
sagol.canim
tatlim bu zamanda bicok kiside troid hastaligi var sanki dunyanin sonu gelmis gibi konusuyon :)) yataginin basina koy gözünü acinca at agzina :))

Hadi ara da yemişin ama aksamkiler cok lüzumsuz olmus

Guzelim takima sen hangi tartiya göre bildirim yapiyon herzaman :))
internetten arastirdim hasimato felan dedi.kilo aldiriyomus felan.orda okuduklarim korkuttu.bi etrafda hic duymadim.nasil bisey onuda bilmiyodum.internetten detayli baktim.

iyi geceler canım kolay gelsin
evet abla bu ay sürpriz yapıp 5 gun erken geldi insAllah haftaya daha iyi olacak tabiki
Abla dalginligima geldi misafirlerim vardi hepsini orta yapmışım cok sekerli degildi ama hafif vardi tadi normalde sade içerim hep
cuma kacamagi olmus diyekim gecmis olsun sıkma canini ilac kullaninca rayina oturuyorsa mecbur kullanacaksn cnm Allah baska keder vermesin
saol cnm
cnm yeni bi tarti almakla başla brncr ise elbettr ideal kilomuza ulasmak istiyoruz siskoluk kaderimiz degil 🤩
kolay gelsin cnm sicaklardan mi karar değiştirdin
saol cnm
Bende senelerdir sade iciyorum cnm cayi da kahveyi de dalgınlığıma gelmiş misafrlerime orta yapinca kendime dd oykr yapmisim

Afıyet olsun canım waffle bana hic cazip gelmiyor nedense goruntu guzel ama sevecegimi sanmiyorum çikolata cok sevmedigim icin

Bu bildigimiz waffle gibi degil. Ama yapilani Valla Cok güzel bence seversin 💐

Huuuuu 9.takim güzelleri

Bu hafta malesef 3.olduk :))

Emegi gecenleri tebrik eder daha iyilerini bekledigimi belirtirim efenim 😁😁😁
insAllah haftaya 1.ik bizim 💕
Orijinal tarifte ananas kabuğu yok, onu koymasan da olur... Ama limon kabuğu şart
tamam cnm
Bu bildigimiz waffle gibi degil. Ama yapilani Valla Cok güzel bence seversin 💐
afiyet olsun canim bilemeidm bi gun yersem sever miyim bakacaz 😄😉

Back
X