- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- 

- #313.701
Ki ben son4 günün sporunu yazmadımhergün 1 saat bisiklet kullandım ama o kadar yediklerimden sonra suatum oturdum yerine şuan sessizim 
Merhabalar. Ben yeni katıldım araniza. Kuralları okudum. Fakat zamanla daha iyi kavrayabileceğiz inanıyorum. Boy 165cm , kilo 71 kg, hedef 58 kg. Umarım başarılı olurum. Daha önce başarılı bir şekilde 10kg vermiştim. Fakat arka arkaya 2 düşük durumum oldu. Ondan sonra ne kilo verme istegim oldu ne de motivasyonum. Sürekli bir yeme isteğim var. Bir başlasam dikkat ederim. Kendime güveniyorum.
saol cnmsagol canım
değişikmiş canım ben o saatte oyle vıdeo fotolara baksam solugu mutfakta alabılırım ırade superde kendıne neden ezıyet edıyon
sagol tatlım
ekmege hıc gerek yok bana mantı olsa yeter
afıyet olsun canım
mercımek benı etkılemedı canım yanlıs hatırlamıyorsam senıde etkılememiş
bu hafta persembeye ozellıkle dıkkat edeyrum o vakıt
ekmek yoksa pasta yesınler e donmus senınkı ablakahvaltı candır uzun uzun yapmıszındır ıns 
afıyet olsun canım
Cook rahat bır yolculuk yaparsınız ıns canıkom uzakmı memleket duanada bayıldım
kılon azcık zaten verırsın canım
tebrıkler tatlım
amin.... Tebrukler canım
esıne gecmış olsun canım
tebrıkler ve 5
aabla masallah ya senle ozel yarus falan yapılmaz bunu anladık.
tebrıkler canım
olurdun dsha var
mıdem rahatsız heryerde yıye yıye ıns baska zaman yıyım demeyı dusunuyorum
tebrıkler canım
eksı eksıdır canım
sen hala kımomu verıyorsun
tesekkurler
eksı gelmeye baslamıs ablacım gerısı gelır
eksıye gecmen guzel canım
korumada ıyı canım su bayramı sag salım vır atlatabılırsek ıns
tesekkurler abla
hayırlısıyla gelsın pasaportunuz kucucuk bebenın ne fotosu olcak hergun degısıyor bebeler
tebrıkler canım
tebrukler canım
guzel gıtmıs masallah
ooo masallah
teaekkurler
gıder onlar kılo degıldır zaten
bende hamıleyken 11 kılo verdım canım sonra 5 kılo aldım onunlada doguma gıttım
agzıma bant mı yapıstırıp gezsemsaka bı yana tabıkı tutmaya calısacagım 
olsun abla nolcakkı nıye rezıllık olsun
afıyet olsun canım bazen sınırımıze hakım olamıyıruz canım ama onların bu tavırlarını ancak onların yasına gelınce anlayabılecegız sanırım sen yıne bugun arayı duzeltmeye calıs canım
gecmıs olsun kuzuma
afıyet olsun
afıyet olsun canım ama cok az olmus hurma dıyetıde degıl sanırım kahvaltında lahmacun var cunku
afıyet olsun canım 1 gunde dort yumurta masallah ben gunde 1 tane anca yıyorum
dısarı cıkacaktım canım aceleyle yedım aslında tabagıma 5 tane almıstım ama cocuklar durmayınca yıyemedım onları hazırlayıp yıyecektım unutmusum ıyıkıde unutmusum
dun az oldu su ıcemedım
afıyet olsun abka guzel olmus
aynen abla pes etmeidkce elbet gidecekneyse bikac gun basbasa kalicakmisiniz :)) 40 na cok kalmadi heralde degilmi
sagolasin tatlim
Herzaman böyle gitmezki :)) artik gittigi kadar insallah
Biz birakmadan devam edelimde
ellerine saglik cnm
Şu guzelgunler2019 bi rakip yokmu
Takim olarak sporda cok eksigiz
yok gecmisde yenildigim zamanlarda oldu
Sagolsin cnm hepimiz icin devami gelsin ins.
