- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.361
Bunu diyen birileri varmiEşim çocuklara revani yaptı.
Ev buram buram tatlı kokuyor
Demiyorlar ki bu kadın diyette, bizde yemeyelim
Kaptanım tek ögünle beslenmek zorlar hem vücut bulduğu her şeyi yokluk gibi algılayıp yağa çevirir bunu doktor demişti..bence normal ögünlere tabii dikkat ederek dönersen istediğin eksileri göreceksin Allahın izniyleCuma 76.2
Bugün 76.0
Fark -0.2 (% 0.26)
Kızlar moralim bozuldu bu rakamı görünce
Seviyeyi bozma fikrim bile var şu anda.
Seviyelere başladıktan sonra tek öğüne hergün bir saat yürüyüşte eklememe rağmen sonuç bu.
ben miktar olarak fazla almam bittikce alirdimmillet gibi yapmadim abla, herzaman rezerve bulundururum evde. Esime su al dedim yok Hic biyerden Millet kudurmus, allahtan killerde yeterince var birseyler buzluktada var türk milleti o yönde kitlik cekmez bence
Sorma Rezillik Hem kendi milletimden Hem almanlar icin Ben utandim, sanki kitlik cikti milletin hakkina giriyorlar doldurmuslar evlerini market gibi. Bide Neden wc kagidiCok sükür onuda bulamazsak taharet nedir biliyorIz müslüman milleti olarak
cok gecmis olsun cnmKızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
yemicegin icin helal olsun denirYa benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli
Bana yanlismi yazdin yoksa begenmedinmiSenden çok güzel vermemişsin canım
Yarına kıpırdar o tartı merak etme
Birden hızlandın gibi, dikkat et istersen canımGünaydın kızlar geçen hafta bildirim yapmamıştım unutmuştum tartilmayi
12 martta 85.5 çıkmışım bugün 86 çıktım
Başlangıç: 84
Güncel 23+1 : 86
Fark: +2 kg
Oğluşum git gide büyüyor teyzeleri artık yatıp kalkarken zorlanıyorum şimdiden bacak arama yastık koyup yatıyorum
Cumamız mübarek olsun bu arada Rabb'im bu sıkıntılı günlerden sağlıkla çıkmamızı nasip etsin insAllah
Hayırlısıyla su virüsten kurtulsaydik ramazanı huzurla gecirseydik zira bayram nasıl bayram olacak bilmiorum
bizim burdada un kalmamıs 2 yere de baktık un yokAlmanlar popo derdine düşmüş
Marketlerde wc kagidi dahil hic bi kağıt türü yok
Ben gecen tek 1 paket aldiydim
Sabun regallerde boş
Bugun bikac yere daha bakayim
bizim kilerler olmasa napardık bilmemmillet gibi yapmadim abla, herzaman rezerve bulundururum evde. Esime su al dedim yok Hic biyerden Millet kudurmus, allahtan killerde yeterince var birseyler buzluktada var türk milleti o yönde kitlik cekmez bence
Sorma Rezillik Hem kendi milletimden Hem almanlar icin Ben utandim, sanki kitlik cikti milletin hakkina giriyorlar doldurmuslar evlerini market gibi. Bide Neden wc kagidiCok sükür onuda bulamazsak taharet nedir biliyorIz müslüman milleti olarak
gecmiş olsun canımKızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
ahh bir deseler hersey daha kolay olurduEşim çocuklara revani yaptı.
Ev buram buram tatlı kokuyor
Demiyorlar ki bu kadın diyette, bizde yemeyelim
gozun aydınKoca dırdırı başladı, beynim yandı
offff diyorumYa benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli
Tebrik ederim Mervecim, güzel vermişsin.Cuma gunu 83
Bugun 82.1
Fark 0.9
Yuzde%1.08
Esımon yemegını verip geliyorum evde caşısıncada hersey saatli bu durum beni zorluyor
Zorlamam lazım canım evde canım saatli calısıyor yazılım uzmanı esim aynı iş yerindeki mantığı eve tasıdılarTebrik ederim Mervecim, güzel vermişsin.
İddiayı kazanmak için bu hafta kendini biraz zorla bence..
Evde de mi saatli çalışıyor eşin, ne iş yapıyor
Türk milleti olarak iyiz Biz o konuda herseyi düsünürüzbizim kilerler olmasa napardık bilmem
Benim kadar vermişsin canımYa Niye böyle oldu Ben 55 bekliyordum
Carsamba ne güzel 55.2 di
Lavobaya cikamadim ondanda olabilir
Carsamba 1 tane baklava bide 4 tane ich köfte yedim Oda olabilir
Dün bi tabak dolusu pirasa yemegi yedim
Yesil cay im da bitti iki gündür icemedim
kendimi nasilda teselli Ediyorum
hepsi olur
Gecen Cuma : 55.5 kg
Bu Cuma : 55.4 kg
Fark : - 100 gr
Tebrik ederim canım, çok güzel vermişsinGecen cuma 70.5
Bu cuma 69.5
Eksi -1
Yuzde %1.42
Daha cok eksi bekliyordum
burda da un yokizim burdada un kalmamıs 2 yere de baktık un yokyiyip yiyip sısmanlayacaklar
Cok yediysen ve Acikmazsan bugünlük bisey yeme istersen yada biraz salata yogurtİlk ogunde mercimek koftesi yedım ve suan midem tas gıbı aksami napsam bılemedım
Tebrik ederim canım, güzel vermişsin.Merhabalar
Netim cekmiyor zar zor girdim
Geçen hafta 69.900
Bu hafta 69.300
Fark _600
Yuzde 0.85
bu kadar spora normal degil Ama canim moralim bozulduBenim kadar vermişsin canım
Diyette olan benim, veren sensin
Valla öyle alan masallah 20 den az almiyor, Hic biyerde un yok allahtan Evde bi kac paket var. Sanki savastayiz mübarekburda da un yok
Onu da turkler bitiriyor heralde
Ben olsam galiba yogurtla kapatirdimİlk ogunde mercimek koftesi yedım ve suan midem tas gıbı aksami napsam bılemedım
Stok yapmam fikrim oluşsa aklıma son gelecek şey tuvalet kağıdı olurdu.Almanlar popo derdine düşmüş
Marketlerde wc kagidi dahil hic bi kağıt türü yok
Ben gecen tek 1 paket aldiydim
Sabun regallerde boş
Bugun bikac yere daha bakayim
Canım hergün 1 saat yürüdüm ve kilom senin 1.5 katınbu kadar spora normal degil Ama canim moralim bozuldu
İnanamıyorum sanaYa benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli
Yine hangi özellikliğimi benzettin ablanaay ayni ablam gibisin
Adamın mutluluk kaynağı beni sinir etmek.Ayak basar basmaz mı başladıayyy ilahii özlediyse demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?