- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.441
ay biz konsoloslugun yaninda oturuyoduk oglum dogdugunda, daha 5 gunlukken fotolarini esim cekti asker kacagi gibi :) 7 gunlukken gittik yaptik görüsmemizi aldik pasaportunu, hala ayni foto var öyle komik ki:) böyle camdan bebegi kaldirip gösteriyosun fln:) ben kanguruyla gitmistim, orda uyumustu yavrucak, ah süt kokardi o zamanlar:) konu nereye dagildi yine:) insallah alirsiniz pasaportu kolaycaKizlar bugun taksimdeki alman konsolosluguna gittik oglumun alman passaportu muracati icin onuda anne baba bebek hepsi gitmesi gerekiyordu baya yorucu oldu azcik uyusada uyusam diye bakiyorm suanda. Bide passaport resimli olcakmis ufacik cocuk ne resmiyse fotografci aradik buldk cektirdk geri gittik falan kosturmaca oldu. Neyse halolsunda deger insallah ugrastigimiza
zaten onun maaşallahı varYok guzelim listedeyken de güzel veriyodun
Haksizlik etme metona
Ben fazla yedigimin ertesi günü en az arti 2-3 oluyorum
Bak guzelgunler2019 de saydi yediklerini
Dogru dürüst artisi yok masallah
dogru durust artisi yok derken?zaten onun maaşallahı varguzelgunler2019
ama haksızlık etme kendine ablam maşallah sende iyi gidiyorsun
tsk ederimTebrikler canım
Takma kafana o kalici kilo degil bi haftada gider sendedogru durust artisi yok derken?
60.5 dim ben yahupazar 60.5 dim ben , simdi 62 diyorum tutamiyorum cenemi, bugun de bi kilo baklagil yedim, barbunya fasulyesi kisir ve sarma, ne bulduysam yani.. patlamak üzereyim ;/ ´13 gunde en fazla 2 kilo daha alirim diye ümöt ediyorum 64 le bidahaki aya baslarim yine gerizekaliyim cünkü ben ;( hamile kalsam da kilo versem , hamileyken kilo veren bitek benmiyim acaba
cok iyi tebriklerGeçen Cuma: 97.6
Bugün: 95.3
Fark: 2.3
Yüzde: %2.36
1 ayda 10.kilocok guzel elifcim
Biraz daha dikkatli olsan daha da guzel vrrirsin sen
İnşallah tatlim
Bak yediklerimiz geçici bi tat veriyor
Bize geriye kalan kilolar oluyor sadece
Takimcana kacamaksiz bi bayram gecirip haftaya da guzel eksiler gorelim
Teşekkür ederim bebegim
Güvenini boşa cikarmadim heralde
Pazartesi 1 ay doluyor 600 gr kaldi 10 kiloya :))
bakabiliyoruz galiba oyle bi yasak yok heraldeBaska gruplara baksam yakalanirmiyim
Bakim birazdancok iyi tebrikler
1 ayda 10.kilo
bakabiliyoruz galiba oyle bi yasak yok heralde
Bende tlf nun üstünde benim saçım var sandımYalniz tartinin üstüne saçım düşmüş hic farketmedim
sinirlerim gerildi mefkuşummm ilaçlarda sorun olduğunu sanmıyorum 2.5 ay önce gitmiştim doktora kendimi iyi hissediyorum o yönden , sarmaları yaptım yemedim ekmek bir kaç kez sadece sabah yedim yine kestim gibi bir şey ekmeği zaten pilav makarnaya dokunmuyorum düşündüm sadece yumurta pek yemedim bol salatalık domates peynir yedim , hareket her zamanından daha fazlaydı eeee ne oldu bu bünyeye yavfff tontişim sen zayıfladın diyordu iyice gaza geldim en azından 700-900 gr gitmiştir diye hevesleniyordumTeşekkür ederim cnm
