- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
- #355.341
HahaTakımda hiç kimse böyle bir soru sormadı bu güne kadar![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahaTakımda hiç kimse böyle bir soru sormadı bu güne kadar![]()
![]()
genel de sorulmaz ya gülüm ondan zaten niranım yazmış , kurum olarak kim nerede çalışıyor biliyoruz aile gibiyiz hatta aileden de öte her şeyimizi paylaşırız derdimizi sıkıntımızı sevincimizi belki de ailemiz bilmeden burada paylaşmış oluyoruz
Kime yazdıracak diyince zaten belli oluyor ki amagenel de sorulmaz ya gülüm ondan zaten niranım yazmış , kurum olarak kim nerede çalışıyor biliyoruz aile gibiyiz hatta aileden de öte her şeyimizi paylaşırız derdimizi sıkıntımızı sevincimizi belki de ailemiz bilmeden burada paylaşmış oluyoruz
mutlu gunler ablamherkese mutlu günler canlar bana daaa tabii![]()
Saat gelmis 2 ye zaten aksam oluyor zatenkızlar bu günün planları ne ne yapsak da bu günü akşam etsek :)))
işte gülüm ben bazen herkese açık olup okunduğunu unutuveriyorum , sizde de nöbet sistemin de çalışma hala devam ediyor değil mi bir yere giderken v.s. aman dikkat edin özellikle hastane de iş çıkarsa rabbim herkesi korusun çok tedbirli olmak lazımKime yazdıracak diyince zaten belli oluyor ki amaarşiv görevlisi katibe yazdıracak değil yaa. Yazdıran iki kişi var
![]()
hahahah tv izlersem kafayı sıyırırım gündüz hiç bir şey tv de olan da insanın psikolojisini bozar :))) o yüzden mutfakta yaşayıp sürekli leptap başındayım ya , senin yemek de hazırmış kızların ödevler bitince kahve senin hakkın :)mutlu gunler ablam
Saat gelmis 2 ye zaten aksam oluyor zaten
Ben hala kizlarin odevlerle hasir nesirim.
Yemegimde hazir oh mis.
Sen de bugu izin ilan et kendine. Gec tv karsisina bidee kahve ne guzel
Aile içinde değilmişiz canımmesajlardan kaçırdım mı yazmamışsın galiba
meraktan çatladım öldüm de yazz hadi çekinme aile içindeyiz sarkmamak için nasıl bir yöntem var![]()
Klasik Perşembe menüsü var bendekızlar bu günün planları ne ne yapsak da bu günü akşam etsek :)))
Her zaman şunu savunuyorum ablacım kilo vereceğiz diye kendimizi kötü hissettirecek bizi yoracak şeyler yapmak zorunda değiliz aksine beyin olarak neyi kabullenip kendimizi iyi hissedeceksek onu yapmamız daha kolay kilo vermemizi sağlarTunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim![]()
Bende devamlı takip ettim profilini ama 1 aydır girmemiş kk'yaKuasar ben de çok meraktayım arada haberdar et bizi
Çok şükür iyi gidiyor canım bayağı alıştım ama sütlü
Aslında annen kendinde yenemediği bastıramadığı duyguları sende uygulayarak bastırmaya çalışıyor bilinçaltı böyle birşeydir her şeyde tamirşöyle canım, annem tek kız çocuğu, 3 tane erkek kardeşi var ve rahmetli anneannem eski kafa, kızın okumasının gerek olmadığını düşünen bu yüzden annemi okula evin işlerini bitirttikten sonra gönderen bi kadınmış ve çok sevgi görmemiş
Bu bakımdan çok üzülüyorum annem için ve zaman zaman anlayış gösterebiliyorum ama bazen bencil tarafım baskın çıkıp bana yaptıklarını unutamıyorum ve beni üzüyor işte
Abla temizlik benim işimi izlesene kadir ihahahah tv izlersem kafayı sıyırırım gündüz hiç bir şey tv de olan da insanın psikolojisini bozar :))) o yüzden mutfakta yaşayıp sürekli leptap başındayım ya , senin yemek de hazırmış kızların ödevler bitince kahve senin hakkın :)
yok cnm silemedimnasıl işine geliyorsa mefkuşum seninle görüşemeyen kaybeder sultanımmmm
sildin mi camları
virusten dolayi görüşmüyoruzniye konusmuyonuz abla
Aynenallah hayrını versin mefkuşummmm bana mı çektin sen de, ben de buraya seviye 1 i bıraktığımı yazarken nasıl strese girmiştim :)))
gülüm biz kuralcı kısıtlamalı şeylere gelemiyoruz , mutsuz olarak yaptığımız hiç bir şeyden fayda gelmez zaten 2-3 kilo verir ama sağlık yönünden beden de değişen bir şey olmaz bence
Ekim zaten temizlik hastasi kadin delirecek iyiceAbla temizlik benim işimi izlesene kadir ielemini kederini sulara akıtıyo yine
![]()
İns iftardan sonra en kopuklusunden abla.hahahah tv izlersem kafayı sıyırırım gündüz hiç bir şey tv de olan da insanın psikolojisini bozar :))) o yüzden mutfakta yaşayıp sürekli leptap başındayım ya , senin yemek de hazırmış kızların ödevler bitince kahve senin hakkın :)
erkekler genel de kadınlar kadar ayrıntılı ince düşünerek kendilerini yormadıkları için öyle tepki vermiştir canommmAile içinde değilmişiz canım
Dur özelden yazayım sana..
Bakalım orijinal bulacak mısın
Eşime söyledim, "bu kadın kafayı yemiş" der gibi baktı bana![]()
şu mübarek kabağı bizim evde benim dışın da seven yok(oğlum yağda kızarmış mücverini sever ) geçen hafta markette de yoktu heveslendim önümüzde ki haftaya olursa alayımKlasik Perşembe menüsü var bende
Kabak yemeği