• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi menü paylaşayım azcık beni hırpalayın kızlar :KK11::KK11:

Kahvaltı(9.45)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan 4 dilim sucuklu omlet
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

200 ml soğuk kahve(ama ben kendim yapıyordum dün markette bi tane gördüm şekerliymiş bide içtikçe sevdim sevdim hepsini içtim)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

4 tane biber dolma( ama biber boyları bi serçe parmak boyunda bile yaptı canlarım tabiki bu değiştirmez yediklerimi)

Az önce de 2şer 3 er tane fındık badem ceviz yedim bide
Mefkurem Mefkurem abla döv beni

Kahvaltı(9.45)
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

200 ml soğuk kahve(ama ben kendim yapıyordum dün markette bi tane gördüm şekerliymiş bide içtikçe sevdim sevdim hepsini içtim)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

4 tane biber dolma( ama biber boyları bi serçe parmak boyunda bile yaptı canlarım tabiki bu değiştirmez yediklerimi)

Şekerli soğuk kahve ile 1 kutu kola hariç sıkıntı görmedim canım...

Bence arada bir dürümde yenir, hatta eve gelip üstüne yemek bile yenebilir ama kola hiç masum değil, hiçbir zaman olmamalı menülerimizde.

Şekerli soğuk kahve ile 1 kutu kola hariç sıkıntı görmedim canım...

Bence arada bir dürümde yenir, hatta eve gelip üstüne yemek bile yenebilir ama kola hiç masum değil, hiçbir zaman olmamalı menülerimizde.
çok yedim çok yerken de hiç pişman olmadım bildiğin neyin patlamasını yaşadım bu kadar bilmiyorum dürümü de eve söyledim sabah beri halıları silerek temizlik yaptım dip köşe o mu bu kadar enerji harcatıp acıktırdı bilmiyorum çok yedimmmmmmmmmmmm :kızgın:

Kizlar dun oglen annem gitti aksamina kv geldi kv annemi pazar gidicek saniyormus basta 2 hafta demisti annem cnku sonr bilet daha uygn geliyor diye 12 gun gelmisti gorusemediler. Kvyle bugun bebisi yikadik. Herkezin farkli seyleri oluyor tabi mesela kv bebegi yikadiktan sonra emzirme gogusleri siser derler dedi yavrum durmayimca emzirdim tabi artik ama boyle seyler cok fazla olmaz insallah diyorm
Canım benim unutma gak dese meme guk dese meme özellikle doğru düzgün ek gıdaya başlayana kadar bu böyle ne faydalı birseyken anne sütü niye böyle hurafeler uydururlar acaba

Slm kızlar güzel kilolar vermişsin tebrikler
* ben nane nick değiştirdim değişiklik iyidir :KK53:
Diyete devam spora devam ama kilu bilmiyorum çünkü 21 gün tartilmak yasak bugün 4.gun :D Didem fitness 21 gün yapıyorum ve keşke dayak yeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil sirtimda kas varmış ya benim yeni kesvettim:KK49:
hayırlı olsun yeni nickin 😀
Kizlar dun oglen annem gitti aksamina kv geldi kv annemi pazar gidicek saniyormus basta 2 hafta demisti annem cnku sonr bilet daha uygn geliyor diye 12 gun gelmisti gorusemediler. Kvyle bugun bebisi yikadik. Herkezin farkli seyleri oluyor tabi mesela kv bebegi yikadiktan sonra emzirme gogusleri siser derler dedi yavrum durmayimca emzirdim tabi artik ama boyle seyler cok fazla olmaz insallah diyorm
allah kavustursun💐
Menumu yazayim
Ben diyim kahvalti siz diyin öğle yemeği:)
14.00
2 yumurta tavada
3 biber
Domates salatalık
Beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
1dilim ekmek
1parca helva 🙈🙈
Mefkurem Mefkurem anlaşma yapalım cuma cumartesi pazar helvayı yerim diğer günler yemem zaten oda 1 parça agzim datlansin diye yiyorum 😄

İlerliyen saatlerde
Şeftali
2 erik
Newkafe içtim

Bugün canım yemek yemek istemiyor
Saat 20.00
1kase yulaf ezmesi yedim sütlü 1 avuç kuruyemişi

