Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ki ben son4 günün sporunu yazmadım hergün 1 saat bisiklet kullandım ama o kadar yediklerimden sonra suatum oturdum yerine şuan sessizim
ye ye bisiklet sür sende
saol cnm
aynen abla pes etmeidkce elbet gidecek
afiyet olsun cnm guzel olmus
alintimi yaptm cevaplamaya vakit bile bulamamjsim abla vala ha aynem oyle isler bitmiyor
Herkese kolay gelsin kizlar

@Keseli kanguru
@Poni Bon
Fit mutlu anne

Cuma menüsü yazilsin
abla bu seferlkk affetsenz kafam bi tuhaf oldu kac gündür hic hatrlamiom vala ya cis yoktu ama
afiyet olsun cnm fazla karbon dedigin menu bu mu bence cuma menusu tam cok sknt yok
afiyet olsun cnm guzel bence
Allah razi olsun cnm aynen oylr ya bi anlık hersey olacak oldu mu kaşla göz arasında oluyor Rabbim esirgesin İyi hasar kalmamış cok şükür
Allah kolaylık versin vala ya bu kış hazirlikladi da zor su nerden geliyor bu arada hazir su mu baska bisey mi hallettin mi islerinj
hg cnm ben Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var hedefine kisa surede saglikla ulaşırsın insAllah
afiyet olsun cnm
Kizlar namaz kilabilmek icin akinti bitmesi yeterlimi yoksa 40gunu beklemek gerkiyormu dogrusumu bileniniz varsa yazabillrmi
normalde 10 günden sonrasi özür sayılıyor qma lohusalık olayini bilmiorum cnm
Tebrik ederim kızlar harikasiniz
Bu listede ne zaman olurumki ben acaba
vala bilmdm ben de ayni soruyu soruyirum kendime bi ara super sporum vardi ne guzel
geçmiş olsun canım
Az önce çocuk kıyafet mağazasının çocuk bölümünden kendime alışveriş yaptım. Niye çünkü almanlar zevksiz! Sadece çocuksan güzel kıyafetler var ,

Slm kızlar. Temizlik çocuklar derken migrenm tuttu ya yüzüm uyuştu ağrıdan resmen hiç keyfm yok
geçmiş olsun canım
afiyet olsun cnm bence güzel
sabah hem sucuk hem cokokrem var olmqsaymis daha iyiymiş gibi afiyet olsun cnm
masAllah barekAllah cnm ya super gözüküyorsun
hayrli yolculuklar simdiden cnm
Gelmiş geçmiş olsn canm

Evet cnm migren var

Vayy fıstığa bak
Kendimi ayı gibi hissettm
Saolasin cnm

Bende keşke türlüdeki 2 parça patatesi yemeseydim cnm kaldı ya bnde zayıf olmakmistyormm
2 gündür ekmek yedim yeter bana cok bile
Bu hafta daha yemicem

Istekmekle olmuyir malasef
Bogazi tutup, popoyu kaldiracaz

afiyet olsun cnm kltu değil ama ufak da olsa kacamak yapmamak lazım artk
afiyet olsun cnm
Kizlar bende gidip bayılayım sabahtan beri topuklularla kosturmaktan ayaklarim zonkladi. Iyi geceler
iyi geceler canım
Afiyet olsun canım

tavuklar kabak yataginami yatmislar

Arabayla gidiyosaniz tartiyi yanina al istersen
Anangilemi gitceksiniz orda tarti varmi

Kabak rende sote üzerine serbest dalış keeyfi yapan minik tavuk kanatları böyle dedim yemeği de tatil havasına soktum ehuhehe
Arabayla gidicez kaptanım ama zilyon tane eşya var hiç taşıyasım yok
Annem de tartı var bu hafta orda tartılırım mersinde yazlıkta yok tartı bi hafta tartılamam sonraki hafta adana da olurum büyük ihtimal orda da tartı var ama tutarsız olacak hepsi birbirinden farklı markalar çünkü
Gezmeye giden ne yapıyor yav

afiyet Olsun canim daha kacamak yok bak
Bitki çayını yazmana gerek yok tatlim ama fazlada gece kalma dikkat et
Sagol kuzumm
afiyet olsun cnm kltu değil ama ufak da olsa kacamak yapmamak lazım artk
afiyet olsun cnm
iyi geceler canım

Afiyet olsun canım
Sagol tatlim

Bugun hepimiz pertiz cnm benimde daha dolu isim var

Helva haric menü guzel
tşk ederim valla Benimde bi tencerem ve bi kabım yıkancak ona bile daha gücüm yetmedi
afiyet olsun
Evet bende erken kapattığım zaman uyuyamıyorum açlıktan. En ideal saatini belirlemeye çalış.

Menüm
Kahvaltı 9 buçuk
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Avyc ici kadar ıspanaklı börek

Öğlen sonu bi çıktık evden pazar market bitmiyordu eksik ordan kp gittik ara ogun Öğle yemedik

Akşam 20:00
5 kaşık nohut yemegi (etli)
2 kaşık pilav (pirincti bayadir yemiyordm dolayisiyla yaomiyordm lapa yapmışım hatta unutmusum pişirmeyi )
Bi tabak salata
2 minik kavun
1 köfte

Ara 22:00
1 avuç taze yeşil nohut

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Afiyet olsun pılavına güldüm

Saol cnm vala bende baya tuhafuma gitti insan pişirmeyi unuturmu nerdeyse tadini unutmusum abartisiz soyluyorum aylardr yemiyorum misfrlikte de denk gelmemişti hic olsa da yemiyorum genelde
İyi pişse de pişmese de iki kaşık pilav yimişsin ben yeyince burnundan getirdilerdi ama sen bayram arefesi yedin ki dikkat çekmeyesin vayy hain kostok

Cumartesi Menüm

Eve kacta geldim ben yaa
Heralde 13.30 civari
1 tb sandwich ekm
1.5 tavada yumurta
6 zeytin
1 er dil beyaz, ceddar peynir

19.15
1 kase yogurt
Yarim cb karışık kuruyemis
afiyet olsun abla ama acıkmadın mı
Saol cnm vala bende baya tuhafuma gitti insan pişirmeyi unuturmu nerdeyse tadini unutmusum abartisiz soyluyorum aylardr yemiyorum misfrlikte de denk gelmemişti hic olsa da yemiyorum genelde
ben ölçülü yapıyorum şaşmaz sende öyle deneyebilirsin. vallahi ben pilavı çok seviyorum ev halkına yapıyorum ama yiyemiyorum yesem durmam cünkü
Positivlik karın doyurmuyor açım açç
Acliga care yok ins güzel Kilolar verip yicez Su bayrami atlatsak yeter

Kış gelse ya kışı özledim
Kestaneler oh mis bugün en sevdiğim kestane şekeri aldım elime markette alim mi almim mi diye düsündüm sonra hazin son yerine koydum
Nerde yaşıyon bacım sen Ankaradayız daha yazı göremedik biz hep bi eylül havası yağsam mı güneş mi açsam esip üşütsem mi lohusa psikolojisi gibi gelgitli

Nerde yaşıyon bacım sen Ankaradayız daha yazı göremedik biz hep bi eylül havası yağsam mı güneş mi açsam esip üşütsem mi lohusa psikolojisi gibi gelgitli
(Almanya)Buranında havası tuhaf o yüzden kış gelsin artık Normalde yazı cok severim ama yaş ilerledikçe kışı sevmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…