- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #310.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini 1 günde bitircem diye ugrasmasaydin ya cnmdun koltuklari sildim.tem8zlik yaptim.suan kollarim ve kurek lemiklerim nasil agriyo hamlamis gibi.spor yapcaktim vaz gectim
hedefe fazla kalmadi heralde dimi cnmama esim kilo verdihimi farketti:))) baya zayifladin sen diyo...:))) diet yaptigimi soylemedim:)
afiyet olsun abla..bende kahve yapip iciyim.ozendirdin beni:)İş fazla yoktu 2.5 saat calisip geldim
Eve gelincede bi agirlik basiyor
Orda olsam haril harıl calisayodum daha :))
Gelince 2 activa yedim kahvaltimi sonra yapicam
Simdi kahve zamani
kizim uyyo daha doldurup girsem aslindahepsini 1 günde bitircem diye ugrasmasaydin ya cnm
Varsa sicak küvete yat dinlenirsin
hedefe fazla kalmadi heralde dimi cnm
yA ZATEN TÜM GECE ÖKSÜRDÜM; ONUN ICIN HEP öksürük bonbonu emmem gerekti, tatli da oluyor onlar azbiraz, öyle sekerlisindne almadim ama yine deStres yapmicaz ama tedbirli olacaz![]()
son 3 kilo hadi azim :)afiyet olsun abla..bende kahve yapip iciyim.ozendirdin beni:)
kizim uyyo daha doldurup girsem aslinda
3 kilom kaldi hedefe abla:))
Aaa bisey kalmamis cnmkizim uyyo daha doldurup girsem aslinda
3 kilom kaldi hedefe abla:
ondan bisey olmaz cnm zaten mazeretin varyA ZATEN TÜM GECE ÖKSÜRDÜM; ONUN ICIN HEP öksürük bonbonu emmem gerekti, tatli da oluyor onlar azbiraz, öyle sekerlisindne almadim ama yine deumarim en azindan bi kilo olsa da veririm bu hafta 60 li degerleri görürüm ya:l
Yok icemedim valla oglani 9 da uyuttum aksam, gerisini hatirlamiyorum noldu ne bitti:) bende cay mide yanmasi yapiyor ya, yazmistim gecen, hertürü yapiyor valla bende cayi komple biraktim da yeme aliskanliklarim duzeldi. papatya cayim olsa balla simdi yapar icerdim, belki öglen cikip zencefil fln alirsam, sicak suya zencefil bal koyup icebilirim.Aaa bisey kalmamis cnm
Hadi gayret en gec 3 haftada verirsin
ondan bisey olmaz cnm zaten mazeretin var
Bitkisel cay icmedinmi
Iyiyim çok şükür canım sen nasılsın tatil çoktan bittide kilolar gitmedi tatlım ya@Keseli kanguru nasılsın canımmm.. Kuzucuk nasıllll???
@Sweetyy83 nasılsın canım.. Tatil bitti mi senn de?
Insallahhayirdir cnm ne oldu midenimi üşüttün
Artik az da olsa aksam karbon yeme cnm
bide o saatte
eee niye gelmiyon kuzucum
Kendi basimiza yapamiyoz işte
Geceleri spor yaparak verdin sen o kilolari
Boşa mi gitsin o kadar emek
Daha fazla zaman kaybetme hemen yarin sabah tartilip başla ve Menulerini yaz
ne guzel işte taze taze yersiniz
baya gec yatip erken kalkmisin cnm
Kiz niye yapistin bırak gitsin adam
Oooo demekkki cumaya en az 1.5 olacak![]()
Sağol canimafiyet olsun canım
Tamam zayıflamış ama bence 3 .resimde oynama varaa ilkkez duyyorum.
gecmis olsun.allah kimseyi evladiyla sinamasin.
ay sok oldum.1.resimle 2 .resim arasindaki fark![]()
iste son kilolar uzun suruyo vermek bende.son 3 kilo hadi azim :)
gecmis olsun canim.allah sifani versinBugün artik esime dedim sen birak yuvaya oglani diye, cigerlerim yetmiyo hastaliktan o yokusu cikmaya, bisiklet yolundan 20 dakika kar edip 10 dakikada geldim sirkete, ucuk cok guzle oldu yine silikon dudak gibi oldum :) sanirim Glifordan zayif dustu bunye olabilir mi ya? cok guzel bi hamilelige hazirlik vitaminim var folik asitli herbiseyli, onu da biraktim 2 hafta olcak, ona da geri basladim zaten. yaz ortasinda cigerden hasta olmak efsane oldu![]()
2.resim demisim.3.resim diycektim bendeTamam zayıflamış ama bence 3 .resimde oynama var
insallah en kisa sürede:) sirketten de doktore git diyolar, doktora gitsem bi hafta rapor yazacak isleri kim yapacak sonra, evde bunu düsünmekten ülser olcam bi de:) toplamda kac kilo gittiydi senden canim? eminim yuz kere sordum ama kusura bakmaiste son kilolar uzun suruyo vermek bende.
gecmis olsun canim.allah sifani versin