Su 2 geçmiştir
1 bardak yeşil çay
afiyet olsun💐
12:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek

17:00=== 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2 lt
afiyet oldun💐

Kahvaltı(9.45)
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

bence menün gayet iyi. Handandandan Handandandan dediği gibi kola ve kahve olmamış. Kahve belki tolere edilir ama asitli içecekler bence diyet dışında bile hayatımızda olmamalı

Bugünkü menü

Kahvaltı 9.30

1 haşlanmış yumurta
Yarım paprika
2 parça beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
1 yeşil çay

Ara 12.00
Sütlü kahve
Bi küçük sütlü dondurma

Akşam 16.30
Mangal yaptık
2 köfte
1 tavuk
1 sosis
Salata az bişey
1 bardak ayran

19.00
Sade Türk kahvesi

Su 2 litre

Bölgesel 16 dk = 48 puan Fit mutlu anne Fit mutlu anne

bence menün gayet iyi. Handandandan Handandandan Handandandan Handandandan dediği gibi kola ve kahve olmamış. Kahve belki tolere edilir ama asitli içecekler bence diyet dışında bile hayatımızda olmamalı
Ben aşırı kahveciyim aslında türk kahvesi nescafe ama yazın soğuk kahve içerim hatta dışardaki kahveler çok kremalı diye evde kendim normal granül kahve soğuk süt ve buzla kendim hazırlarım çok canım tatlı isterse 1 tatlı kaşığı sade dondurma ekler çırparım ama bugün o kadar çok yedim ki özellikle akşam aşırı rahatsız oldum valla hatta daha yeni maden suyu içtim bitirdim canım

Diyete devam spora devam ama kilu bilmiyorum çünkü 21 gün tartilmak yasak bugün 4.gun :KK70: Didem fitness 21 gün yapıyorum ve keşke dayak yeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil sirtimda kas varmış ya benim yeni kesvettim:KK49:
anacim cokmu aradin bu nicki :))) bi anlami varmi

Ooo baya degisiklikler varmış sende
Menude verdimi didem
kv ne kadar kalacakmis cnm
Senin kv nin cok batil inanislari var heralde
Dar dar 34 beden mango pantolonumu giydim de öyle gidiyorum türk restoranına buluşmaya, fazla yiyemiyim pantolon mani olsun diye bol elbise giymedim kızlar nası fikir 😂 bana tavsiyeleriniz var mı? Önden bi bardak ayran içip hep yoğurtlu mezelere girip bitane de lahmacun yersem oooohhhh misss benden mutlusu olmaz, yoksa lahmacunu yarım mı yesem? Ay burda güzel lahmacun yok ki yaa🤔 sadece meze yer salata yer kaparım geceyi ben. Havuç tü kaka ama patlıcan ezmeleri için ne diyorsunuz,??
tatlim et türü salata ayran yersen bi sikinti olmaz

Arada 1 lahmancunda yemek kötü degil
Bide ictiklerine dikkat et :))
Merhaba bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli zeytinyağlı sumaklı
1 dilim peynir
10 zeytin
3 ceviz
Biber
Salatalık

Akşam 19.00
Balık salata
Pişmiş biber ve sarimsak

Şu 2 lt şimdilik
Spor daha yok

Akşam yemeğini çok yedim kizlar ya .ekmek yenmeyince doymayacağım diye çok abarttım sanrım
Karataya uygun beslendim bugün.
Spor yapmam lazım.esim isim var diyor.offf
Bugün hep evdeydim.cok sıcak hava.arkadaslarim memleketlerine gitti.ben gitmeyi düşünmüyorum.kizim çok zor olmaya başladı orası daha sıcak
Eşim yaylaya gidelim diyor.ama elektrik yok su yok ne yapayım orda ben.hergun su çekeceğiz kuyudan. Şenlikler var.en büyük yörük şenliğmis. Bilemedim gitsek mi
ne baligiydi ne kadar yedin cnm miktar belirtmeyince cokmu azmi bilemeyiz :)

Gidip gitmemeye siz karar vereceksiniz ama su elektrik olmadan nasil olurki
Yok abla eşim gilin İstanbulda işleri vardı jiracılarla bşraz sıkıntıları vardı oraya gideceklerdi bzide gittik gezmiş okuruz diye İstanbula gittik.. Bugün döndük anca geldim eve.. Brşaz da sorunumuz oldu orda vaktin olmadı
kuzum biyere giderken haber versen bizde biliriz

