- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #355.321
Koşu bandından bildiriyorum

Hayde spora kızlar

Hayde spora kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya serbest gun var.ozellikle ramazanda. Allah yardimcin olsun canim.Evet canım ben baya alıştım. Meyveyi benim canmda çok çekiyor arada. Ben sizle devam etmiyorum canm 5 gün sonra 2.seviyeye geçicem nasipse. Geçen seneki ağustos takvimine göre yapıyorum. Sizin serbest gününüz baya çok ama hadi iyiysiniz![]()
ins canim leslie ye yeni basladim odami yapti acaba bilemedim hayirlisiDun benimde oyleydı bugun bırden indi canım seninde yarın bırden ıner
bizim bile bu cuma 2 hafta olacak saka gibiBugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin allahimKızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesinhastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş
![]()
sabahtan kalktik eba tv den kizlar ders izlediler.kahvaltilarini yaptilar. Bende o arada bi ev supirdum. 20 dk lesli yaptim.Hava güneşli ama soğuk, bugün bakalım ne yapacaz evdesizler neler yapıcaksınız cocuklarla?
İns dahada iyiye gitsin canim. Babandada yoktur ins. Yinede dikkatli olsun .rabbim sifa versinTeşekkür ederim kızlar alıntılıyamadım doktor bugün güzel konuşmuş babamın sonucu bugun cikicak ama onda hic bir belirti yok
gomuluyorlardir canim . bence ailelerine de yerini bildiriyorlardie. Cenazaesinin kilinamamasi cok aci. İnsan gormeden oldugune nasil inanir yakininin.Haklisiniz kızlar hata yaptigmi tekrardan anlamis oldm, cok diil bu olaylardan sonra 3 defa mi ne gorustk ama eşleri calisiyor hersey olabillir Allah korusun. Artik uygun bir dille yazicam ben gorusmicegmi.
Bu arada duydumki cenazeler yıkanmiyormus bulasir diye ve mezari bile olmuyormus, artik nekadar dogru bilemem ama insanin icini ürpertiyor ya![]()
ben leslie yaptim 20 dk minnos bebem durmadi acikmis. İnsallah iftardan sonra yaparim birazda
Sıkılaşma veya sarkma yok daha canım kilom çok çünkü 80 kiloevet baya serbest gun var.ozellikle ramazanda. Allah yardimcin olsun canim.
Kilo vermenin yaninda sikilastinmi. Bide ruhen nasilsin kendini nasil hissediyorsun canim.
Benim hayatima bi duzen geldi sanki simdiden seninkini o yuzden merak ettim
ins canim leslie ye yeni basladim odami yapti acaba bilemedim hayirlisi
bizim bile bu cuma 2 hafta olacak saka gibi
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin allahim
sabahtan kalktik eba tv den kizlar ders izlediler.kahvaltilarini yaptilar. Bende o arada bi ev supirdum. 20 dk lesli yaptim.
Simdi minihimi uyutuyorum sonrada kizlarin odevleri var onlar yapilacak. Arada oyun oynarlae heralde cocuklar. Benim boyle canim herzamabkinev hali.
Sen neler yaptin yapacaksin
İns dahada iyiye gitsin canim. Babandada yoktur ins. Yinede dikkatli olsun .rabbim sifa versin
Aynen bi şey diyemedim belki takımın eski üyesidir tanışıklığınız vardır filan diye selamsız sabahsız sorulan soruya anca şaşkın emojisi bırakabildimTakımda hiç kimse böyle bir soru sormadı bu güne kadar![]()
![]()
Takımın eski üyesi değil canımAynen bi şey diyemedim belki takımın eski üyesidir tanışıklığınız vardır filan diye selamsız sabahsız sorulan soruya anca şaşkın emojisi bırakabildim![]()
Boşanma ile ilgili birşey soracakmış gibi geldi bana daTakımın eski üyesi değil canım
Tek mesajı var takımda, o da bu...
Bana da saygısızlık olarak geldi![]()
kolay gelsin canımBurda yağmur yağacak gibi şimdilik oyuncaklarla oynuyoruz sonra ben süpürge yaparım o da oyuncak viledasıyla evi temizler heralde![]()
dahada iyi olsun inşallah, babandada yoktur inş canımTeşekkür ederim kızlar alıntılıyamadım doktor bugün güzel konuşmuş babamın sonucu bugun cikicak ama onda hic bir belirti yok
oh ne güzel ben boşladım sporu dün yapmadım
oh ne güzel sporu yapmışsın, bende kalktım evi hallettim günlük şeyler, kahvaltı falan derken şimdi çocukları bekliyorumsabahtan kalktik eba tv den kizlar ders izlediler.kahvaltilarini yaptilar. Bende o arada bi ev supirdum. 20 dk lesli yaptim.
Simdi minihimi uyutuyorum sonrada kizlarin odevleri var onlar yapilacak. Arada oyun oynarlae heralde cocuklar. Benim boyle canim herzamabkinev hali.
Sen neler yaptin yapacaksin
Evet şaşırtıcıTakımın eski üyesi değil canım
Tek mesajı var takımda, o da bu...
Bana da saygısızlık olarak geldi![]()
Kendini hangi şekilde iyi hissediyorsan onu yap ablaTunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim![]()
Çok güzel olabilirdi sonucu abla, ama seni kötü etkilemesi sana iyi hissettirmemesi senin için bırakman daha hayırlı olacak demekki, güzelce dikkat edip vermeye devam inşTunaydin kizlar
En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim![]()
buda biseydir canim. İyilesme sureci baslamis ne guzel. İns daha guzel kilolar vereceksinSıkılaşma veya sarkma yok daha canım kilom çok çünkü 80 kiloRuhsal olarak aynıyım
bedenen kilo yüküm biraz azaldığı için diz kapağımın katırdayıp kuturdaması azaldı baya buna seviniyorum.
Ozur dileyecek bisey yok abla. Nasil mutluysan oyle hissetmen en dogrusu. Biz seni burda gorelim bize yeterTunaydin kizlar
En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim![]()
allah hayrını versin mefkuşummmm bana mı çektin sen de, ben de buraya seviye 1 i bıraktığımı yazarken nasıl strese girmiştim :)))Tunaydin kizlar
En basta bu sivi kurali
İyice strese giriyorum
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim![]()
mesajlardan kaçırdım mı yazmamışsın galibaKızlar sarkma yaşamamak ve cildimizin daha canlı durması için spor harici öneriniz var mı?
Benim aklıma gelen birşey var ama çok ütopik, paylaşmaya bile çekiniyorum...
Teşekkürler