Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

daha ıyı bak o 😂
spor da ilk haftada sıslık yapabiliyor canım
bu hafta cok guzel bir sonuc beklıyorum senden💕
cok Sukur canım 😂
kim daha once inecek diyorduk ikimiz aynı anda indik ponicim tebrıkler
haftaya bırden gider canım
😘😘
wow dıyorum ve haftayı cok merak ediyorum suan
😘rica ederim canım severim ben listeyle ugrasmayı
Bence yapmalıyız bu ay da
5 kilo canım bu ay ki hedefımde
yaprak varken sarayım dedım uzun sure istemezler benden artık sarma😂😂
sorma kucuk tencere diye gırdım koca bir tencere oldu😂😂

Bence ikisini bir yapabilirsin
demi banada oyle geldi. Lesli daha cok bacak calistiriyor. Gobek icin buda iyi olur
insallah abla.bu hafta dahada diktali olucam:)
bencede ikisini birden yap canim..bu alet gobegi eritir leslide diger bolgelerini inceltir
tamam canim bende oyle dusundum ama size bi soruyum dedim
Kaptanım tarihi 1 mayıs yaparsak hedefim 70 öyle olmazsa 72 diyeyim

Kuzum sıkıntın bacak basense Leslie, eğer üst bölge karın göğüsse şu aleti yap bence topyekün hepsiyse Allah ne verdiyse artık 😃
Ben topyekun saldiriyim o zaman canim.
Benim bi boldemle degik sirunum bacak da var gobekte yani😀😀

@Furha63
@medine66
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
selensu82 selensu82
@Zeycan123

Listeye göre bu arkadaslardan haftaya güzel sonuclar bekliyoruz
Dikkat edip çaba gosterenlere lafimiz yok
Ama tartiya yakin hala menulerinde yanlış secimler yapanlar lutfen daha dikkatli olsun
Yoksa sürekli gr lar takim yuzdesini cok düşürüyor ve diger arkadaslarimizin emekleri boşa gidiyor
Bence üsluba dikkat edelim....
Ve isim isim verelim bu şekilde hoş olmuyor...
Mesela ben isem bunu bilmek isterim
Free olup yorum yapmak çok yanlış

Tatlım mefkurem şu anda free listede olabilir ama yıllarca bu takımda kaptanlık yaptı.
Bu takımı bugüne getiren de kendisi.
Kaptanlığı bende kendisinden devraldım.
Her konuda tecrübeli.
Yazılan mesaj genel bir mesaj.
Her hafta yüzdesi az olanlara yazılır.
Sadece sana özel gibi üzerine alınmamalısın.
Ayrıca bu durum hepimizin iyiliğine, savsakladığımızda birilerinin bizi uyarması gerekiyor, zaten hepimiz bu nedenle buradayız.
Grup motivasyonu ve yapılan hataların belirtilmesi gerçekten önemli.
Kırgınlık dargınlık olmadan yolumuza devam edelim lütfen.

Aslında Mefkurem Mefkurem abla üslubuna her zaman dikkat eden, çok anlayışlı, çok kibar bi kadındır
Kimseyi kırmak üzmek istemez
Ki aslında dediğinde de fazla bişe yok biz bi yarıştayız dolayısıyla çok uygun olmadığını gördüğü şeylerde uyarması normal değil mi
Alıngan bi gününde olabilir misin acaba yoksa İnan ki üslubunda da, söylediği şey de alınacak üzülecek hiçbirşey yok

Tatlım mefkurem şu anda free listede olabilir ama yıllarca bu takımda kaptanlık yaptı.
Bu takımı bugüne getiren de kendisi.
Kaptanlığı bende kendisinden devraldım.
Her konuda tecrübeli.
Yazılan mesaj genel bir mesaj.
Her hafta yüzdesi az olanlara yazılır.
Sadece sana özel gibi üzerine alınmamalısın.
Ayrıca bu durum hepimizin iyiliğine, savsakladığımızda birilerinin bizi uyarması gerekiyor, zaten hepimiz bu nedenle buradayız.
Grup motivasyonu ve yapılan hataların belirtilmesi gerçekten önemli.
Kırgınlık dargınlık olmadan yolumuza devam edelim lütfen.
Aslında Mefkurem Mefkurem abla üslubuna her zaman dikkat eden, çok anlayışlı, çok kibar bi kadındır
Kimseyi kırmak üzmek istemez
Ki aslında dediğinde de fazla bişe yok biz bi yarıştayız dolayısıyla çok uygun olmadığını gördüğü şeylerde uyarması normal değil mi
Alıngan bi gününde olabilir misin acaba yoksa İnan ki üslubunda da, söylediği şey de alınacak üzülecek hiçbirşey yok

Asla ve asla alıngan biri değilim
Orada işaretlenen isimlerin de benim gibi düşündüğüne eminim artı öğretmenim güdülemek benim işim
Cümlenin nasıl olması gerektiğini de gayet iyi bilirim sadece bunun söylenme tarzı farklı olmalı bu bnm fikrim
Bn de daha önce 1.5 yıl Bi fiili bir gruptaydım

Bn takım için savaşırım evet ama derdim kendimle ha bu kiloda olup alıngan da olmam mantıksız takdir ederseniz