Hayirdir ne sorunu oldu
Bacım etli ekmek yemedim desem 😄 çünkü ben Kastamonuluyum ve asıl etli ekmek bizim yöreye ait ihanet edemezdim memleketime 😂hem onların etli ekmek dedikleri şey pide yani 🙄
dilekkkk simdi agzina patlatacam heee 😂😂😂😂ne pidesi kizzz sen etliekmegi yememisinki nerden bilecen
Incecik citir citir
Anacim kastamonu nerden cikti
Etliekmek konyanin milli yemegi 🤣🤣🤣
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek

1 kase yoğurt

Su 2 lt
[/QUOTE ]cok guzel olmus cnm
Spor yaptiginda menune yazki bilelim

Kahvaltı(9.45)
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

merak ettigim sen bu kiloyla nerene yedin kizz bunlari 😂😂😂
Cola kahve zaten ciss
Dürüm senin icin tabiki arada olabilir
Aksami bi salata yogurtla kapatsan daha iyiymis
Eminim sonraki gunler telafi edersin sen
Bugünkü menü

Kahvaltı 9.30

1 haşlanmış yumurta
Yarım paprika
2 parça beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
1 yeşil çay

Ara 12.00
Sütlü kahve
Bi küçük sütlü dondurma

Akşam 16.30
Mangal yaptık
2 köfte
1 tavuk
1 sosis
Salata az bişey
1 bardak ayran

19.00
Sade Türk kahvesi

Su 2 litre

bugunluk dondurmayi görmedim devami gelmesin lutfenn

Sosis diyet icin degil ama sagliksiz

Ben aşırı kahveciyim aslında türk kahvesi nescafe ama yazın soğuk kahve içerim hatta dışardaki kahveler çok kremalı diye evde kendim normal granül kahve soğuk süt ve buzla kendim hazırlarım çok canım tatlı isterse 1 tatlı kaşığı sade dondurma ekler çırparım ama bugün o kadar çok yedim ki özellikle akşam aşırı rahatsız oldum valla hatta daha yeni maden suyu içtim bitirdim canım
Bana göre kahvede bişey yok şekersiz olduğu sürece. Gayette güzel evde yapman. Kola Fanta o tarz şeylere karşıyım. Cok sağlıksız midemizi koruyalım 😘

Menude verdimi didem

Hayirdir ne sorunu oldu
dilekkkk simdi agzina patlatacam heee 😂😂😂😂ne pidesi kizzz sen etliekmegi yememisinki nerden bilecen
Incecik citir citir

Böyle havalarda insan istiyor dondurma😪 şuan bile istiyorum ama yemicem cızzzz 🤣

Kizlarrrrr bugun cok büyük bi tehlike atlattim 😱

Alisverise gittim bikac sey alacaktim
Bi baktim milka larda indirim var 😅😅😅
1 tane alip arabada yiyecektim
Önünden gecerken kendime
dur, 2 haftadir yemedin mağlup olma dedim
Onunden gecip gittim 😂😂😂😂

Ne yenir ama dimi😍 bitane yiyebilirmiyim 😅 yogurette😋

Menude verdimi didem

Hayirdir ne sorunu oldu
Incecik citir citir

Ama ablacım ben hep şekersiz içiyorum kahveyi bugünkü istisnai bir durum ki bana kahveden vazgeç deme edemem oni :silah::silah:
Bana göre kahvede bişey yok şekersiz olduğu sürece. Gayette güzel evde yapman. Kola Fanta o tarz şeylere karşıyım. Cok sağlıksız midemizi koruyalım 😘
çok fazla mide ilacı da alıyorum şu ara halbuki dikkat etmem lazım idi ama uydum şeytana :KK51:

