- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.221
Sıkıntı yok ablaAaaa sen memlekete gitcen dimi
Bayrama mi gideceksiniz
Eee bide listedesin nasil olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı yok ablaAaaa sen memlekete gitcen dimi
Bayrama mi gideceksiniz
Eee bide listedesin nasil olacak![]()
ben de çalışıyorum bu gün şimdi açabildim kk yı öğle yemeğine gidiyorlar ondan zaarToparlarsin kuzu dikkat et yedigine ictigine
Tamam abla midem iyi degil zaten bugün
Pazar çalışan olaraktan ayaktayim efendim![]()
yok kaptanım nerdeeeeHuuuu takimin geri kalani nirdeeee
Daha yatiyomusunuz![]()
Hadi ins. Tatlim pek kararli gördüm seniSıkıntı yok ablaarada tökezlerim belki ama kesinlikle durmak bırakmak yok diyeti. yolum uzun benm süreci de uzatmak istemiyorum.her hafta yüzdemn 1in altına inmesini istemiyorum.salı günü arkadaşa gidicem şimdiden dedim kesinlkle bişy yapma diyetteym diye
![]()
Kuzum nobetin kactan kaça sürüyor seninben de çalışıyorum bu gün şimdi açabildim kk yı öğle yemeğine gidiyorlar ondan zaar![]()
sürmenemaşallah hepinizecok iyi gitmiş kilolar
inşallah
evet ama hızla gitsin istiyorum hayırlısı artık
evetTrabzon/Akçaabat
sen?
tebrikler
haftaya inş güZel haberler alırsınız
afiyet olsun bayanlar
kilon zaten az. İnş cok güzel sonuç alırsın haftaya
doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara
Afiyet olsun inşallah. Birdaha olmaz bu kadar inş
afiyet olsun
allah razı olsun babaannenden herkes böyle alıp sahip çıkmaz.
iyi geceler
afiyet olsun
afiyet olsunen güzel cay kahve şekersiz olandır. Yaklaşık 5 senedir icecekleri şekersiz tüketiyorum ve tadını alıyorum.
Afiyet olsungecmis olsun moralini bozma. Ilaclarla ins Kontrollü olur.
sabah 9.00Kuzum nobetin kactan kaça sürüyor senin
sağol balımiyi geceler canım kolay gelsin
Cok uzun yaaa 24 saat insan verimli olamazkisabah 9.00
ertesi sabah 9.00
24 saat yani![]()
Kimi cocuk emeklemeden yürür cnmBende klasik karatay kahvaltımı yaptim.geldim.nasilsiniz .bugün denize gidebiliriz.ev işleride var.kizim baya evin icinde döne döne geziyor.agustos 10 da 8 aylik olacak.ama emeklemeyecek sanirim.tek yaptığı firrrr firrrr dönmek.yerleri daha sık temizlemem gerekiyor
mutlu pazarlar ekimimmutlu pazarlarrr
bu gün kahvaltı da birden tıkandım daha doğru düzgün yemeden, tıka basa yemişim de midem de yer yokmuş gibi oldu çok şaşırdım mecburen bıraktım yemeyi kalktım masadan sonra aç hissedersem yerim dedim :)
kızlar ben sabırsızın önde gideniyim pipetle de olsa çıkarmam o vişne çekirdeğini, yerken zeytin gibi vişneninkini de çıkarsın herkes yavff beneneeee![]()
Sen genelde fazla yemiyosun zaten tatlimmutlu pazarlarrr
bu gün kahvaltı da birden tıkandım daha doğru düzgün yemeden, tıka basa yemişim de midem de yer yokmuş gibi oldu çok şaşırdım mecburen bıraktım yemeyi kalktım masadan sonra aç hissedersem yerim dedim :)
kızlar ben sabırsızın önde gideniyim pipetle de olsa çıkarmam o vişne çekirdeğini, yerken zeytin gibi vişneninkini de çıkarsın herkes yavff beneneeee![]()
malesef böyle kaptanım gece 12 den sonra şaftı kayıyor insanın zatenCok uzun yaaa 24 saat insan verimli olamazki
Ay bunlar gercekten insan degilmis kizzmutlu pazarlar ekimim
o dediğin olumlamayı yapmaya çalışıyorum da
sabah karşılaştık yine....
yüzüme dahi bakmayan selam vermeyen bir yaratık hakkında nasıl olumlama yapacağım bilemiyorum.
bunu yapmakta çok zorlanıyorum.... çok sinirli kızgın ve kırgınım onlara karşı çünkü...
ne dersin dişlerim karnıma döküle döküle yine de olumlama yapmaya çalışsam başarılı olur muyum sence
Normal tabi cnmmalesef böyle kaptanım gece 12 den sonra şaftı kayıyor insanın zaten
çift görüp tek saymaya fln başlıyorsun yani![]()