ayyy bi bdv zede daha :)) durduk yere kaşınıyorsunuz
guzel gitmis baharcim
1 ayda 6 olmasa bile en azindan min. 4 kilo icin caba göster
Dilegin pazartesi eksisini gorunce baya azalttim menuleri :)) sanki tüm hafta bisey yememis gibi hissediyordum
Teşekkür ederim bitanem
işe basladigimda ayaklarimin üstüne basamiyodum cnm cok agriyodu uzun süre ayakta kalinca
Belki alistigim icin belkide nerdeyse 10 kilo gitti heralde onunda etkisi vardir
ohh en iyisini yaptin cnm
artin cokmuydu
önce beynini sartlandirmak benceben simdiden kesin kararliyim
düzeltmeni gördüm cnm
Seninde guzel gitmis tebriklerbayramda dikkat et :) arti olma
yinede eksi olman guzel cnm
Teşekkür ederim cnm yaptik işte biseyler
kendimizi bu yarismada hep at yarisinda gibi hissederim zaten
Dilegi ekstra etiket yapmadimki meraklansin
Aksama kadar beklicek heralde bildirim icin
vavv masallah cnm cok guzel
oyyy citirimiz erimeye devam ediyormuş
sagolasin cnm
ben hic bi zaman tarti oncesi wc ye cikmam :)) günlerce gelmediyse o zaman sorun olur
Tek bugünlük farketmez
sagolasin tatlimkilo cok olunca, bide baya sıktım kendimi bu hafta
bende sasirdim cnm daha fazla bekliyordum
Ilaclarinda bi sorun yok degilmi
ohhh be artilar gitmis
eksiler bile gelmissssscok guzel cnm masallah
Ama lutfen bu hafta dikkat et cnm
Bak arti olmasan ne guzel eksin olacakti
wc sorunum yok artık allaha şükür 3 ay probiyotik kullanmıştım o dur bu dur sorunsuzum ödem de yok bence bildiğimiz zayıflamamışımmmmmmSüper başlangıç güzel kız:)
Canım sen iyileş de iş yapılır geçmiş olsun tekrar
Süüü perrr siii nizzzzzz
Ablacım sen cok dikkatliydin bu hafta wc sorunu yada ödem olablrmi acaba?
Çok ii canm
Ayy kızz alemsin yaaaaa:) :) :)
Canım ikisinde karsık:) cogu zamn doktor yazıyordu ama
Haa rii kaaaa
Baa yıldım.. Sana ayrıı tebriklerrrr:)
Veeeee haftanın yıldızııııı gururumuuuuzzzz ablamızzz kaptanımızzzzMefkurem sen naaptın öle yaaaaw helallll olsuunnn Cook tebrikler ablammmm
istesem de hızlanamıyorum ki gülüm sen zaten yetişirsin :)Son iki cümleni mutfak kapısına yazmayı düşünüyorum
Doğum kiloları hızla gidiyor Poniciğim, çok güzel
Söyleyecek söz bulamıyorum, kaptanımızı takip edip hepimiz en yakın zamanda fit olabiliriz. Yarışmaların kraliçesisin Mefkurem
Baharcığım altmışlara çok yaklaşmışsın, harika
Çok doğru gerçekten
Ben yurtdışında olmanın avantajını kullanıp bayramsal ortamlardan uzak durmayı düşünüyorum. Size Allah kolaylık versin, gazanız mübarek olsun
Yarım kilo az değil bence, haftaya daha da iyi olur inşallah tebrikler canım, ha gayret altmışlara be kalmış şurada.
Gayet güzel, tebrik ederim
Eksi olmana sevindim.
Haftaya daha iyi olur hiç dert etme. Hatta beni bekle hızlı gitme çok
Baya bir artıyı eksiye çevirmişsin, çok iyi.