Kızlar valla ben bu ara kendimi hiç anlamıyorum, bugün sanırım adetin 11. Günü ama bu ay göğüslerim de çok şişti , biraz indi ama inmediler. Karnımda da bi şişlik var, 3 kilo verdim ama gecen haftayla aynaya baktığımda sanki fark yok hiç zayıflamış hissetmiyorum kendimi. Tartıyı da kontrol ettim bozukluk yok. Hatta şuan bidaha tartıldım 61.8 çıktım ki kahvaltıda 2 yumurta yedim, öğle yemeğinde de peynırlı salatavebi dilim ekmek ve en az bi litre sıvı girdi bana. Hiçbiri de ödem attırıcı değildi. Yani büyük ihtimal 61.7 değil 61.4 falandım sabah. Hayır göğsüm büyük göbeğim büyük, kollarıma baktım onlar da incelmemiş. Zaten totolu hatunum maşallah o da yerinde duruyor. Ben 3 kiloyu nerden verdim arkadaşlar nöölüyoböyle 🤔 böyle bişi yaşayanınız var mı?
3 kilo cok anlasilmaz canim bir de zamanla gozle gorulur hale geliyor bi kac kilo daha veerince anlarsin paltolondan gomlekten

İlk 8 kiloda kalçadan ve göbekten 8'er santim gitti..sonra her 1 kiloda yarım cm düşmeye başladı... daha çok omuz ve göğüs kısmından eridim.
Mezurayi ara ara bulamadim evde yahu ben de olcecektim her yerimi rakamsal incelmeler azmettiriyor insani iyi oluyordu

Tüh ya o kadarda spor yapmıştım ben 😭
ozur dilerim cnm ya vala bende istemezfm boyle olsun ama bi tuhaf gevti hafta
Hergün yapma canım, haftada 1, en fazla 2
tamam cnm
Dünkü menü

SABAH 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 büyük domates
2 kk peynir
2 tbekmeği
2 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA
1 bardak nescafe ( yine alıştım buna bırakmam lazım kilo yapıyor diyorlar. Ama metabolizmamı çalıştırıyor hemen de bilemedim )

AKŞAM 19.00
Yarım tabak kuru fasulye
Bol salata
Yarim kase bol limonlu mercimek çorbası

Su 2 litre
afiyet olsun cnm sekersizse nescafe sknt dehil bence
Günaydın😍
Az önce tartıldım, şuan tam 1 hafta oldu nerdeyse 3 kilo vermişim 💪 64.6-61.7 : 2.9 kg, sanki birazcık daha verdim gibi desabah wc öncesi ilaçla bi bardak su içme seansım var ,200 ml o ekleniyor, bir de tuvaletimi tam yapamadım gibi . Bundan sonraki haftalarda 2 ile 1.5 kilo arası vermek hedefim, 58 e kadar, sonrasından gramlarla savaşıcam ben de biliyorum, çünkü en son 57 nin altına2010 da inmiştim
masAllah cnm saglikla verirsin insAllah kisa surede boyle giderse
Tam yatmadan bidaha bakim demistim sonra bayılmışım zateb :KK70:

Aa dogum gunun kutlu olsun canimm
Aslan burcusun galiba benimde pazartesi günü:)

Afiyet olsun canim

Kolay gelsin canim

Ödem ve toksin atmada ise yarıyor abla. Bu ev tipi olanlari genelde fil hastalığı olanlar aliyor oyle bi sıkıntı mi var

Hayir ne ye dünyan yıkıldı canim gayet guzel veriyorsun suan. Asıl boyle kendini salarsan veremezsin bi topla kendini

Yeni bi tarti al kisa zamanda canim

Ins canim

Waffle olmamis canım

Sen hakkini doldurmussun canim

Genede guzel sonuc bence abla yuzde iyiydi

B12 ne baktir abla genelde unutkanligin sebebi o

Ins ponim ya

Afiyet olsun canim

Gramlarla mucadele edecegini dusunme canim
Ben en son bu kilolari 7 sene once görmüştüm. Son kilolari verirkende hic sorun yaşamadım. Hatta kapanışı gayet güzel yapmıştım :KK70:
saol cnm
Gunaydin kizlar sabah tartildim
Gecen cuma 56.2
Bugun 58
Fark +1.8
Yuh bana oha bana resmen öküz gibi yedim diyorum size yaa:mad:
kiz ne yeidn bu kadar cok kotu degil ama bence
Kilo bildirimi

Gecen hafta 102
Bugun 101
Fark 1

O kadar harekete kacamaksiz oluşuma göre az gitmis ama bunada şükür tabi ins. Haftaya daha iyi olur