Ben yoluma kaptan nasıl arzu ederse öyle devam ederim

Birini motive etmek hadi kızlar size sonsuz güveniyoruz bu işi başaracaksınız yanınızdayız demekle olabilir mesela

Valla canım Zuhal ablaya uslup dıyorsun ama senın uslubundan hiç hos degıl freelerinde listedekiler kadar soz hakkı var biz hep birlikte bir bütünüz sen listede degıl sın konusmaya hakkın yok ne demek listedesin diye dokunulmazlığın oldugunu falan mı sanıyorsun anlamış degılım

Asla ve asla alıngan biri değilim
Orada işaretlenen isimlerin de benim gibi düşündüğüne eminim artı öğretmenim güdülemek benim işim
Cümlenin nasıl olması gerektiğini de gayet iyi bilirim sadece bunun söylenme tarzı farklı olmalı bu bnm fikrim
Bn de daha önce 1.5 yıl Bi fiili bir gruptaydım

Bn takım için savaşırım evet ama derdim kendimle ha bu kiloda olup alıngan da olmam mantıksız takdir ederseniz

Ben yoluma kaptan nasıl arzu ederse öyle devam ederim

Birini motive etmek hadi kızlar size sonsuz güveniyoruz bu işi başaracaksınız yanınızdayız demekle olabilir mesela
Estağfurullah tabii ki cümle nasıl olmalı bilirsin bunu asla sorgulamıyorum sadece Zuhal ablayı yeterince tanımadığın için bence yazdığı şeyi yanlış anladın
İnanki bu takımın en naif kadını kendisidir
Ve takımda da herkesten çok emeği vardır belki de
Free olsa bile herkesi çok dikkatli takip eder ve hepimizin iyiliği için yanlış olduğunu düşündüğü şey de uyarısını yapar

Valla canım Zuhal ablaya uslup dıyorsun ama senın uslubundan hiç hos degıl freelerinde listedekiler kadar soz hakkı var biz hep birlikte bir bütünüz sen listede degıl sın konusmaya hakkın yok ne demek listedesin diye dokunulmazlığın oldugunu falan mı sanıyorsun anlamış degılım
Ağız dalaşı yapmaya niyetim yok artı cümleyi bu şekilde kurmadım ne böyle yetiştirildim ne de öyle bir ortamda yaşıyorum
Bnm dediğim tek şey bu şekilde değilde atıyırum selen sen şunu şunu yaptın denilsin
Kimseye hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım
Fikir benim fikrim
Listede olup olmamanın da konumumu değiştirdiğini yeni öğrendim teşekkür ederim

Konu açılmışken bende birkaç şey söylemek istiyorum benim adım da var işaretlenenler arasında. ben uslüpten değilde takıma asılmadığıma çaba sarfetmediğime alındım. Burada herkes herhafta en az yüzde 1 yada 1.5ile gelmiyor artı olanlar oluyor. Ki ben buraya ilk katıldığım da da hızlı kilo verme taraftarı değilim emzikliyim ayrıca diyerekaçıklama yapmıştım. Ha yine de kul hakkına girmek istemem freede devam ederim. Bu benim fikrim ve kendi isteğimle freede devam edeceğim

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. Handandandan Handandandan === % 3.95 ===
2. askrhpozitif askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4. Poni Bon Poni Bon === % 1.11 ===
5. @zsaracoglu === % 1.01 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===

7. @medine66 === % 0.31 ===
8. Jasminium84 Jasminium84 === % 0.31 ===
9. selensu82 selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===

ETAP SONUNCUSU

Ucmelekannesi Ucmelekannesi === % 0

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 667. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. Handandandan Handandandan === % 3.95 ===
2. askrhpozitif askrhpozitif === % 2.92 ===
3. @ela_naz2019 === % 1.59 ===
4. Poni Bon Poni Bon === % 1.11 ===
5. @zsaracoglu === % 1.01 ===
6. @Zeycan123 === % 0.47 ===

7. @medine66 === % 0.31 ===
8. Jasminium84 Jasminium84 === % 0.31 ===
9. selensu82 selensu82 === % 0.18 ===
10. @Furha63 === % 0.14 ===

ETAP SONUNCUSU

Ucmelekannesi Ucmelekannesi === % 0
Ahhhh ahhhh geçen haftaki birincilikten sonra çok sert yere çakıldım valla 🙈😂😂

Ağız dalaşı yapmaya niyetim yok artı cümleyi bu şekilde kurmadım ne böyle yetiştirildim ne de öyle bir ortamda yaşıyorum
Bnm dediğim tek şey bu şekilde değilde atıyırum selen sen şunu şunu yaptın denilsin
Kimseye hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım
Fikir benim fikrim
Listede olup olmamanın da konumumu değiştirdiğini yeni öğrendim teşekkür ederim
Kurdugun cumleden tamda bu anlasılıyor ben senin "Bnm dediğim tek şey bu şekilde değilde atıyırum selen sen şunu şunu yaptın denilsin" bu lafına bisey demedim ki boyle bir yorumda bulunabilirsin.free olan birinin bu yorumda bulunması cok yanlış sozune ıtafen yazdım
Ayrıca yukarıdaki cumlenle lısteye konum yukleyen sensin bu sana bu konuda son mesajım

Burda herkesin dusuncesi hepimizin için önemli uslup ne olursa olsun sacma demek bana gore saygısızlık

Son düzenleme:
Back
X