Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koşu bandından bildiriyorum😂😂

Hayde spora kızlar :spor: :spor: :spor:

1585214048188977038475.jpg

Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysiniz🙂
evet baya serbest gun var.ozellikle ramazanda. Allah yardimcin olsun canim.
Kilo vermenin yaninda sikilastinmi. Bide ruhen nasilsin kendini nasil hissediyorsun canim.
Benim hayatima bi duzen geldi sanki simdiden seninkini o yuzden merak ettim
Dun benimde oyleydı bugun bırden indi canım seninde yarın bırden ıner
ins canim leslie ye yeni basladim odami yapti acaba bilemedim hayirlisi
Bugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
bizim bile bu cuma 2 hafta olacak saka gibi
Kızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesin :KK43: hastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş :KK43:
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin allahim
Hava güneşli ama soğuk, bugün bakalım ne yapacaz evde 😅 sizler neler yapıcaksınız cocuklarla?
sabahtan kalktik eba tv den kizlar ders izlediler.kahvaltilarini yaptilar. Bende o arada bi ev supirdum. 20 dk lesli yaptim.
Simdi minihimi uyutuyorum sonrada kizlarin odevleri var onlar yapilacak. Arada oyun oynarlae heralde cocuklar. Benim boyle canim herzamabkinev hali.
Sen neler yaptin yapacaksin
Teşekkür ederim kızlar alıntılıyamadım doktor bugün güzel konuşmuş babamın sonucu bugun cikicak ama onda hic bir belirti yok
İns dahada iyiye gitsin canim. Babandada yoktur ins. Yinede dikkatli olsun .rabbim sifa versin

Haklisiniz kızlar hata yaptigmi tekrardan anlamis oldm, cok diil bu olaylardan sonra 3 defa mi ne gorustk ama eşleri calisiyor hersey olabillir Allah korusun. Artik uygun bir dille yazicam ben gorusmicegmi.
Bu arada duydumki cenazeler yıkanmiyormus bulasir diye ve mezari bile olmuyormus, artik nekadar dogru bilemem ama insanin icini ürpertiyor ya :KK42:
gomuluyorlardir canim . bence ailelerine de yerini bildiriyorlardie. Cenazaesinin kilinamamasi cok aci. İnsan gormeden oldugune nasil inanir yakininin.
Rabbim sen koru

Eki Görüntüle 2609217
ben leslie yaptim 20 dk minnos bebem durmadi acikmis. İnsallah iftardan sonra yaparim birazda

evet baya serbest gun var.ozellikle ramazanda. Allah yardimcin olsun canim.
Kilo vermenin yaninda sikilastinmi. Bide ruhen nasilsin kendini nasil hissediyorsun canim.
Benim hayatima bi duzen geldi sanki simdiden seninkini o yuzden merak ettim
ins canim leslie ye yeni basladim odami yapti acaba bilemedim hayirlisi
bizim bile bu cuma 2 hafta olacak saka gibi
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin allahim
sabahtan kalktik eba tv den kizlar ders izlediler.kahvaltilarini yaptilar. Bende o arada bi ev supirdum. 20 dk lesli yaptim.
Simdi minihimi uyutuyorum sonrada kizlarin odevleri var onlar yapilacak. Arada oyun oynarlae heralde cocuklar. Benim boyle canim herzamabkinev hali.

İns dahada iyiye gitsin canim. Babandada yoktur ins. Yinede dikkatli olsun .rabbim sifa versin
Sıkılaşma veya sarkma yok daha canım kilom çok çünkü 80 kilo 😭 Ruhsal olarak aynıyım 🤔 bedenen kilo yüküm biraz azaldığı için diz kapağımın katırdayıp kuturdaması azaldı baya buna seviniyorum.

Aynen bi şey diyemedim belki takımın eski üyesidir tanışıklığınız vardır filan diye selamsız sabahsız sorulan soruya anca şaşkın emojisi bırakabildim 🙄
Takımın eski üyesi değil canım
Tek mesajı var takımda, o da bu...
Bana da saygısızlık olarak geldi🙄🙄

Tunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))

Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicem 😔zaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum

Yapanlara saygim ve destegim sonsuz

Ohh söyledim kurtuldum 😅
Pisman degilim 🤐

Burda yağmur yağacak gibi şimdilik oyuncaklarla oynuyoruz sonra ben süpürge yaparım o da oyuncak viledasıyla evi temizler heralde 😃
kolay gelsin canım
Teşekkür ederim kızlar alıntılıyamadım doktor bugün güzel konuşmuş babamın sonucu bugun cikicak ama onda hic bir belirti yok
dahada iyi olsun inşallah, babandada yoktur inş canım

Eki Görüntüle 2609217
oh ne güzel ben boşladım sporu dün yapmadım 😓
oh ne güzel sporu yapmışsın, bende kalktım evi hallettim günlük şeyler, kahvaltı falan derken şimdi çocukları bekliyorum 😁 odadaki oyuncakları toparlarsalar bişeyler yapcaz
Takımın eski üyesi değil canım
Tek mesajı var takımda, o da bu...
Bana da saygısızlık olarak geldi🙄🙄
Evet şaşırtıcı 😁 belkide bişeymi merak etti bi sorunumu var bilgi almak istemiştir olabilir

Tunaydin kizlar

En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum

Ohh söyledim kurtuldum 😅
Pisman degilim 🤐
Kendini hangi şekilde iyi hissediyorsan onu yap abla ;)

Tunaydin kizlar

En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum

Ohh söyledim kurtuldum 😅
Pisman degilim 🤐
Çok güzel olabilirdi sonucu abla, ama seni kötü etkilemesi sana iyi hissettirmemesi senin için bırakman daha hayırlı olacak demekki, güzelce dikkat edip vermeye devam inş 🌸

Sıkılaşma veya sarkma yok daha canım kilom çok çünkü 80 kilo 😭 Ruhsal olarak aynıyım 🤔 bedenen kilo yüküm biraz azaldığı için diz kapağımın katırdayıp kuturdaması azaldı baya buna seviniyorum.
buda biseydir canim. İyilesme sureci baslamis ne guzel. İns daha guzel kilolar vereceksin
Tunaydin kizlar

En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum

Ohh söyledim kurtuldum 😅
Pisman degilim 🤐
Ozur dileyecek bisey yok abla. Nasil mutluysan oyle hissetmen en dogrusu. Biz seni burda gorelim bize yeter

Tunaydin kizlar

En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum

Ohh söyledim kurtuldum 😅
Pisman degilim 🤐
allah hayrını versin mefkuşummmm bana mı çektin sen de, ben de buraya seviye 1 i bıraktığımı yazarken nasıl strese girmiştim :)))
gülüm biz kuralcı kısıtlamalı şeylere gelemiyoruz , mutsuz olarak yaptığımız hiç bir şeyden fayda gelmez zaten 2-3 kilo verir ama sağlık yönünden beden de değişen bir şey olmaz bence

Kızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?

Benim aklıma gelen birşey var ama çok ütopik, paylaşmaya bile çekiniyorum...
mesajlardan kaçırdım mı yazmamışsın galiba
meraktan çatladım öldüm de yazz hadi çekinme aile içindeyiz sarkmamak için nasıl bir yöntem var :KK76:

Back
X