Bundan sonra işten gelince, sabah kalkinca yapmam gerekenleri yapicam
Belki hergun yapinca wc düzene girer
Dün gelince 3 inciri kaynatip suyunu ictim, yedim bide biraz yag koydum icine işe yaradi
Haaa form da icmistim :))

Kizlar ben cumartesi tartilsam bi sakincasi varmi
Cunku sabahin 5 inde yataktan kalkip tartiya cikmam gereyor
Saat 7 _8olsa neyse de
Zaten ilk baslangicimida öğlen tartilip yapmistim
Zaten listede degilim
masAllah abla tebrikler eksi eksidir tabi o kadar dikkatr az aslinda ama dahasi da olacak
Dünkü menüm

Sabah 07:11
Öğlen 12:25

Vişneli sütlü smoothe

16:10 3 yk lor peyniri, 2 adet wasa, 2 tam ceviz, 1 eti karam

4 litre su

Bol baş ağrısı, hönkürerek ağlama ve sonunda uyku

Regl oldum da gözü yaşlı geldi bu ay ☺
afiyet olsun cnm
Selam kızlar 😍😍
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım 🙈
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem😁
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi✌
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir👏👏💃💃💪🏻💪🏻
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem ♥♥♥
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten 😁😍😍😍
afiyet olsun neler yeidn 🙄🤦‍♀️😜
Kızlar valla ben bu ara kendimi hiç anlamıyorum, bugün sanırım adetin 11. Günü ama bu ay göğüslerim de çok şişti , biraz indi ama inmediler. Karnımda da bi şişlik var, 3 kilo verdim ama gecen haftayla aynaya baktığımda sanki fark yok hiç zayıflamış hissetmiyorum kendimi. Tartıyı da kontrol ettim bozukluk yok. Hatta şuan bidaha tartıldım 61.8 çıktım ki kahvaltıda 2 yumurta yedim, öğle yemeğinde de peynırlı salatavebi dilim ekmek ve en az bi litre sıvı girdi bana. Hiçbiri de ödem attırıcı değildi. Yani büyük ihtimal 61.7 değil 61.4 falandım sabah. Hayır göğsüm büyük göbeğim büyük, kollarıma baktım onlar da incelmemiş. Zaten totolu hatunum maşallah o da yerinde duruyor. Ben 3 kiloyu nerden verdim arkadaşlar nöölüyoböyle 🤔 böyle bişi yaşayanınız var mı?
🤔🤷‍♀️
Ay çatır çatır da adet gördüm ben birgüsel, üzerine görme bizim ailemizde yok yani. Hiç test fln da yapmadım tabii haliyle. Benim annem de beni3 ay anlamamış ama hastane testinde çıkmadığımdan anlamamış, adet görmemiş yani. Benim oğlan da hastanede kan testinde çıkmadı mesela, ben de ilk oğlumu o sebeple anlamadım sonradan öğrendim ama kanama olmadı yani. Gebe olduğumu düşünmüyorum ama çok ilginç gidiyo vucudum.
adet duzensizligi var mıydı cnm
Diyete devam spora devam ama kilu bilmiyorum çünkü 21 gün tartilmak yasak bugün 4.gun :KK70: Didem fitness 21 gün yapıyorum ve keşke dayak yeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil sirtimda kas varmış ya benim yeni kesvettim:KK49:
aleykum selam. Cnm baya bi dusunurum artk ben her mesajink okudugumds kimdi bu die 🤦‍♀️🤣hayırlı olsun yrni nickin yeni kararların bol eksilerim olsun cnm
geneldd bizde de yıkanır yikanmaz emzirilir bebek acıkır die 🤣 her kafadan bi ses cikar oyle zmnda
Dar dar 34 beden mango pantolonumu giydim de öyle gidiyorum türk restoranına buluşmaya, fazla yiyemiyim pantolon mani olsun diye bol elbise giymedim kızlar nası fikir 😂 bana tavsiyeleriniz var mı? Önden bi bardak ayran içip hep yoğurtlu mezelere girip bitane de lahmacun yersem oooohhhh misss benden mutlusu olmaz, yoksa lahmacunu yarım mı yesem? Ay burda güzel lahmacun yok ki yaa🤔 sadece meze yer salata yer kaparım geceyi ben. Havuç tü kaka ama patlıcan ezmeleri için ne diyorsunuz,??
dar giymek bence de ise yarıyor
Merhaba bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli zeytinyağlı sumaklı
1 dilim peynir
10 zeytin
3 ceviz
Biber
Salatalık