afiyet olsun cnm guzel olmusKizlar merhaba nasılsınız. Ben dünkü menümü yazmayı unutmuşum can sıkıcı durum oldu da.belkide ben abartıyorum neyse
Menüm
Sabah 10.30
2 dilim peynir
10 zeytin
4 kasık menemen
3 ceviz
2 kuru kayısı
Ara 1 avuç kayısı çekirdeği
Akşam 19.00
4 küçük but tavuk
Salata
Yoğurt
Şu 2 lt
Spor yok
alintimi yaptm cevaplamaya vakit bile bulamamjsim abla vala ha aynem oyle isler bitmiyorGunaydinnnnnn mutlu haftasonlari
Azimli sabirli fistik adayi guzel takimim
Bugun beralde butun turk kadinlari kosturma halindedir
Dün hep yagmur yagdigi icin ne pencere silebildim nede bahceyi temizleyebildim
Bugun cok isim var
Gündüz temizligi bitirsem aksamda hamurislerini hallederim
Kahvemi ictim alisverise gidecem once
Gelince kahvalti yaparim esimde yatiyor daha
abla bu seferlkk affetsenz kafam bi tuhaf oldu kac gündür hic hatrlamiom vala ya
afiyet olsun cnm fazla karbon dedigin menu bu mu bence cuma menusu tam cok sknt yokCuma menusudur aşırı karbonhidrat içerebilir dikkat
Kahvaltı (10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
1 tK reçel
Öğle(14:00)
4yk tam buğday makarna
Salata
Akşam (20:00)
2 YK pilav
4 tavuk kanat
Salata
Ara(21:30)
2 Kare bitter
Filtre kahve az sütlü
afiyet olsun cnm guzel benceDünkü menüm
Kahvaltı 1.00
3 dilim ekmek eşliğinde güzel bir kahvaltı yaptım miktarlarını olcmedim açıkçası
Arada bir bardak ayran
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20.00
1 tabak etli türlü yemeği
1 kaç çatal fasulye
1 bardak ayran
23 .00
2 top dondurma ( acayip tatlı geldi keyifle yemedim aslında)
Bol su
Allah razi olsun cnm aynen oylr ya bi anlık hersey olacak oldu mu kaşla göz arasında oluyor Rabbim esirgesin İyi hasar kalmamış cok şükürFit mutlu anne geçmiş olsun canım Allah korumuş benim yeğenimin salıncak macerası var dilini koparmisti ikiye Allah'tan dikildi hemen çocuk olduğu için hasar kalmadı ufak şeyler büyük risk taşıyor hepsi Allah'a emanet 
Mefkurem hayırlı olsun ikinciliğin 
Allah kolaylık versin vala ya bu kış hazirlikladi da zor su nerden geliyor bu arada hazir su mu baska bisey mi hallettin mi islerinjselam fıstıklar dün bizim buranın pazarı vardı benimkiler pazardan bir geldi domates fasulye barbunya poşet poşet
dün 3 kilo barbunya ayıkladım 4.5 kilo fasulyeyi ayıkla yıka küçük küçük doğrayıp yarısı 2 tavada kavurdum ocağa anca sığdı biber domates az salçayla susuz pişirip soğutup paketleyip dondurucuya attım 2.5 kilo da dolmalık biberi yıkayıp çeri çöpünü çıkarıp buzluğa attım sabahın 4 üne kadar onlarla uğraştım kapıya çöpü çıkardığım da 2 koca poşet kapının önünü kapattıyarın bayram çöp almazlar su da gelmeyecek diye 2 damacanasuyu kap kacağa boşaltıp onları da çıkardım kapıya ki bu gün 2 su birden alayım böyle yazınca azıcık işmiş gibi göründü ama dün elim 5 dk boş kalmadı yavff şimdide ayıklanıp doğranmış fasulyenin kalanını kavuruyorum arkam da 2 leğen 1 tepsi dolusu 30 kilo domates bana bakıyor pişip kavanozlanmak için hiiiç oralı olmuyorum yüz vermiyorum totomeslereeee 
siz ne yapıyorsunuz bayram hazırlığı mı
hg cnm ben Hafize 25 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var hedefine kisa surede saglikla ulaşırsın insAllahHoş bulduk.