Abla bnde diyete uyduğum halde geçen hafta +600düm düşün sen gene sabitsin stres yapma önümüzdeki hafta baya eksilirsin bencesinirlerim gerildi mefkuşummm ilaçlarda sorun olduğunu sanmıyorum 2.5 ay önce gitmiştim doktora kendimi iyi hissediyorum o yönden , sarmaları yaptım yemedim ekmek bir kaç kez sadece sabah yedim yine kestim gibi bir şey ekmeği zaten pilav makarnaya dokunmuyorum düşündüm sadece yumurta pek yemedim bol salatalık domates peynir yedim , hareket her zamanından daha fazlaydı eeee ne oldu bu bünyeye yavfff tontişim sen zayıfladın diyordu iyice gaza geldim en azından 700-900 gr gitmiştir diye hevesleniyordum
Güvenimi boşa çıkarmayacağını biliyordumcok guzel elifcim
Biraz daha dikkatli olsan daha da guzel vrrirsin sen
İnşallah tatlim
Bak yediklerimiz geçici bi tat veriyor
Bize geriye kalan kilolar oluyor sadece
Takimcana kacamaksiz bi bayram gecirip haftaya da guzel eksiler gorelim
Teşekkür ederim bebegim
Güvenini boşa cikarmadim heralde
Pazartesi 1 ay doluyor 600 gr kaldi 10 kiloya :))
inşallah gülüm hırsıma az önce bir sürü yeşillik yıkadım kendime salata yapıcam akşam yemeğine :))Abla bnde diyete uyduğum halde geçen hafta +600düm düşün sen gene sabitsin stres yapma önümüzdeki hafta baya eksilirsin bence
SüpersinGünaydın sessiz sedasız yarışan rahibelerim
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugün 72.2
-1.1
Baharcim sen bende 100 gr fazla vermişsin:) tebrikler
Merhabalar kilo bildirirmim.bende pek bi değişiklik yok.regliyim zaten
Cuma 93.8
Güncel 93.3
Fark:500
Yuzde:0.53
Bnm bünye affetmez canmÖlçülü yemek daha iyi canım aşırıya kaçmazsan kilo yapmaz diye düşünüyorum dün evin önünde parkta otururken komşu bir mercimek köftesi yapıyım dedi kalktı gitti bir bir borcam mercimek köftesiyle geldi ben kabak detoksu yapıyordum yemezsem yanlış anlar annem cocuklarda vardı herkes yedi bende bir kaç tane alıp geri çekildim detoksu bozdum yarın kilo veremiycem diye düşündüm bol su içtim aksam kabak yoğurt yedim ekmek yemedim kilo bile vermişim ölçülü yemek en güzeli akşamı ekmeksiz hafif geçir yoğurt ye yoğurt şekeri tolere ediyormuş diye duydum kabak yoğurt yap ye iyi gelir en azindan fazla almazsin
Sayın seyirciler evet evet mefkoş kanadında mükemmel bir atak diğer yarışmacılardan haber alınamıyor @Keseli kanguru aldığımız son bilgilere göre AVM ye kaçtığı söyleniyor
HarikaGecen cuma. 73.5
Bu cuma. 72.2
Fark.1.3
Yuzde.%1.76
Kilo bildirimini düzeltemedim tekarar kilo bildirimi yapıyım diğeri yanlış kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.3
Bugün 71.2
-1.1
Aklım almıyoKilo bildirimi
Geçen hafta:47.4
Bu hafta:47.2
Üzülme amaa haftaya gösterir kendini bünyenkilo bildirmini yazıp kaçıyorum eşim evde sonra gelicem tabi ki
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.6
fark - 100 gr(
İyi halltmişsin cnm artıları helalllbende kilo bildirimimi yapiyim:))
gecen cuma 65.9
pazartesi 67
bu cuma 65.5
fark -400
yuzde 0.60
Seni de aklım almıyoKilo bildirimi
Geçen cuma 58.8
Bugün 58.7
Fark -100
Nöbetten çıktım bugün baya ödemliyim wc yine yok
Dolu ve cızırtılı bir kahvaltı ettim
Hayırlısı
Tatile memlekete gidiciim zanırsam biraz cıslı olabülüüü menüleri yazmayım ben en iyisi
He tabi tabiGeçen hafta 89.7
Bu hafta 87.8
Fark 1.9
Yuzde 2.11
İstesem mefkusum yenerdim seni ama buyugumsun diye saygıdan yenildim
G. Olsnn noldu canm?Kızlar hastane isim vardi giremeidm hemen bildiirmimi yapayim geçmişe donecem k.b
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 79.9
Fark: -700
Yüzde: %0.87
Vuu süperGecen hafta : 61.8
Bu hafta : 60.6
Fark : 1.200
Yüzde : 1.94
Fazla da olabilirdi sanırım WC cıkamadım
Çooook güzel tebrklerGünaydınn
Geçen hafta :73.85
Bu hafta:72.60
Fark:_1250
Vaayy iyi vermşsn cnmGeçen Cuma: 97.6
Bugün: 95.3
Fark: 2.3
Yüzde: %2.36
İyi yapmşsn abla bnde salata yapıcm 3 yk nohut atarm içine bi deinşallah gülüm hırsıma az önce bir sürü yeşillik yıkadım kendime salata yapıcam akşam yemeğine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?