Akşam 19.00
Balık salata
Pişmiş biber ve sarimsak

Şu 2 lt şimdilik
Spor daha yok

Akşam yemeğini çok yedim kizlar ya .ekmek yenmeyince doymayacağım diye çok abarttım sanrım
Karataya uygun beslendim bugün.
Spor yapmam lazım.esim isim var diyor.offf
Bugün hep evdeydim.cok sıcak hava.arkadaslarim memleketlerine gitti.ben gitmeyi düşünmüyorum.kizim çok zor olmaya başladı orası daha sıcak
Eşim yaylaya gidelim diyor.ama elektrik yok su yok ne yapayım orda ben.hergun su çekeceğiz kuyudan. Şenlikler var.en büyük yörük şenliğmis. Bilemedim gitsek mi
afiyet olsun cnm elektrik susuz cok zor cnm ama sen bilirsn
Bacım etli ekmek yemedim desem 😄 çünkü ben Kastamonuluyum ve asıl etli ekmek bizim yöreye ait ihanet edemezdim memleketime 😂hem onların etli ekmek dedikleri şey pide yani 🙄
pide mi 🤨 sen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı 🤣😎
Menumu yazayim
Ben diyim kahvalti siz diyin öğle yemeği:)
14.00
2 yumurta tavada
3 biber
Domates salatalık
Beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
1dilim ekmek
1parca helva 🙈🙈
Mefkurem Mefkurem anlaşma yapalım cuma cumartesi pazar helvayı yerim diğer günler yemem zaten oda 1 parça agzim datlansin diye yiyorum 😄

İlerliyen saatlerde
Şeftali
2 erik
Newkafe içtim

Bugün canım yemek yemek istemiyor
Saat 20.00
1kase yulaf ezmesi yedim sütlü 1 avuç kuruyemişi

Su 2 geçmiştir
1 bardak yeşil çay
afiyet olsun cnm
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek

1 kase yoğurt

Su 2 lt
afiyet olsun cnm

Kahvaltı(9.45)
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

afiyet olsun cnm kizlarin da dediği gibi kola ve kahve disinda siknt görmüyorum özellikle kola sirf seker ve cok zararli
Bugünkü menü

Kahvaltı 9.30

1 haşlanmış yumurta
Yarım paprika
2 parça beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
1 yeşil çay

Ara 12.00
Sütlü kahve
Bi küçük sütlü dondurma

Akşam 16.30
Mangal yaptık
2 köfte
1 tavuk
1 sosis
Salata az bişey
1 bardak ayran

19.00
Sade Türk kahvesi

Su 2 litre

Afıyet olsun canım

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

Ara
Domates
Salatalık
Çeyrek simit
Cay

Öğle 15
4 kaşık kısır
Salata
Marul
1 küçük tarhana kuru haliyle
Cay

Akşam yok

Son ara
1 porsiyon meyve(kiraz)

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

aman aman biz de reçel yenmiyor da kız kardeşim geliyor ya bazen bir kaç günlüğüne onlar seviyor sofra da bulunsun :)
malatya da ilk kez vişnenin çekirdeğini çıkarıp reçel yaptım çok zoruma gitti bee 1 lt kavanoz oldu bir de hemen yemelik 1 kase güzel de olmuştu ben annemdeyken kavanozu arka oda gibi bir yer var oraya kaldırmışlar ben de görmeyince unuttum kv de kaldı afiyetle yesin artık :)) eve gelince çekirdeğini çıkarmadan azıcık yine yaptım inşallah olmuştur sıcakken kavanoza koyup ters çevirdim
Cekirdekli recel yapmis annem cok gulmustum ama cok basitmis aslinda cekirdek cikarmak biliyo musun gecen internette gordum pipet sokuyorlar tam ortasindan cikiveriyor visnenin cekirdegi pit diye 😂

Back
X