• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızçeler yazıyorum sıkı durun 🤪
Sabah
1 tavada yımırta
Bi dilim peynir
1 kapüçino

Öğle
150 grm yoğurt içine yulaf ezmesi ve meyve kurusu

Ara
1 kayısı 4-5 vişne 4-5 tuzlu ince kraker çubuk

Akşam
3 yk makarna salatası 🤪( bunu yine önümüzdeki 3 gün görüp söyleneceksiniz 😍)
Izgara tavuk ama az
Bi parça da mangaldan dana
Mangaldan kabak patlıcan , 1 kaşık da mangal közünden patates, 1/2 dilim de esmer ekmek

Yedim yedim desiğim bunlar, arkadasım isviçre çikolatası getirmiş hepbirlikte yidiler oğlanla eşimle ben kiraz kemirdim 😂💆‍♀️💆‍♀️
Su
1 litre
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş, puanı kaç bilmiom yardım ediverin Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Menüm 1.00
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği dereotu ile omlet
Peynir
Domates salatalık biber
1parca ekmekle 1 t.k bal

Arada 1 şeftali 1 erik

17.00
1 kase yulaf ezmesi sütlü 1 avuç kuruyemisli

21.00
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurtlu patlıcan közlemisi
Biber salatalık
Küçük kase közlemis kırmızı biber

Bol su ve yarım saat eliptik 💃💃

Menüm 1.00
Peynir
Domates salatalık biber
1parca ekmekle 1 t.k bal

Arada 1 şeftali 1 erik

17.00

21.00
1 tabak kurufasulye
Biber salatalık

Yalnız başta ne kadan da az yemişsin diye düşünürken 21 de yediklerinle günü taçlandırmışsın 😂 yalnız iyi yemişsin 😂

Sabah
1 tavada yımırta
Bi dilim peynir
1 kapüçino

Öğle

Ara

Akşam
Izgara tavuk ama az
Mangaldan kabak patlıcan , 1 kaşık da mangal közünden patates, 1/2 dilim de esmer ekmek

Yedim yedim desiğim bunlar, arkadasım isviçre çikolatası getirmiş hepbirlikte yidiler oğlanla eşimle ben kiraz kemirdim 😂💆‍♀️💆‍♀️
Su
1 litre
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş, puanı kaç bilmiom yardım ediverin Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Su çok az helede bu iccaklarda 😁haftasonuna göre iyi bence ya çikolatayı bile yememissin 🙃

Sabah
1 tavada yımırta
Bi dilim peynir
1 kapüçino

Öğle

Ara

Akşam
Izgara tavuk ama az

Su
1 litre
Ay yedim deyince bi sey oldum bumuydu :D
Menüm 1.00
Peynir
Domates salatalık biber
1parca ekmekle 1 t.k bal

Arada 1 şeftali 1 erik

17.00

21.00
1 tabak kurufasulye
Biber salatalık

Afiyet olsun dilegim
Evet diyorsun ama kimler🤣🤣 bir prenses annesi biri galiba ötekisi kim 🤣
Ucmelekannesi :D

Su çok az helede bu iccaklarda 😁haftasonuna göre iyi bence ya çikolatayı bile yememissin 🙃
Kız bura sıcak değil ki😂 arada bi hararetlendim ama , yani ofiste bardak bardak içiyorum suyu da evde sabit durmadığı dan haftasonları su biraz azalıyı maalesef. Şuan yürüyüşü tamamlıyorum işte, eve geciyim içicem onu 2 litreye tamamlarım ben zaten 😂 ya ben ginde 4 tane ayrı zamanda hap alıyorum, 4 bardak suyu zati öyle içiyorum, biri vitamin bu arada 😂 ben 2 litreden azıyla yaşayamam

Yalnız başta ne kadan da az yemişsin diye düşünürken 21 de yediklerinle günü taçlandırmışsın 😂 yalnız iyi yemişsin 😂
Ya kanki ben senin o MAKARNA SALATALI 😁menune gayet iyi derken sen benim ideal diyet menume nasıl iyi yemişsin dersin ben bunu hiç haketmedim🤣

Selamm herkese 🤗
Bugün yeşil fasulyeyle uğraştım konserve yaptm çok vaktimi aldı ya sonra eşimle tarla bahçe gezmeye gittik güzel yerlerdi yeni geldik kızlar uyuyunca menemen konservesi yapıcm daha

