- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.261
yorum yapana kadar senjnkiler vazgeçmisOfff yaaa eşim aradi biraz önce
Kv le gorumcem yarin tr ye gidecekler
İşgüzar kocam kv yi bize getirin demis bugun
Kendide yok iş yemegine gidecek
Yarinda gidecekler diye bi sürü kisi gelir
Evi toplayip camasira bakicam
Alisverise gidip yemek yapmam lazim
Yarinda kahvalti hazirla vs. Bide gelen giden
Haftasonum çöp oldu hic dinlenemicem![]()
yok kuzu inan hiç iştah kalmadı şansına hastalandımEve yeni geldik çocuklarla gezmedeydik baya yorulduk sizde durum nasıl rakibelerim koca bir cuko lu pastayı goturuyonuzmu yoksa :)

aman yavaş ye kalorimiz yüksekEvet sabah gördüm abla :) cumaya tatli niyetine yiyecem onları![]()

pehhhh puan sayılsa üstüne rakip tanimam dilek var rakibim ama onun bebesi küçükFit mutlu anne benim tempolu yürüyüş 60 değil 80 dakikaya çıktı
bisiklet yok bugün ama günü yine aktivitesiz kapamadım kızlaaar
Ay bi de bişi sorcam ban yer miyim ki acabağ
Kızlaar cinsel ilişkide aktif olmanın dakikası kaç puan??

yine de gecememissin kv denBugun yirttim kizlar
Ev işini hallettim camasir topla as tekrar koy vs. Sonra alisverise gittim
Kolay olsun diye gelince hemen tavuk sote yaptim
Gelen giden olmadi küçük gorumcemi aradim ne oldu diye
Annemi ben goturuyom dedi
Iyi o zaman sabahta kahvaltiya buraya gelirsiniz dedim![]()

beyefendi ile işler yolunda sanırım Allah bozmasınKizlar yarın sabah tekrar sınavım var öğleden sonrada büyük ihtimal beyefendiyle buluşuruz dün biraz ona patladım simdi gönlünü almam gerekecekburalarda pek olmayabilirim yol mesafem uzun o sırada gelirim. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
![]()
Gunaydin kizlarr sinav yerine geldim kahvalti yapicam simdi![]()
canım geçti mi bugun nasıl varsa karalahana yaprağı sar süper etki ediyor bende çok işe yariyordu yoksa da sıcak suda yavaş yavaş sağ birazSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana![]()
bizde egecen hafta piknikte hallettik o işi dışarda cok rahat oluyorSlk napionz kızlar ben uyudum uyandım eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok sen git gel akşam üzeri parka gidip patlıcan kozlicez buzluğa aticam kışlık sıcak felaketbi de üstüne grip mükemmelim anlayacağınız
![]()
hoşgeldin canım aramıza annen çıtır oldu darısı sanaHoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağımsonra da kaldığım yerden devam ederim
![]()
sağol kuzumgeçmiş olsun canım
oo o kadar yemeye hiç birşeyCuma:47.4
Pazartesi:47.5
İyi korktuğum gibi olmadı kızlar![]()
rakibem hayırdır WC problemi mi varCuma 72.3
Bugün 72.5
+200
sağol ablam bilmiyorum ki sıcak rüzgar geçende havuza gittik su soğuk dışarısı sıcak belki de orda üstttukçok geçmiş olsun baharım
kuzum bence sizin ailecek vücut direnciniz düşmüş ki yaz ayın da 2 kez grip oluyorsunuz probiyotikle yoğurt mayala bol bol yiyin, sabahları 1 er kaşık bal salatalara da sirke dökün soğanı sarımsağı sofradan eksik etme ki budan sonra böyle sık sık hastalanmayın .. kuzeyim de hasta yaaa![]()
geçmiş olsun canım yaz gribi de ayrı eziyet kışın hadi soğuktan diyoruz yazın nedentamam abla denerim
Yesil cayda mi uyku kaçırır ki benim uykum var ama bas ağrısı falan derken uyuyamafim
tebrıkler canım
gecmis olsun cnm ya bizde hala ayniyiz bugun bende sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ikimiz iicnde
tebrıkler canım cok iyi
cok iyi cnm bence
coo değil cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
halledersin canımKilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan şiş bugün bi sağlık ocağına gitmeliyimm galiba artk kulaklarim falan ağrıyor
bizde seni görünce daha bir enerjik oluyoruz , bir bardakta bana doldur abla :)enerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm![]()
oo bir kaçak daha dönmüş sahalaraBildirimimi yapayım, kaptanım görsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim![]()
olur canım olay zaten bakliyat salatalık yoğurt üçlüsükızlar ayran detoksu diye birşey var ya nohutla ve bulgurla yapılıyor onu buğday ve bulgurla yapsam yine faydasını görür müyüm
nohut çorbada hiç sevmem de
hoşbulduk canım sağolTebrikler canimm
Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun
Kiz pasta borek yemiyom zaten
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı
Gunaydin ablamm
Tebrukler ponim guzel baslangic haftaya
Gunaydin canim
Tarti ne durumda peki canim
Katiliyorummmm
Baharim hosgeldin cok gecmis olsunins kisa surede atlatırsınız
Tebrikler kuzum
Gayet guzel arti yediklerine
Valla bende bilemedim
Ina cumaya toparlarsin canim
Ins kuzum toparlarsin
Kiz tartiyi yazaydin gitmeden
Kolay gelsin ablammm
Onceki rakam kaçtı![]()
canım namaz kılıyor musun kılmıyorsan inan öneririm sıkıntılara birebir bende pek düzenli değildim ama 4 aydır düzenli oiloyorum çok ferahtaliuor maneviyatbir sürü sorun var kuzum
yıldım artık ya kalbim patlayacak sıkıntıdan öyle bir ağırlık var
Allah beterinden korusun yine de inşallah başka başka dertler çıkarmasın karşıma
metabolizmanız dert görmesinCuma 58
Bugun 58.1
O kadar yemeye iyi bile![]()
oo maşallah dilek ben seni tutuyorumGünaydın kızlar kendime geldim çok şükür
Tartımı söyleyip kahvaltiyi hazırlıyim deli gibi açım
Cuma 89.7
Pazartesi 88.6
Eksi 1.100 Gr
Bı maşallahinizi alırız artik @mefkurem kaptaniçem![]()

gayet iyi abla ben seni tutuyorumGunaydin kizlar yeni geldim eve
Sabah 5 de tartilmistim vakit bulup yazamadim
Dilegin eksiyi görünce moralim bozuldu
Ccuma 99.5
Bugun 98.6
Fark 0.9
Fitt_anne

d9otora gitme imkanın yokmu eklem önemli ters bir şeyde aniden olabiliyor geçmiş olsunCuma 93.8
Bugün 94.5
%0.73 lık artış var.senliklerde abarttım biraz.
Yalnız ben yaylaya gitmeden dizimi sakatladım kizlar.nasil oldu biliyor musunuz.kizim kucağımda ayaktaydım.saga hafif dondum.ama zorlama falan yok.yönümü döndüm sadece. O an dizimin içine bisey oldu.zonk zink zonkladi.bu 3. Gun hala ağrıyor..nasil yürüyüş e gitcem bunu dusunuyorum
Eksi bile olursun canım WC yoksaCuma : 61.8
Bugün : 61.9
Fark : +100
WC cıkamadım belkide ondandır