Adı: karizmator
Yaşı: 39
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 Çocuk 5 / 9
Emziriyormusun: hayır
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 71
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : 2 sene içinde iki düşük yaptım. Sonrasında kilo aldım. Hep kilo problemim vardı ama bu kadar değil.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iki çocuğum var. Üçüncü bir çocuğumuz olmasını istiyoruz. Kilo benim sağlığını ve hareketlerimi kısıtlıyor. Temek yemeyi sevsem de sağlıklı olmak istiyorum
afiyet olsun cnmSelam kızlar arefeniz mübarek olsun dünkü menülerimi yazmadımdı yazem kurtulam bnden çıksın ama saatleri unuttum
Sabah
Türk kahvesi
Öğlen
2 haşlama yumurta
Domates peynir zeytin
Naneli ayran
Akşam
Kabak rende yatağında tavuk kanat
Patlıcan tostu
Yoğurt
Su 3 lt
normalde 10 günden sonrasi özür sayılıyor qma lohusalık olayini bilmiorum cnmKizlar namaz kilabilmek icin akinti bitmesi yeterlimi yoksa 40gunu beklemek gerkiyormu dogrusumu bileniniz varsa yazabillrmi
vala bilmdm ben de ayni soruyu soruyirum kendime bi ara super sporum vardi ne guzelTebrik ederim kızlar harikasiniz
Bu listede ne zaman olurumki ben acaba
geçmiş olsun canımBebelerin ikisi de hasta ateşli sümüklü Daha bavul hazırlamadım ev olmuş halay başı mutfak desen mevlit yemeği çıkmış yiyen kaçmış gibi herüf desen aksii naleeet allaaaam bana da gelsin bayram nolur nolur nolur
Az önce çocuk kıyafet mağazasının çocuk bölümünden kendime alışveriş yaptım. Niye çünkü almanlar zevksiz! Sadece çocuksan güzel kıyafetler var ,
geçmiş olsun canımSlm kızlar. Temizlik çocuklar derken migrenm tuttu ya yüzüm uyuştu ağrıdan resmen hiç keyfm yok
afiyet olsun cnm bence güzelKusura bakma kaptanım
Menüm
10.00
1 dlim kakaolu kek
Çay
13.00
1 b süt
5 badem
17.00
Nohutlu(4 yk) salata
Ayran
21.00
1 avuç üzüm
Su 3
Spor 60.3 tempolü yürüyüş=180 pFit mutlu anne 
Bugünkü menüm
11.00
Omlet (1.5 yumurtdan)
Domates salatalık
3 d peynir
13.30
1 sb süt
5 fındık
17.00
1 tbk bol domates biber soğanlı patlıcanlı patatesli(2 parça filandı) türlü yemeği
Ayran
Su 2.5
Spor yok temizlik varr
sabah hem sucuk hem cokokrem var olmqsaymis daha iyiymiş gibi afiyet olsun cnmMenü
Saat 12 ayran(AVM yandım resmen soguk soğuk ayran içmek istedim
Kahvalti 13.30
2yumurta 6 dilim kadar sucuk
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
1 t.k cokokrwm
19.00
1 bardak süt
21 .00 aksam yemeği
1 tabak etli türlü
1 kase yoğurt
Bol su
masAllah barekAllah cnm ya super gözüküyorsun
hayrli yolculuklar simdiden cnmHi güzel hatunlar
Kaç gündür dışarlardayım yeni oturdum daha
Alışveriş hazırlık fln koşturuyorum
Yarın da valizler hazırlanacak ütüler var
Kardeşim i.ö. matematik öğretmeni ve dünkü atamalarda Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinin Karakuyu köyü ne atandı
Nasıl gidilip gelinir araştırıp duruyoruz fakat bir yol bulamadık
Dolmuş minübüs fln yok mudur ilçe merkezinden acaba diye geviniyoruz burada
Pzt. Sabahtan yola çıkacağız inşallah memlekete gideceğiz
Bir hafta pek sık giremeyebilirim
Hepinizi çok öpüyorum
Saolasin cnmGelmiş geçmiş olsn canm
Evet cnm migren var
Vayy fıstığa bak
Kendimi ayı gibi hissettm