Emziren menm
2 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
5 tane üzüm

13.00
1 kase yoğurt

14.00
1 b süt

16.30
4 yk bulgur pilavı
5 yk kuşbaşı et
3 üçgen kavun

(21.30 1 pors meyve yemeyi düşünüyorm)

Su 2.5
Spor 30 dk normal yürüyüş.1=30 p Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Kız bura sıcak değil ki😂 arada bi hararetlendim ama , yani ofiste bardak bardak içiyorum suyu da evde sabit durmadığı dan haftasonları su biraz azalıyı maalesef. Şuan yürüyüşü tamamlıyorum işte, eve geciyim içicem onu 2 litreye tamamlarım ben zaten 😂 ya ben ginde 4 tane ayrı zamanda hap alıyorum, 4 bardak suyu zati öyle içiyorum, biri vitamin bu arada 😂 ben 2 litreden azıyla yaşayamam
Angara çayır cayır yanıyor pişik olman an meselesi 😂
İç iç suyu ,su candir,😉

Ya kanki ben senin o MAKARNA SALATALI 😁menune gayet iyi derken sen benim ideal diyet menume nasıl iyi yemişsin dersin ben bunu hiç haketmedim🤣
Ya yok maşallah hep sağlıklı yemişsin ona lafım yok datlum 😂 ama 21 de yiyerek iyi yemiş olmuşsun, 19 da kapadım ben mideyi, ben yiyorum arkadaşlar diyerek bugün yazacaklarıma sizi hazırladım 😂 beklentiyi düşürdüm hahahaha😂 ama yarın bi mangal daha olacak orda cips de çıkacak, bugün kadar masum kalabilecek mim bakalım 😂 işallah pazartesi sabahı tartıda 60.5 den yukarısını görmem :KK53::silah::110:

Selamm herkese 🤗
Bugün yeşil fasulyeyle uğraştım konserve yaptm çok vaktimi aldı ya sonra eşimle tarla bahçe gezmeye gittik güzel yerlerdi yeni geldik kızlar uyuyunca menemen konservesi yapıcm daha

Emziren menm
2 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
5 tane üzüm

13.00
1 kase yoğurt

14.00
1 b süt

16.30
4 yk bulgur pilavı
5 yk kuşbaşı et
3 üçgen kavun

(21.30 1 pors meyve yemeyi düşünüyorm)

Su 2.5
Spor 30 dk normal yürüyüş.1=30 p Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Vallahi helal olsun, benim oğlan 7 aylıkken ben anca ağlayan çocuk kanguruda sokaklarda dolaşıyodum konserve yapmak fln maşallah koz 🙏🏻

Angara çayır cayır yanıyor pişik olman an meselesi 😂
İç iç suyu ,su candir,😉
Canım ben su konusunda sabıkalıyım 😂 çok acaip bi hikaye bu 😂 iki kez bu sebeple detaylı kontrol edildim ben, su zehirlenmesi yaşamamdan bi sağlık probleminden korktular. Ben çok su içiyorum, 3 litreyi geçiyordu, doktorlar dedi ki 3 litreye çıkmasın azalt. Ben azda tutmaya çalışıyorum o sebeple, 1 litre su yarım litre soda içmişimdir, 300 ml de kahve, şimdi eve gidince de yatana kadar bi litre daha içerim. Suyu galonla içen bi tipim ya, 😆

İkinci olsm ne bu hafta kilo alan tek kişiym😭
Ama çok spor yapmaya alışık değilken çok spor yaparsan ilk hafta kaslar su tutar datlum, bunu tüm diyetisyenler de biliyor. O sebeple diyetin ilk haftası spora başlamayın diyollalk, haftaya beklediğinden fazlası gidecek gör bak

Fit mutlu anne Fit mutlu anne benim tempolu yürüyüş 60 değil 80 dakikaya çıktı 😂 bisiklet yok bugün ama günü yine aktivitesiz kapamadım kızlaaar🤪🤪
Ay bi de bişi sorcam ban yer miyim ki acabağ 😂
Kızlaar cinsel ilişkide aktif olmanın dakikası kaç puan 😂🤪🤪🤪😂??

Back
X